fits13 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Αν κάνεις επαναφορά εφαρμογών χρήστη και όχι συστήματος....μια χαρά θα είσαι.... Μην ξεχνάς όμως ότι το root θα σου ακυρώσει την εγγύηση..... Κάτι που θεωρείς εντελώς "σατανικό" και το αποφεύγεις πολύ καιρό τώρα....;);) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν αποφευγω για αυτο το λογο το ρουτ αφου μπορεις να κανεις ρουτ το κινητο σου χωρις να αλλαξει το custom bin counter οπως επισης μπορεις να κανεις unrout. Αλλα επειδη μπορει να γινει καμια στραβη και εκτος αυτου θελω να δω οταν και αν ερθει η 4.1.2 στην ελλαδα πως θα ειναι και αν δεν λεει εννοειτε θα προβω κι εγω στην nordic για να λαμβανω και ολα τα updates που εχει δωσει και θα δωσει.... Τελικα με πεισατε μολις εκανα ρουτ το 4.0.3 κινητο μου και ειδη εγκατεστησα το titanium pro 6.0.4 για να κανω backup ΤΑ παντα απο το κινητο αν και πολυ λιγες εφαρμογες με ενδιαφερουν. Εχω κανει καποιες σχετικες ερωτησεις στο αντιστοιχο τοπικ. Edited May 13, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Θυμάμαι όταν είχα πρωτορουτάρει το κινητό μου με τον κέρνελ του Philz που είχε και το δικό του full touch recovery. Και τώρα μετά από τόσο καιρό που έχω κατασταλάξει σε ROM και σε kernel αναρωτιέμαι.. γίνεται σε αυτά που έχω τώρα να ξαναπεράσω το recovery του Philz που μου φαίνεται το πιο εξελιγμένο recovery που έχει περάσει από το κινητό μου ως τώρα; Δεν ξέρω σε τι rom βρίσκεσαι και εάν μπορείς να βάλεις τον Philz, όμως μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 Νομίζω ότι είναι με το recovery που θες..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Δεν ξέρω σε τι rom βρίσκεσαι και εάν μπορείς να βάλεις τον Philz, όμως μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 Νομίζω ότι είναι με το recovery που θες..:) Ναι αυτός είναι ο official kernel, με ρουτ και το recovery αυτό. Όμως δεν θέλω να αλλάξω kernel, μόνο recovery mode και να το περάσω μέσω recovery. Είμαι με dori 9.16 και pacman 22.2. Ίσως με το advanced restore απο το backup που είχα φτιάξει όταν είχα official ρουταρισμένη με το kernel που έστειλες μπορώ να περάσω μόνο το recovery mode, αλλά φοβάμαι λίγο να το αποτολμίσω να σου πω την αλήθεια. Edit: Βρήκα αυτό. Λες να μπορώ να το περάσω σε αυτά που έχω; Edited May 13, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι αυτός είναι ο official kernel, με ρουτ και το recovery αυτό. Όμως δεν θέλω να αλλάξω kernel, μόνο recovery mode και να το περάσω μέσω recovery. Είμαι με dori 9.16 και pacman 22.2. Ίσως με το advanced restore απο το backup που είχα φτιάξει όταν είχα official ρουταρισμένη με το kernel που έστειλες μπορώ να περάσω μόνο το recovery mode, αλλά φοβάμαι λίγο να το αποτολμίσω να σου πω την αλήθεια. Edit: Βρήκα αυτό. Λες να μπορώ να το περάσω σε αυτά που έχω; Δεν γνωρίζω να σου πω και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, περίμενε λίγο να το δει κάποιος που γνωρίζει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 @fitifitis Αν σε ενδιαφέρει η ευκολία δες και το TWRP που είναι πλήρως optimized για touch screens. Από άποψη λειτουργιών δεν ξέρω σε τι ποσοστό προσφέρει αυτά του CWM, αλλά σίγουρα παρέχει μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων. Όχι, δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, απλά το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπερα παιδες. Εχθες περασα στην συσκευη μου την hyperdroid AOXP 4.2.2 και ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, εαν υπαρχει καποιος καλος kernel που θα μπορουσα να δοκιμασω σε συνδυασμο με αυτη την rom. O dorimanx 8.16 η ο Siyah v6.0b5 για παραδειγμα, ειναι συμβατοι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 @DimitrisAndNiki Για να μη γράφουμε απλώς για να γράφουμε, θα αναλύσω λίγο παραπάνω τι εννοώ.... Έτσι όπως το θέτεις δεν γίνεται να μην συμφωνήσω :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα. Εδώ και πολύ καιρό φοράει Omega ver 18. Έχει αρχίσει να τρώει κολλήματά και να μην ανταποκρίνεται σε άσχετες στιγμές. Εχω κάνει και όλα τα wipes αλλά τίποτα. Σκέφτομαι να βάλω μια άλλη Rom θέλω μια JB 4.1.2 η 4.2.2 με το λιγότερο bloatware δυνατόν και όχι απαραίτητα touchwiz ή καλύτερα να πω Όχι based on stock. Τι μου προτείνετε; Φυσικά είναι root me Phil z kernel. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Από aosp προτείνω slim, από aokp,cm,aosp rootbox η pacman, για αυτές τις δύο μπορούμε να supportαρουμε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η jelly bam τι λέει; aosp δεν είναι; Εσύ τι προτείνεις; Τις περνάω κανονικά με τον Phil z? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η jelly bam τι λέει; aosp δεν είναι; Εσύ τι προτείνεις; Τις περνάω κανονικά με τον Phil z? Η Jellybam είναι στη δεύτερη κατηγορία που είπε ο vrwmiaris. Η Jellybam είναι ουσιαστικά αντιγραφή της PAC Και γι αυτό και ο developer της διόχθηκε από το xda forums. Θα σου πρότινα PAC καθώς έχει πολύ λιγότερα bugs από την Bam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η Jellybam είναι στη δεύτερη κατηγορία που είπε ο vrwmiaris. Η Jellybam είναι ουσιαστικά αντιγραφή της PAC Και γι αυτό και ο developer της διόχθηκε από το xda forums. Θα σου πρότινα PAC καθώς έχει πολύ λιγότερα bugs από την Bam. Πως λέγεται ακριβώς η Pac? Στο Xda που την βρίσκω; Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Πως λέγεται ακριβώς η Pac? Στο Xda που την βρίσκω; Ευχαριστώ παιδιά! Εδώ. Κατέβασε την έκδοση 22.2. Την περνάς και ύστερα φλασάρεις και τα gaps που θα τα βρεις στο link του xda που σου παράθεσα πριν και τον dorimanx προαιρετικά. Πριν ή μετά το φλασάρισμα των gapps φλασάρεις και αυτό που είναι η λύση για το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα της ROM. Edited May 16, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Η καμερα τι λεει στις τελευταιες cm10.1 σε σχεση με τις στοκ Samsung roms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Εδώ. Κατέβασε την έκδοση 22.2. Την περνάς και ύστερα φλασάρεις και τα gaps που θα τα βρεις στο link του xda που σου παράθεσα πριν και τον dorimanx προαιρετικά. Πριν ή μετά το φλασάρισμα των gapps φλασάρεις και αυτό που είναι η λύση για το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα της ROM. Καλημέρα τα gapps που θα τα βρω; Δεν τα έχεις σε λινκ...... Ο dorimax τι είναι; Ευελπιστώ να μην γίνει τούβλο το κινητό μετά από αυτό! :-) :-) Edited May 17, 2013 by Agentsmith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημέρα τα gapps που θα τα βρω; Δεν τα έχεις σε λινκ...... Ο dorimax τι είναι; Ευελπιστώ να μην γίνει τούβλο το κινητό μετά από αυτό! :-) :-) Εδώ είναι.. κοιτάς πρώτα το πινακάκι και ανάλογα με την έκδοση Android που έχεις, περνάς τα ανάλογα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Καλημέρα τα gapps που θα τα βρω; Δεν τα έχεις σε λινκ...... Ο dorimax τι είναι; Ευελπιστώ να μην γίνει τούβλο το κινητό μετά από αυτό! :-) :-) Από το λινκ που παράθεσε ο φίλος κατεβάζεις τα gapps για CM10.1. Και στο thread του xda για τη ROM, στο πρώτο post είχε τα gapps αν το κοίταζες λίγο. Ο Dorimanx είναι kernel που περνάς και δίνει περισσότερες δυνατότητες στη ROM, όπως BLN, Overclocking, Undervolting, Slide to Wake Up, κτλ... Αυτό είναι το thread του Dorimanx στο XDA, κατέβασε την έκδοση 9,16 καθώς η 17 είναι beta απ'ότι βλέπω. Ο μόνος τρόπος να σου μείνει τούβλο στο χέρι είναι να βρίσκεσαι σε official ROM 4.0.4 και να έχεις insane chip. Αν δεν ισχύουν αυτά δεν φοβάσαι τίποτα! Edited May 17, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Από το λινκ που παράθεσε ο φίλος κατεβάζεις τα gapps για CM10.1. Και στο thread του xda για τη ROM, στο πρώτο post είχε τα gapps αν το κοίταζες λίγο. Ο Dorimanx είναι kernel που περνάς και δίνει περισσότερες δυνατότητες στη ROM, όπως BLN, Overclocking, Undervolting, Slide to Wake Up, κτλ... Αυτό είναι το thread του Dorimanx στο XDA, κατέβασε την έκδοση 9,16 καθώς η 17 είναι beta απ'ότι βλέπω. Ο μόνος τρόπος να σου μείνει τούβλο στο χέρι είναι να βρίσκεσαι σε official ROM 4.0.4 και να έχεις insane chip. Αν δεν ισχύουν αυτά δεν φοβάσαι τίποτα! Κοιτάξα αλλα απο την οθόνη τοy Note 2 sorry! Εμένα έχει insane chip αλλα φοράει Omega 4.1.2 τί κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κοιτάξα αλλα απο την οθόνη τοy Note 2 sorry! Εμένα έχει insane chip αλλα φοράει Omega 4.1.2 τί κάνουμε; Κανονικά όλα, wipe από recovery και φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μπορειτε να μου θυμησετε με ποια εφαρμογη βλεπουμε αν εχουμε το insane chip; Επισης δεν μου απαντησετε πως ειναι η καμερα στις τελευταιες cm10.1 σε σχεση με καποια στοκ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μπορειτε να μου θυμησετε με ποια εφαρμογη βλεπουμε αν εχουμε το insane chip; Επισης δεν μου απαντησετε πως ειναι η καμερα στις τελευταιες cm10.1 σε σχεση με καποια στοκ ρομ. Γράψε στο ψαχτηρι του play "emmc brickbug" και θα στο βγάλει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι που να κανει ηχογραφηση των κλησεων και να λειτουργει με official roms και χωρις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι που να κανει ηχογραφηση των κλησεων και να λειτουργει με official roms και χωρις root? MP3 InCall Recorder & Voice. Το χρησιμοποιώ εδώ και μέρες. Είναι άψογο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κανονικά όλα, wipe από recovery και φλασάρισμα. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση την PAC απο την εσωτερική μνήμη και πετάει κατευθείαν error unable to complete the procedure. Τι κάνουμε;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση την PAC απο την εσωτερική μνήμη και πετάει κατευθείαν error unable to complete the procedure. Τι κάνουμε;:( Εξωτερική μνήμη δεν έχεις; Προσπάθησε να ξανακατεβάσεις την ROM... Εδώ είναι παίζει να αναβαθμήστηκε από την τελευταία φορά που την κατέβασες΄ όχι ότι αυτό έχει σχέση, απλά το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts