mixalhs Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Είναι κάπως, αλλά βασιζόμαστε στην σιγουριά των μανίσιων drivers! Φίλε αν περίμενα και εγώ Nexus5 σε λίγες μέρες, θα άντεχα και με nokia 3210! :lol: άντε με το καλό! ( Προσεχώς - πολύ προσεχώς- και εγώ στην παρέα σας! ) Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά φίλε Δημήτρη, ενα ισχυρό κριτήριο για νέα συσκευή είναι που θα πας εσύ , επειδή θα έχουμε σοβαρή υποστήριξη. :) Προσωπικά λέω για note 3. Η οικονομική διαφορά με το nexus 5 ( σε σχέση με τις δυνατότητες) δεν είναι μεγάλη. Περίπου 100 €. Ξανακοίταξε το. Μέχρι που σου καλύπτω και τη διαφορά! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά φίλε Δημήτρη, ενα ισχυρό κριτήριο για νέα συσκευή είναι που θα πας εσύ , επειδή θα έχουμε σοβαρή υποστήριξη. :) Προσωπικά λέω για note 3. Η οικονομική διαφορά με το nexus 5 ( σε σχέση με τις δυνατότητες) δεν είναι μεγάλη. Περίπου 100 €. Ξανακοίταξε το. Μέχρι που σου καλύπτω και τη διαφορά! :p :p Για Ν3 όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμες ρομ,PA με τίποτα, δεν ξέρω για τις άλλες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά φίλε Δημήτρη, ενα ισχυρό κριτήριο για νέα συσκευή είναι που θα πας εσύ , επειδή θα έχουμε σοβαρή υποστήριξη. :) Προσωπικά λέω για note 3. Η οικονομική διαφορά με το nexus 5 ( σε σχέση με τις δυνατότητες) δεν είναι μεγάλη. Περίπου 100 €. Ξανακοίταξε το. Μέχρι που σου καλύπτω και τη διαφορά! :p :p Το note 3 είναι απίστευτη συσκευή αλλά έχει 2 κατά: 1. Είναι Samsung (καθυστέρηση updates, μικρή υποστήριξη κτλ) 2. Είναι παντόφλα Το nexus 5 έχει 1-1: Υπερ. Είναι Google (pure android, αναβαθμίσεις, υποστήριξη XDA κτλ) Κατά. Είναι παντόφλα... Ο Βρωμιάρης μίλησε σοφά! Ούγκ! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά.. Ετοιμάζομαι να αποχωριστώ το s2...παράγγειλα το xiaomi mi3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά.. Ετοιμάζομαι να αποχωριστώ το s2...παράγγειλα το xiaomi mi3 miui lover? :) Αντε, με το καλό να έρθει! :D ΥΓ. Πάει κι αυτός φίλτατε Βρωμιάρη... :worry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά.. Ετοιμάζομαι να αποχωριστώ το s2...παράγγειλα το xiaomi mi3 θα μείνω μόνος τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη που λέω για note3 ή oppo find 7a (πολύ καλύτερο του mi3 file papakitou):) Μέχρι τότε, με βλέπω να φυλάγω Θερμοπύλες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά.. Ετοιμάζομαι να αποχωριστώ το s2...παράγγειλα το xiaomi mi3 Το ίδιο έκανα και εγώ. Μετά από δύο χρόνια, με μεγάλη μου λύπη αποχωρίστηκα το κινητό. Τι τροποποιήσεις να κάνουμε, αν δεν έχουμε τα εργοστασιακά driver,libraries κλπ για την κάθε έκδοση λειτουργικού.... Τι να κάνουμε όμως... Η κάθε εταιρεία έχει την πολιτική της, αλλά και ο κάθε χρήστης την δική του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 θα μείνω μόνος τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη που λέω για note3 ή oppo find 7a (πολύ καλύτερο του mi3 file papakitou):) Μέχρι τότε, με βλέπω να φυλάγω Θερμοπύλες :( παρεάκι θα είμαστε, μη μασάς... εγώ θα αλλάξω Δεκέμβρη μεριά (Αη Βασίλης γαρ...) :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και εγώ σκοπεύω μέχρι τα Χριστούγεννα να πάω σε Note. Ελπίζω τουλάχιστον. Μέχρι τότε λοιπόν σίγουρα εδώ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Θα το πασαρω στην αδερφή μου με neat μέσα.. Όχι δεν είμαι miui lover, πιστεύω θα μου τη σπασει λίγο γιατί έχω συνηθίσει να έχω το interface όπως θέλω εκεί που το θέλω.. Αλλά εντάξει.. Για την τιμή του mi3 δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το δικό μου το έχω δώσει στην γυναίκα με neat 6.3 και το έχει καταευχαριστηθεί!! Πραγματιά δυςκολεύομαι να θυμηθώ απο πότε έχω να δώ μια τοσο stable custom (stock-based) rom !!! Ακόμα και σήμερα, το s2 είναι constant value!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Θα το πασαρω στην αδερφή μου με neat μέσα.. Όχι δεν είμαι miui lover, πιστεύω θα μου τη σπασει λίγο γιατί έχω συνηθίσει να έχω το interface όπως θέλω εκεί που το θέλω.. Αλλά εντάξει.. Για την τιμή του mi3 δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή.. Η neat στην 6.3 έκδοση είναι φοβερή. Ολοκληρωμένη, δεν χρειάστηκε καμμία παρέμβαση εκτός από το να προσθέσω από την αρχή το 3Minit QuicklaunchPanel που με βόλευε πολύ. Όσο για την miui, την είχα στο S2 (στην έκδοση 4.6.6) λίγο πριν το αποχωριστώ, με πλήρη Ελληνική μετάφραση (υπάρχει στο αγγλικό miui forum) και χωρίς να κάνω καμμία αλλαγή. Τις πρώτες μέρες με ξένισε λίγο, αλλά τελικά μου άρεσε αρκετά. Edited June 20, 2014 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ούτε εγώ θα αλλάξω άμεσα, για την ώρα την κάνει τη δουλειά του.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Η neat στην 6.3 έκδοση είναι φοβερή. Ολοκληρωμένη, δεν χρειάστηκε καμμία παρέμβαση εκτός από το να προσθέσω από την αρχή το 3Minit QuicklaunchPanel που με βόλευε πολύ. Όσο για την miui, την είχα στο S2 (στην έκδοση 4.6.6) λίγο πριν το αποχωριστώ, με πλήρη Ελληνική μετάφραση (υπάρχει στο αγγλικό miui forum) και χωρίς να κάνω καμμία αλλαγή. Τις πρώτες μέρες με ξένισε λίγο, αλλά τελικά μου άρεσε αρκετά. παιζει τέτοιο πράγμα; Δίνεις ενα λινκ να το δοκιμάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά έχουμε καμιά custom CWM ROM που να ειναι stable και να εχει την εμφάνιση της STOCK έκδοσης χωρίς πολλές αλλαγές σε οθόνες κλπ?? Πέρασα σημερα την cyanogen 10.1 me 4.2.2 αλλά νομίζω ότι μου είναι πιο δύσχρηστη από την 4,1,+ που ημουν ίσως και λόγω εντελώς διαφορετικών οθονών... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 δεν ξερω πως διαλεγετε Ν3 χωρις custom rom και με το κνοχ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 δεν ξερω πως διαλεγετε Ν3 χωρις custom rom και με το κνοχ Για το πενάκι φυσικά και τις δυνατότητες του. Συν το οτι με το πενάκι δεν βρομίζει η οθόνη με δαχτυλιές. Αλλα αυτό είναι κάτι που εσένα δεν σε ενδιαφέρει ε ; :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Για το πενάκι φυσικά και τις δυνατότητες του. Συν το οτι με το πενάκι δεν βρομίζει η οθόνη με δαχτυλιές. Αλλα αυτό είναι κάτι που εσένα δεν σε ενδιαφέρει ε ; :p:p:p Υπάρχουν πενακια με το κιλό στο eBay Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τελικά έβαλα neatrom 4.4.3 αλλά βλέπω πολύ μικρά εικονίδια. να υποθέσω ότι φταίει ο nova launcher? μπορούμε να κανουμε κάτι? Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τελικά έβαλα neatrom 4.4.3 αλλά βλέπω πολύ μικρά εικονίδια. να υποθέσω ότι φταίει ο nova launcher? μπορούμε να κανουμε κάτι? Θα το αλλάξεις από το build.prop είναι 182 το κανονικό, το έχω Στα 200 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 παιζει τέτοιο πράγμα; Δίνεις ενα λινκ να το δοκιμάσουμε? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεσαι. "...Όσο για την miui, την είχα στο S2 λίγο πριν το αποχωριστώ, με πλήρη Ελληνική μετάφραση (υπάρχει στο αγγλικό miui forum)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μαγκες βοήθεια. Σημερα η neat με έχει τρελάνει. Έχω τόσα πολλά wakes που το κινητό έχει φάει την μπαταρία για πλάκα. Παραθέτω screenshot. [ATTACH]46374[/ATTACH][ATTACH]46375[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) "...Όσο για την miui, την είχα στο S2 λίγο πριν το αποχωριστώ, με πλήρη Ελληνική μετάφραση (υπάρχει στο αγγλικό miui forum)" http://miuiandroid.com/ Έχει συνέχεια update. Από ότι βλέπω τώρα έχει την xiaomi.eu_multi_GT-I9100_4.6.20_jb-4.1.zip Αν χρειάζεσαι και τα gapps μπες στο http://files.miuiandroid.com/ και κατέβασε το miuiandroid_gapps-4.1.2-small_signed.zip Εκεί, στο φάκελο 4.6.13 έχει και την xiaomi.eu_multi_GT-I9100_4.6.13_jb-4.2.zip αν θέλεις να την δοκιμάσεις (έχω δοκιμάσει μόνο την 4.1) και έχει και αντίστοιχα gapps. Μερικές φορές δεν δείχνει όλους τους φακέλους και μπορεί να μην βλέπεις τον φάκελο gapps ή μπορεί να μην ανοίγει καθόλου, οπότε δοκιμάζεις μετά από λίγο. Μαγκες βοήθεια. Σημερα η neat με έχει τρελάνει. Έχω τόσα πολλά wakes που το κινητό έχει φάει την μπαταρία για πλάκα. Παραθέτω screenshot. [ATTACH]46374[/ATTACH][ATTACH]46375[/ATTACH] Αυτό το είχα πάθει μια φορά με τον Apolo kernel σε σημείο που ζεστάθηκε και η μπαταρία. Επιτόπου έβγαλα μπαταρία και ξανά μέσω recovery wipe τα πάντα και ξαναπέρασμα την ROM με τον Philz kernel για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Edited June 20, 2014 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 http://miuiandroid.com/ Έχει συνέχεια update. Από ότι βλέπω τώρα έχει την xiaomi.eu_multi_GT-I9100_4.6.20_jb-4.1.zip Αν χρειάζεσαι και τα gapps μπες στο http://files.miuiandroid.com/ και κατέβασε το miuiandroid_gapps-4.1.2-small_signed.zip Εκεί, στο φάκελο 4.6.13 έχει και την xiaomi.eu_multi_GT-I9100_4.6.13_jb-4.2.zip αν θέλεις να την δοκιμάσεις (έχω δοκιμάσει μόνο την 4.1) και έχει και αντίστοιχα gapps. Μερικές φορές δεν δείχνει όλους τους φακέλους και μπορεί να μην βλέπεις τον φάκελο gapps ή μπορεί να μην ανοίγει καθόλου, οπότε δοκιμάζεις μετά από λίγο. Αναλυτικότατος! Σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts