gsioutas Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δλδ τί έχει το λεξικό του iOs? το Siri είναι Artificial Intelligence, δεν είναι απλά speech recognition 10 λέξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 δλδ τί έχει το λεξικό του iOs? το Siri είναι Artificial Intelligence, δεν είναι απλά speech recognition 10 λέξεων. δεν εχει τοσες πολλες λεξεις αν δεν κανω λαθος και στα ελληνικα δεν ειναι τοσο εμπλουτισμενο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 δλδ τί έχει το λεξικό του iOs? το Siri είναι Artificial Intelligence, δεν είναι απλά speech recognition 10 λέξεων. Είσαι σίγουρος ????? Γνωρίζεις τι συνεπάγεται αυτό που λες ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Είσαι σίγουρος ????? Γνωρίζεις τι συνεπάγεται αυτό που λες ????? σε λιγο θα ακουσουμε πως στις 15/12/2011 το SIRI θα γινει self-aware και θα εξαπολυσει επιθεση στον εχθρο του There is no fate , που ελεγε και η Sarah Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 σε λιγο θα ακουσουμε πως στις 15/12/2011 το SIRI θα γινει self-aware και θα εξαπολυσει επιθεση στον εχθρο του There is no fate , που ελεγε και η Sarah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α ρε Βασίλη να σαι καλά : Ρ Εγώ πάντως δεν εννοούσα το Skynet αλλά τον Jarvis του Iron Man για παράδειγμα ... Στην ουσία, ένα ΑΙ πρόγραμμα θα μπορείς να το "εκπαδεύσεις και να σου λέει την μπαταρία, να σου διαβάζει ειδήσεις από σελιδοδείκτες και ούτω καθεξής ... Αν το SIRI είναι AI λογικά θα μπορεί να τα κάνει και αυτά .. Και επειδή δυστυχώς, δεν υπάρχει η τεχνολογία ακόμα για να χωρέσει στις γραμμές του iPhone, δεν θα είναι AI σε καμία των περιπτώσεων, τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 δεν εχει τοσες πολλες λεξεις αν δεν κανω λαθος και στα ελληνικα δεν ειναι τοσο εμπλουτισμενο προφανώς και κάνεις λάθος. καλόν θα ήταν να το δοκιμάσεις. Σχετικά με το Siri, πέρα από τις εξυπνάδες, εδώ είμαστε να το δούμε τί κάνει. Αυτό όμως που δεν αντιλαμβάνομαι είναι την ειρωνεία απέναντι σε οτιδήποτε σχετικό με το iPhone και το iOs. Ακόμη και στις ανακοινώσεις της εταιρείας! Δίχως καν να εμφανιστεί στα ράφια, έχετε μερικοί δικάσει και καταδικάσει, την ώρα που ο υπόλοιπος πλανήτης τρέχει να το αγοράσει! Πώς γίνεται σε αυτόν τον μικρό τόπο να υπάρχουν οι ΠΑΝ-έξυπνοι και όλοι οι άλλοι στον υπόλοιπο πλανήτη να είναι οι "ηλίθιοι", δεν το έχω καταλάβει ακόμα... ίσως να φταίει το ότι είμαι θύμα του καλού marketing από το 1989 όταν απέκτησα το 1ο μου mac, όταν στην Ελλάδα ακόμη ασχολούνταν με τα spectrum, τα amstrad και τις κασέτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σχετικά με το Siri, πέρα από τις εξυπνάδες, εδώ είμαστε να το δούμε τί κάνει. Προς τι η επιθετικότητα ???? Δεν ήμουν καθόλου ειρωνικός σε πληροφορώ και ρώτησα πραγματικά με μεγάλο θαυμασμό αν είναι AI ... Για μένα προσωπικά είναι τεράστιο τεχνολογικό βήμα να βάλεις AI σε κινητό, σου ανοίγει απείρως περισσότερους ορίζοντες πέρα από το "Call mom !!" που διαφημήστηκε και για αυτό είμαι δύσπιστος, η Apple θα το είχε εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σχετικά με το Siri, πέρα από τις εξυπνάδες, εδώ είμαστε να το δούμε τί κάνει. αφου και εσυ γελασες παραδεξου το Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekatsikas Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά και από μένα! ειμαι καινουργιος στο site αλλα παρακολουθω πολλες απο τις συζητησεις που γινονται!απο smartphones δεν εχω παρα πολλες εμπειριες ειχα το vivaz που δεν με εντυπωσιασε κ τωρα το galaxy s 2 που με εχει πορωσει! ηθελα να προσθεσω πανω στη συζητηση σας αναφορικα με τις φωνητικες εντολες οτι το i phone 6 η το 7 θα εχει πλεον φωνητικες εντολες εξ ολοκληρου στα ελληνικα (δεν ξερω αν θα λεγεται siri )! 2 φιλες μου πηγανε στον σχεδιασμο του i phone κ τους κανανε περιπου 200 ερωτησεις και πηρανε 20 ευρω! τωρα ποτε θα ειναι ετοιμο μου ειπανε η στο 6 η στο 7 μου ειπανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Θα περιμενω το επομενο iphone και γι αυτο το λογο προτιμησα το galaxy s2 που πεταει για φετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catibrie Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αν και δεν ήταν ουσιαστικά νέο μοντέλο, το πήρα :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts