Super 3 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Παραπανω γραφεις πως περασες την xwlsw xeu. Αυτο το αρχειο για ρουτ ειναι για την xwlsy. :/ στο xda το βρηκα ειναι για πολλες εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 στο xda το βρηκα ειναι για πολλες εκδοσεις Η τελευταία έκδοση για τον κέρνελ του Philz για το fimware της Jelly bean XWLSW είναι η 5.08.5 . Οι επόμενες εκδόσεις είναι για το fimware της Jelly bean XWLSΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Μιας και μιλάτε για ροοτ, υπάρχει κανένας εύκολος(δεν έχω ασχοληθεί ξανά με ροοτ) αναλυτικός οδηγός για το πώς θα κάνω ροοτ την official lsw xeu; Περνάς τον κέρνελ του PhilZ από recovery και το κινητό σου γίνεται root. Για το firmaware XWLSW ο κέρνελ είναι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 στο xda το βρηκα ειναι για πολλες εκδοσεις Καθε εκδοση, εχει και διαφορετικο root. Δεν γινεται να κανεις ρουτ πχ την εκδοση xwlsw με το αρχειο που ειναι για την xwlss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 50% μπαταρια σε 18 ωρες η snapdragon.... καλα παει... idle σχεδον συνεχεια βεβαια αλλα πολυ καλη αυτονομια.... εχει φαει φυσικα 2 freezes,.. δε με βλεπω να μενω για πολυ, αλλα θελω να δω ποσο θα αντεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εχω neatrom lite, μπορω να βαλω σαν δευτερη ρομ μια cm based (πχ rootbox) με dorimanx 8.36? Τι πρεπει να κανω? Και ποια πρεπει να ειναι πρωτη απο τις δυο? Με δυο cm based το εχω κανει αλλα τωρα κολλαω λιγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εχω neatrom lite, μπορω να βαλω σαν δευτερη ρομ μια cm based (πχ rootbox) με dorimanx 8.36? Τι πρεπει να κανω? Και ποια πρεπει να ειναι πρωτη απο τις δυο? Με δυο cm based το εχω κανει αλλα τωρα κολλαω λιγο.... H RootBox δεν είναι CM based. Μπορείς να βάλεις second ROM την SlimBean official ή την unofficial του fusionjack οι οποίες δουλεύουν και με 8.ΧΧ και με 9.ΧΧ Dorimanx kernel γιατί έχουν και MALI v1 και v2 drivers. Για υπόλοιπες ROM δεν ξέρω. Το ποια θα φλασάρεις πρώτη και ποια δεύτερη δεν έχει σημασία. Μπορείς να επιλέξεις ποια θα μπουτάρει αυτόματα αλλά έτσι κι αλλιώς σε ρωτάει όποτε ανοίγεις το κινητό με ποια ROM θες να ανοίξει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Βασικά, γίνεται root με το ίδιο αρχείο σε όλες τις jb, αρκεί να μην είναι μέσα ο kernel. Εχω ποσταρει ένα λινκ από xda στο σχετικό thread, αλλά είμαι από κινητό τώρα και είναι πιο δύσκολο να το βρω Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εδώ υπάρχει ο τρόπος για dual boot sammy based + cm. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2199844 Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Βασικά, γίνεται root με το ίδιο αρχείο σε όλες τις jb, αρκεί να μην είναι μέσα ο kernel. Εχω ποσταρει ένα λινκ από xda στο σχετικό thread, αλλά είμαι από κινητό τώρα και είναι πιο δύσκολο να το βρω ετσι ειναι στο xda εχει το ιδιο αρχειο για καμια δεκαρια εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Περνάς τον κέρνελ του PhilZ από recovery και το κινητό σου γίνεται root. Για το firmaware XWLSW ο κέρνελ είναι εδώ. Πρέπει οποιαδήποτε να αλλάξω κερνελ; Γιατί με της samsung είμαι ευχαριστημένος και δεν ξέρω τι διαφορές έχει του PhilZ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πρέπει οποιαδήποτε να αλλάξω κερνελ; Γιατί με της samsung είμαι ευχαριστημένος και δεν ξέρω τι διαφορές έχει του PhilZ. Άλλαξε τον άφοβα, είναι ο stock μόνο που σου προσθέτει το root κι ένα χρησιμότατο recovery! Τίποτα άλλο δεν αλλάζει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εδώ υπάρχει ο τρόπος για dual boot sammy based + cm. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2199844 Οπότε πρέπει να ξανα φλασαρω τη ρομ που εχω. Γιατι θέλει να είναι τροποποιημενη. Δεν παιζει να μπω σε τόση φασαρία. Ευχαριστώ πάντως και τους δυο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Οπότε πρέπει να ξανα φλασαρω τη ρομ που εχω. Γιατι θέλει να είναι τροποποιημενη. Δεν παιζει να μπω σε τόση φασαρία. Ευχαριστώ πάντως και τους δυο σας. Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ' όλα αυτά. Είναι παλιός ο οδηγός και δεν τον διάβασα καν. Έτσι όπως είσαι με την Neat και Dorimanx 8.35 κάνε reboot to recovery, πήγαινε στο dual boot options, πάτα install zip for 2nd rom, θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις ένα wipe cache πρώτα, θα το κάνεις, είναι μια επιλογή πιο κάτω και μετά θα κάνεις install zip for 2nd rom για την ROM, μετά τα gapps και είσαι έτοιμος. Αλλά μπορείς μόνο SlimBean. Το όλο θέμα είναι να έχεις 2 ROM που υποστηρίζουν 8.ΧΧ για να μη σου βγει ο Χάρος στο boot. Εγώ έτσι είχα περάσει ως second ROM με Dorimanx 9.35 κάποιες ROM 4.2.2 που ήθελα να δοκιμάσω για να μην μπω στη διαδικασία για full wipe ή dirty flash. Στο κάτω κάτω αν αποτύχει αυτό που είπα παραπάνω κάνεις απλά ένα wipe 2nd ROM και συνεχίζεις να έχεις μόνο τη Neat που είχες εξ' αρχής. EDIT: Να πω στον φίλο μου τον DJ Tony που τον ενδιαφέρουν αυτά ότι με ό,τι φοράω στην υπογραφή μου με intellidemand/intellimand και row/bfq έχασα στο 8ωρο (από 05:00 έως 13:00) 1%, δηλαδή από 89% έπεσε 88%. Όλα κλειστά, όχι airplane mode. Edited August 11, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Περνάς τον κέρνελ του PhilZ από recovery και το κινητό σου γίνεται root. Για το firmaware XWLSW ο κέρνελ είναι εδώ. Επειδή δεν έχω ξαναεπιχειρήσει ροοτάρισμα, υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός ή κάποιο βίντεο για να προχωρήσω στην διαδικασία άφοβα; Τα δεδομένα μου στο τηλέφωνο θα τα χάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Επειδή δεν έχω ξαναεπιχειρήσει ροοτάρισμα, υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός ή κάποιο βίντεο για να προχωρήσω στην διαδικασία άφοβα; Τα δεδομένα μου στο τηλέφωνο θα τα χάσω; Τί ROM φοράς και με τι CSC; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τί ROM φοράς και με τι CSC; την official 4.1.2 lsw xeu το csc πως το βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) την official 4.1.2 lsw xeu το csc πως το βλέπω; Το XEU είναι το CSC. Κατεβάζεις αυτό, το περνάς στην sd card, κλείνεις το τηλέφωνο, πατάς Volume Up + Home + Power πατημένο για να μπεις στο stock recovery menu, μετά apply update from external storage, επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες, κάνεις reboot αφού τελειώσει και είσαι έτοιμος με root. Για να πλοηγηθείς στο recovery menu πατάς volume up/down για πάνω/κάτω και power button για επιλογή. EDIT: Δε θα χάσεις τίποτα απ' τη συσκευή. Edited August 11, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Προσπάθησα να το κάνω ξανά root αλλά τίποτα. Θυμίζω είμαι σε JB (4.1.2 Cosmote). Ποιά διαδικασία ακολουθώ ? Θα προτιμούσα αυτή την φορά να μην έχω και τα γνωστά θαυμαστικά. Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ' όλα αυτά. Είναι παλιός ο οδηγός και δεν τον διάβασα καν. Έτσι όπως είσαι με την Neat και Dorimanx 8.35 κάνε reboot to recovery, πήγαινε στο dual boot options, πάτα install zip for 2nd rom, θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις ένα wipe cache πρώτα, θα το κάνεις, είναι μια επιλογή πιο κάτω και μετά θα κάνεις install zip for 2nd rom για την ROM, μετά τα gapps και είσαι έτοιμος. Αλλά μπορείς μόνο SlimBean. Το όλο θέμα είναι να έχεις 2 ROM που υποστηρίζουν 8.ΧΧ για να μη σου βγει ο Χάρος στο boot. Εγώ έτσι είχα περάσει ως second ROM με Dorimanx 9.35 κάποιες ROM 4.2.2 που ήθελα να δοκιμάσω για να μην μπω στη διαδικασία για full wipe ή dirty flash. Στο κάτω κάτω αν αποτύχει αυτό που είπα παραπάνω κάνεις απλά ένα wipe 2nd ROM και συνεχίζεις να έχεις μόνο τη Neat που είχες εξ' αρχής. EDIT: Να πω στον φίλο μου τον DJ Tony που τον ενδιαφέρουν αυτά ότι με ό,τι φοράω στην υπογραφή μου με intellidemand/intellimand και row/bfq έχασα στο 8ωρο (από 05:00 έως 13:00) 1%, δηλαδή από 89% έπεσε 88%. Όλα κλειστά, όχι airplane mode. Τελικα τα καταφερα με τον dorimanx v8.36 εχω σαν πρωτη ρομ την neat και σαν 2η την rootbox. Φαινεται ολα να δουλευουν καλα, τωρα στηνω την rootbox. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Προσπάθησα να το κάνω ξανά root αλλά τίποτα. Θυμίζω είμαι σε JB (4.1.2 Cosmote). Ποιά διαδικασία ακολουθώ ? Θα προτιμούσα αυτή την φορά να μην έχω και τα γνωστά θαυμαστικά. Κατεβάζεις αυτό, το περνάς στην sd card, κλείνεις το τηλέφωνο, πατάς Volume Up + Home + Power πατημένο για να μπεις στο stock recovery menu, μετά apply update from external storage, επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες, κάνεις reboot αφού τελειώσει και είσαι έτοιμος με root. Για να πλοηγηθείς στο recovery menu πατάς volume up/down για πάνω/κάτω και power button για επιλογή. Δε θα έχεις τα γνωστά θαυμαστικά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 την official 4.1.2 lsw xeu το csc πως το βλέπω; XEU έχεις..!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ειδικά τους kyrgeo1978 και Maxairo. Επειδή δεν έχω κάρτα μνήμης, υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω το αρχείο; Edited August 11, 2013 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) @vrwmiaris Εβαλα rootbox με dorimanx 9.36 και μολις φορτωνω το προφιλ μου για το ηχειο στο viper και κανω restart μετα δεν εχω ηχο στο touch και στο πληκτρολογιο. Αν απενεργοποιησω την επιλογη για το ηχειο δουλευουν ολα καλα. Εσυ που εισαι με rootbox και viper εχεις το ιδιο προβλημα? EDIT: Ακυρο ειδα οτι υπαρχει το θεματακι στην rootbox απλα ετυχε να δουλεψει με τον τροπο που ειπα πιο πανω. Edited August 11, 2013 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Αν και μακρυά από το σπίτι, χθες βρήκα wifi και έτσι κατέβασα και έστησα την slim 8 με dori 9.14 Για αρχή έχω καλές εντυπώσεις... :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts