vrwmiaris Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλά με το που το ρουταρες δεν πέρασε και άλλο κερνελ; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλά με το που το ρουταρες δεν πέρασε και άλλο κερνελ; Όχι. Αυτό είναι απαραίτητο? Επειδή και άλλες φορές φλάσαρα custom roms χωρίς να φλασάρω άλλο κέρνελ και δεν είχα πρόβλημα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Oi custom έχουν δικό τόυς μέσα χώρος το πρόβλημα για το τσιπ. για τρέξε την εφαρμογή να δέις αν το έχεις. αν το ρουταρες με τον τρόπο του cf root λογικά σε περνά και άλλον κερνελ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Όχι. Αυτό είναι απαραίτητο? Επειδή και άλλες φορές φλάσαρα custom roms χωρίς να φλασάρω άλλο κέρνελ και δεν είχα πρόβλημα... :( Δοκίμασε μία από ΧDA 2.3.X που να είναι full wipe. Ψάξε στo θέμα του Intratech. Aν και δύσκολα τα πράγματα. Oi custom έχουν δικό τόυς μέσα χώρος το πρόβλημα για το τσιπ. για τρέξε την εφαρμογή να δέις αν το έχεις. αν το ρουταρες με τον τρόπο του cf root λογικά σε περνά και άλλον κερνελ Ποια εφαρμογή; Εδώ δεν ανοίγει το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δοκίμασε μία από ΧDA 2.3.X που να είναι full wipe. Ψάξε στo θέμα του Intratech. Aν και δύσκολα τα πράγματα. Ποια εφαρμογή; Εδώ δεν ανοίγει το κινητό. Μάλλον έχω αυτό το insane chip, γιατί το έχει και ο αδερφός μου (του είπα να το ελέγξει τώρα - το αγοράσαμε από το ίδιο μαγαζί αλλά με διαφορά 2 μηνών) Θα φλασάρω και την ρομ που είχε μόλις το αγόρασα. Άλλο κέρνελ δεν φλάσαρα οπόταν το counter είναι μηδέν (δεν μου δείχνει και κάτι από το download mode). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Είναι ακόμη στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μάλλον έχω αυτό το insane chip, γιατί το έχει και ο αδερφός μου (του είπα να το ελέγξει τώρα - το αγοράσαμε από το ίδιο μαγαζί αλλά με διαφορά 2 μηνών) Θα φλασάρω και την ρομ που είχε μόλις το αγόρασα. Άλλο κέρνελ δεν φλάσαρα οπόταν το counter είναι μηδέν (δεν μου δείχνει και κάτι από το download mode). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Είναι ακόμη στην εγγύηση. Άμα ο counter είναι 0 το πας και στο φτιάχνουν στην εγγύηση. Φυσικά λες ότι κάρφωσε στα ξαφνικά :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Άμα ο counter είναι 0 το πας και στο φτιάχνουν στην εγγύηση. Φυσικά λες ότι κάρφωσε στα ξαφνικά :cool: Ε ναι εννοείται! Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια! Τώρα δηλαδή που έχει και ο αδερφός μου αυτό το insane chip, μπορεί να τους πάρει πίσω για να του το αλλάξουν ή δεν παίζει κάτι τέτοιο (και αυτού ακόμη στην εγγύηση είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ε ναι εννοείται! Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια! Τώρα δηλαδή που έχει και ο αδερφός μου αυτό το insane chip, μπορεί να τους πάρει πίσω για να του το αλλάξουν ή δεν παίζει κάτι τέτοιο (και αυτού ακόμη στην εγγύηση είναι) Αλλαγή δε παίζει. Προφυλάσεσαι όμως με τους τρόπους που γράφει στο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αλλαγή δε παίζει. Προφυλάσεσαι όμως με τους τρόπους που γράφει στο θέμα. Ε τώρα που μάθαμε ποτέ ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 περασα σημερα απο το multirama και επιασα το s3 οταν το ξεκλειδωσα ειχε σαν wallpaper καποιες στοκ εικονες σε 5 πλαισια και αυτες ανα διαστηματα αλλαζαν μηπως ξερει κανεις πως γινεται αυτο?δεν ηταν επεξεργασμενες εικονες ηταν σαν live wallpaper απλα καποιος ειχε ορισει πχ 10 εικονες να παιζουν σε αυτα τα 5 πλαισια και να αλλαζουν ανα καμποσα δευτερολεπτα...ξερει κανεις τπτ?επισης σε omega rom v17 το direct call δεν μου δουλευει.ενω αν παω απο εκει που εχει δοκιμη ο αισθητηρας διπλα απο την μπροστινη καμερα κοκκινιζει οταν το παταει αλλα και παλι δεν δουλευει ουτε στην δοκιμη δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 περασα σημερα απο το multirama και επιασα το s3 οταν το ξεκλειδωσα ειχε σαν wallpaper καποιες στοκ εικονες σε 5 πλαισια και αυτες ανα διαστηματα αλλαζαν μηπως ξερει κανεις πως γινεται αυτο?δεν ηταν επεξεργασμενες εικονες ηταν σαν live wallpaper απλα καποιος ειχε ορισει πχ 10 εικονες να παιζουν σε αυτα τα 5 πλαισια και να αλλαζουν ανα καμποσα δευτερολεπτα...ξερει κανεις τπτ?επισης σε omega rom v17 το direct call δεν μου δουλευει.ενω αν παω απο εκει που εχει δοκιμη ο αισθητηρας διπλα απο την μπροστινη καμερα κοκκινιζει οταν το παταει αλλα και παλι δεν δουλευει ουτε στην δοκιμη δλδ Δε ξέρω αν είναι το ίδιο, εγώ έχω αυτό Για το direct call που δε σου λειτουργεί, απευθύνσου στο θέμα της Ωμέγα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Δε ξέρω αν είναι το ίδιο, εγώ έχω αυτό Για το direct call που δε σου λειτουργεί, απευθύνσου στο θέμα της Ωμέγα. οχι δεν ειναι αυτο... απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι στοκ live wallpaper του s3 edit : photo wall λεγεται στο 3,40 το δειχνει Edited December 31, 2012 by silversaxo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Πως αλλαζω το εικονιδιο της μπαταριας στην μπαρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 οχι δεν ειναι αυτο... απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι στοκ live wallpaper του s3 edit : photo wall λεγεται στο 3,40 το δειχνει Αφού ξέρεις το όνομα του, βάλτο στο playstore και κατέβασε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ναι φιλε μου το βρηκα το ονομα και δεν το εχει στο playstore απο το xda το βρηκα απλα το ποσταρα εδω γι αυτο εκανα και το edit μηπως καποιο αλλο μελος το θελει για να μην ψαχνει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Πως αλλαζω το εικονιδιο της μπαταριας στην μπαρα ? Πρέπει να είσαι root, να εχεις εγκατεστημένο cwm και να βάλεις αντίστοιχο θέμα. Αυτά τα ολίγα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ειμαι root και εχω το cwm 3.15 πως παω?Πρέπει να είσαι root, να εχεις εγκατεστημένο cwm και να βάλεις αντίστοιχο θέμα. Αυτά τα ολίγα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ειμαι root και εχω το cwm 3.15 πως παω? Πρέπει να ψάξεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1059 Αν είσαι όμως με στοκ ρομ θα μπερδευτείς πολύ. Σου συνιστώ να βάλεις μία custom rom και να ησυχάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ποια μπορεις να μου προτεινεις?πως θα βρω ποια εχω?Πρέπει να ψάξεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1059 Αν είσαι όμως με στοκ ρομ θα μπερδευτείς πολύ. Σου συνιστώ να βάλεις μία custom rom και να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ποια μπορεις να μου προτεινεις?πως θα βρω ποια εχω? Εδώ θα βρεις κάποιες http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=176 Διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς όμως. Μπορείς να ψάξεις και στο XDA που θα βρεις δεκάδες ρομ. Για να βρεις αυτή που έχεις στις ρυθμίσεις της συσκευής, θα πας στις πληροφορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Γραφει Αριθμος κατασκευης Omega v16.2 -XXLSJ Ποια ειναι ?την κατεβασα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Εδώ θα βρεις κάποιες http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=176 Διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς όμως. Μπορείς να ψάξεις και στο XDA που θα βρεις δεκάδες ρομ. Για να βρεις αυτή που έχεις στις ρυθμίσεις της συσκευής, θα πας στις πληροφορίες. Edited December 31, 2012 by zafiridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Γραφει Αριθμος κατασκευης Omega v16.2 -XXLSJ Ποια ειναι ?την κατεβασα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Στο λινκ που σου έδωσα έχει και θέμα της ρομ σου. Πόσταρε εκεί και θα σου απαντήσουν τα παιδιά, πως και τι πρέπει να βάλεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Καποιες ερωτησεις αρχαριου. 01. Αν ενα τηλεφωνο ειναι ηδη root μετα οταν τσεκαρεις ειτε μεσω kies, ειτε μεσω over the air δεν θα δει αν υπαρχει νεο εκδοση android να του περασει ακομα και αν υπαρχει σωστα? 02. Για να κανεις απλο ρουτ μια συσκευη μπορεις να κανεις ενα ρουτ για οποιαδηποτε συσκευη και rom android εκδοση ή πρεπει να προσεξεις τι ρομ εχει αρχικα το κινητο σου ωστε να κατεβασεις το πειραγμενο kernel(Πιστευω λεγοντας ρουτ εννοούμε αλλαγμενο kernel ετσι δεν ειναι?) για τη συγκεκρημενη εκδοση android? 03. Αν κανεις καποιο s2 ρουτ αρχικα με την 4.0.3 ή 4.0.4 με αυτον τον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 μετα οταν βγει επισημα η 4.1.2 και το κανεις unroot εχει καταγραφει οτι εχεις περασει custom kernel ακομα και αν περασεις το προγραμα triangleaway και σβησεις εντελως το τριγωνακι? Εν ολιγης ρε παιδια εχω μπερδευτει γιατι οσο διαβαζω ολο και κατι νεο βρισκω(π.χ. bootloader) 04. Αν κανεις titanium pro backup μιας ρουτ συσκευης και μετα της περασεις ενα αρχικο και μη ρουτ rom θα μπορεις να επαναφερεις ΜΟΝΟ τις παιχνιδια/εφαρμογες/ρυθμίσεις κ.τ.λ. που ειχε πριν με ρουτ στο μη ρουτ πλεον κινητο ή θα πρεπει να το κανεις παλι ρουτ? 05. Απο τη στιγμη που κανεις unroot ενα κινητο ειναι πλεον οπως ηταν αρχικα ή πρεπει να κανεις και αλλες διαδικασιες για να το κανεις οπως ητανε αρχικα? 06. Τελος υπαρχει καποιο ρουτ που να ισχυει για ΟΛΕΣ τις εκδοσεις android και για ολα τα κινητα(να γινεται με το κλασικο τροπο καρτα μνημης κ.τ.λ.) και να μην πειραζει το ρομ της συσκευεις απλα να σου προσφερει root δικαιωματα. Edited December 31, 2012 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ναι φιλε μου το βρηκα το ονομα και δεν το εχει στο playstore απο το xda το βρηκα απλα το ποσταρα εδω γι αυτο εκανα και το edit μηπως καποιο αλλο μελος το θελει για να μην ψαχνει ... Εχμ, μάλλον αυτό εννοείς ε; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.larvalabs.photowall&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXJ2YWxhYnMucGhvdG93YWxsIl0. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπερα παιδες, καλη χρονια να εχετε και χρονια πολλα. Περασα εχθες την Omega v17 JB 4.1.2 και απο οτι ειδα εχουμε πλεον και την "κουζινα" της omega. Μεσα εκει ομως δεν βρηκα καποιο σχετικο mod για την μπαταρια ωστε να αλλαξω το εικονιδιο της. Επειδη δε μου αρεσει και πολυ το circle battery στυλ εικονιδιο της, υπαρχει περιπτωση να βρω κατι αλλο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts