StratosGR Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Στην slim που φοράω είναι user app γιατί εγώ τους έχω βάλει. Δεν ήταν προεγκατεστημένοι . Το ότι τους έβαλες εσύ δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι user app. Δες από το titanium τι είναι και άλλαξε το αν χρειάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το ότι τους έβαλες εσύ δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι user app. Δες από το titanium τι είναι και άλλαξε το αν χρειάζεται. Είναι user app το τσέκαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Το Titanium το εχω αγορασμενο, απλα προτιμω να αφηνω τις εφαρμογες να κατεβαινουν απο την Google, καθαρα για... ψυχολογικους λογους, οτι - και καλα - θα εγκατασταθουν "αγνες και καθαρες"...!!! :lol::lol::lol: Δεν εχω δοκιμασει να επαναφερω, περα απο μια φορα... Ειναι πιο γρηγορο απο το κατεβασμα? Το titanium είναι μαζί με το Nova οι πιο σοφές αγορές που έχω κάνει... Αν δεν το βάλεις να πάρει backup εφαρμογές συστήματος και τις ρυθμίσεις τους δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα Κατα μέσο όρο το φλασάρισμα rom μαζί με κέρνελ και επαναφορά εφαρμογών μου πέρνει ένα 10λεπτο (το nandroid το αφήνω απ έξω) Εσένα; Στράτο και στην rootbox το Maps είναι εφαρμογή χρήστη και ΟΧΙ συστήματος (τσεκαρισμένο με titanium) Edited August 30, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το titanium είναι μαζί με το Nova οι πιο σοφές αγορές που έχω κάνει... Αν δεν το βάλεις να πάρει backup εφαρμογές συστήματος και τις ρυθμίσεις τους δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα Κατα μέσο όρο το φλασάρισμα rom μαζί με κέρνελ και επαναφορά εφαρμογών μου πέρνει ένα 10λεπτο (το nandroid το αφήνω απ έξω) Εσένα; Χμμμμ.... γκουχ-γκουχ...!!!! Θα σου πω μονο οτι η επαναφορα εφαρμογων μεσω της Google παιρνει πανω απο μια ωρα με το κινητο διπλα στο ρουτερ (επαναφερω καμμια 140ρια εφαρμογες) Με επεισες φιλε μου, σε ευχαριστω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Στράτο και στην rootbox το Maps είναι εφαρμογή χρήστη και ΟΧΙ συστήματος (τσεκαρισμένο με titanium) Βασικά είναι θέμα αρχείου εγκατάστασης.Εκεί ορίζεται που και πως θα μπει. Που να ξέρω για την rootbox (default) ή πόσο σίγουρος να είμαι για το από που κατέβασε το αρχείο εγκατάστασης; (αφού τους έβαλε μετά) :D Μπορώ να φτιάξω κι εγώ ζιπάκια που να μπαίνουν οι χάρτες είτε user είτε system :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Φωτιες αναβεις παλι. Και χτες περασα την rootbox by infected.. Εντωμεταξυ παρατηρω χαμηλή ποιότητα στο YouTube, το εχει δει αλλος..; Αλλα πολύ, σαν να πιξελιαζει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Φωτιες αναβεις παλι. Και χτες περασα την rootbox by infected.. Εντωμεταξυ παρατηρω χαμηλή ποιότητα στο YouTube, το εχει δει αλλος..; Αλλα πολύ, σαν να πιξελιαζει Ανάλογα τη σύνδεση σου, αλλάζει η ποιότητα στο youtube. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Φωτιες αναβεις παλι. Και χτες περασα την rootbox by infected.. Εντωμεταξυ παρατηρω χαμηλή ποιότητα στο YouTube, το εχει δει αλλος..; Αλλα πολύ, σαν να πιξελιαζει Ρυθμισεις-γενικα και μετα τικαρε την πρωτη επιλογη για υψηλη ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ενεργοποιημενη την εχω την επιλογή εννοείται. Και εκτος αυτού, μιλαμε παντα για το ίδιο wifi. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 με ποση ωρα ενεργη οθονη εισαι; 62% μπαταρια τωρα μετα απο 17 ωρες με 1:30 ωρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 62% μπαταρια τωρα μετα απο 17 ωρες με 1:30 ωρες οθονη μια χαρα εισαι.;) την περασα κι εγω, αλλα ειχα το προβλημα που αναφερω παραπανω, και ξαναγυρισα σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Καμια βοηθεια καποιος να σετάρω BLN ? πιο πολυ για WhatsApp το θελω, να μου δειχνει ποτε εχω μυνημα... δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε edit Νομιζω το.εφτιαξα!!! Δουλευει καλα Edited August 30, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 62% μπαταρια τωρα μετα απο 17 ωρες με 1:30 ωρες οθονη Πλάκα κάνεις.... Ρε φωτιές ανάβεις λέμε! Καμια βοηθεια καποιος να σετάρω BLN ? πιο πολυ για WhatsApp το θελω, να μου δειχνει ποτε εχω μυνημα... δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε edit Νομιζω το.εφτιαξα!!! Δουλευει καλα Κατεβάζεις STweaks Δίνεις root access Πας στο tab BLN το κάνεις enable και ενεργοποιείς και το BLNWW Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Πλάκα κάνεις.... Ρε φωτιές ανάβεις λέμε! Κατεβάζεις STweaks Δίνεις root access Πας στο tab BLN το κάνεις enable και ενεργοποιείς και το BLNWW Το εφτιαξα φιλε.... φλασαρε RC αφοβα... πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι ακριβως κανει το cpu governor στις ρυθμισεις της Rootbox (επιλογη performance)??? :confused: Ειναι απο default στο ondemand... οσοι πιο εμπειροι απο εμενα το εχετε πειραξει, που το βαλατε και τι κερδισατε/χασατε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Έχω περάσει μέσω του rom toolbox άλλη γραμματοσειρά και θέλω να περάσω πάλι της rom. Πως το κάνω; Φοράω slim 8. Το ανέφερα και στο αντίστοιχο thread αλλά δεν βλέπω κίνηση για απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Έχω περάσει μέσω του rom toolbox άλλη γραμματοσειρά και θέλω να περάσω πάλι της rom. Πως το κάνω; Φοράω slim 8. Το ανέφερα και στο αντίστοιχο thread αλλά δεν βλέπω κίνηση για απαντήσεις. Εγώ θα έλεγα απο το να παιδεύεσαι, να ξαναφλασάρεις (dirty) την rom απο πάνω... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Τι ακριβως κανει το cpu governor στις ρυθμισεις της Rootbox (επιλογη performance)??? :confused: Ειναι απο default στο ondemand... οσοι πιο εμπειροι απο εμενα το εχετε πειραξει, που το βαλατε και τι κερδισατε/χασατε? Κερδίζεις απόκριση, χάνεις μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Την jellybam δε την πολυεκτιματε? Δε την βλεπω να πολυαναφερεται στο θεμα. Ειδα πως βγηκε η 10.1 και σκεφτομουν να τη δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Κερδίζεις απόκριση, χάνεις μπαταρία. Κι αλλη? Μπα, ασε καλυτερα...!!! :p Την jellybam δε την πολυεκτιματε? Δε την βλεπω να πολυαναφερεται στο θεμα. Ειδα πως βγηκε η 10.1 και σκεφτομουν να τη δοκιμασω. Μια χαρα ειναι, απλα δεν υπαρχει στο xda και ισως γι'αυτο εχει χασει "οπαδους"... (τουλαχιστον δεν υπηρχε μεχρι πριν λιγο καιρο...) Εν τω μεταξυ, τρωω κατι κολληματακια, ή καλυτερα παγωματακια θα ελεγα, απο χθες βραδυ με την Rootbox, χωρις να εχω πειραξει τιποτα... χμμμμ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Κι αλλη? Μπα, ασε καλυτερα...!!! :p Μια χαρα ειναι, απλα δεν υπαρχει στο xda και ισως γι'αυτο εχει χασει "οπαδους"... (τουλαχιστον δεν υπηρχε μεχρι πριν λιγο καιρο...) Εν τω μεταξυ, τρωω κατι κολληματακια, ή καλυτερα παγωματακια θα ελεγα, απο χθες βραδυ με την Rootbox, χωρις να εχω πειραξει τιποτα... χμμμμ.... Βαλε pegasusQ governor σε awake και sleepy σε idle, πολυ καλα... ειδικα το pegasusQ δε ρουφαει και αποκρινεται καλα το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Την jellybam δε την πολυεκτιματε? Δε την βλεπω να πολυαναφερεται στο θεμα. Ειδα πως βγηκε η 10.1 και σκεφτομουν να τη δοκιμασω. Ιδια με RB και PAC θα είναι απο ότι βλέπω... Δεν χάνεις τίποτα να την δοκιμάσεις και να μας πεις εντυπώσεις... Βαλε pegasusQ governor σε awake και sleepy σε idle, πολυ καλα... ειδικα το pegasusQ δε ρουφαει και αποκρινεται καλα το τηλ Με πόσα restarts Τονυ; Να δοκιμάσω; Χθες πήγα να φλασάρω το GT-i9100G και ο μλκς ο κολλητός μου έδωσε προβληματική κάρτα μνήμης... Το τι errors είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφεται... Και εκεί που είπα ότι θα το θάψουμε, έβαλα άλλη κάρτα και όλα γίναν αεράτα... Τζάμπα το ξενύχτι... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μετά από μία αρκετά ευχαριστημενη πορεία με τις Omega Roms σε συνδυασμό με τον Apolo Kernel θα φλασαρω αύριο κάποια cm-based Rom, για να δω σε τι επίπεδο έχουν φτάσει. Από τις cm-based Rom γενικά ποια θεωρείται πιο stable κ με καλύτερο battery drain ? ( cm 10.1rc, slim? ). Όποιος έχει πραγματικά πολύ καλή εμπειρία με τη Rom του, τον παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του. Κι αν γίνεται να με ενημερώσει κ με ποιο συνδυασμό Kernel την φοράει Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μετά από μία αρκετά ευχαριστημενη πορεία με τις Omega Roms σε συνδυασμό με τον Apolo Kernel θα φλασαρω αύριο κάποια cm-based Rom, για να δω σε τι επίπεδο έχουν φτάσει. Από τις cm-based Rom γενικά ποια θεωρείται πιο stable κ με καλύτερο battery drain ? ( cm 10.1rc, slim? ). Όποιος έχει πραγματικά πολύ καλή εμπειρία με τη Rom του, τον παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του. Κι αν γίνεται να με ενημερώσει κ με ποιο συνδυασμό Kernel την φοράει CM 10.1.2 RC βαλε ειναι καλυτερη και απο Slim σε μπαταρια και παει σφερα... παρα πολυ καλη δουλεια! 2 μερες τη φοραω και ειμαι 100% ικανοποιημενος... Μέχρι να βγει 10.2 Stable δε νομιζω να αλλαξω ξανα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Βαλε pegasusQ governor σε awake και sleepy σε idle, πολυ καλα... ειδικα το pegasusQ δε ρουφαει και αποκρινεται καλα το τηλ Το pegasusQ το εβαλα (αλλαξε βεβαια μετα απο ενα reboot)... Το sleepy που το βρισκω? :confused: Παντως εφαγα ξανα "παγωματα" (δεν εχω προβλημα στην αποκριση, απλα καποιες στιγμες "νεκρωνει" για μερικα δευτερολεπτα) και εχω ηδη στην sd μου την RC της Cyanogen... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts