tsilas_1991 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 εισαι σιγουρος οτι φλασαρε και ειπε ολα οκ? γιατι εγω πριν απο 10 μερες που το ειχα κανει, μια χαρα επανηλθε οπως ακριβως το ειχα πρωτοπαρει. τα αρχεια που εχεις στην καρτα μνημης και στο κινητο δεν σβηνονται. αυτο ελειπε να σου κανει και φορματ την sd & external sD.. Ναι στο τελος του odin μ εβγαλε pass και ολα succeed.Ξεχασα να πω οτι τα 3 προγραμματα που ειπα παραπανω μπορει να ειχε τα εικονιδια τους αλλα οταν τα παταγες για να μπεις μεσα μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχουν κατι τετοιο.Οποτε κομπλε.Να ρωτησω κατι αλλο,επειδη οταν ξεκλειδωνω το κινητο μου αργει κανενα δευτερολεπτο να ανοιξει αυτο συμβαινει σε ολους?Διαβασα σε ενα αρθρο οτι το κινητο ριχνει την ισχυ της cpu οταν το κλειδωνεις και γι αυτο γινεται αυτο.Οταν ομως λεει το φορτιζεις ή παιζει μουσικη το κινητο ξεκλειδωνει γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ναι στο τελος του odin μ εβγαλε pass και ολα succeed.Ξεχασα να πω οτι τα 3 προγραμματα που ειπα παραπανω μπορει να ειχε τα εικονιδια τους αλλα οταν τα παταγες για να μπεις μεσα μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχουν κατι τετοιο.Οποτε κομπλε.Να ρωτησω κατι αλλο,επειδη οταν ξεκλειδωνω το κινητο μου αργει κανενα δευτερολεπτο να ανοιξει αυτο συμβαινει σε ολους?Διαβασα σε ενα αρθρο οτι το κινητο ριχνει την ισχυ της cpu οταν το κλειδωνεις και γι αυτο γινεται αυτο.Οταν ομως λεει το φορτιζεις ή παιζει μουσικη το κινητο ξεκλειδωνει γρηγορα. οπα φιλε μου κατι δεν παει καλα εδω!:) δεν ειναι δυνατον να περνας οφισιαλ ρομ απο πανω και να σου κραταει εφαρμογες απο πριν! τα αρχεια(φακελους κτλ) αν θες να τα σβήσεις υπαρχει τροπος(με hard format) αλλα δεν υπαρχει λογος για μενα! πριν περασεις την νεα ρομ εκανες format μεσα απο recovery? εγω πριν περασω κατι κανω παντα αυτο και πριν και μετα και δεν εχω κανενα προβλημα! για δοκιμασε και παλι αν θες γιατι κατι δεν μου καθεται καλα σε ολα αυτα που μας λες.. ΥΓ μηπως πατησες yes σε επαναφορα εφαρμογων απο την google?(νομιζω οτι καθε φορα που περνας μια νεα ρομ στην αρχη σου βγαζει αυτη την επιλογη..αν θυμαμαι καλα βεβαια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 οπα φιλε μου κατι δεν παει καλα εδω!:) δεν ειναι δυνατον να περνας οφισιαλ ρομ απο πανω και να σου κραταει εφαρμογες απο πριν! τα αρχεια(φακελους κτλ) αν θες να τα σβήσεις υπαρχει τροπος(με hard format) αλλα δεν υπαρχει λογος για μενα! πριν περασεις την νεα ρομ εκανες format μεσα απο recovery? εγω πριν περασω κατι κανω παντα αυτο και πριν και μετα και δεν εχω κανενα προβλημα! για δοκιμασε και παλι αν θες γιατι κατι δεν μου καθεται καλα σε ολα αυτα που μας λες.. ΥΓ μηπως πατησες yes σε επαναφορα εφαρμογων απο την google?(νομιζω οτι καθε φορα που περνας μια νεα ρομ στην αρχη σου βγαζει αυτη την επιλογη..αν θυμαμαι καλα βεβαια...) Format μεσα απο recovery δεν εκανα.Εκανα full wipe και μετα φλασαρα την ΚΙ8.Το format ειναι στην επιλογη advanced?Επισης αυτο με το κλειδωμα δεν ισχυει που διαβασα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Format μεσα απο recovery δεν εκανα.Εκανα full wipe και μετα φλασαρα την ΚΙ8.Το format ειναι στην επιλογη advanced?Επισης αυτο με το κλειδωμα δεν ισχυει που διαβασα?? ακου με λιγο!:) πας recovery! υπαρχει το μενου wipe data/factory reset! το πατας και σβηνεις τα παντα!:)(οχι αρχεία αλλα ολα τα αλλα ρυθμίσεις λογαριασμούς εφαρμογές κτλ κτλ κτλ)... βαζεις νεα ρομ απο πανω(κανεις το ιδιο μετα αν θες εγω το κανω) και μετα εισαι οκ... :) δεν ειναι δυνατον να περνας νεα ρομ απο πανω και να εχεις κουζινες που δεν ανοιγουν και ολα τα σχετικα! Edited November 6, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ακου με λιγο!:) πας recovery! υπαρχει το μενου wipe data/factory reset! το πατας και σβηνεις τα παντα!:)(οχι αρχεία αλλα ολα τα αλλα ρυθμίσεις λογαριασμούς εφαρμογές κτλ κτλ κτλ)... βαζεις νεα ρομ απο πανω(κανεις το ιδιο αν θες εγω το κανω) και μετα εισαι οκ... :) δεν ειναι δυνατον να περνας νεα ρομ απο πανω και να εχεις κουζινες που δεν ανοιγουν και ολα τα σχετικα! ok εγινε σε ευχαριστω πολυ :) .Τωρα εχω την official KI8 θα κανω wipe data/factory resset και θα βαλω την Omega.Παντως και τωρα που ειμαι με την official KI8 κανει να ξεκλειδωσει 1 δευτερολεπτο.Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο,απλα το λεω διοτι δεν εχω δει να συμβαινει σε αλλο galaxy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπερα,επεσα πανω σε αυτο,http://www.angroid.info/2011/01/13/z4root-root-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-click/.Το εχει δοκιμασει καποιος και ποια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ok εγινε σε ευχαριστω πολυ :) .Τωρα εχω την official KI8 θα κανω wipe data/factory resset και θα βαλω την Omega.Παντως και τωρα που ειμαι με την official KI8 κανει να ξεκλειδωσει 1 δευτερολεπτο.Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο,απλα το λεω διοτι δεν εχω δει να συμβαινει σε αλλο galaxy.. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.Το κάνουν όλα τα s2.Εξαφανίζεται στις τελευταίες custom roms. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπερα σε ολους, καινουργιος κατοχος του GS2 και προχωρησα στο root της συσκευης. Δυστυχως το εκανα με τον πρωτο τροπο του οδηγου, οποτε τωρα που θελω να περασω την omega rom , η οποια χρειαζεται CWM και τα λοιπα, δηλαδη με τον ετερο τροπο root, τι θα επρεπε να κανω? Κανω unroot και ξανακανω root με CWM? P.S. Για unroot, απλως παταω στο S2Root την επιλογη unroot? Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια, γιατι ψαχνομαι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπερα,επεσα πανω σε αυτο,http://www.angroid.info/2011/01/13/z4root-root-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-click/.Το εχει δοκιμασει καποιος και ποια ειναι η γνωμη σας? Φίλε μου στη λίστα που έχει η σελίδα που μας αναφέρεις δεν υπάρχει η συσκευή μας. Οπότε θεωρώ λάθος να προχωρήσεις σε root μέσω αυτής της εφαρμογής. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Φίλε μου στη λίστα που έχει η σελίδα που μας αναφέρεις δεν υπάρχει η συσκευή μας. Οπότε θεωρώ λάθος να προχωρήσεις σε root μέσω αυτής της εφαρμογής. Καλημέρα... αφού λέει Samsung Galaxy S (All variants)... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλημέρα. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνω εγώ λάθος (ας μας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του) αλλά νομίζω ότι αν δεν αναφέρει ξεκάθαρα Galaxy S 2 τότε προφανώς μιλάει για διαφορετικές εκδόσεις του S. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπερα,επεσα πανω σε αυτο,http://www.angroid.info/2011/01/13/z4root-root-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-click/.Το εχει δοκιμασει καποιος και ποια ειναι η γνωμη σας? φιλε μια μαμακια και μιση ειναι αυτο το προγραμμα. ακολουθησε τον οδηγο απο το φορουμ και θα εισαι οκ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 φιλε μια μαμακια και μιση ειναι αυτο το προγραμμα. ακολουθησε τον οδηγο απο το φορουμ και θα εισαι οκ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Το πρωτο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 με cfroot δουλευουμε οι περισσοτεροι...ας με διορθωσουν αν κανω λαθος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Την ωρα που σερφαρα με τον browser του κινητου, μου τρωει ενα κολλημα, και δεν ανταποκρινοταν τιποτα. Ουτε το κεντρικο κουμπι, ουτε το πλαινο που κλεινει την οθονη, ειχε φριζαρει... Πατησα για 7-8 δευτερολεπτα παρατεταμενα το κουμπι on/off, και το κινητο εκανε επανεκινηση.... Μετα το reboot η μπαταρια απο 40, πηγε 13... Εχει συμβει αυτο σε κανεναν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Την ωρα που σερφαρα με τον browser του κινητου, μου τρωει ενα κολλημα, και δεν ανταποκρινοταν τιποτα. Ουτε το κεντρικο κουμπι, ουτε το πλαινο που κλεινει την οθονη, ειχε φριζαρει... Πατησα για 7-8 δευτερολεπτα παρατεταμενα το κουμπι on/off, και το κινητο εκανε επανεκινηση.... Μετα το reboot η μπαταρια απο 40, πηγε 13... Εχει συμβει αυτο σε κανεναν??? σε μενα εχει συμβει δυο φορες..οχι να κολλησει το κινητο αλλα με επανεκκινηση συσκευης να βλεπω την μπαταρια μου απο 52% να ειναι ξαφνικα 44% αν θυμαμαι καλα και αλλη μια φορα παρομοιο προβλημα!επισης να αναφερω πως μια φορα απο κει που ειχα 70% με επανεκινηση μου πηγε 76% :confused: θελω μια μικρη βοηθεια αν καποιος μπορει να με ενημερωσει..εχω την stock XWKI4 και θελω να περασω το θεμα του ics απο BINGBANG HD..Το εχω ερωτευτει απλα δεν ξερω αν μπορω να την φλασαρω σε στοκ ρομ οπως εχω εγω!δεν βρισκω κατι στις αναζητησεις του xda και στο google..μπορει καποιος να με κατατοπισει??? Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 σε μενα εχει συμβει δυο φορες..οχι να κολλησει το κινητο αλλα με επανεκκινηση συσκευης να βλεπω την μπαταρια μου απο 52% να ειναι ξαφνικα 44% αν θυμαμαι καλα και αλλη μια φορα παρομοιο προβλημα!επισης να αναφερω πως μια φορα απο κει που ειχα 70% με επανεκινηση μου πηγε 76% :confused: θελω μια μικρη βοηθεια αν καποιος μπορει να με ενημερωσει..εχω την stock XWKI4 και θελω να περασω το θεμα του ics απο BINGBANG HD..Το εχω ερωτευτει απλα δεν ξερω αν μπορω να την φλασαρω σε στοκ ρομ οπως εχω εγω!δεν βρισκω κατι στις αναζητησεις του xda και στο google..μπορει καποιος να με κατατοπισει??? φιλε μου αν το εχεις ρουτ και εχεις cwm φλασαρε το δεν πιστεύω να εχεις κανενα προβλημα!!αν κανο λαθος ας με διορθώσει κάποιος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 με cfroot δουλευουμε οι περισσοτεροι...ας με διορθωσουν αν κανω λαθος!! Cf_root έχεις δίκιο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 φιλε μου αν το εχεις ρουτ και εχεις cwm φλασαρε το δεν πιστεύω να εχεις κανενα προβλημα!!αν κανο λαθος ας με διορθώσει κάποιος:p καλα που δεν το φλασαρα..διαβασα οτι ειναι για deodexed ρομς και KI4 2.3.5 εγω εχω την XWKI4 2.3.4 odexed (odexed ειναι ολα τα στοκ ρομσ) οποτε δεν θα λειτουργησει! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 καλα που δεν το φλασαρα..διαβασα οτι ειναι για deodexed ρομς και KI4 2.3.5 εγω εχω την XWKI4 2.3.4 odexed (odexed ειναι ολα τα στοκ ρομσ) οποτε δεν θα λειτουργησει! αρα καλα εκανες και διαβασες καλητερα εγω δεν ήμουνα και πολυ σίγουρος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 http://img215.imageshack.us/img215/1938/sc20111107160132.png To drain που βλεπετε ειναι μετα απο freezarisma και restart. Μετα η μπαταρια ανεβαινει ΧΩΡΙΣ να το εχω σε φορτιστη! Τι να πω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) .... "4. Ναι. Πρώτα σβήνεις cache και δεδομένα όμως" .δηλ πως γινεται αυτο? &ξερεις πως μπορω να δω αν ειναι ελληνικο το gs2 (γτ για τετοιο το αγορασα).πηρα samsung αλλα η κοπελα στην εξυπηρετηση δεν... Rooting=jailbreaking (αλλά πιο απλό και πάντα διαθέσιμο). Περνάς customιές και γενικά έχεις πλήρη πρόσβαση στο κινητό) 4. Αριστερό πλήκτρο -> Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείριση εφαρμογών -> κλικ στην εφαρμογή που θέλεις -> διαγραφή μνήμης cache και διαγραφή δεδομένων πρώτα και μετά Κατάργηση εγκατάστασης Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο -> δες έκδοση Kernel και αριθμό κατασκευής και γράψτα εδώ. Κάποιος θα σου πεί Edited November 7, 2011 by gvala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 http://img215.imageshack.us/img215/1938/sc20111107160132.png To drain που βλεπετε ειναι μετα απο freezarisma και restart. Μετα η μπαταρια ανεβαινει ΧΩΡΙΣ να το εχω σε φορτιστη! Τι να πω....... για αυτο ποτε δεν ξαναβαζω custom rom..το κανει παντα..και οχι μονο στον γαλαξια!ειχα και lg optimus 2x ,desire s,desire hd,htc hd2 android, και σε ολα εκανε το ιδιο!με στοκ ρομ δεν παρουσιαζονται τετοια προβληματα..για αυτο και εβαλα την επισημη ελληνικη XWKI4 και εχω το κεφαλι μου ησυχο!δεν εχω ουτε ενα προβλημα με την μπαταρια και με καμια εφαρμογη επισης..ειναι αψογο! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 για αυτο ποτε δεν ξαναβαζω custom rom..το κανει παντα..και οχι μονο στον γαλαξια!ειχα και lg optimus 2x ,desire s,desire hd,htc hd2 android, και σε ολα εκανε το ιδιο!με στοκ ρομ δεν παρουσιαζονται τετοια προβληματα..για αυτο και εβαλα την επισημη ελληνικη XWKI4 και εχω το κεφαλι μου ησυχο!δεν εχω ουτε ενα προβλημα με την μπαταρια και με καμια εφαρμογη επισης..ειναι αψογο! Πρωτη φορα μου το εκανε. Πρεπει να επαιξε ρολο το freezarisma. Εκει πρεπει να τα επαιξε το κινητο... Αν μου το ξανακανει θα δοκιμασω omega κι εγω. Επισιμη θα βαλω μονο οταν συμβαδιζει με την τελευταια εκδοση του android. Πχ αν βγει η επισημη 2.3.5 και δεν εχουμε παρει ice cream μεχρι τοτε θα την βαλω. Αν και εγω εχω Ιταλικο κινητο οποτε δεν ξερω καθολου τι κανει η Samsung Ιταλιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 για αυτο ποτε δεν ξαναβαζω custom rom..το κανει παντα..και οχι μονο στον γαλαξια!ειχα και lg optimus 2x ,desire s,desire hd,htc hd2 android, και σε ολα εκανε το ιδιο!με στοκ ρομ δεν παρουσιαζονται τετοια προβληματα..για αυτο και εβαλα την επισημη ελληνικη XWKI4 και εχω το κεφαλι μου ησυχο!δεν εχω ουτε ενα προβλημα με την μπαταρια και με καμια εφαρμογη επισης..ειναι αψογο! Δυστυχώς μου το έχει κάνει και σε στοκ ρομ δεν έχει να κάνει αν είσαι με custom η stock rom τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με εφαρμογές τις οποίες περνάμε. Και για να είμαι ειλικρινής όσο καιρό είμαι με custom δεν μου το έχει κάνει. Rebecca From my Galaxy to Talpatalk!!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts