giannisr Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Έκανα όλα τα βήματα που μου πρωτινές φιλαράκι και πάλι τίποτα... το odin άρχισε να το τρέχει μου έγγραψε boot 2-3 δευτερόλεπτα και μετά fail.... Δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω παίξει... Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας... Βάλε το καλώδιο του usb σε άλλη θύρα και ξαναδοκίμασε με odin να περάσεις ενα οποιοδήποτε firmware...(ειδικά αν το έχεις σε μπροστινή θύρα...). Βάλτο σε μια απο τις πίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Έκανα όλα τα βήματα που μου πρωτινές φιλαράκι και πάλι τίποτα... το odin άρχισε να το τρέχει μου έγγραψε boot 2-3 δευτερόλεπτα και μετά fail.... Δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω παίξει... Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας... εμ βασικα σου ειπα για recovery γιατι 2-3 post πριν μου πες οτι μπαινει, μαλλον ηταν σε download mode και μπερδευτικες.. σιγουρα δεν μπαινει σε recovery με home, power, and volume UP? ακομη και cf Root να μην εχεις θα επρεπε να μπαινει στη stock recovery.. αν εβαλες λαθος κερνελ, εγινε ημιbricked.. ας αφησουμε αυτο το ενδεχομενο προς το παρον γιατι ειναι κοστος 200-250 ευρω, αλλαγη πλακετας, μην αγχωθεις ακομη.. σε ποια περιοχη εισαι? γνωριζεις καποιον που να εχει jig? μπας και κανει δουλεια.. επισης, με κλειστο το κινητο βαλτο να φορτισει να δεις αν φορτιζει.. Edited October 30, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Έκανα όλα τα βήματα που μου πρωτινές φιλαράκι και πάλι τίποτα... το odin άρχισε να το τρέχει μου έγγραψε boot 2-3 δευτερόλεπτα και μετά fail.... Δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω παίξει... Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας... δοκίμασε κι αυτά (τα περισσότερα ειπώθηκαν) 1) Turn off your phone. Unplug it from your computer etc 2) Hold down home, power, and volume UP. This will enter recovery mode. If you are using CF-Root, you'll get CWM recovery. If not, you get stock recovery. It doesn't matter which appears. 3) Choose to wipe user data from the menu. 4) Turn off the phone by long-pressing the power button. 5) Prepare ODIN on your PC by using task manager to kill any KIES processes, then open ODIN. 6) Put your phone into download mode (home + power + volume down) 7) Plug your phone into the computer using the factory USB cable. The leftmost box should go yellow and an ID number will appear. 8) Flash a stock ROM from those available in ODIN format, and the phone will boot correctly. xda http://www.youtube.com/watch?v=pvdC2Exxm0M&feature=player_embedded#! Edited October 30, 2011 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Οντως για δοκιμασε να αλλαξεις την θυρα usb και να μην εχεις συνδεσει τιποτα αναμεσα στη θυρα και το καλωδιο ( πχ. επεκταση ή κανα usb hub ) Κι ενημερωσε. Παντως τοσο καιρο που διαβαζω το forum, δεν θυμαμαι να καταστραφηκε κανενος το κινητο, ποσο μαλλον το δικο σου που μπαινει σε download mode Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi_ros_sd Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Καλά παιδιά χωρίς εσάς θα είχα τρελαθεί στη κυριολεξία άλλα η λύση βρέθηκε..... και ήταν κάτι πολύ απλό... άλλαξα θήρα usb.... δεν το είχα σε κάποιο hub η μπροστά θήρα άλλα σε μια πάνω στη μητρική και το έβαλα σε κάποια άλλη πάλι πάνω στην μητρική... Πέρασα την επίσημη και όλα μια χαρά... Τώρα εάν θα περάσω κάποια rom το βλέπω να αργώ με την τρομάρα που πήρα... Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου άλλα και τον φίλο giannisr για τη ιδέα του!!! Edited October 30, 2011 by spi_ros_sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καλά παιδιά χωρίς εσάς θα είχα τρελαθεί στη κυριολεξία άλλα η λύση βρέθηκε..... και ήταν κάτι πολύ απλό... άλλαξα θήρα usb.... δεν το είχα σε κάποιο hub η μπροστά θήρα άλλα σε μια πάνω στη μητρική και το έβαλα σε κάποια άλλη πάλι πάνω στην μητρική... Πέρασα την επίσημη και όλα μια χαρά... Τώρα εάν θα περάσω κάποια rom το βλέπω να αργώ με την τρομάρα που πήρα... Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου άλλα και τον φίλο giannisr για τη ιδέα του!!! Μπράβο ρε φίλε.Πολύ χάρηκα.Είχα αγχωθεί κι εγώ και έκανα ανανέωση το νήμα συνέχεια για να δω την εξέλιξη Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikekakias Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Γεια σε ολους Θα ηθελα να ρωτησω συνδεω το τηλ μεσω kies να παρω την 2.3.5 και μου λεει οτι εχω τη τελευταια δε θα πρεπε να κανει ενημερωση?? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikekakias Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 λαθος αυτη την εικονα βγαζει το kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 εχει κατεβασει κανεις την νεα checkrom v2 του λεο; αν ναι εχει βγει και νεα κουζινα; sent from my galaxy s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 εχει κατεβασει κανεις την νεα checkrom v2 του λεο; αν ναι εχει βγει και νεα κουζινα; sent from my galaxy s2 απο οτι καταλαβα ειναι η ιδια κουζινα με ολα τα mods themes μεσα ειναι αρα ειναι το ιδιο!!! φιλε μου πριν λιγω την φλασαρα και φενεται καλτυτερει απο την προυγουμενη αυτο που μου εκανε πολυ εντυπωσει ειναι οτι εβαλα το quandrand να τρεξει και μου εβγαλε ενα σκορ 5000!!!!:shock: και κατι χωρις overclock ετσι αλλα αυτο με τον δικο τους κερνελ!!τορα απο μπαταρια θα δουμε αυτα προς το παρον δεν προλαβα να δω και τιποτα αλλο παντος ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 απο οτι καταλαβα ειναι η ιδια κουζινα με ολα τα mods themes μεσα ειναι αρα ειναι το ιδιο!!! φιλε μου πριν λιγω την φλασαρα και φενεται καλτυτερει απο την προυγουμενη αυτο που μου εκανε πολυ εντυπωσει ειναι οτι εβαλα το quandrand να τρεξει και μου εβγαλε ενα σκορ 5000!!!!:shock: και κατι χωρις overclock ετσι αλλα αυτο με τον δικο τους κερνελ!!τορα απο μπαταρια θα δουμε αυτα προς το παρον δεν προλαβα να δω και τιποτα αλλο παντος ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη!!! Κλήσεις έκανες? Γιατί ακουγα πολλά παράπονα για την προηγούμενη version.. Επίσης λίγο που μπηκα στο φόρουμ είδα πολλούς και πάλι να κάνουν παράπονα για τον κερνελ που λες..ότι δεν τους κάθονται καλά τα θέματα από την κουζίνα του και διάφορα αλλά τέτοια.. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Διαβαστε κ φλασαρετε σωστα αλλιως φυσικα κ θα εμφανιστουν προβληματα. Φλασαρε απο v1 σε v2. Φλασαρε cf kernel. Αλλαξε στη kitchen σε internal server ki4 v2. Κατεβασε οτι θες απο τη κουζινα κ περασε το στο κινητο οπως εκανες κ πριν. Ενα ενα τα mods κ γενικα οτι φλασαρεις απο κουζινα. Μετα φλασαρε το Dk kernel ο οποιος ειναι απιστευτος μεχρι στιγμης. Ολα τα apps μου δουλευουν σωστα, στο antutu εβγαλα ενα τρελο σκορ 7500+ αν κ δεν δινω ιδιαιτερη σημασια σε αυτα, τα mods δουλευουν ολα κ το κινητο συμπεριφερεται απιστευτα. Πιστευω οχι χαρη στη v2 rom αλλα λογω kernel. Μενει να δω η μπαταρια πως θα παει. Ειλικρινα εντυπωσιαστηκα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Διαβαστε κ φλασαρετε σωστα αλλιως φυσικα κ θα εμφανιστουν προβληματα. Φλασαρε απο v1 σε v2. Φλασαρε cf kernel. Αλλαξε στη kitchen σε internal server ki4 v2. Κατεβασε οτι θες απο τη κουζινα κ περασε το στο κινητο οπως εκανες κ πριν. Ενα ενα τα mods κ γενικα οτι φλασαρεις απο κουζινα. Μετα φλασαρε το Dk kernel ο οποιος ειναι απιστευτος μεχρι στιγμης. Ολα τα apps μου δουλευουν σωστα, στο antutu εβγαλα ενα τρελο σκορ 7500+ αν κ δεν δινω ιδιαιτερη σημασια σε αυτα, τα mods δουλευουν ολα κ το κινητο συμπεριφερεται απιστευτα. Πιστευω οχι χαρη στη v2 rom αλλα λογω kernel. Μενει να δω η μπαταρια πως θα παει. Ειλικρινα εντυπωσιαστηκα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk αν περασω κατευθειαν τον dk λες να εχω προβλημα η πρεπει να περασω cf kernel μονο για να μπορω να κατεβασω mods απο την κουζινα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Διαβαστε κ φλασαρετε σωστα αλλιως φυσικα κ θα εμφανιστουν προβληματα. Φλασαρε απο v1 σε v2. Φλασαρε cf kernel. Αλλαξε στη kitchen σε internal server ki4 v2. Κατεβασε οτι θες απο τη κουζινα κ περασε το στο κινητο οπως εκανες κ πριν. Ενα ενα τα mods κ γενικα οτι φλασαρεις απο κουζινα. Μετα φλασαρε το Dk kernel ο οποιος ειναι απιστευτος μεχρι στιγμης. Ολα τα apps μου δουλευουν σωστα, στο antutu εβγαλα ενα τρελο σκορ 7500+ αν κ δεν δινω ιδιαιτερη σημασια σε αυτα, τα mods δουλευουν ολα κ το κινητο συμπεριφερεται απιστευτα. Πιστευω οχι χαρη στη v2 rom αλλα λογω kernel. Μενει να δω η μπαταρια πως θα παει. Ειλικρινα εντυπωσιαστηκα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Πραγματικά φοβερή προσπάθεια, ειδικά αυτός ο kernel...έχω μείνει άφωνος με τις επιδόσεις του κινητού...βασικά ο kernel στηρίζεται σε αυτόν του τούρκου με κάποια δικά του tweaks! Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Διαβαστε κ φλασαρετε σωστα αλλιως φυσικα κ θα εμφανιστουν προβληματα. Φλασαρε απο v1 σε v2. Φλασαρε cf kernel. Αλλαξε στη kitchen σε internal server ki4 v2. Κατεβασε οτι θες απο τη κουζινα κ περασε το στο κινητο οπως εκανες κ πριν. Ενα ενα τα mods κ γενικα οτι φλασαρεις απο κουζινα. Μετα φλασαρε το Dk kernel ο οποιος ειναι απιστευτος μεχρι στιγμης. Ολα τα apps μου δουλευουν σωστα, στο antutu εβγαλα ενα τρελο σκορ 7500+ αν κ δεν δινω ιδιαιτερη σημασια σε αυτα, τα mods δουλευουν ολα κ το κινητο συμπεριφερεται απιστευτα. Πιστευω οχι χαρη στη v2 rom αλλα λογω kernel. Μενει να δω η μπαταρια πως θα παει. Ειλικρινα εντυπωσιαστηκα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Με λίγα λόγια κάθε φορά που θέλεις να βάλεις κάτι από την κουζίνα πρέπει να αλλαζεις κερνελ.. έτσι δεν είναι? Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Πραγματικά φοβερή προσπάθεια, ειδικά αυτός ο kernel...έχω μείνει άφωνος με τις επιδόσεις του κινητού...βασικά ο kernel στηρίζεται σε αυτόν του τούρκου με κάποια δικά του tweaks! Sent from Galaxy ποιος dk κερνελ είναι αυτος ρε παιδιά???? υπαρχει καποιο λινγκ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Οχι, χρειαζεται να περασεις αλλο κερνελ μονο αν φορας το hellcat kernel. Με τον Dk δεν θα εχεις προβλημα μιας κ ειναι συμβατος με το cwm που χρησιμοποιει η kitchen. Αρα συνοπτικα με hellcat δεν δουλευει απευθειας η κουζινα. Με τον Dk αποσο καταλαβα δουλευει. Parafron4 θα προτεινα πρωτα cf κ μετα dk ωστε να πας απο stock. Δωστου καποια λεπτα αφου τον φλασαρεις, μενει με μαυρη οθονη για καποια λεπτα. Επισης πολυ προσοχη στο setcpu γιατι πραγματικα ο κερνελ ειναι βαρβατος. Στις μετρησεις βγαζει αστρονομικα αποτελεσματα αλλα το κινητο ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες οποτε οπως προτειναν καλυτερα σβησιμο το app κ αφηνεις το κερνελ να δουλεψει μονος του. Επισης μην ξεχνατε ειναι beta.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Οχι, χρειαζεται να περασεις αλλο κερνελ μονο αν φορας το hellcat kernel. Με τον Dk δεν θα εχεις προβλημα μιας κ ειναι συμβατος με το cwm που χρησιμοποιει η kitchen. Αρα συνοπτικα με hellcat δεν δουλευει απευθειας η κουζινα. Με τον Dk αποσο καταλαβα δουλευει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Από τη μάνα της ποιον κέρνελ έχει η νέα Λέομαρ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Από τη μάνα της ποιον κέρνελ έχει η νέα Λέομαρ; Hellcat. Δεν μου αρεσε κ εχει cwm 5 γιαυτο κ η φασαρια με τη κουζινα. Dk kernel : http://checkrom.com/threads/kernel-siyah-v2-1-darkknight-beta1.157/ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Hellcat. Δεν μου αρεσε κ εχει cwm 5 γιαυτο κ η φασαρια με τη κουζινα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι και απορώ γιατί τον έβαλε stock από την στιγμή που με την κουζίνα υπάρχει τρελή ασυμβατότητα... Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ναι και απορώ γιατί τον έβαλε stock από την στιγμή που με την κουζίνα υπάρχει τρελή ασυμβατότητα... Sent from Galaxy Δες το λινκ απο πανω κ δοκιμασε αν θες τον καινουργιο, αν κ το changelog μου φαινεται πολυ καλο για ναναι αληθινο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δες το λινκ απο πανω κ δοκιμασε αν θες τον καινουργιο, αν κ το changelog μου φαινεται πολυ καλο για ναναι αληθινο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μα για αυτόν λέω τον έχω βάλει ήδη και λες και το κινητό κατάπιε πύραυλο! Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μα για αυτόν λέω τον έχω βάλει ήδη και λες και το κινητό κατάπιε πύραυλο! Sent from Galaxy Χαχαχα! Λυσε μου μια απορια τι θερμοκρασια εχει η μπαταρια σου? Γενικως το κινητο σου το αισθανεσαι ζεστο? Χρηαιμοποιεις setcpu κ αν ναι σε τι προφιλ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ειναι δυνατον να λιωνω το κιν στο ψαξιμο με wifi ανοιχτο και να μου δειχνει 25-27 βαθμους?...και στο χερι δεν αισθανομαι καθολου θερμοτητα... sofos περασα τον dk απο πανω χωρις να εχω βαλει cf.... δεν ειδα κατι περιεργο μεχρι τωρα εκτος απο την θερμοκρασια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Χαχαχα! Λυσε μου μια απορια τι θερμοκρασια εχει η μπαταρια σου? Γενικως το κινητο σου το αισθανεσαι ζεστο? Χρηαιμοποιεις setcpu κ αν ναι σε τι προφιλ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Θερμοκρασία όχι δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο..φορτίζει τώρα και είναι στους 39 ενώ ταυτόχρονα το δουλεύω..χρησιμοποιώ το voltage control με ondemand/sio 100-1400 χωρίς uv Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts