akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) μηπως θα μπορουσες να δοκιμασεις kalo rom αφου παρεις back-up? κατι μου θυμιζει η περιπτωση σου αλλα δεν μπορω να το θυμηθω. καπου υπαρχουν και drivers για atmel η synaptic............... Edited January 11, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Οχι ποτε..Το θεμα ειναι οτι το εστειλα για δευτερη φορα για σερβις! την πρωτη φορα ειπαν οτι αναφερθηκε λαθος προβλημα και ουτε που το ειδαν αυτο. Ενω την δευτερη φορα μου στειλανε 3 αναφορες στο κινητο! Μια με τα στοιχεια του κινητου μου, μια με τα τεστ που εγιναν πανω του λεγοντας 19 test passed/ 0 failed !!! και τριτο χαρτι μια αναφορα ειδικα για το κινητο μου οτι ταχα δεν βρηκαν κανενα προβλημα και παρολα αυτα εγκατεστησαν την τελευταια ενημερωση android!! Ρε 'συ μηπως εχεις μαγνητες μεσα στα δαχτυλα σου και επιρεαζουν την touch sreen??? Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ρε 'συ μηπως εχεις μαγνητες μεσα στα δαχτυλα σου και επιρεαζουν την touch sreen??? Τι μαγνητες να εχω ρε ? :P το κινητο στην ουσια το χρησιμοποιησα 6 μηνες το πολυ..! τους υπολοιπους ειναι στο service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τι μαγνητες να εχω ρε ? :P το κινητο στην ουσια το χρησιμοποιησα 6 μηνες το πολυ..! τους υπολοιπους ειναι στο service! Πλακα κανω. Αμα εχεις synaptics κατεβασε αυτο: https://www.dropbox.com/s/ku6q38t59t6edgp/synaptics.img φτιαξτε ενα φακελο στην sd με ονομα update και βαλτε το μεσα Dial * # * # 2846579 # * # *, enter projectmenu to - upgrade - touch screen upgrade,θα κανει reboot και θα αλλαξει σε Touch Screen Model: synapitcs-ts-BYD.d απο c Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 *#*#2846579#*#* ProjectMenu Apparatus type query Touch screen type A) synapitcs-ts-BYD.c B) atmel-rmi-touchscreen για να δεις τι εχεις Αtmel http://depositfiles.com/files/c63hb84b1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Thano το pro εχεις, ετσι? Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Thano το pro εχεις, ετσι? ναι εχω το προ και στην αρχη ηταν στην πενα! EDIT: Πως μπορω να δω αν εχω synaptics? Edited January 11, 2013 by Thanos787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ναι εχω το προ και στην αρχη ηταν στην πενα! EDIT: Πως μπορω να δω αν εχω synaptics? *#*#2846579#*#* ProjectMenu Apparatus type query Touch screen type A) synapitcs-ts-BYD.c B) atmel-rmi-touchscreen για να δεις τι εχεις Αtmel http://depositfiles.com/files/c63hb84b1............ Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ............ οκ θα το κοιταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ναι εχω το προ και στην αρχη ηταν στην πενα! EDIT: Πως μπορω να δω αν εχω synaptics? δεν με διαβαζεις και με εκνευριζεις!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) δεν με διαβαζεις και με εκνευριζεις!:p χαχα τα διαβασα απλα δεν ειδα το τελευταιο! EDIT: δεν μπορω να βρω πως στο καλο χρησιμοποιω το αρχειο Driver atnmel u8800+ :/ Edited January 11, 2013 by Thanos787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) οι παλιοι γιατι ειναι εδω;; εαν εχεις και μονο ATMEL 1) Make sure you have a fully charged battery at least 50%; 2) Download the drivers that are HERE. The file is called "U8800 +. Rar"; 3) Unpack the file you just downloaded until you have a file called "update.zip"; 4) Place the file "update.zip" directly into the ROOT of our MicroSD; 5) Remove the battery and insert the MicroSD into the slot; 6) Replace the battery and turn on the phone with the key sequence "VOLUME UP + POWER ON" in order to have access to recovery; 7) Scroll with the volume down until you get to "apply update from sdcard" and press the magnifying glass to confirm (last physical key on the right); 8) Confirm again by selecting YES and start the update. At the end of the phone should reboot, if it does not restart it manually. Edited January 11, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 χαχα τα διαβασα απλα δεν ειδα το τελευταιο! EDIT: δεν μπορω να βρω πως στο καλο χρησιμοποιω το αρχειο Driver atnmel u8800+ :/ Αποσυμπιεσε το Driver Atmel U8800+.rar, παρε απο μεσα το update.zip, βαλτο στην sd, μπες στο recovery και επελεξε install zip from sd. Ας επιεβαιωσει ο akalos γιατι εγω εχω synapics και το εκανα αλλιως. edit: Με προλαβε. Τελικα kalo και ξερο ψωμι.(ασχετο) Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Ευχαριστω! θα το δωκιμασω! EDIT: απλα δεν εχω φορτισμενη πανω απο 50% την μπαταρια οποτε θα το δωκιμασω μολις φορτισει.! Edited January 11, 2013 by Thanos787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Τελικα kalo και ξερο ψωμι.(ασχετο) η a-kalos(καμια σχεση) εμενα μου φαινεται σαν να εχει παρει υγρασια η τα φτυνει η ΑΤΜΕΛ οταν λενε service λεμε wind η arvato? Ευχαριστω! θα το δωκιμασω! EDIT: απλα δεν εχω φορτισμενη πανω απο 50% την μπαταρια οποτε θα το δωκιμασω μολις φορτισει.! νταξ....πιο πολυ για να μην μεινεις απο ρευμα κατα την διαρκεια της αναβαθμισης Edited January 11, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 η a-kalos(καμια σχεση) εμενα μου φαινεται σαν να εχει παρει υγρασια η τα φτυνει η ΑΤΜΕΛ οταν λενε service λεμε wind η arvato? στην wind το πηγα και το στελνει στην telemax μαλλον γιατι οτι χαρτι μου ηρθε ελεγε πανω telemax και στο κινητο ενα αυτοκολλητο το ιδιο επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Contact 226 Athinon Ave. & Kifissou Athen Phone: +30 210 5197 500 Fax: +30 210 5197 529 info-athens@teleservice.com αλλαξαν η huawei service? δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να δεις μπας και κανει η wind τα δικα της;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Contact 226 Athinon Ave. & Kifissou Athen Phone: +30 210 5197 500 Fax: +30 210 5197 529 info-athens@teleservice.com αλλαξαν η huawei service? δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να δεις μπας και κανει η wind τα δικα της;;;; λες να κανει τα δικα της? θα το κανω αλλα πρωτα να κανω το Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ολοι λενε οτι πηγαν σε arvato πριν ψαχτο λιγο,δεν εχω εμπειρια σε αυτο,αλλα αυτη η ταλαιπωρια που εχεις με βαζει σκεψεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) εβαλα το Update.zip στο ροοτ της sd εκανα τα τρια κουμπια και εβγαλε ροζ οθονη.. EDIT οκ με την ροζ οθονη. EDIT2: μου βγαζει error στο update χρησιμοποιω atmel το ειδα μεσω του αριθμου που πατισα στο dial number. Edited January 11, 2013 by Thanos787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 εβαλα το Update.zip στο ροοτ της sd εκανα τα τρια κουμπια και εβγαλε ροζ οθονη.. EDIT οκ με την ροζ οθονη. EDIT2: μου βγαζει error στο update χρησιμοποιω atmel το ειδα μεσω του αριθμου που πατισα στο dial number. πρεπει να το κανεις απο recovery μονο σου,και οχι με τα κουμπια! διαβασε καλα τις οδηγιες που σου εδωσα και ποσταρε 6) Replace the battery and turn on the phone with the key sequence "VOLUME UP + POWER ON" in order to have access to recovery; 7) Scroll with the volume down until you get to "apply update from sdcard" and press the magnifying glass to confirm (last physical key on the right); 8) Confirm again by selecting YES and start the update. At the end of the phone should reboot, if it does not restart it manually. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ναι αλλα με τον μεγενθυτικο φακο δεν προχωραει..απλα δεν κανει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) αφου βρισκεις το zip πατα το power αντι μεγενθυτικο φακου για να αρχισει η αναβαθμιση ελπιζω να μιλαω με καποιον που εχει καποιες γνωσεις τι κανει,μην λεμε αλλα και αλλα καταλαβαινουμε και μπρικαρουμε το τηλεφωνο; ευλαβικα οι οδηγιες και λιγο προσοχη και ολα θα πανε καλα:) Edited January 11, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos787 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) αφου βρισκεις το zip πατα το power αντι μεγενθυτικο φακου για να αρχισει η αναβαθμιση ελπιζω να μιλαω με καποιον που εχει καποιες γνωσεις τι κανει,μην λεμε αλλα και αλλα καταλαβαινουμε και μπρικαρουμε το τηλεφωνο; ευλαβικα οι οδηγιες και λιγο προσοχη και ολα θα πανε καλα:) ναι εχω ξανα κανει updates απλα αντι για μεγενθυτικου φακου παταω power αλλα δεν μου βγαζει οτι update aborted! EDIT: Verifying current system... assert failed: file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerpring") == "Huawei/U8800Pro/hwu8800Pro:2.3.5/Huawei8800Pro/C00B572G001:user/ota-rel-keys,release-keys" || file_getprop("/system/build.prop", ro.build.fingerprint"_ == "Huawei/u8800Pro/hwu8800Pro:2.3.5/Huaweiu8800Pro/C00B52G002:user/ota-rel-keys,release-keys" pid=119, staturs=1792 E: Error in sdcard/update.zip (Status 7) Formatting /cache.. Installation aborted. Edited January 11, 2013 by Thanos787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 περνα kalo ρομ,στην θεση αυτο θα ειχα κανει πρωτα απο ολα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553705 μην σε παρω ομως στο λαιμο μου γιατι το προβλημα σου μπορει να μην λυθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts