stabill Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα πάρουμε KitKat σύντομα με 1-2 σημαντικά και 2-3 μηδαμινά bug. Σκέψου ότι ο HCP θα μπορούσε και σήμερα να μας δώσει αυτό το build έτσι δοκιμαστικά αλλά λογικά θα θέλει πρώτα να διορθώσει τουλάχιστον το WiFi και την προσάρτηση των SD. Δεν εχει ουσια να το δωσει, τι να το κανουμε! Αφου απ'οτι γραφει, απλα bootαρει, εχει πολλα "θεματα"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δεν εχει ουσια να το δωσει, τι να το κανουμε! Αφου απ'οτι γραφει, απλα bootαρει, εχει πολλα "θεματα"... Μην μου τρελαίνεσαι! Και για Χριστουγεννιάτικο δώρο να πάρουμε μια λειτουργική έκδοση, καλά θα είναι! :D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Μην μου τρελαίνεσαι! Και για Χριστουγεννιάτικο δώρο να πάρουμε μια λειτουργική έκδοση, καλά θα είναι! :D Εννοειται!!!! Ασε που 4 ημερες με την 4.3, βαρεθηκα!!! Θελω κατι καινουργιο.. :lol::lol::lol: (βεβαια "ζαχαρωνω" το Nexus, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...) ====================================================== Και κατι που προεκυψε μολις τωρα: Εκανα ενα nandroid backup την rom της υπογραφης μου και με το restart η συσκευη κολλησε στο αρχικο Samsung Galaxy κλπ.κλπ. Δεν καταφερα να το κανω να ξεκινησει, αν και εκανα wipe cach & dalvik, εβγαλα την μπαταρια γαι λιγο αλλα ειχε "μουλαρωσει"... Τελικα επανεφερα το backup που μολις ειχα παρει και ολα ΟΚ... Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? Δεν μου εχει ξανασυμβει μετα απο ενα nandroid backup... Edited November 7, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εννοειται!!!! Ασε που 4 ημερες με την 4.3, βαρεθηκα!!! Θελω κατι καινουργιο.. :lol::lol::lol: (βεβαια "ζαχαρωνω" το Nexus, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...) Κάνε μου μια χάρη... Πέρνα με Odin την στόκ, κράτα την μερικές μέρες και μετά πέρνα μια custom 4.22 και άνω και θα νοιώθεις τόσο ευτυχισμένος λες και πήρες το Nexus 2015 16core edition... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κάνε μου μια χάρη... Πέρνα με Odin την στόκ, κράτα την μερικές μέρες και μετά πέρνα μια custom 4.22 και άνω και θα νοιώθεις τόσο ευτυχισμένος λες και πήρες το Nexus 2015 16core edition... :lol: σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου, είμαι με paranoid 4.3 και άρχισα να βαριέμαι αλλά για επιστροφή σε TW 4.1.2 rom δύσκολα θα το έκανα. ασφαλώς και ανυπομονώ για 4.4. τώρα ένα θέμα, είμαι σε 4.3, έχω μία από τις τελευταίες εκδόσεις του titanium backup, το freeze & defrost γίνονται όμως μετά απο reboot χάνονται, ότι ήταν παγωμένο εξ'αρχής παραμένει παγωμένο και ας το ξεπάγωσα (πχ sound search) και ότι εγω πάγωσα μετά είναι ενεργό. όλες οι άλλες λειτουργίες του titanium λειτουργούν κανονικά. καμία ιδέα γιατί? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου, είμαι με paranoid 4.3 και άρχισα να βαριέμαι αλλά για επιστροφή σε TW 4.1.2 rom δύσκολα θα το έκανα. ασφαλώς και ανυπομονώ για 4.4. τώρα ένα θέμα, είμαι σε 4.3, έχω μία από τις τελευταίες εκδόσεις του titanium backup, το freeze & defrost γίνονται όμως μετά απο reboot χάνονται, ότι ήταν παγωμένο εξ'αρχής παραμένει παγωμένο και ας το ξεπάγωσα (πχ sound search) και ότι εγω πάγωσα μετά είναι ενεργό. όλες οι άλλες λειτουργίες του titanium λειτουργούν κανονικά. καμία ιδέα γιατί? Freeze μέσω Titanium? Έχω να το ακούσω αυτό πολύ καιρό! Εγώ ό,τι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ το κάνω uninstall από το system/app και οτιδήποτε άλλο το κάνω hibernate με το Greenify Pro. Έτσι δεν τρέχει τίποτα στο background παρά μόνο το πληκτρολόγιο και ό,τι είναι να χρησιμοποιήσω εκείνη τη στιγμή. Πάντως το πρόβλημα σου ίσως οφείλεται στο ότι υπάρχει πρόβλημα με το root στις 4.3 που γίνεται disabled ύστερα από κάθε reboot. Τσέκαρε το στα advanced options και βάλτο Apps and ADB. Αλλιώς κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Titanium Backup ή ρώτα στο thread της ROM σου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 είχα την omega v24 προσπάθησα να βάλω την slimbeam αλλά μάλλον κάποια πατάτα έχω κάνει, κατέβασα το αρχείο από εκεί που μου είπατε και συγκεκριμένα αυτό http://d-h.st/O7p δηλ. την r3p2 έκανα την εγκατάσταση κάνω reboot και έχει κολλήσει στην έναρξη μου βγάζει το ανθρωπάκι της ωμέγα το οποίο περπατάει. τι έχω κάνει λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) είχα την omega v24 προσπάθησα να βάλω την slimbeam αλλά μάλλον κάποια πατάτα έχω κάνει, κατέβασα το αρχείο από εκεί που μου είπατε και συγκεκριμένα αυτό http://d-h.st/O7p δηλ. την r3p2 έκανα την εγκατάσταση κάνω reboot και έχει κολλήσει στην έναρξη μου βγάζει το ανθρωπάκι της ωμέγα το οποίο περπατάει. τι έχω κάνει λάθος??? Για να σου βγάζει "το ανθρωπάκι της ωμέγα το οποίο περπατάει" και όχι το bootanimation της SlimSaber σημαίνει ότι δεν τη φλάσαρες. Κάνε wipe data/factory reset και format /system από recovery και μετά ξαναφλάσαρε. Αν δεν δουλέψει ξανακατέβασε τη ROM. EDIT: Ξέχασα να σου πω ότι μετά τη ROM πρέπει να φλασάρεις και τα gapps γιατί το θεώρησα αυτονόητο. Edited November 9, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Για να σου βγάζει "το ανθρωπάκι της ωμέγα το οποίο περπατάει" και όχι το bootanimation της SlimSaber σημαίνει ότι δεν τη φλάσαρες. Κάνε wipe data/factory reset και format /system από recovery και μετά ξαναφλάσαρε. Αν δεν δουλέψει ξανακατέβασε τη ROM. EDIT: Ξέχασα να σου πω ότι μετά τη ROM πρέπει να φλασάρεις και τα gapps γιατί το θεώρησα αυτονόητο. Εγώ βλέπω το ανθρωπάκι να πετάει... Το κρασί θα φταίει.... Full wipe φιλε μου, flash rom + gapps Wipe cache + dalvik enjoy! βέβαια τα είπε και ο συμπαθής μαχαίρας / μαχαιροβγάλτης / whatever πιο πάνω αλλά είπα να τα πω και εγώ για να τα εμπεδώσεις... πολύ κρασί λέμε... καλή ξεκούραση / φλασαρίσματα ή ότι άλλο κάνετε Δ. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 *Ενημέρωση* :lol: Όλοι έχουν ξετρελαθεί και λεν τα καλύτερα περί smoothness και ταχύτητας για τους νέους Mali drivers r3p2 (port απ' το S3 απ' ό,τι κατάλαβα) και στα thread των CM10.2 ROM και της SlimSaber. Αλλά ο Dori λέει δε θα τους περάσει ακόμα στον kernel του μέχρι να τους κάνει merge η CM, κάτι το οποίο μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ βαριέμαι τώρα να φλασάρω γιατί είμαι κομπλέ μ' ό,τι έχω αλλά αν κάποιος περάσει την τελευταία SlimSaber με αυτούς τους drivers χωρίς να αλλάξει kernel ας μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 *Ενημέρωση* :lol: Όλοι έχουν ξετρελαθεί και λεν τα καλύτερα περί smoothness και ταχύτητας για τους νέους Mali drivers r3p2 (port απ' το S3 απ' ό,τι κατάλαβα) και στα thread των CM10.2 ROM και της SlimSaber. Αλλά ο Dori λέει δε θα τους περάσει ακόμα στον kernel του μέχρι να τους κάνει merge η CM, κάτι το οποίο μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ βαριέμαι τώρα να φλασάρω γιατί είμαι κομπλέ μ' ό,τι έχω αλλά αν κάποιος περάσει την τελευταία SlimSaber με αυτούς τους drivers χωρίς να αλλάξει kernel ας μας πει εντυπώσεις. Είναι κορυφή, θα παρατήσω την pac με φαίνεται Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Η slimsaber είναι unofficial της slimbean; Είναι καλύτερη, και κάθε πότε ενημερώνεται; Για δώστε κανένα λινκ για τη rom και τα κατάλληλα gapps. Edit. Τη βρήκα τη ρομ, δέχομαι απαντήσεις για τα υπόλοιπα. :p κερδίζω σε κάτι συγκρίνοντάς τη με την official slimbean. Edited November 9, 2013 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ναι και ναι, δεν ξέρω πότε, είμαι από το κινητό Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ναι και ναι, δεν ξέρω πότε, είμαι από το κινητό Thank you;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πρέπει να κάνω full wipe; είμαι ηδη με slimsaber χωρίς τους νέους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Η slimsaber είναι unofficial της slimbean; Είναι καλύτερη, και κάθε πότε ενημερώνεται; Για δώστε κανένα λινκ για τη rom και τα κατάλληλα gapps. Edit. Τη βρήκα τη ρομ, δέχομαι απαντήσεις για τα υπόλοιπα. :p κερδίζω σε κάτι συγκρίνοντάς τη με την official slimbean. Διάβασε τις FAQ στο thread της και θα σου λυθούν οι απορίες. Είναι καλύτερη σε θέμα ταχύτητας, με κάποια διορθωμένα bug σε σχέση με την official και με κάποιες έξτρα επιλογές. Βγαίνει καινούριο build κάθε μέρα ή πάρα μέρα όποτε έχει να προσθέσει κάτι ο fusionjack. Έχει και πλήρες changelog. Gapps πέρνα AIO. Πρέπει να κάνω full wipe; είμαι ηδη με slimsaber χωρίς τους νέους drivers. Όχι, από πάνω πέρνα την. Αλλά μη περάσεις dorimanx από πάνω αν βάλεις την έκδοση με τους νέους drivers. Edited November 9, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Διάβασε τις FAQ στο thread της και θα σου λυθούν οι απορίες. Είναι καλύτερη σε θέμα ταχύτητας, με κάποια διορθωμένα bug σε σχέση με την official και με κάποιες έξτρα επιλογές. Βγαίνει καινούριο build κάθε μέρα ή πάρα μέρα όποτε έχει να προσθέσει κάτι ο fusionjack. Έχει και πλήρες changelog. Gapps πέρνα AIO. Στο thread λέει για minimal gapps καλύτερα. Τι να προτιμήσω τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Στο thread λέει για minimal gapps καλύτερα. Τι να προτιμήσω τελικά; Έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τα gapps που ήθελε οπωσδήποτε τα Slim. Και πρόβλημα να υπάρχει full wipe έχεις κάνει. Δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τα gapps που ήθελε οπωσδήποτε τα Slim. Και πρόβλημα να υπάρχει full wipe έχεις κάνει. Δεν θα χάσεις τίποτα. Η διαφορά τους είναι ότι στα minimal λείπουν κάποια, τα οποία όμως μπορείς να εγκαταστήσεις μετά από το store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Η διαφορά τους είναι ότι στα minimal λείπουν κάποια, τα οποία όμως μπορείς να εγκαταστήσεις μετά από το store; Ναι, έχει μόνο τα απαραίτητα. Στα AIO Aroma έχεις την επιλογή να επιλέξεις αν θες stock launcher ή Nova και κάποιες άλλες εφαρμογές και αν θες τα gapps να είναι toggleable δηλαδή να γίνονται inverted μέσω του The Real Dark Slim toggle απ' τις Ρυθμίσεις. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αναμένουμε από xda μεριά κάνα 4,4 για το Γαλαξία μας ? Θεωρώ ότι με την 4,4 και την καλύτερη διαχείριση της μνήμης, θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω κ θα παραμείνω εκτός 4,1,2 και την αγαπημένη μου Omega Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αναμένουμε από xda μεριά κάνα 4,4 για το Γαλαξία μας ? Θεωρώ ότι με την 4,4 και την καλύτερη διαχείριση της μνήμης, θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω κ θα παραμείνω εκτός 4,1,2 και την αγαπημένη μου Omega Ακόμα έχουμε λίγο μέλλον. Ο HardCorePawn (maintainer της Slim για το i9100) έφτιαξε ένα build που απλά bootάρει αλλά με πολλά bug. Απλά περιμένουμε. Και η 4.3.1 πάντως φυσάει σε σχέση με τις <=4.2.2 και είναι και απολύτως σταθερή. Θα θέλει λογικά αρκετό καιρό για να δούμε stable 4.4 για καθημερινή χρήση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδιά εγκαταλείπω δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά ότι και αν έκανα απέτυχα εντελώς πέρασα την rom πάνω από 10 φορές το root χανόταν με το που την έκανα εγκατάσταση. προσπαθούσα να βάλω kernel των dori κολλούσε στην εκκίνηση, γύρισα 4 το πρωί και παιδευόμουν με αυτό μέχρι τις 8 και μισή ξύπνησα το μεσημέρι και μέχρι αυτή τη στιγμή παιδεύομαι μ'αυτά τελικά γύρισα στην wmega μέχρι να βγει η kitkat αν βγει και καταφέρω να την περάσω εκτός και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδιά εγκαταλείπω δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά ότι και αν έκανα απέτυχα εντελώς πέρασα την rom πάνω από 10 φορές το root χανόταν με το που την έκανα εγκατάσταση. προσπαθούσα να βάλω kernel των dori κολλούσε στην εκκίνηση, γύρισα 4 το πρωί και παιδευόμουν με αυτό μέχρι τις 8 και μισή ξύπνησα το μεσημέρι και μέχρι αυτή τη στιγμή παιδεύομαι μ'αυτά τελικά γύρισα στην wmega μέχρι να βγει η kitkat αν βγει και καταφέρω να την περάσω εκτός και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει περισσότερο Δεν θεωρω οτι χρειαζεται να περιμενεις το Kit-Kat, υπαρχουν ενα σωρο roms να κατεβασεις... Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τι μπορει να συμβαινει και παιδευεσαι, δεν ξερω αν δοκιμαζεις συνεχει ατο ιδιο zip αρχειο ή αν το ξανακατεβασες... Θα σου προτεινα να δοκιμασεις μια αλλη, ετσι απλα απο περιεργεια, να δεις αν θα εγκατασταθει... Εχω φλασαρει πολλες roms και ναι, σε μια-δυο ειχα προβληματακια, ισως απο λαθη δικα μου, ισως απο κατι αλλο που δεν μπορω να φανταστω (και δεν καθομαι να "σκασω" κιολας!) Απλα θα σου πω την διαδικασια, αν και φανταζομαι οτι την ξερεις, μονο και μονο για σιγουρια... Μπαινεις recovery και κανεις Wipe Data/Factory reset. Πηγαινεις στο Mounts And Storage και επιλεγεις Format System (απαραιτητο για να καθαρισεις εντελως ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την παλια rom). Kανεις Instal Zip From SD card κι επιλεγεις το zip της rom. Αφου εγκατασταθει, κανεις ακριβως το ιδιο με τα gapps. Κανε μετα ενα wipe cache & wipe dalvik cache. Και μετα επανεκκινηση... Δεν μπορει να μην σου "κατσει", δοκιμασε κανα δυο αλλες... Σιγουρα θα παει καλα!!! Υ.Γ. Επειδη καμμια φορα αλλαζω και kernel, χρησιμοποιω αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100554 για να καθαριζει τα "υπολειματα" του παλιου... Εχε το κι αυτο στα υπ'οψιν! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδιά εγκαταλείπω δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά ότι και αν έκανα απέτυχα εντελώς πέρασα την rom πάνω από 10 φορές το root χανόταν με το που την έκανα εγκατάσταση. προσπαθούσα να βάλω kernel των dori κολλούσε στην εκκίνηση, γύρισα 4 το πρωί και παιδευόμουν με αυτό μέχρι τις 8 και μισή ξύπνησα το μεσημέρι και μέχρι αυτή τη στιγμή παιδεύομαι μ'αυτά τελικά γύρισα στην wmega μέχρι να βγει η kitkat αν βγει και καταφέρω να την περάσω εκτός και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει περισσότερο Το λάθος ήταν ότι έβαζες την r3p2 και μετά περνούσες από πάνω Dorimanx. Ή θα βάλεις την r3p2 χωρίς Dorimanx ή το άλλο build με/χωρίς Dorimanx. Πάμε απ' την αρχή. Wipe data/factory reset Mounts and storage > Format /system Φλασάρεις τη ROM Φλασάρεις Gapps (Φλασάρεις Dorimanx μόνο αν πέρασες το build χωρίς τους r3p2 drivers) Κάνεις reboot Πας Ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές > Root: από disabled το κάνεις Apps and ADB Είσαι έτοιμος Αν τα κάνεις ακριβώς έτσι και δεν πετύχει, ξανακατέβασε τη ROM, gapps, kernel. Ίσως κάποιο αρχείο δεν το χεις κατεβάσει ολόκληρο αλλά αυτό είναι η έσχατη περίπτωση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts