Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορειτε να κανετε κανονικα cfroot χωρις να κανετε unroot...

οταν λεμε τα ριχνουμε εννουμε τα κανουμε copy στη συσκευη..

Sent from my iphone 4

ευχαριστω, αλλα δεν εχω κανει μεχρι τωρα ποτε root, εχω την μαμισια.

μπορω δηλαδη να κανω τον πρωτο τροπο απο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

και μετα τον δευτερο?

η κανω απευθειας τον δευτερο?:wacko:

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να κάνω μία ερώτηση? Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή με το Smart Actions που θα έχει το new Razr... πολύ θα μου άρεσε κάτι αντίστοιχο για το S2!

Εννοώ να κάνει διάφορα actions ανάλογα με το μέρος που είσαι την ώρα κτλ... πχ να ενεργοποιεί το wifi όταν μπαίνω σπίτι ή να απενεργοποιεί τους ήχους στο γραφείο κτλ κτλ...

Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα δεν ειναι πολυ ενεργοβορο αυτο? μεσω gps δουλευει?

και επισης φανταζομαι οτι αν για καποιο λογο δεν βρει να κλειδωσει δορυφορο, θα μπεις στο γραφειο και θα μεινει στο δυνατο?!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑιδιά καλησπέρα!Μολις πέρασα την KJ2 την επίσημη, αλλα με παλιο bootlader!!Μπορώ να πω ότι το κινητό πετάει πραγματικά!Πριν είχα την ΚΙ3 κ έχει μεγάλη διαφορά!Κ έχει και παντού ελληνικά!Ακόμη κ στο Swype!!

Πρέπει να κάνω τπτ φορμάτ κτλ??? ή είμαι εντάξει??Ολα φάινεται να λειτουργουν ρολόι κ το κυριότερο δε σβήστηκε τιποτα απο εφαρμογες κτλ!!!

Απλά τέλειο!!

Θελω να κανω Unroot το κινητο, αλλα δεν θυμαμαι τι CSC code ειχα.

Αυτα που ειναι αγορασμενα απο τον Γερμανο, οπως και το δικο μου, ειναι COS επειδη ειναι κοσμοτε, η EUR;;;

Σαν EUR μου βγαζει το kies οτι εχει αναβαθμιση απο την αρχικη KE2, στην ΚΙ4 2.3.4

Σαν COS ομως, μου λεει το kies οτι δεν υποστιρηζει καμια αναβαθμιση.

Τι ειναι τελικα;;; COS η EUR;;;

Ευχαριστω!

Κωστας - Κατερινη

παιδια κανενα καλο κερνελ για MIUI ξερουμε ?? ρουφα τη μπαταρια νομιζω .. ειπα κ εγω να τη δοκιμασω λιγο αλλα παραπανω ςρωα στο φορτιστη ειμαι παρα στο κινητο !!:p:p
Παύλος

ευχαριστω, αλλα δεν εχω κανει μεχρι τωρα ποτε root, εχω την μαμισια.

μπορω δηλαδη να κανω τον πρωτο τροπο απο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

και μετα τον δευτερο?

η κανω απευθειας τον δευτερο?:wacko:

δεν χρειαζεται να κανεις τον πρωτο τροπο...κανε κατευθειαν cfroot

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια για στοκ XWKJ2 υπαρχει JKay ?

εριξα λιγο ενα βλέφαρο αλλα δεν βρηκα κατι!

παιδια για στοκ XWKJ2 υπαρχει JKay ?

εριξα λιγο ενα βλέφαρο αλλα δεν βρηκα κατι!

και ο κρισκελο και ο λεο μαρ χρησιμοποιούν το 12.1

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

BOKG2 είναι της COSMOTE, οπότε λογικά το KIES βλέποντας το IMEI της συσκευής ότι προορίζεται για COSMOTE carrier brand τότε σου πέταξε το error, εφόσον είχες KF3 επάνω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να στο γράψει...

Αυτό που προτείνω είναι να βρεις το firmware που θες, να κάνεις την σωστή διαδικασία για να το περάσεις και μετά αν θες να το στείλεις για service περνάς το BOKG2 και κάνεις reset το flash counter, μέσω USB jigg.

και εμενα αυτο το μου γραφει BOKG2 αλλα δεν το πειρα απο την cosmote...αγορασα την συσκευη μονη της!!!θα εχω καποιο θεμα στο μελλον??

και εμενα αυτο το μου γραφει BOKG2 αλλα δεν το πειρα απο την cosmote...αγορασα την συσκευη μονη της!!!θα εχω καποιο θεμα στο μελλον??

και μενα BOKG2 γραφει ( sto PDA ) αλλα δεν το πηρα απο κοσμοτε. και ουτε μενου κοσμοτε εχει πανω.

ειναι branded?

και ο κρισκελο και ο λεο μαρ χρησιμοποιούν το 12.1

ναι το ξερω! αν θελεις να το βαλεις σε στοκ τι κανεις?

υπαρχει καποια διαθέσιμη έκδοση???

και μενα BOKG2 γραφει ( sto PDA ) αλλα δεν το πηρα απο κοσμοτε. και ουτε μενου κοσμοτε εχει πανω.

ειναι branded?

ζητω συγνωμη για τις λιγες γνωσεις μ επανω σε αυτο το θεμα και ειδικα στο οτι δεν γνωριζω ξενες γλωσσες...τι ειναι το branded??

να τονισω οτι εχω το sgs2 μονο μια εβδομαδα και δεν γνωριζω πολλα για το κινητο!!!

ναι το ξερω! αν θελεις να το βαλεις σε στοκ τι κανεις?

υπαρχει καποια διαθέσιμη έκδοση???

oxi...περιμενουμε την 13 οσονουπο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

oxi...περιμενουμε την 13 οσονουπο...

Οκ καλά κατάλαβα.thanks για την απάντηση.

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Καλησπερα παιδια εχω ενα ψιλο-προβληματακι με το gps μου.Εχω Omega 4 και χρησιμοποιω το Aura.Οταν το ανοιγω εκτος του οτι κανει 2-4 λεπτα να συνδεθει,οταν συνδεθει πηγαινει κομματιαστα να το πω ετσι το βελακι για κανενα 15λεπτο.Μετα απο οτι εχω δει βελτιωνεται το accurasy(το εχω δει στο gps test παει απο 150 feet στο 15) και μετα μπορω να πω οτι παει φυσιολογικα.Γινεται να το βελτιωσουμε καπως?Επισης εχω κανει και το gps fix και το εχω βαλει στο europe.Δεν νομιζω να φταει το Aura γιατι το χρησιμοποιουσα και στο Galaxy S και κλειδωνε σε κατι δευτερολεπτα και ηταν αμεσως ετοιμο...

Καλησπερα παιδια εχω ενα ψιλο-προβληματακι με το gps μου.Εχω Omega 4 και χρησιμοποιω το Aura.Οταν το ανοιγω εκτος του οτι κανει 2-4 λεπτα να συνδεθει,οταν συνδεθει πηγαινει κομματιαστα να το πω ετσι το βελακι για κανενα 15λεπτο.Μετα απο οτι εχω δει βελτιωνεται το accurasy(το εχω δει στο gps test παει απο 150 feet στο 15) και μετα μπορω να πω οτι παει φυσιολογικα.Γινεται να το βελτιωσουμε καπως?Επισης εχω κανει και το gps fix και το εχω βαλει στο europe.Δεν νομιζω να φταει το Aura γιατι το χρησιμοποιουσα και στο Galaxy S και κλειδωνε σε κατι δευτερολεπτα και ηταν αμεσως ετοιμο...

Σε όλες τις omega (έχω την 4.1 τώρα) το Sygic: GPS Navigation 11.2.1 πάει σφαίρα σε όλα (είναι το πιο γρήγορο) , κλειδώνει σε δωμάτιο σε κλάσματα δευτερολέπτου , φίλε δεν "κάθισε" καλό το Sygic σου

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Σε όλες τις omega (έχω την 4.1 τώρα) το Sygic: GPS Navigation 11.2.1 πάει σφαίρα σε όλα , κλειδώνει σε δωμάτιο σε κλάσματα δευτερολέπτου , φίλε δεν "κάθισε" καλό το Sygic σου

Δηλ να το βγαλω και το ξαναβαλω?Επισης εχω μια απορια που την εχω εδω και παρα πολυ καιρο.Αλλο ειναι το sygic και αλλο το aura???Ειχα το sygic αλλα δεν μου εβγαζε σε ποιο δρομο ειμαι και εβαλα το aura.Αλλα επειδη μαλλον δεν πρεπει να γραφω εδω αυτο το σχολιο αλλα στην ενοτητα gps δεν θα συνεχισω αλλο.Σε ευχαριστω πολυ παντως. :)

Δηλ να το βγαλω και το ξαναβαλω?Επισης εχω μια απορια που την εχω εδω και παρα πολυ καιρο.Αλλο ειναι το sygic και αλλο το aura???Ειχα το sygic αλλα δεν μου εβγαζε σε ποιο δρομο ειμαι και εβαλα το aura.Αλλα επειδη μαλλον δεν πρεπει να γραφω εδω αυτο το σχολιο αλλα στην ενοτητα gps δεν θα συνεχισω αλλο.Σε ευχαριστω πολυ παντως. :)

off topic

ίδιο πρόγραμμα είναι sygic η aura

έχεις π.μ.

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

παιδια καλημερα!

ειμαι με criskelo πηρα back up το σύστημα μου για να βαλω την τελευταια ομεγκα και το κινητο μετα την ολοκλήρωση του back up δεν ανοιγει!!!

κολλαει στην οθονη με το τριγωνακι!

το κακο ειναι οτι δεν μπαινει ουτε σε recovery παρα μονο σε download!

τι μπορει να εγινε γνωριζει κανεις??

πο πο πο τι παθαμε πρωι πρωι με την τσίμπλα στο ματι..:mad:

EDIT!

ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ το κινητο μπηκε σε recovery!

τωρα κανω επαναφορα αντε να δουμε τι θα γινει!

τα νευρα μου πρωι πρωι...

Edited by freddaras

Τον φαγανε τον ανθρωπο που ειναι και που ειναι... Και να οι θεωριες συνομωσιας "o leo?? o leomar δεν ειναι στο παιχνιδι πια! Γι'αυτο οι ρομ οι τελευταιες παρουσιαζουν προβληματα.. μπλα μπλα μπλα.." Και τελικα ο Leonardo οπως ειναι το κανονικο του ονομα εχει την ζωη του να ζησει και μαλιστα την δυσαρεστη πλευρα της, με τον θειο του να εχει καρκινο..

Ας τα βλεπουμε αυτα και ας μη θεωρουμε τα παντα δεδομενα.. Δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας developer ουτε να μας ενημερωνει για το τι κανει στη ζωη του, ουτε να μας νταντευει με προσωπικες λυσεις-απαντησεις στα "προβληματα" μας..

Στο κατω κατω και που ασχολειται με τη ρομ του πολυ ειναι..

I am Here and i am alive!

I am Going through some rough time's in my live!

My Uncle is Down with Cancer, thats the reason why i am not able to actively involve in development and more over @GC is going a great work too.

Also every HD rom goes through my hand before a release so please dont keep asking where i am, that question dosent help anyone its just pure foolishness if you keep asking like this.

Reminder Every ROM i release in this thread is made by Me and GC, So i work in the background because of the problems in life i am facing now once i am done i will also actively involve in replying but till then learn to enjoy the work we are doing and SOTP COMPLAINING as it really pisses me off !!

NO MORE ASKING about my whereabouts

Stop complaining and Start enjoying

All the hard work that @GC does give him the proper credit, its a same you dont realize it!

Family comes first not ROM Development!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια δοκιμαζω λιγο τωρα την τελευταια του λεομαρ πριν καταληξω παλι σε ομεγκα(κυριακη σημερα μερα για πειραματισμούς...:lol::lol: )

γιατι μου φαινεται οτι η ρομ ΚΑΙ ΠΑΛΙ λαγκαρει???

δεν ξερω δεν ειμαι ευχαριστημένος..

καποιος αλλος να μας πει την γνωμη του?

παιδια δοκιμαζω λιγο τωρα την τελευταια του λεομαρ πριν καταληξω παλι σε ομεγκα(κυριακη σημερα μερα για πειραματισμούς...:lol::lol: )

γιατι μου φαινεται οτι η ρομ ΚΑΙ ΠΑΛΙ λαγκαρει???

δεν ξερω δεν ειμαι ευχαριστημένος..

καποιος αλλος να μας πει την γνωμη του?

Τώρα εκεί είμαι.Για λίγο που έβαλα τη νέα Ωμεγα πήγαινε βολίδα.

Για τη Λέο νομίζω ότι δεν έχεις άδικο.

Θα σου πω σε λίγο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τώρα εκεί είμαι.Για λίγο που έβαλα τη νέα Ωμεγα πήγαινε βολίδα.

Για τη Λέο νομίζω ότι δεν έχεις άδικο.

Θα σου πω σε λίγο.

για πες μου ρε φιλε περιμενω!:)

εχω κανει επαναφορα απο τιτανιουμ εχω βαλει και παλι ολα τα widgets κτλ και μου φαινεται οτι κινητο δεν ανταποκρίνεται οπως πρεπει!(και με τον οπερα λιγο που σερφαρα μου εκανε μερικα κολπα).

ισως να ειμαι και καλομαθημένος δεν ξερω γιατι με λεομαρ και ομεγκα τετοια δεν ειχα ποτε..

EDIT σαν να φαινεται μετα απο ενα restart να εχει στρωσει το θεμα..για να δουμε...

Edited by freddaras

για πες μου ρε φιλε περιμενω!:)

εχω κανει επαναφορα απο τιτανιουμ εχω βαλει και παλι ολα τα widgets κτλ και μου φαινεται οτι κινητο δεν ανταποκρίνεται οπως πρεπει!(και με τον οπερα λιγο που σερφαρα μου εκανε μερικα κολπα).

ισως να ειμαι και καλομαθημένος δεν ξερω γιατι με λεομαρ και ομεγκα τετοια δεν ειχα ποτε..

EDIT σαν να φαινεται μετα απο ενα restart να εχει στρωσει το θεμα..για να δουμε...

Η kj3 δεν είναι καλύτερη από την kj2 που μόλις έβγαλε ο Γιάννης ,δεν έχει καμία ορατή διαφορά όπως είχε η kj2 από την kj1 ή την κι4.

Είμαι ήδη στην OMEGA φίλε.:):happy:;)

Και έσκασα και το 2ο donation για να του δίνουμε κουράγια.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο android μετα απο 4 χρονια στο ios και εχω κατι ερωτησουλες

1 Θελω να ρουταρω το κινητο(cfroot) εχω αυτο android version 2.3.3

baseband I9100BOKG1

kernel 2.6.35.7-I9100BOKG2-CL255512 root@DELL104#2

build bumber gingerbread.BOKG2

Aπο οτι εχω καταλαβει η ρομ ειναι branded της Cosmote ετσι λοιπον εχω κατεβασει GT-I9100_COS_I9100BOKG2_I9100BOKG1_I9100COSKF1.exe που ειναι 261mb αλλα και την ρομ που εχω Kernel_I9100BOKG2.exe η οποια ειναι 5,07mb και ειμαι ετοιμος να φλασαρω με odin3 ,καταρχας γιατι υπαρχει τετοια διαφορα mb αναμεσα σε αυτες τις 2 και κατι αλλο οταν παω να φλασαρω με odin χρειαζεται η ρομ να εχει τελικο οχι exe αλλα tar οποτε και δεν μπορω,παιζει να αλλαξω το αρχειο με απλη μετονομασια η πρεπει να βρω κατι αλλο?απο δωhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113928 τις κατεβασα, το παω καλα η οχι?

2 Kαι κατι αλλο back up του αρχειου efs πως μπορω να παρω αφου θα αρχιζω να πειραζω την συσκευη?Χρειαζεται πριν απο το ρουτ η οχι ακομα?

Ελπιζω να μην σας κουρασα :O

I'm not driving fast...just flying slow

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)