kyrgeo1978 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα κάνω μια δοκιμή. Τίποτα :cool:. Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις. Αν όχι έχεις αρκετές επιλογές στο XDA. είναι το κινητό μου με τη JellySNAP. Edited January 6, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Δυο μέρες με την unofficial cm11 του infected και όλα βαίνουν καλώς... 407ΜΒ RAM ελέυθερα με 68 εφαρμογές εγκατεστημένες... Μπαταρία έχω την αίσθηση πως είναι λίγο καλυτερη σε σχέση με Official CM10.2 nightlys. Κάποια Αγγλικά στο μενού είδα αλλά οκ δεν ειναι και κάτι αυτο. Πληρως λειτουργική μου φαίνεται. Όμορφο είναι. Η διαφάνεια στην μπάρα πολύ ωραία... :D Απορώ γιατί η ομάδα cyanogenmod βγάζει ακόμα nightlys της 10.2... Edited January 7, 2014 by thanosk88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δυο μέρες με την unofficial cm11 του infected και όλα βαίνουν καλώς... 407ΜΒ RAM ελέυθερα με 68 εφαρμογές εγκατεστημένες... Μπαταρία έχω την αίσθηση πως είναι λίγο καλυτερη σε σχέση με Official CM10.2 nightlys. Κάποια Αγγλικά στο μενού είδα αλλά οκ δεν ειναι και κάτι αυτο. Πληρως λειτουργική μου φαίνεται. Όμορφο είναι. Η διαφάνεια στην μπάρα πολύ ωραία... :D Απορώ γιατί η ομάδα cyanogenmod βγάζει ακόμα nightlys της 10.2... Την ίδια απορία έχω και εγώ! Μέχρι στιγμής πάντως και εγώ είμαι ικανοποιημένος με όλα. Όσο αφορά τη μπαταρία εγώ έχω διαπιστώσει το εξής. Όταν δε χρησιμοποιώ τη συσκευή καταναλώνει λιγότερο, όταν όμως κάνω browsing έχω την εντύπωση ότι η official κατανάλωνε λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Έχει βγει καμία ανακοίνωση που να λέει οτι το SII δεν υποστηρίζεται πλέον επίσημα απο τη CM; Κάτι διάβαζα οτι οι maintainers δεν τα πάνε καλά με τη samsung και δεν πρόκειται να βγεί επίσημη 11 αλλά δεν το έψαξα και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Έχει βγει καμία ανακοίνωση που να λέει οτι το SII δεν υποστηρίζεται πλέον επίσημα απο τη CM; Κάτι διάβαζα οτι οι maintainers δεν τα πάνε καλά με τη samsung και δεν πρόκειται να βγεί επίσημη 11 αλλά δεν το έψαξα και πολύ. Δεν υπάρχει maintainer για την CM11 αδερφέ... game over Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 λαθος, ο infected βγαζει updates Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 λαθος, ο infected βγαζει updates Ο infected δεν είναι επίσημος maintainer φίλτατε Βρωμιάρη... Απλά κάνει compile τον κώδικα σε linaro toolchain compiler, δεν είναι developer Δεν βάζει κάτι device specific για το I9100 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δεν υπάρχει maintainer για την CM11 αδερφέ... game over Ναι αυτό λέω. Οτι οι υπάρχοντες τα έσπασαν με τη samsung λόγω της πολιτικής της με τους exynos και δεν θα συνεχίσουν με CM11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δηλαδή δεν θα δούμε officially cm 11 στο s2? Θα μείνουμε με nightlies 10.2 k stable 10.1.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αντί για cm, δοκιμάστε omni. Σταθερή και γρήγορη και με official nightlies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 @vrwmiaris Μια ερώτηση επειδή είσαι ψαγμένος... Εαν θέλει κάποιος να διαγράψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο μια συσκευή (πχ στην περίπτωση μου i9100 με CM 10.1.3) είναι σωστό το σκεπτικό: - Flash philz kernel - reboot to recovery - Prepare for new rom (διαγραφή όλων υποθέτω) - flash new rom .... blah blah blah Σε σχέση με: - το γνωστό script του hawkerpaul ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100554 ) ή το: - factory reset - manually format DATA + SYSTEM partition - Wipe Cache + Dalvik φυσικά έχοντας κάνει τα απαραίτητα backups πρώτα... Το πρόβλημα είναι ότι είχα στήσει OMNI και το είχα γυρίσει σε ART επανέφερα CM kernel αλλά στην συνέχεια επανέφερα nandroid, αλλα και τα 3 που είχα μου τα έβλεπε corrupted και έτσι φλάσαρα απο την αρχή (με manual wipes) Πλέον μου κάνει κάτι χαζά και φορτώνω άσχημα (πχ δεν κρατάει το swiftkey και μου το γυρνάει μόνιμα στο stock) ποιά είναι η γνώμη σου; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Ο infected δεν είναι επίσημος maintainer φίλτατε Βρωμιάρη... Απλά κάνει compile τον κώδικα σε linaro toolchain compiler, δεν είναι developer Δεν βάζει κάτι device specific για το I9100 Άντε η cyan fox βασίζεται σε cm sources, Beanstalk,Pound επίσης.δεν έχουν διάφορες από μια επίσημη CM μην κολλάτε σε λεπτομέρειες Τώρα για το άλλο που λες είτε βάλεις το script του HP είτε κάνεις τα γνωστά φορματ είσαι κούκλος, απλά έκανες την ξερή γιατί πριν επαναφέρεις το backup δεν έκανες πάλι wipe ,ανάμεσα σε 4.3.1 και 4.4.2 έχουν μεγάλες διάφορες και γιαυτό σε κάνει νούμερα, η ομνι βασίζεται σε aosp αλλά cm κερνελ δουλεύει με τους νέους drivers Mali v3 new update. Philz δεν έχω δουλέψει ποτέ προς το παρόν, κάνω τα άλλα δύο.επίσης προσπάθησες να επαναφέρεις backup με cmw kk compatible από 4.3.1 .υποθέτω ότι εκεί είναι το λάθος. έχεις επιλέξει το swiftkey στις ρυθμίσεις;μήπως το έχεις κάνει greenify ;τα έγραψα μπερδεμένα αλλά όλο επεξεργασία κάνω το κείμενο για να βλέπω τι έχεις γράψει Edited January 8, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Άντε η cyan fox βασίζεται σε cm sources, Beanstalk,Pound επίσης.δεν έχουν διάφορες από μια επίσημη CM μην κολλάτε σε λεπτομέρειες Τώρα για το άλλο που λες είτε βάλεις το script του HP είτε κάνεις τα γνωστά φορματ είσαι κούκλος, απλά έκανες την ξερή γιατί πριν επαναφέρεις το backup δεν έκανες πάλι wipe ,ανάμεσα σε 4.3.1 και 4.4.2 έχουν μεγάλες διάφορες και γιαυτό σε κάνει νούμερα, η ομνι βασίζεται σε aosp αλλά cm κερνελ δουλεύει με τους νέους drivers Mali v3 new update. Philz δεν έχω δουλέψει ποτέ προς το παρόν, κάνω τα άλλα δύο.επίσης προσπάθησες να επαναφέρεις backup με cmw kk compatible από 4.3.1 .υποθέτω ότι εκεί είναι το λάθος. έχεις επιλέξει το swiftkey στις ρυθμίσεις;μήπως το έχεις κάνει greenify ;τα έγραψα μπερδεμένα αλλά όλο επεξεργασία κάνω το κείμενο για να βλέπω τι έχεις γράψει O Infected σήμερα παράτησε την Omni, ο Lion την POUND... και μη χειρότερα... Ναι μάλλον η χαζομάρα έγινε γιατί αν και επανέφερα τον Kernel της CM 4.3 μετά την ΚΚ μαλλον δεν ήταν συμβατός με το nandroid του Dori και δεν έκανα και wipes πριν το nandroid... τεσπα... αλλο κακό να μην μας βρεί :P Το swiftkey δεν το έχω greenified... δεν βαριέσαι, πάγωσα το stock και μεχρι τώρα μου κρατάει το smartkeyboard που έβαλα μια χαρά... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Ααα το γίνεται να πούμε;;;;;γιατί το έκαναν; Edit :και η pac, carbon υπάρχουν μη σκας Edited January 8, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Φούσκα ήταν η Omni όπως φαίνεται. Πολλοί και καλοί devs εντωμεταξύ κρίμα. Η Pac ακόμα δεν έχει σηκώσει 4.4 build αλλά φαντάζομαι δεν θα αργήσει. Edited January 9, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Φούσκα ήταν η Omni όπως φαίνεται. Πολλοί και καλοί devs εντωμεταξύ κρίμα. Η Pac ακόμα δεν έχει σηκώσει 4.4 build αλλά φαντάζομαι δεν θα αργήσει. γιατί έτσι? τι σε χαλάει? μετά απο Paranoid A και carbon rom μου άνοιξε η όρεξη για aosp, και μάλιστα με τα στοιχεία που λένε για τις Omnia και τώρα απογοητεύομαι με τέτοια σχόλια Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια σκεφτομαι να παω για S4mini και να δωσω το s2 και 50 ευρω? Εσεις τι λετε? Ο μονος λογος π θελω να το δωσω ειναι οτι το αλλο μ αρεσει σε design και οτι το δικο μας παλιωσε και χανει σιγα σιγα την υποστηριξη του (ειδικα απο CM). Κολλαω μονο στο οτι το S4 δεν εχει τοσο μαχιμη κοινοτητα και επισης στην αναλογια οθονης (πιο στενομακρη) Ρωταω εδω και οχι στους διαξιφισμους γιατι εδω ειναι οι πιο μαχιμοι χρηστες του κιν μας. Αν θεωρηθει οφτοπικ παρακαλω να σβηστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια σκεφτομαι να παω για S4mini και να δωσω το s2 και 50 ευρω? Εσεις τι λετε? Ο μονος λογος π θελω να το δωσω ειναι οτι το αλλο μ αρεσει σε design και οτι το δικο μας παλιωσε και χανει σιγα σιγα την υποστηριξη του (ειδικα απο CM). Κολλαω μονο στο οτι το S4 δεν εχει τοσο μαχιμη κοινοτητα και επισης στην αναλογια οθονης (πιο στενομακρη) Ρωταω εδω και οχι στους διαξιφισμους γιατι εδω ειναι οι πιο μαχιμοι χρηστες του κιν μας. Αν θεωρηθει οφτοπικ παρακαλω να σβηστει. Είμαι ενάντια στο να φύγεις απο 2πύρηνο και να πας σε 2πύρηνο... 4χ δεν παίζει; Δεν σου λέει τίποτα το nexus 4? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Είμαι ενάντια στο να φύγεις απο 2πύρηνο και να πας σε 2πύρηνο... 4χ δεν παίζει; Δεν σου λέει τίποτα το nexus 4? Οχι αυτο εχω βρει απο φιλαρακι. Επισης δεν θελω να ανεβω σε μεγεθος κινητου. το S4m ειναι ενα τσακ μικροτερο απο το δικο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 γιατί έτσι? τι σε χαλάει? μετά απο Paranoid A και carbon rom μου άνοιξε η όρεξη για aosp, και μάλιστα με τα στοιχεία που λένε για τις Omnia και τώρα απογοητεύομαι με τέτοια σχόλια Της λείπουν αρκετά features απλά στο S4 και τη τελευταία φορά που τη δοκίμασα το ίδιο και στο S2. Σε σχέση πάντα με άλλες aosp. Από σταθερότητα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, απλά με τόσα γνωστά ονόματα από πίσω περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό. Φυσικά το να πάρεις ένα nandroid backup και να τη δοκιμάσεις για να σου φύγει η περιέργεια, θα σου πάρει 5-10 λεπτά ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπον παιδες αν ακολουθησω τον οδηγο για unroot και περασω το γνησιο λογισμικο μεσω odin δεν ανεβαινει το counter ετσι?Ή πρεπει να το περασω μεσω CWN? Επισης επειδη ειναι σε CM11 οταν βαζω στο KIES το serial number μου μου βγαζει this phone can not be initalized. ετσι δεν ξερω την προελευση του τηλ και δεν μπορω να ξερω ποια ρομ να περασω. το μοντελο ειναι το Ι9100GSMH. Παρακαλω αμεσα για βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπον παιδες αν ακολουθησω τον οδηγο για unroot και περασω το γνησιο λογισμικο μεσω odin δεν ανεβαινει το counter ετσι?Ή πρεπει να το περασω μεσω CWN? Επισης επειδη ειναι σε CM11 οταν βαζω στο KIES το serial number μου μου βγαζει this phone can not be initalized. ετσι δεν ξερω την προελευση του τηλ και δεν μπορω να ξερω ποια ρομ να περασω. το μοντελο ειναι το Ι9100GSMH. Παρακαλω αμεσα για βοηθεια! Απο την στιγμή που δεν σημείωσες ποια είχες πριν την CM βάλε την τελευταία Ελληνική stock... Με το Odin χάνεται το root και έτσι δεν χρειάζεσαι unroot Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Απο την στιγμή που δεν σημείωσες ποια είχες πριν την CM βάλε την τελευταία Ελληνική stock... Με το Odin χάνεται το root και έτσι δεν χρειάζεσαι unroot ναι κανω αυτες τις εξυπναδες που και που...ήταν πανω στην χαρα του φλασαρισματος! Οντως εβαλα την τελευταια Ελληνικη με odin. Παει το ροοτ, ουτε ο counter γραφει. πατωντας *#1234# μου λεει: PDA: I9100XWLSW PHONE: I9100XXMS3CSC: I9100OXXLSB BUILD INFO: Thu May 16:09:42:01 KST 2013 ειναι ολα σωστα για να μην το καταλαβουν οι τεχνικοι? γιατι δεν βαζω ακρη με τα product code... Edited January 13, 2014 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ναι κανω αυτες τις εξυπναδες που και που...ήταν πανω στην χαρα του φλασαρισματος! Οντως εβαλα την τελευταια Ελληνικη με odin. Παει το ροοτ, ουτε ο counter γραφει. πατωντας *#1234# μου λεει: PDA: I9100XWLSW PHONE: I9100XXMS3CSC: I9100OXXLSB BUILD INFO: Thu May 16:09:42:01 KST 2013 ειναι ολα σωστα για να μην το καταλαβουν οι τεχνικοι? γιατι δεν βαζω ακρη με τα product code... κανε και ενα downloadmode με τα γνωστα κουμπακια και δες τον μετρητη,αν και νομιζωοτι εισαι οκ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει neatrom lite και δεν βλεπω τρομερές αλλαγές σε μπαταρία που το θεωρώ σημαντικό. Ποια άλλη rom αξίζει προσοχής?ας είναι και από τις τελευταίες kit kat αλλά να μην έχει προβλήματα, να είναι πλήρως λειτουργική! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited January 14, 2014 by spinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts