Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση: Εχει κανεις προβλημα με το spotify φορωντας slimsaber kit-kat η γενικα με kit-kat?

Το αφηνω να κατβασει καποιες λιστες και μετα κολαει μεχρι να το κανω ρεσταρτ.

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@DimitrisAndNiki σε κρέμασε κάποια συγκεκριμένη ρομ, ή γενικά μιλάς;

Μεγάλη συζήτηση και πρέπει να φύγω για δουλειά...

Εν συντομία:

- Οι AOSP είχαν θέμα με τους drivers (γνωστό)

- Βολεύτηκα με τις μαγειρεμένες stock (βλέπε NeatROM)

Η NeatROM σκάλωσε μια φορά με το GPS (το οποίο μου είναι απαραίτητο) και μερικές φορές με 3rd party apps

Ντάξει βιάστηκα και εγώ να φλασάρω stock... Πάνω στα νεύρα μου γιατί το lag (που είχε η συσκευή ακόμα και μετά την απεγκατάσταση της προβληματικής εφαρμογής) ήταν απίστευτο - το οποίο όμως τελικά το παρουσίασε και με την stock rom...

Απλά είπα και εγώ να γκρινιάξω λίγο :X, σύντομα με βλέπω να επιστρέφω σε NeatROM! :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή, αν οπωσδήποτε θες stock based. Αν τη δουλεύεις με philz, που στην ουσία είναι ο stock kernel, δοκίμασε και τον apolo. Πάντως, την ταχύτητα των aosp δεν την έχει, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να την φορτώνεις, κι αυτός είναι ο λόγος που συχνά πυκνά την αλλάζω. Προσωπικά, βολεύομαι με slimsaber 4.4.3, άψογη σε όλα έως τώρα, τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύω εγώ. Αν θες να δοκιμάσω κάτι συγκεκριμένο, πες μου.

Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή, αν οπωσδήποτε θες stock based. Αν τη δουλεύεις με philz, που στην ουσία είναι ο stock kernel, δοκίμασε και τον apolo. Πάντως, την ταχύτητα των aosp δεν την έχει, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να την φορτώνεις, κι αυτός είναι ο λόγος που συχνά πυκνά την αλλάζω. Προσωπικά, βολεύομαι με slimsaber 4.4.3, άψογη σε όλα έως τώρα, τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύω εγώ. Αν θες να δοκιμάσω κάτι συγκεκριμένο, πες μου.

Ξαναγύρισα σε Neat... Δεν την άντεξα την stock! :lol:

Γενικά οι AOSP είναι οι αγαπημένες μου rom (ιδίως η CM) γιατί λατρεύω την αίσθηση του Pure Android...

Το κακό είναι (απο την στιγμή που η Σάμμυ δεν έχει δώσει drivers) ότι:

1. Η υποστήριξη BT είναι αισχωτική (για μένα είναι απαραίτητο)

2. H υποστήριξη GPS είναι χάλια (άλλοτε λοκάρει και άλλοτε όχι - επίσης μου είναι απαραίτητο)

Για kitkat δεν το συζητώ (θέλω τα MP3 μου) - και έχω κουραστεί να δοκιμάζω τα mods του καθενός που και καλά διορθώνουν το πρόβλημα

άρα ή κάθομαι στα αυγά μου με Neat ή δοκιμάζω και την CM 4.3 (που είναι η μόνη που δεν της έχω δώσει σημασία - και την έχουνε βγάλει απο τα downloads εδώ και καιρό)

Που είναι το θρυλικό Nexus S που οι CM και η Slim ήταν καλύτερες απο την μανίσια ROM

Αν και μισώ τις παντόφλες, μάλλον το N5 θα είναι η επόμενη συσκευή μου μπας και ηρεμήσω... κουράστηκα απο τα φλασαρίσματα, έχω και άλλα πράματα να κάνω στην ζωή μου... :O

Ξαναγύρισα σε Neat... Δεν την άντεξα την stock! :lol:

Γενικά οι AOSP είναι οι αγαπημένες μου rom (ιδίως η CM) γιατί λατρεύω την αίσθηση του Pure Android...

Το κακό είναι (απο την στιγμή που η Σάμμυ δεν έχει δώσει drivers) ότι:

1. Η υποστήριξη BT είναι αισχωτική (για μένα είναι απαραίτητο)

2. H υποστήριξη GPS είναι χάλια (άλλοτε λοκάρει και άλλοτε όχι - επίσης μου είναι απαραίτητο)

Για kitkat δεν το συζητώ (θέλω τα MP3 μου) - και έχω κουραστεί να δοκιμάζω τα mods του καθενός που και καλά διορθώνουν το πρόβλημα

άρα ή κάθομαι στα αυγά μου με Neat ή δοκιμάζω και την CM 4.3 (που είναι η μόνη που δεν της έχω δώσει σημασία - και την έχουνε βγάλει απο τα downloads εδώ και καιρό)

Που είναι το θρυλικό Nexus S που οι CM και η Slim ήταν καλύτερες απο την μανίσια ROM

Αν και μισώ τις παντόφλες, μάλλον το N5 θα είναι η επόμενη συσκευή μου μπας και ηρεμήσω... κουράστηκα απο τα φλασαρίσματα, έχω και άλλα πράματα να κάνω στην ζωή μου... :O

χα! Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ, μετά από 1-2 ημέρες "μακρυά" από την Neat, ΠΑΝΤΑ επιστρέφω σε αυτή. Για τους -ακριβώς- ίδιους λόγους (Bluetooth, GPS) δεν μπορώ να πειραματίζομαι μπας και παίξει. Η Neat είναι ότι καλύτερο για μπαταρία και λειτουργικότητα. Με μια extra lite εγκατάσταση βάζω ότι γουστάρω και μόνο αυτά. Είναι ο πρώτος developer που του έκανα donation διότι 2+ χρόνια με το κινητό περισσότερο από τη μισή αυτή περίοδο είμαι με NeatRom :)

Αυτά...

Ευτυχής χρήστης της SlimSaber 4.4.3 κι εγώ....στα βαθειά με την πρώτη...

Από την έκδοση της 4.1.2 COS είχα να το πειράξω και μου φαίνεται ότι πήρε τα πάνω του.

2 πράγματα εντόπισα που δεν μου "έκατσαν" καλά...

1) Τα εικονίδια μου φαίνονται λίγο θαμπά, σαν να μην είναι καλή η ανάλυσή τους

2) Στον email client τα λινκς δεν εμφανίζονται active, δηλαδή βγαίνουν σαν απλό κείμενο χωρίς το hyperlink.

Kατα τα άλλα, σαν καινουριο, ελπίζω να λειτουργεί όντως το trim στη flash ώστε να μην πέφτει η ταχυτητά του με τον καιρό...

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

Ευτυχής χρήστης της SlimSaber 4.4.3 κι εγώ....στα βαθειά με την πρώτη...

Από την έκδοση της 4.1.2 COS είχα να το πειράξω και μου φαίνεται ότι πήρε τα πάνω του.

2 πράγματα εντόπισα που δεν μου "έκατσαν" καλά...

1) Τα εικονίδια μου φαίνονται λίγο θαμπά, σαν να μην είναι καλή η ανάλυσή τους

2) Στον email client τα λινκς δεν εμφανίζονται active, δηλαδή βγαίνουν σαν απλό κείμενο χωρίς το hyperlink.

Kατα τα άλλα, σαν καινουριο, ελπίζω να λειτουργεί όντως το trim στη flash ώστε να μην πέφτει η ταχυτητά του με τον καιρό...

Μια χαρά είναι, όσο για τους 3 προηγούμενους εάν ήταν στο χέρι μου μια βδομάδα ban θα τους έριχνα με αυτά που διαβάζω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μια χαρά είναι, όσο για τους 3 προηγούμενους εάν ήταν στο χέρι μου μια βδομάδα ban θα τους έριχνα με αυτά που διαβάζω

Ε μα, πέστα ρε καρντάσι, στο θρέντ των σκληροπυρηνικών να μιλάμε για μανίσιες μαγειρεμένες ρόμς... :O

πίσσα & πούπουλα! :lol:

Μερικές φορές μου λείπει το κουμπάκι like εδώ μέσα ;)

Ε μα, πέστα ρε καρντάσι, στο θρέντ των σκληροπυρηνικών να μιλάμε για μανίσιες μαγειρεμένες ρόμς... :O

πίσσα & πούπουλα! :lol:

Μερικές φορές μου λείπει το κουμπάκι like εδώ μέσα ;)

Αν και σιωπηλός παρατηρητής (συνήθως) , εδώ θα συμφωνήσω δημόσια :p

Επανέρχομαι, μιας και είναι η πρώτη μου custom rom :

1) Διαπίστωσα πως δεν έχω root access. Επίσης το SuperSu δεν κάνει update binaries.

Διάβασα διάφορα, απο το να κάνω install την τελευταία version του SuperSU, μέχρι του να βάλω το Busybox Installer και διάφορα άλλα. Για να μην κάνω καμια @@@ μπορεί κάποιος να μου πεί τί είναι safe ?

2)Μου έχει βγάλει και update to build 20140614 (έχω το 20140611), αν κάνω κάτι παίζει να φτιάξει, ή δεν έχει σχέση ? Καταλαβαίνω πως για να λειτουργήσει το SU πρέπει να έχει γίνει σωστή εγκατάσταση του από CWM και να έχει το σωστό signature,οπότε μάλλον δεν έχουν και πολύ σχέση το update με το πρόβλημά μου ?

3) Σχετικά με τα hyprelinks στο Email Client (yahoo accounts), δεν βρήκα κάτι άλλο πέρα από διαπιστώσεις ότι συμβαίνει. Workaround μόνο με άλλους mail clients( Κ9 κλπ). Υπάρχει άλλη λύση μπροστά μου και δεν τη βλέπω ? :(

4) Σχετικά με τα θολά εικονίδια, κατάλαβα πως φταίει το DPI που είναι 182, αντί του προηγούμενου της στοκ των 219 DPI ( ή κάπου εκεί τελοσπάντων). Εϊναι ασφαλές όταν λυθεί το θέμα με το root να κάνω edit το build prop ή να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή ?

Συνολικά, αισθανθήκα να πετάει σε σχέση με την 4.1.2 COS που είχα πριν και το ίδιο μου είπαν και 2 φίλοι μου με στοκ S2 και στοκ S3, σε σχέση με τα δικά τους....:p

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

Εγώ δουλεύω 200 dpi και το αλλάζω μέσω build.prop ,-κατέβασε το super SU .zip και φλασαρε το Η από το store , επέλεξε root access /apps and adb και είσαι ok.
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Επανέρχομαι, μιας και είναι η πρώτη μου custom rom :

1) Διαπίστωσα πως δεν έχω root access. Επίσης το SuperSu δεν κάνει update binaries.

Διάβασα διάφορα, απο το να κάνω install την τελευταία version του SuperSU, μέχρι του να βάλω το Busybox Installer και διάφορα άλλα. Για να μην κάνω καμια @@@ μπορεί κάποιος να μου πεί τί είναι safe ?

....

Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίησε το root access, apps και adb

Έχω γράψει λάθος, δεν είναι το SuperSU είναι το Superuser από Clockworkmod

Η αλήθεια είναι πως ήταν επιλεγμένα εξαρχής, χθες το βράδυ αφού έγραψα το παραπάνω, ξαναπάτησα την επιλογή apps & adb και κατόπιν δούλεψε. Εξακολουθεί να μου ζητάει binary update όμως. Μήπως να απεγκαταστήσω το Superuser που έχω και να βάλω τελευταία έκδοση SuperSU με zip από Recovery ?

Επίσης, παλιότερα που είχα κάνει root, αν θυμάμαι με το SuperSU, δεν μου ζήταγε κάθε λίγο και λιγάκι access permission για ότι ζητάει root access. Έτσι πρέπει να γίνεται , ή έχω κάνει κάποια πατάτα ?

Επίσης, άλλαξα dpi (από 182-> 219) με το textdroider_dpi μιας και το είχα ήδη εγκατεστημένο, αλλά τα εικονίδια μου φαίνονται ακόμη θολά, θα δοκιμάσω και τις ενδιάμεσες, όπως είπε ο vrwmiaris, να δώ τι παίζει.

Edited by felix_w

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

παιδια link για slim 4.4.3?

Καλημέρα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπερα στην παρεα.

Το τελευταιο 2μηνο-3μηνο λογο δουλειας δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω με την αγαπημενη μας "εργασια" (βλ. φλασαρισμα), και ημουν βολεμενος με την CM.

Μετα απο μερικα σχολια εδω μεσα για την Neat ειπα και εγω να την δοκιμασω. Ολα καλα ολα ωραια αλλα ρε παιδες, δεν ανοιγει με τπτ το gps...... Το ανοιγω απο το toggle και πχ ανοιγω το maps ή το Ingress αλλά δεν μου εμφανιζει στην μπαρα πανω το σηματακι του gps και δεν λοκαρει ποτε.

Τι μπορω να κανω?

Ρωτάω εδω γιατι οπως προειπα δεν έχω και πολυ χρονο να το ψαξω και ξερω οτι απο εδω θα παρω αμεση απαντηση.

Ps το gps ειναι ψιλοαπαραιτητο (τοπογραφικες εργασιες)

Καλησπερα στην παρεα.

Το τελευταιο 2μηνο-3μηνο λογο δουλειας δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω με την αγαπημενη μας "εργασια" (βλ. φλασαρισμα), και ημουν βολεμενος με την CM.

Μετα απο μερικα σχολια εδω μεσα για την Neat ειπα και εγω να την δοκιμασω. Ολα καλα ολα ωραια αλλα ρε παιδες, δεν ανοιγει με τπτ το gps...... Το ανοιγω απο το toggle και πχ ανοιγω το maps ή το Ingress αλλά δεν μου εμφανιζει στην μπαρα πανω το σηματακι του gps και δεν λοκαρει ποτε.

Τι μπορω να κανω?

Ρωτάω εδω γιατι οπως προειπα δεν έχω και πολυ χρονο να το ψαξω και ξερω οτι απο εδω θα παρω αμεση απαντηση.

Ps το gps ειναι ψιλοαπαραιτητο (τοπογραφικες εργασιες)

Είδα το ποστ σου στο επίσημο thread, και σκέφτηκα "ασε να μην του απαντήσω εδώ θα έχει ποστάρει και στο myphone" :lol:

θα πρότεινα να φλασάρεις την rom απο πάνω (ώστε να μην χάσεις ότι έχεις στημένο - βέβαια πάντα το καθαρό φλασάρισμα είναι το ιδανικό) και να βάλεις τον Apolo regular που προτείνεται για το BLN... Στην συνέχεια wipe cache + dalvik...

Για να μην ανοίγει καν το GPS σου απο ότι κατάλαβα, κάτι με το radio παίζει, άρα το φλασάρισμα λογικά θα το φτιάξει...

Στην χειρότερη (αν ξαναφλασάρεις και εξακολουθεί να μην το βλέπει) θα έλεγα να φλασάρεις πρώτα μανίσια με odin, να κάνεις τα wipes, να ρουτάρεις, και να στήσεις στο τέλος την Neat...

Thanks a lot.... Τελικά με ένα ακόμα flash όλα δουλεύουν ρολόι.

Είναι εξαιρετική rom, πιστεύω πως θα την ευχαριστηθείς! :)

Το ελπίζω. Αν και απο cm προερχομενος ειναι καπως. Το μόνο καλό είναι ότι σε λίγες μερες έρχεται το Nexus 5 οπότε θα κάνω λίγο υπομονή.

Το ελπίζω. Αν και απο cm προερχομενος ειναι καπως. Το μόνο καλό είναι ότι σε λίγες μερες έρχεται το Nexus 5 οπότε θα κάνω λίγο υπομονή.

Είναι κάπως, αλλά βασιζόμαστε στην σιγουριά των μανίσιων drivers!

Φίλε αν περίμενα και εγώ Nexus5 σε λίγες μέρες, θα άντεχα και με nokia 3210! :lol:

άντε με το καλό!

( Προσεχώς - πολύ προσεχώς- και εγώ στην παρέα σας! )

Εγώ δουλεύω 200 dpi και το αλλάζω μέσω build.prop ,-κατέβασε το super SU .zip και φλασαρε το Η από το store , επέλεξε root access /apps and adb και είσαι ok.

Σχετικά με το dpi κατάφερα και το άλλαξα αφού δούλεψε τελικά το Superuser.

Eπανέρχομαι μιας και δεν κατάλαβα ακριβώς αν είναι συμβατά τα 2 superuser και καθώς μου ζητάει binary update που δεν κάνει, είπα να ξαναρωτήσω.

Η Slim είχε την Superuser εφαρμογή, μου πρότεινες να κατεβάσω το SuperSU.zip. Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει το binary που τρέχει για να δίνει root access και για να μπορέσει να το διαχειριστεί κανείς αυτό, θα πρέπει να έχει και ένα αντίστοιχο app.

Το binary είναι ένα και κοινό, οι εφαρμογές όμως ποικίλλουν

Εχω καταλάβει καλά ?

Αν ναι, τότε θα πρέπει να βρώ ένα πρόσφατο superuser.zip από κάπου, να το κάνω install από recovery και κατόπιν θα φύγει το μήνυμα για το binary update. Επιπλέον, μετά αν θέλω μπορώ να απεγκαταστήσω το Superuser app και να εγκαταστήσω από το Playstore το SuperSU app, σωστά ?

Μπορεί να μου επιβεβαιώσει καποιος που γνωρίζει ότι το έχω κατανοήσει σωστά ?

Ευχαριστώ και πάλι.

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)