alex_n80 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ακομα και σε αναμονη η καταναλωση ειναι μεγαλη,προτεινω το 4ρι, μερα με τη νυχτα απο πλευρα μπαταριας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 θα με ενδιεφερε να ξερω ποσο κραταει σε κατασταση αναμονης χωρις ασυρματα ανοιχτα (gps,wifi,bluetooth κτλ) και χωρις συγχρονισμους. Προτείνετε καποιο απο τα παλιότερα iphone? (3gs, 4)? Έχω το 4 φίλε μου και με την χρήση που θες θα σου βγάζει σίγουρα 2,5-3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εμένα πάντως με κανονική χρήση μου βγάζει δυο μέρες και με υπερβολική χρήση μου βγάζει άνετα μία ημέρα. Όσους δεν τους αντέχει μία μέρα καλύτερα να κάνουνε αναβάθμιση στη 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εμένα πάντως με κανονική χρήση μου βγάζει δυο μέρες και με υπερβολική χρήση μου βγάζει άνετα μία ημέρα. Όσους δεν τους αντέχει μία μέρα καλύτερα να κάνουνε αναβάθμιση στη 5.1 Κοιταξτε παιδια. εμενα θα με ενδιεφερε το iphone λογω της ποιοτητας του, η πολυ καλη αναπαραγωγη μουσικης και η πολυ καλη πλοηγηση. Ωστοσο, θελω να κραταει η μπαταρια σε κατασταση απλης αναμονης, χωρις συγχρονισμους, gps,wifi, bluetooth κτλ τουλάχιστον 3 μερες. Αν μπορει να μου πει καποιος οτι καποιο iphone το εχει αυτο θα το αγορασω... Ειμαι καμενος με το Ν9 γιαυτο θελώ τη βοηθεια σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κοιταξτε παιδια. εμενα θα με ενδιεφερε το iphone λογω της ποιοτητας του, η πολυ καλη αναπαραγωγη μουσικης και η πολυ καλη πλοηγηση. Ωστοσο, θελω να κραταει η μπαταρια σε κατασταση απλης αναμονης, χωρις συγχρονισμους, gps,wifi, bluetooth κτλ τουλάχιστον 3 μερες. Αν μπορει να μου πει καποιος οτι καποιο iphone το εχει αυτο θα το αγορασω... Ειμαι καμενος με το Ν9 γιαυτο θελώ τη βοηθεια σας... Αυτό ακριβώς λέμε φίλε μου, το iPhone 4 κάνει αυτό που θες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλημερα υπαρχει καπια εφαρμογη ποy να μπορω να βαλω μερικες επαφες η αρχεια και να χρειαζετε κωδικο για να μπης? ( απο το app store ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλημερα υπαρχει καπια εφαρμογη ποy να μπορω να βαλω μερικες επαφες η αρχεια και να χρειαζετε κωδικο για να μπης? ( απο το app store ? ) secure folder pro. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 secure folder pro. Ευχαριστω πολυ φιλε νασε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Κοιταξτε παιδια. εμενα θα με ενδιεφερε το iphone λογω της ποιοτητας του, η πολυ καλη αναπαραγωγη μουσικης και η πολυ καλη πλοηγηση. Ωστοσο, θελω να κραταει η μπαταρια σε κατασταση απλης αναμονης, χωρις συγχρονισμους, gps,wifi, bluetooth κτλ τουλάχιστον 3 μερες. Αν μπορει να μου πει καποιος οτι καποιο iphone το εχει αυτο θα το αγορασω... Ειμαι καμενος με το Ν9 γιαυτο θελώ τη βοηθεια σας... Καλημέρα! Με 4s, έκδοση λογισμικού 5.0.1, με μόνο location services ανοικτά, αλλά με κλήσεις και περιορισμένο internet μέσω δικτύου αλλά και μέσω wifi, μου κρατάει 2,5 με 3 ημέρες! Πάρτο φίλε και θα με θυμηθείς... το κινητό είναι αστέρι! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλημερα.Εμενα μου κραταει 3μερες με ανοιχτο το wifi περιπου 1μισι ωρα συνολικα.Ολα κλειστα και περιπου 20λεπτα καθημερινα τηλεφωνο και 3-4 μυνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Με την αναβάθμιση τώρα σε μερικές μέρες της 5.1 λένε οτι θα λύσουν κάθε πρόβλημα με θέματα μπαταρίας στο 4s και θα υπάρχει και επιλογή πλέον να απενεργοποιηθεί το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Σε μερικές μέρες? Έχουμε κάποια πληροφορία ?? Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 http://jailbreakhow.net/ios-5.1-release-date/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αυτό ήξερα και εγώ, αλλά έχουμε ένα μήνα μέχρι τότε :p Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εγω δε κάνω αναβάθμιση αν δε δω jb στην 5.1,άλλωστε είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την απόδοση του κινητού ως τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Εγω δε κάνω αναβάθμιση αν δε δω jb στην 5.1,άλλωστε είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την απόδοση του κινητού ως τωρα. και εγω ευχαριστημένος είμαι.αλλά θα μπορούσε η μπαταρία να κρατάει όπως στο 3gs μου.παραπάνω δηλαδή :) θα δούμε με την αναβάθμιση.(χωρίς jaibreak πάντα γιατί έχω δύο 4s.το ενα με jaibreak και το άλλο όπου κρατάει αισθητά πιο πολύ η μπαταρία) Edited February 10, 2012 by skordilis ορθογραφικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Για να αργούν τόσο πολύ την 5.1, μάλλον θα διορθώνει πολλά "λάθη" της 5.0.1 Σήμερα συμπληρώνουμε 3 μήνες από την έλευση της 5.0.1 (9A405). Το αποτέλεσμα για την 5.1 θα πρέπει να είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλημερα παιδεια μηπως υπαρχει καπια εφαρμογη στο app store που να εχωμε την δυνατοτιτα να απομονωσομε σιγκεκριμενες επαφες ωστε οταν μας περνουν η μας στελνουν μηνημα να μην το περνωμε ? Κατι δηλαδη σαν το ( ΜΠΛΑΚ ΛΙΣΤ ) !! ευχαριστω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλημερα παιδεια μηπως υπαρχει καπια εφαρμογη στο app store που να εχωμε την δυνατοτιτα να απομονωσομε σιγκεκριμενες επαφες ωστε οταν μας περνουν η μας στελνουν μηνημα να μην το περνωμε ? Κατι δηλαδη σαν το ( ΜΠΛΑΚ ΛΙΣΤ ) !! ευχαριστω .. δεν υπαρχει νομιζω τετοιο app στο appstore.για jailbreak υπαρχει σιγουρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν υπαρχει νομιζω τετοιο app στο appstore.για jailbreak υπαρχει σιγουρα :) ποιά προτείνεις για jailbroken 4s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν υπαρχει νομιζω τετοιο app στο appstore.για jailbreak υπαρχει σιγουρα :) Σ ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντιση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Δείτε το RingerX VIP από Cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Βγήκε το airblue sharing,καλύτερο απο το Celeste και σε πολυ δελεαστική τιμουλα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν το jailbreak προκαλει μικροπροβληματα στο iphone,οπως το να κολλαει, μειωση στην αναμονη της μπαταριας κ.τ.λ.Επισης ποσα περισσοτερα προγραμματα προσφερει το cydia απο οτι το appstore?Αξιζει να το κανω jailbreak?Ας μου πει καποιος που το εχει κανει ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν το jailbreak προκαλει μικροπροβληματα στο iphone,οπως το να κολλαει, μειωση στην αναμονη της μπαταριας κ.τ.λ.Επισης ποσα περισσοτερα προγραμματα προσφερει το cydia απο οτι το appstore?Αξιζει να το κανω jailbreak?Ας μου πει καποιος που το εχει κανει ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα.Ευχαριστω. Ανάλογα,θελει λίγο μελέτη σχετικα με το τι θα περάσεις μεσα στο κινητο,γι αυτο υπαρχουν και τα forums άλλωστε...για μενα δεν υφίσταται iPhone χωρις jb. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts