Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι hands free αγορασμενο απο πλαισιο για την ακριβεια .

χθεσινα ..

τα πιο πολλα hands free έχουν μονοφωνικο ήχο.τσεκαρε πόσες εγκοπες έχει το mini jack

τα πιο πολλα hands free έχουν μονοφωνικο ήχο.τσεκαρε πόσες εγκοπες έχει το mini jack

ειναι ιδιο με το γνησιο ..

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/Apple-Earphones-with-Remote-and-Mic.htm

αυτο ειναι .

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Τελικά αυτό το θέμα με τις κλησεις λύνεται στην 5.1; Έχει δοκιμάσει κανείς η είναι hardware?

Λύνεται φίλε μου ,ειμαι απο χθές στην 5,1 και πραγματικά νιώθω οτι πήρα άλλο κινητό.Ούτε χαμένες κλήσεις

ουτε μνμ καμια υπηρεσία ,η μπαταρία απο χθες με σκαλισμα ,wifi,λίγες κλήσεις έχει χάσει 15% και για πρώτη φορά όλο το βράδυ σε flight mode δεν έχασε ουτε 1%

Τελικά αυτό το θέμα με τις κλησεις λύνεται στην 5.1; Έχει δοκιμάσει κανείς η είναι hardware?

Έχω πάνω από ένα μήνα που το γράφω ότι λύνεται το πρόβλημα. Βάλτε την αξίζει πραγματικά.

Λύνεται φίλε μου ,ειμαι απο χθές στην 5,1 και πραγματικά νιώθω οτι πήρα άλλο κινητό.Ούτε χαμένες κλήσεις

ουτε μνμ καμια υπηρεσία ,η μπαταρία απο χθες με σκαλισμα ,wifi,λίγες κλήσεις έχει χάσει 15% και για πρώτη φορά όλο το βράδυ σε flight mode δεν έχασε ουτε 1%

τι προβλημα ειναι αυτο ; μου εχει τυχει να μου στειλουν μηνυματα και να μην τα παρω ..απλα υπεθεσα οτι ειναι καποιο θεμα cosmote ..

αυτο ειναι ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

τι προβλημα ειναι αυτο ; μου εχει τυχει να μου στειλουν μηνυματα και να μην τα παρω ..απλα υπεθεσα οτι ειναι καποιο θεμα cosmote ..

αυτο ειναι ;

Το πρόβλημα κυρίως το είχαν οι συνδρομητές WIND ,εμένα για παράδειγμα έπαιζε απροβλημάτιστα

με τις άλλες δυο εταιρείες ενω με F2G δεν μπορούσα να κάνω ουτε κλήση!Ολα αυτα λυθήκανε με την 5.1

που έχω απο χθές ,και οπως γράφω και πιο πάνω έχει βελτιωθεί αρκετά και η μπαταρία.

Εντάξει περιμένω να βγει η κανονική. Μην βάλω την beta. Λογικά 7 Μαρτίου θα την βγάλουν.

καλά κάνεις και περιμένεις.δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την beta αφού απομένουν λίγες μέρες ακόμα :)

Έχω πάνω από ένα μήνα που το γράφω ότι λύνεται το πρόβλημα. Βάλτε την αξίζει πραγματικά.

Καλημέρα

Εδώ και 2 περίπου ημέρες έβαλα και εγώ την 5.1 γιατί το θέμα με τις κλήσεις είχε αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Η beta που βρήκα και πέρασα είναι η 3 αλλά δεν βλέπω να υπάρχει ούτε shortcut στο lock screen για την κάμερα, που διάβασα ότι θα υπάρχει, ούτε κάποια αλλαγή στο siri στις διαθέσιμες γλώσσες που υποστηρίζει (είχα διαβάσει για ιαπωνικά ?)

Είναι έτσι και σε εσένα ή υπάρχει νεότερη?

Ευχαριστώ

Καλημέρα

Εδώ και 2 περίπου ημέρες έβαλα και εγώ την 5.1 γιατί το θέμα με τις κλήσεις είχε αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Η beta που βρήκα και πέρασα είναι η 3 αλλά δεν βλέπω να υπάρχει ούτε shortcut στο lock screen για την κάμερα, που διάβασα ότι θα υπάρχει, ούτε κάποια αλλαγή στο siri στις διαθέσιμες γλώσσες που υποστηρίζει (είχα διαβάσει για ιαπωνικά ?)

Ευχαριστώ

Αυτά θα υπάρχουν στην 5.1. Όχι στη beta

Καλημέρα

Ευχαριστώ

Αυτά θα υπάρχουν στην 5.1. Όχι στη beta. Μόνο η επιλογή 3g υπάρχει στη beta.

παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα,μια ερωτηση παρακαλω εχω ενα ipad2 και το iphone4s επειδη στο ipad ειχα κανει ενα λογαριασμο για το app για αγορες και γενικα να συνδεθω ειχα και το ιδιο στο iphone,προχτες αλλαξα το λογαριασμο στο iphone και εβαλα ενα νεο μαιλ δηλαδη αλλο το ipad και αλλο στο κινητο,απλα θελω να κανω μια αγορα στο κινητο για ενα παιχνιδι με το καινουργιο μαιλ και δεν το δεχετε γνωριζει κανεις τι παιζει ευχαριστω πολυ

Δηλαδή, από ό,τι καταλαβαίνω από το παραπάνω, θα πρέπει να δούμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Γιατί, μέχρι τώρα, η επίδοση της μπαταρίας στο 4S μου είναι απλά ένα κλικ καλύτερη από όσο ήταν στο 3GS μου.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση στα 4s με 5.0.1 οταν περνεται τηλεφωνο η σασ παιρνουν ακουτε την φωνη σας 2 φορες ? Να την ακουτε εσεις οχι ο αλος που συνομιλατε, σε ολες περιπου της κλησεις που κανω ακου την φωνη μου 2η φορα και δεν μπορω να καταλαβω στο που οφειλετε....

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση στα 4s με 5.0.1 οταν περνεται τηλεφωνο η σασ παιρνουν ακουτε την φωνη σας 2 φορες ? Να την ακουτε εσεις οχι ο αλος που συνομιλατε, σε ολες περιπου της κλησεις που κανω ακου την φωνη μου 2η φορα και δεν μπορω να καταλαβω στο που οφειλετε....

Μήπως είναι θέμα δικτύου?

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

Αλλιώς ενδεχομένως είναι θέμα μικροφώνου και πρέπει να το στείλεις στο service

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

πηρα το κινητο και παρατηρησα , χωρις ιδιαιτερη χρηση μου ζεστενεται στο πισω μερος... Το γυρισα στην wind μεσα σε 3 μερες απο την αγορα τ και μ το γυρισαν υστερα απο 20 το ιδιο ακριβως απλα στην αρχικη τ κατασταση...δλδ set up as new λογικα... Να το ξαναπαω?

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν μπορω να κατεβασω προγραμματα εφαρμογες παιχνιδια και ταινιες απο το pirate.bay και πως μπορω να το περασω στο iphone 4s?Aν ξερει καποιος φιλος ας μου πει.Ευχαριστω.

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν μπορω να κατεβασω προγραμματα εφαρμογες παιχνιδια και ταινιες απο το pirate.bay και πως μπορω να το περασω στο iphone 4s?Aν ξερει καποιος φιλος ας μου πει.Ευχαριστω.

πρεπει να εισαι jailbreak και να εχεις περασει το appsync

μετα κανεις sync απο το itunes

πηρα το κινητο και παρατηρησα , χωρις ιδιαιτερη χρηση μου ζεστενεται στο πισω μερος... Το γυρισα στην wind μεσα σε 3 μερες απο την αγορα τ και μ το γυρισαν υστερα απο 20 το ιδιο ακριβως απλα στην αρχικη τ κατασταση...δλδ set up as new λογικα... Να το ξαναπαω?

στο πίσω μέρος σε πιο σημείο φίλε μου;

καλησπέρα,

όταν ζεσταίνεται, σε περίοδο χρήσης, αυτό γίνεται διότι δουλεύει στο full ο πομποδέκτης (wifi ή gsm-umts) του τηλεφώνου.

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα,

προσπαθώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο το nokia x6 στο iphone 4s μέσω outlook και είδα ότι σε κάποιες επαφές δεν πέρασε το νούμερο μόνο το όνομα , πως μπορώ να πετύχω σωστή μετάφορά των επαφών μου?

ευχαριστώ

Καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες απλες ερωτησουλες πριν αγορασω το iphone 4s. ηθελα να ρωτησω τα εξης:

- Μπορουμε να στηλουμε , να λαβουμε αρχεια μεσω bluetooth με αλλες συσκευες ?

- Γινετε να επιλεξω ως ηχο κλησης,sms ενα mp3 που θα περασω στο κινητο?

Αν οχι πως θα το λυσουμε?

Ty:)

Nexus S The best

Καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες απλες ερωτησουλες πριν αγορασω το iphone 4s. ηθελα να ρωτησω τα εξης:

Το Bluetooth του iPhone ειναι κλείδωμενο μόνο για ακουστικά κάνει αλλά η ους κλίσης μπορείς να βάλεις όποιον θες τους περνάς στην συσκευή σου μέσω του iTunes

- Όχι... Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές μόνο για ανταλλαγή φωτογραφιών μέσω bluetooth σε άλλο iPhone (πχ PhotoShare)

- Κατεβάζοντας κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό (30 secs) (πχ RMakerPro)

Όλα αυτά είναι επίσημα από AppStore

Αν θες κινείσαι στην ανεπίσημη μεριά (JailBreak) και κάνεις πολλά παραπάνω...

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned