mclound Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Εγώ ολοκλήρωσα σιγά σιγά τη μετάβαση στο καινούργιο Oneplus One μετά απο 2 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας του S2. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα σχετικά thread και εύχομαι καλή συνέχεια στους πιστούς του S2. :) Καλορίζικο! Με ψήνει και εμένα αρκετά γιατί το δικό μας μετά από 3 χρόνια, κάνει λίγα νερά με μπαταρία (αλλαγμένη), κάμερα (αλλαγμένη) και home button. Το λοιπόν, μετα απο δικη μου βλακεια με την CM11 και επειδη νόμιζα ότι δε δουλεέυι και πάλι το BLE έβαλα σήμερα την CM12 με λολιποπ 5.1!!!!! Έχω βάλει όλες τις εφαρμογές σχεδόν και δοκιμάζω σιγά σιγά τα πάντα. Η 5.1 είναι απίστευτα smooth, δεν έχει κρασάρει καθόλου μέχρι τώρα και πάει "σφαιρα" αν αναλογιστεί κανείς το παλαιό κινητό μας. Τρέχει μέχρι τωρα καλύτερα από AOSP NEATROM και κολάει λιγότερο. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα μιας και αυτές τις μέρες θα διαπιστώσω. Επίσης για τους λάτρεις των benchmarks από 11000+ που μου έβγαζε με NEAT 4.4.3 πήγε με τη νεα ρομ σε 18600 :wacko: Καμια εξήγηση πως στο καλό έκανε τέτοιο άλμα? Το άλμα είναι ξεκάθαρο και σε ένα αρκετά βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα με μέγεθος 1.8GB όπου φαίνεται να τρέχει καλύτερα!!!! Θα την κρατήσω μερικές μέρες λοιπόν μιας και εδώ δουλέυει το miband και θα δω τι θα κάνω. Πάντως από άποψη εμφάνισης καμιά σχέση με τις προηγούμνες εκδόσεις, θα με χαλάσει σίγουρα που θα επιστρέψω... Μπορείς να στείλεις κάνα link ποιά ακριβώς έβαλες; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παιδιά! Με υγεία! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.:) Λογικά αυτή έβαλε. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-12-t2955551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Χρόνια πολλά και απο μένα Ναι αυτή που λέει ο Στέφανος έβαλα Μέχρι τώρα όλα μια χαρά απο λειτουργικότητα αλλά με τη μπαταρία δεν έχω βγάλει συμπεράσματαμιας και το σκαλιζω σσυνέχεια και τελειώνει σύντομα!!! Το κακό είναι και δεν ξέρω αν είναικαι μπαγκ οτι δε δείχνει όλες τις εφαρμογές που τρώνε τη μπαταρία παρα μονο μερικές με τα ποσοστά να μην κανουν 100% η αν άλλαξε το ριπορτ να μην αθροιζουν στο ποσοστο της μπαταρίας που έχει καταναλωθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις τι τρώει τη διάολο μπαταρία!!! Έχει βέβαια και τη λειτουργια εεξοικονόμησης μπαταρίας που για ενα τρίωρο που την έβαλα δεν κατανάλωσε ουτε 1% :happy: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Χρόνια πολλά και απο μένα Ναι αυτή που λέει ο Στέφανος έβαλα Μέχρι τώρα όλα μια χαρά απο λειτουργικότητα αλλά με τη μπαταρία δεν έχω βγάλει συμπεράσματαμιας και το σκαλιζω σσυνέχεια και τελειώνει σύντομα!!! Το κακό είναι και δεν ξέρω αν είναικαι μπαγκ οτι δε δείχνει όλες τις εφαρμογές που τρώνε τη μπαταρία παρα μονο μερικές με τα ποσοστά να μην κανουν 100% η αν άλλαξε το ριπορτ να μην αθροιζουν στο ποσοστο της μπαταρίας που έχει καταναλωθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις τι τρώει τη διάολο μπαταρία!!! Έχει βέβαια και τη λειτουργια εεξοικονόμησης μπαταρίας που για ενα τρίωρο που την έβαλα δεν κατανάλωσε ουτε 1% :happy: Από kernel/recovery? Αρκεί ένας KK compatible? Μιας που έχω άδεια λέω να πειραματιστώ :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Από kernel/recovery? Αρκεί ένας KK compatible? Μιας που έχω άδεια λέω να πειραματιστώ :) Ναι εγώ είχα aosp neatrom πριν με κιτκατ twrp. Απλα κανεις όλα τα wipes και εγκαθιστά τη Ρομ και τα gapps. Και εγώ λόγω άδειας βρήκα ευκαιρία να ασχοληθω λιγο Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Για να φλασαρεις εκδοσεις Custom Roms Kitkat και πανω παντα με KK Compatible recovery. Εντωμεταξυ σημμερα βρεθηκα αθηνα για κατι μικροδουλειες περι στρατου και εχουμε και λεμε. Το s2 με Neatrom 6.4 Apolo 4.15b regular με βοηθησαν απιστευτα με τα Gps..βρηκε και κλειδωσε αμεσως στα 2 δευτερολεπτα.Και ναι παιδια θελω Gps στην αθηνα γιατι δεν ξερω τους δρομους και φοβαμαι μην χαθω :P ΥΓ:Δεν ρωταω ανθρωπους γιατι ισως να με στειλουν στο Δαφνι και θα τρεχουμε μετα. Edited April 10, 2015 by GreekDragon Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 κοτζάμ neat S2 έχεις φίλε Βολιώτη, στείλε ένα πμ/SMS/Whatsapp/Viber να σε κατατοπίσουμε....τζάμπα μας βοηθάς στο φόρουμ ??? :up: Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) κοτζάμ neat S2 έχεις φίλε Βολιώτη, στείλε ένα πμ/SMS/Whatsapp/Viber να σε κατατοπίσουμε....τζάμπα μας βοηθάς στο φόρουμ ??? :up: χαχαχα. :lol: Στα screenshot του GreekDragon βλέπω τέλειο σήμα σχεδόν όλες τις ώρες, wifi μόνο όταν το χρειάζεται (δεν ξέρω αν κάνει και χρήση 3G), και κάποια περίοδο σε airplane mode. Οπότε, ίσως και να δικαιολογείται, δεν ξέρω.:wacko: 3G κανω μονο σε περιπτωση αναγκης και δεν ειμαι σπιτι. Σπανιο δηλαδη Edited April 11, 2015 by GreekDragon Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Το S6 επιτέλους είναι ωραίο και αρκετά καλό (μετά το δικό μας κανένα S δεν με εντυπωσίασε), αλλά με αυτή την τιμή, μακρυά κι αγαπημένοι. Από την άλλη, δεν θέλω να πάρω κάτι μετά από 1+ χρόνο από την παρουσίασή του, όταν θα έχει πέσει η τιμή, και να αρχίσει το lag μετά από κανένα update. Το material design μου αρέσει πολύ, και είναι η πρώτη φορά στο android, που οι devs ακολουθούν την σχεδιαστική πολιτική της Google, κάνοντας λειτουργικό+Gapps+εφαρμογές τρίτων να μοιάζουν ένα. Γι'αυτό θέλω καθαρό android και σωστή τιμολόγηση. Όποιος το δώσει, με έχει ήδη πελάτη του.:p Συμφωνώ φίλε το stock android είναι μονόδρομος... Μετά το S2 δεν ξανασχολήθηκα με Samsung και το απαράδεκτο TouchWiz. Nexus 5 και μετά flagship killer. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά! Μετά από 2 ώρες (και πολλές ήταν) με CM12.1 λόγω του ότι έσκαγε συνεχώς το mobile network (όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις να αλλάξω το 3G σε 2G) με αποτέλεσμα να μην έχω σχεδόν καθόλου τηλέφωνο, έχω στήσει την CM12 και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος: έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το Battery Saver (μαγικό εργαλείο, απορώ γιατί δεν το έχουν σε όλα τα Android versions) και από χθες το βράδυ (02:00-08:00 σε airplane mode και συνεχώς κλειστό WiFi) με 2G και 4-5 ξυπνητήρια και ένα video 1min που τράβηξα νωρίτερα, η μπαταρία δείχνει 97%. Δε μου έχει κρασάρει καθόλου, πάει σφαίρα, τρέχουν όλες μου οι εφαρμογές τζιτζί και μπαταρία τούμπανο. Εντάξει, θα δοκιμάσω και λίγο WiFi ή cellular data σε λίγο αλλά όσο γρήγορα και να πέφτει, νομίζω πως όταν είναι standby το battery saver κάνει ΤΡΕΛΗ δουλειά. Αν μείνει έτσι, τότε νομίζω βρήκα τη ROM της ζωής μου :) ΥΓ. Από KK και LP οι vanilla εκδόσεις θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο, με κορυφαία την LP βέβαια... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilio06 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το εξής: μου έδωσε ένας φίλος το σ2 του και διαβάζοντας άπειρες σελίδες για την καλύτερη ρομ έχω καταλήξει στις εξής δύο: neatrom 6.4 με κερνελ apolo ή cm 12.1 αυτή του lysergic acid ποιά να διαλέξω λέτε; με ενδιαφέρει η μπαταρία, να έχει bln και φυσικά η ταχύτητα μπορεί να επαναλαμβάνω κάτι που έχει ήδη απαντηθεί αλλά έχω μπερδευτεί και δε βγάζω άκρη Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια Καλή ανάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά! Μετά από 2 ώρες (και πολλές ήταν) με CM12.1 λόγω του ότι έσκαγε συνεχώς το mobile network (όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις να αλλάξω το 3G σε 2G) με αποτέλεσμα να μην έχω σχεδόν καθόλου τηλέφωνο, έχω στήσει την CM12 και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος: έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το Battery Saver (μαγικό εργαλείο, απορώ γιατί δεν το έχουν σε όλα τα Android versions) και από χθες το βράδυ (02:00-08:00 σε airplane mode και συνεχώς κλειστό WiFi) με 2G και 4-5 ξυπνητήρια και ένα video 1min που τράβηξα νωρίτερα, η μπαταρία δείχνει 97%. Δε μου έχει κρασάρει καθόλου, πάει σφαίρα, τρέχουν όλες μου οι εφαρμογές τζιτζί και μπαταρία τούμπανο. Εντάξει, θα δοκιμάσω και λίγο WiFi ή cellular data σε λίγο αλλά όσο γρήγορα και να πέφτει, νομίζω πως όταν είναι standby το battery saver κάνει ΤΡΕΛΗ δουλειά. Αν μείνει έτσι, τότε νομίζω βρήκα τη ROM της ζωής μου :) ΥΓ. Από KK και LP οι vanilla εκδόσεις θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο, με κορυφαία την LP βέβαια... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Και εγώ το ίδιο κάνω συνέχεια αφού το βάζω 2g και το γυρναω σε 3γ μονο όταν έχω αναγκη για γρήγορο κατέβασμα η fb κ.λπ. Δεν κρασαρει ποτε. Που και που κρασαρει μονο το πληκτρολόγιο αλλά ξαναπατας πανω στο πεδίο και ξανανοίξει αμέσως χωρίς πρόβλημα!!! Οσον αφορα την εξοικονόμηση μπαταρίας μιλάμε απίστευτα βολική όντως. Εγώ έχω ανοιχτα όλα τα bt, wifi, network το βράδυ και έβαλα εξοικονόμηση και μέχρι το πρωι είχε καταναλώσει 4% !!!!!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το εξής: μου έδωσε ένας φίλος το σ2 του και διαβάζοντας άπειρες σελίδες για την καλύτερη ρομ έχω καταλήξει στις εξής δύο: neatrom 6.4 με κερνελ apolo ή cm 12.1 αυτή του lysergic acid ποιά να διαλέξω λέτε; με ενδιαφέρει η μπαταρία, να έχει bln και φυσικά η ταχύτητα μπορεί να επαναλαμβάνω κάτι που έχει ήδη απαντηθεί αλλά έχω μπερδευτεί και δε βγάζω άκρη Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια Καλή ανάσταση Έχω την εντύπωση όμως πως δε λειτουργεί τπτ στο background (ούτε viber notifications ούτε τπτ) με το battery saver. Αλλά ειδικά το βράδυ, who cares? Φίλε vasilio06 μακρυά από CM12.1 δεν είναι καν για καθημερινή χρήση. Φυσικά η Neat είναι αστέρι μιας που πατάει στη μαμίσια. Βάλε αυτή άφοβα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Έχω την εντύπωση όμως πως δε λειτουργεί τπτ στο background (ούτε viber notifications ούτε τπτ) με το battery saver. Αλλά ειδικά το βράδυ, who cares? Φίλε vasilio06 μακρυά από CM12.1 δεν είναι καν για καθημερινή χρήση. Φυσικά η Neat είναι αστέρι μιας που πατάει στη μαμίσια. Βάλε αυτή άφοβα. Ναι δε λειτουργει το δοκιμασα αλλά όπωςειπες βράδυ είναι δε με απασχολεί!!! Επίσης θα είναι καλό όταν πχ εχεις λίγο μπαταρία αλ!α πρεπει να είσαι για ωρα εξω ακόμα οποτε αφήνεις στην άκρη τα whatsapp klp και κρατας την αναμονή σου για μερικά τηλέφωνα που θα χρειαζεται!!!! Πάντως εμένα με βλέπω να την κραταω για λίγο καιρό και θα αποφασισω στην πορεία πως θα μου κατσει :lol: Έτσι κι αλλιως λόγω του wristband δε μπορω πλεον να επιστρέψω σε neatrom με τιποτα Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ναι δε λειτουργει το δοκιμασα αλλά όπωςειπες βράδυ είναι δε με απασχολεί!!! Επίσης θα είναι καλό όταν πχ εχεις λίγο μπαταρία αλ!α πρεπει να είσαι για ωρα εξω ακόμα οποτε αφήνεις στην άκρη τα whatsapp klp και κρατας την αναμονή σου για μερικά τηλέφωνα που θα χρειαζεται!!!! Πάντως εμένα με βλέπω να την κραταω για λίγο καιρό και θα αποφασισω στην πορεία πως θα μου κατσει :lol: Έτσι κι αλλιως λόγω του wristband δε μπορω πλεον να επιστρέψω σε neatrom με τιποτα Αυτά δε χρειάζονται και Bluetooth 4? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Αυτά δε χρειάζονται και Bluetooth 4? Φυσικά αλλα εμείς έχουμε και το hardware 4.0 απλα το έχουν όλες σχεδόν οι Ρομ να λειτουργει σε εκδοση 3.0 γιατί αυτό είχε και η μαμά φαντάζομαι!!! Απλα επειδή η λειτουργια σε low energy υποστηρίζεται απο το 4.3 android και μεταγενέστερα ίσως γι αυτό δεν μπήκε καν στον κόπο η σαμμυ να το βάλει εξ αρχης σε bt4.0 Αυτός είναι και ο λογος που δε μπορω εγώ να γυρίσω σε neat και ουτε και σε αλλες που δεν βασίζονται σε cm resources η έχουν αφαιρέσει τη λειτουργικότητα για bluetooth low energy! Το κακό είναι βέβαια οτι γενικά δε γίνεται καμια αναφορά στις Ρόμς που κυκλοφορούν οποτε πρεπει να κάτσω να τις βάζωμια μια για να δοκιμαζω Εντιτ: Απο τις πρωτες ενδείξεις με σκάλισμα φεισμπουκ,γουατσαπ και μερικές κλήσεις καμια ωρα περιπου βγάζει screen on time 3:11 λεπτα στη μια ολοκληρωμένη αποφόρτιση που εκανα και τώρα με 68% μπαταρία έχει ηδη κανει 57 λεπτα sot. Νομιζω αρκετά καλά τα παει Edited April 11, 2015 by AGNOSTOS Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Αυτό το "Approx. 4 days left" με ξεπερνά :) Ειλικρινά, θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο περισσότερο να δω τι θα γίνει. Πάντως στο Nexus 10 ισχύει, αυτό που λέει, αυτό είναι. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και εγώ το ίδιο κάνω συνέχεια αφού το βάζω 2g και το γυρναω σε 3γ μονο όταν έχω αναγκη για γρήγορο κατέβασμα η fb κ.λπ. Δεν κρασαρει ποτε. Που και που κρασαρει μονο το πληκτρολόγιο αλλά ξαναπατας πανω στο πεδίο και ξανανοίξει αμέσως χωρίς πρόβλημα!!! Οσον αφορα την εξοικονόμηση μπαταρίας μιλάμε απίστευτα βολική όντως. Εγώ έχω ανοιχτα όλα τα bt, wifi, network το βράδυ και έβαλα εξοικονόμηση και μέχρι το πρωι είχε καταναλώσει 4% !!!!!!! Σωραιος, μια απο τα ιδια για μενα με Neat Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το εξής: μου έδωσε ένας φίλος το σ2 του και διαβάζοντας άπειρες σελίδες για την καλύτερη ρομ έχω καταλήξει στις εξής δύο: neatrom 6.4 με κερνελ apolo ή cm 12.1 αυτή του lysergic acid ποιά να διαλέξω λέτε; με ενδιαφέρει η μπαταρία, να έχει bln και φυσικά η ταχύτητα μπορεί να επαναλαμβάνω κάτι που έχει ήδη απαντηθεί αλλά έχω μπερδευτεί και δε βγάζω άκρη Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια Καλή ανάσταση Καλησπερα και καλη ανασταση. το πρωτο θα ελεγα. 5ο bln το βαζεις μεσω apolo configurator και εφυγες. Δεν στέκει... Ίδιο configuration έχω, με greenify, disabled notifications, disabled startup apps, disabled samsung processes, χωρίς τρελό internet, χωρίς παιχνίδια, χωρίς ενεργοβόρες εφαρμογές (FB, Viber, Whatsup κτλ κτλ) και το 2ωρο το βλέπω με το κυάλι Κάτι μας κρύβει ο νέος, ετοίμασε σε παρακαλώ την αίθουσα βασανιστηρίων! :lol: Μην με στειλετε σε αιθουσα παρακαλω. Δεν ξερω τι τρεχει απλα το εχω βολεψει για τα καλα και κραταει. Εχω disable notifications, disabled startups disable samsung process(για γελια) με ιτερνετ ολη μερα και παιχνιδια και χωρις FB( μεσω Browser στο κοτζαμ S2 μπαινω) και τα λοιπα και μουσικη αντεχει. Και 1GhZ με regular τα Voltages την βγαζει καθαρη. Πες τα όλα.:p Συν disable services, συν amplify, συν greenify; Disable Services, Autostart. Αυτα εχω. ΥΓ:καλη ανασταση σε ολους και καλο φαι για αυριο :P . Θα γινει βιασμος για τα αρνια. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 παιδιά πήρα ένα s2 με custom rom και έβαλα με το odin μια stock αλλά με την επανεκκίνηση εμφανίζει το logo της samsung και δεν φορτώνει το λειτουργικό....τι να κάνω? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 παιδιά πήρα ένα s2 με custom rom και έβαλα με το odin μια stock αλλά με την επανεκκίνηση εμφανίζει το logo της samsung και δεν φορτώνει το λειτουργικό....τι να κάνω? Έμπα recovery και κάνε wipe cache. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 δεν μπορει να μπει Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 δεν μπορει να μπει Πατάς για 10" το Volume Up + Power + Home button Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ετσι κάνω αλλά δεν μπαινει... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ετσι κάνω αλλά δεν μπαινει... Βγάλε μπαταρία άστο λίγο και ξανά προσπάθησε. Επίσης, σε download mode μπαίνει; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ουτε σε download... εβγαλα την μπαταρια και θα ξαναδοκιμασω σε 5-10 λπετα Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts