monster1971 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 καλησπέρα παιδιά. Εγώ δεν εχω βάλει την 4 ακόμη και θέλω να ρωτήσω αν έχει διαφορά ο ήχος ηχογράφησης του βίντεο η τα ίδια. . -Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgem7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Θέλω να κάνω root σε S II και δε μπορώ να βρω τη kernel XWKI4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Στον οδηγό για root υπάρχει και το δεύτερο post που μπορείς να βρεις τροποποιημένο kernel για root. Επίσης υπάρχει και αυτός ο τρόπος τον οποίο ανακάλυψε ο Tyxerakias. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια του root στην κυπριακη ics official γτιατι δεν βγαζω ακρη...ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Πόσο πιο απλά να το περιγράψει κάποιος απ' ότι είναι εδώ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Περιεργως η chrack v17 που έχει τον φράνκο v8 δεν παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα με την ενεργοποίηση της οθόνης όταν είναι σβηστή. μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Από τότε που πέρασα το ICS τα τηλέφωνα εμφανίζονται με κενά και παυλίτσες στην αναγνώριση και στην κλήση (π.χ. +30 21 0987 6543), το οποίο με εκνευρίζει γιατί είναι σε λάθος σημείο τα κενά (όχι όπως έχω συνηθίσει να διαβάζω το τηλέφωνο). Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μην ασχολείστε με τις stock ICS της sammy... Περάστε την ressurection και το κινητό απλά πηγαίνει 2 γεννιές μπροστά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μην ασχολείστε με τις stock ICS της sammy... Περάστε την ressurection και το κινητό απλά πηγαίνει 2 γεννιές μπροστά ;) Θα προτιμούσα πάντα μια ελληνική rom, (omega-pulse) παρα αυτό. Γνώμη μου πάντα. Ο καθένας αποφασίζει για πάρτη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μην ασχολείστε με τις stock ICS της sammy... Περάστε την ressurection και το κινητό απλά πηγαίνει 2 γεννιές μπροστά ;) Παιδιά όντως η ROM δεν παίζεται!!! Όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει, βάλτε την και θα δείτε.Τεράστια διάφορα από οποιαδήποτε άλλη Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Λοιπον,απο την πρωτη μερα του update ημουν με μαμα ρομ ρουταρισμενη.Περασα εχθες την ressurection και μπορω να πω με ασφαλεια οτι το κινητο,επιτελους, αναβαθμιστηκε.Η μαμα ιcs ειναι τραγικη. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 παιδια πως γινεται να ΜΗΝ δημιουργειται συντομευση στον apex launcher μπροστα καθε φορα που κανω install μια εφαρμογη?εχουν γεμισει ολα τα παραθυρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Έχω την εντύπωση πως αυτό το κάνει το Play Store και όχι ο Launcher. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Play Store και απενεργοποίησε την Αυτόματη προσθήκη widget. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Έχω την εντύπωση πως αυτό το κάνει το Play Store και όχι ο Launcher. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Play Store και απενεργοποίησε την Αυτόματη προσθήκη widget. ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω ρουτ την κυπριακη ρομ ics που εχει στο θεμα με τις αναβαθμισεις ;; εχω ics sales code EUR Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω ρουτ την κυπριακη ρομ ics που εχει στο θεμα με τις αναβαθμισεις ;; εχω ics sales code EUR Ακριβώς όπως λέει στο επισημασμένο θέμα για root. Sent from my Galaxy Tab 10.1 using Tapatalk 2 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 δεν βρισκω τον κερνελ ομως Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ο οδηγός για root έχει και δεύτερη σελίδα (και τρίτη για ICS)! Δοκίμασες να βρεις kernel για τον δεύτερο τρόπο που περιγράφεται; Διάβασε όλο τον οδηγό και θα βρεις αυτό που ζητάς!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μην ασχολείστε με τις stock ICS της sammy... Περάστε την ressurection και το κινητό απλά πηγαίνει 2 γεννιές μπροστά ;) Φίλε μου η resurrection βγάζει κίτρινο τρίγωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Φίλε μου η resurrection βγάζει κίτρινο τρίγωνο; Αν και απευθυνεσαι σε αλλον φιλο,επειδη μου εκανε και μενα εντυπωση,θα σου πω οτι μου το αφαιρεσε!Το ειχα απο την πρωτη μερα αγορας μεχρι και προχθες!!! Θα προτιμούσα πάντα μια ελληνική rom, (omega-pulse) παρα αυτό. Γνώμη μου πάντα. Ο καθένας αποφασίζει για πάρτη του. Εαν μιλας για το ελληνικο αισθημα και μονο,μαγκια σου.Εαν το πας για θεμα συμβατοτητας,ελληνικης υποστηριξης κτλπ,να σου πω οτι η ρομ ειναι στανταρ παντου.Αυτο που αλλαζει ειναι τα apn.Εαν η πολωνικη,περιεχει τα ελληνικα apns και ειναι Multilanguage,τοτε εισαι οκ και με αυτην. Edited March 26, 2012 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παντως χωρις ολα τα mods που κυκλοφορουν για GB, τον jKay κ διαφορα αλλα που ειτε δεν μου αρεσαν σαν εμφανιση ειτε μικροασυμβατοτητες δυσκολα τελικα να μεινω σε ICS.. GB σταθερη αξια οπως κ ειναι λογικο αλλωστε. Αν μπορουσα να περασω σωστα τις ρυθμισεις, τη Διαχειρση εφαρμογων και 2,3 λεπτομερειες αλλες απο ics σιγουρα θα εμενα GB.. Προστοπαρων λεω απλα να κανω υπομονη μιας κ το στησιμο που εχω μου κανει τις δουλειες που θελω κ με το παραπανω. Και το ics Os δεν μου φανηκε κ κατι που θα πεις "ουαου" σε τελικη αναλυση. Προσωπικη μου αποψη παντα. Κ φυσικα συνεχιζω να πιστευω πως παραμενει η καλυτερη αγορα κινητου που εχω κανει τα τελευταια χρονια ειτε εχει σωστη υποστηριξη ειτε οχι. Ισως να μην ισχυει αυτο για τον μεσο χρηστη που αρκειται σε αυτα που του δινει η Samsung αλλα οι επιλογες που σου προσφερει το xda για παραδειγμα σου δινουν τη δυνατοτητα να ανεβασεις τη συσκευη σου σε αλλο επιπεδο. Sent from my GT-9100 using Tapatalk 2 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Φίλε μου η resurrection βγάζει κίτρινο τρίγωνο; Όχι δεν βγάζει αλλά γιατί σε απασχολεί αυτό; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Απο εχθες ειμαι με Ressurection remix ICS και βρηκα την υγεια μου... καμια σχεση με οτι δοκιμασα.. μονο προβλημα οι 70 χαρακτηρες στα ελληνικα στα μηνυματα, αν ξερει κανενας καποια λυση ας την ποσταρει. Παντως η ρομ πεταει πραγματικα, και ειναι παρα πολυ κοντα στην stock αισθητικη. Βεβαια οποιος χρησιμοποιει τα ελληνικα ως βασικη γλωσσα θα εχει ενα θεματακι καθως η ρομ δεν ειναι πληρως εξελληνισμενη Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Απο εχθες ειμαι με Ressurection remix ICS και βρηκα την υγεια μου... καμια σχεση με οτι δοκιμασα.. μονο προβλημα οι 70 χαρακτηρες στα ελληνικα στα μηνυματα, αν ξερει κανενας καποια λυση ας την ποσταρει. Παντως η ρομ πεταει πραγματικα, και ειναι παρα πολυ κοντα στην stock αισθητικη. Βεβαια οποιος χρησιμοποιει τα ελληνικα ως βασικη γλωσσα θα εχει ενα θεματακι καθως η ρομ δεν ειναι πληρως εξελληνισμενη για τα μηνυμητα μπορεις να χρησιμοποίησης απο το market το GoSMS και enable Locale ή Ηandcent sms και greek pack Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 παιδια προτεινω ανεπιφυλακτα αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts