Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια επειδη εχω καιρο να μπω στο thread μη με δειρετε αν εχει ηδη γινει συζητηση επι του θεματος... Εχει παρατηρησει κανεις με τους τελευταιους siyah καποιο θεμα με την φορτιση της μπαταριας. Εμενα κανει κανα 4ωρο + για φορτιση (και με ανοιχτη συσκευη κιολας). Ακομα και μετα απο wipes και νεο flash-αρισμα της chekrom πααλι τα ιδια...Εσας σε ποση ωρα γινεται η φορτιση; Οχι τιποτα αλλο αλλα μηπως ειναι και ιδεα μου και τρελενομαι αδικα.

Μαλλον φταιει η προτελευταια γραμμη απο τα features http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838

Νομιζω η εφαρμογη voltage control θα σε βοηθησει σε αυτο. Δοκιμασε να ανεβασεις τον charger (απο το μενου charging current) ή κανε undervolt και underclock οσο το φορτιζεις ανοιχτο. Παντως εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα (omega 10.4 - siyah 2.6.12)

Και καποια links που νομιζω βοηθουν:

http://androidforums.com/galaxy-s2-international-all-things-root/494328-voltage-control-settings-charging-current.html

http://androidforums.com/galaxy-s2-international-all-things-root/489371-siyah-kernels-2-6-7-12-dummies-guide-installation-settings.html

o syiah ο τελευταιος ισως να ειναι ο χειροτερος κερνελ για τη συσκευη μου...εχω lag και σε 2 παιχνιδια(οχι βαρια) προκαλει κολληματα

τελικα εβαλα τον phenomenal 4 extreme και το κινητο παει σφαιρα χωρις lag και κολληματα πουθενα...αν κραταει και μια μερα η μπαταρια με την χρηση που του κανω εγω τοτε θα ειναι best

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

o syiah ο τελευταιος ισως να ειναι ο χειροτερος κερνελ για τη συσκευη μου...εχω lag και σε 2 παιχνιδια(οχι βαρια) προκαλει κολληματα

τελικα εβαλα τον phenomenal 4 extreme και το κινητο παει σφαιρα χωρις lag και κολληματα πουθενα...αν κραταει και μια μερα η μπαταρια με την χρηση που του κανω εγω τοτε θα ειναι best

Είσαι σίγουρος πως θέλεις τόσο πολύ UV στο κινητό σου?

For extreme: screen uv from 3.0v to 2.5v (-500mv). Camera related uv -50mv. All the others -100mv. Internal, arm cpu, gpu and bus are classic uv for extreme version

Και γενικά η αυτονομία που κερδίζεις με το UV είναι πολύ μικρή... το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταπονείς το hardware.

Είσαι σίγουρος πως θέλεις τόσο πολύ UV στο κινητό σου?

For extreme: screen uv from 3.0v to 2.5v (-500mv). Camera related uv -50mv. All the others -100mv. Internal, arm cpu, gpu and bus are classic uv for extreme version

Και γενικά η αυτονομία που κερδίζεις με το UV είναι πολύ μικρή... το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταπονείς το hardware.

προτεινεις δηλαδη καλυτερα τον medium η τον normal?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

προτεινεις δηλαδη καλυτερα τον medium η τον normal?

Αυτό που σου προτείνει είναι να μη το πειράξεις.

Αυτό που σου προτείνει είναι να μη το πειράξεις.

μα δεν πειραξα κατι...απλα δοκιμαζω κερνελ γιατι ο τουρκος που ειχα ηταν μαπα για την συσκευη μου τουλαχιστον

μονο τον νεακ δεν δοκιμασα ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μα δεν πειραξα κατι...απλα δοκιμαζω κερνελ γιατι ο τουρκος που ειχα ηταν μαπα για την συσκευη μου τουλαχιστον

μονο τον νεακ δεν δοκιμασα ακομα

δοκιμασε την προτελευταια εκδοση του τουρκου(2.6.11) και πες μας.εμενα αυτη καθεται τελεια ενω η τελευταια ειναι χαλια

Παιδιά στον οδηγό για το root υπάρχει ένα link που πας για να κατεβάσεις τον insecure kernel.

Μπαίνω στη σελίδα αυτή, αλλά δεν βρίσκω τον XWKI4 που έχω. Τι κάνω?

δοκιμασε την προτελευταια εκδοση του τουρκου(2.6.11) και πες μας.εμενα αυτη καθεται τελεια ενω η τελευταια ειναι χαλια

για τον τελευταιο speedmod εχεις αποψη?

σε συγκριση με τον syiah 11?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παντως για μενα ο NEAK ειναι ο καλυτερος παρ'οτι που εγω αλλαζα ανα 2 μερες κερνελ με τον NEAK τον εχω 2 εβδομαδες και δεν τον αλλαζω με τιποτα και συν οτι αμα βαλεις το lulzactive app τον παραμετροποιεις οπως θες και τον φτιαχνεις στα μετρα σου.....

για τον τελευταιο speedmod εχεις αποψη?

σε συγκριση με τον syiah 11?

αν θες πολλα πειραγματα πας siyah αν θες λιγο καλυτερη μπαταρια πας speedmod.εγω προσωπικα εχω siyah και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

Παιδιά στον οδηγό για το root υπάρχει ένα link που πας για να κατεβάσεις τον insecure kernel.

Μπαίνω στη σελίδα αυτή, αλλά δεν βρίσκω τον XWKI4 που έχω. Τι κάνω?

Καλησπέρα φίλε μου...

Αντιμετώπισα κι εγώ την ίδια "δυσκολία" για να βρω τους ανάλογους πυρήνες για την συσκευή μου...

Σε αυτό το post :

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14249241&postcount=1

'Έχει εάν προσέξεις ένα ακόμη link

http://hotfile.com/list/1967350/4304d29

Όπου μπορούμε να βρούμε original και insecure kernel και για εμάς.... :) :)

Να προσθέσω επίσης ότι εδώ ένα παλικάρι με συμβουλεύει επίσης να χρησιμοποιήσω kernel που να έχει σίγουρα τα 3 τελευταία ψηφία ίδια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3991635#post3991635 (θα δεις και το post μου με κάποιες πληροφορίες του κινητού μου)

Να επαναλάβω βέβαια ότι τελικά έκανα root με τα αρχεία που βρήκα στο hotfile link.

Ελπίζω να βοήθησα....

Edited by lewnidasv_

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

Εσύ Λεωνίδα βοήθησες και ευχαριστώ πολύ.

Το θέμα είναι ότι ξεκινάω τη διαδικασία του root, περνάω τον insecure kernel, αλλά μετά δε μ αφήνει ν ανοίξω το S2Root.

Μου γράφει το κινητό δεν είναι συνδεδεμένο -ενώ το χω συνδεδεμένο- ή ότι δεν έχω περάσει τον insecure kernel - τον οποίο έχω περάσει.

Βοήθεια κανείς?

Tον δοκίμασα απο περιέργεια (μιας και τον ανέφερες) Medium εκδοση, και -σε σχέση με τον sinyah- νόμιζα οτι το κινητό πήγαινε σα σαλιγκάρι...

Βέβαια τον sinyah τον έχω -μέχρι- το 1.6GHz (ο phenomenal δεν υποστηρίζει ΟC;;; ) και πηγαίνει ΣΦΑΙΡΑ! :D

Και μερικά benchmarks:

Αntutu v2.6

-Sinyah 12, 1.2GHz = 5691

-Sinyah 12, 1.6GHz = 6116

-Phenonenal 4, 1.2GHz = 4527

Quadrant Advanced Edition v1.1.6

-Sinyah 12, 1.2GHz = 3900

-Sinyah 12, 1.6GHz = 4398

-Phenonenal 4, 1.2GHz = 3585

Quadrant Standard v2.0

-Sinyah 12, 1.2GHz = 3349

-Sinyah 12, 1.6GHz = 3773

-Phenonenal 4, 1.2GHz = 2876

ΥΓ: Δεν έχω κάνει μετρήσεις οικονομίας, αλλά μετρήσεις απόδοσης, ταχύτητας λειτουργίας κινητού, lag κλπ.

Edited by agiorgitis
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Βγήκε νέα ICS 4.0.3 Stock XXKPH.Όσοι πιστοί στο ΧDA.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

μάγκες πρόβλημα.. δεν ανοίγει η συσκευή και δεν μπαίνει και σε recovery. Καμιά λύση;

Edit: Άκυρο μπήκε σε recovery.. μια ερώτηση γίνεται να κάνουμε uninstall ένα αρχείο που έγινε install μέσω recovery; ..Αν ναι πως;

Edited by g4ssecca

μάγκες πρόβλημα.. δεν ανοίγει η συσκευή και δεν μπαίνει και σε recovery. Καμιά λύση;

Edit: Άκυρο μπήκε σε recovery.. μια ερώτηση γίνεται να κάνουμε uninstall ένα αρχείο που έγινε install μέσω recovery; ..Αν ναι πως;

Δεν νομιζω οτι γινεται.. δεν εχει παρει το αυτι-ματι μου κατι τετοιο! τι προγραμμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω δεν είναι δικό μου.. πέρασε ένα patch, που ήταν για άλλη rom και δεν ανοίγει η συσκευή τώρα. Οπότε πάει για φλασάρισμα ε; ..

Δεν ξέρω δεν είναι δικό μου.. πέρασε ένα patch, που ήταν για άλλη rom και δεν ανοίγει η συσκευή τώρα. Οπότε πάει για φλασάρισμα ε; ..

Πέρνα τη ρομ που είχες από πάνω και θα στρώσει

Δε μου λες.. επαφές που έχει μέσα κτλ θα χαθούν αυτά; ..

Αν μπορείς θύμισε μου λίγο πως την περνάμε γιατί έχω να φλασάρω ένα 6μηνο περίπου.. :)

Δε μου λες.. επαφές που έχει μέσα κτλ θα χαθούν αυτά; ..

Αν μπορείς θύμισε μου λίγο πως την περνάμε γιατί έχω να φλασάρω ένα 6μηνο περίπου.. :)

Αν είναι custom, από recovery.

Αν είναι στοκ, από Odin.Ανάλογα όμως την έκδοση μπορεί και να σου σβήσει τα πάντα.

την cognition 1.08 έχει μέσα..

Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι full wipe, oπότε δε θα χάσεις τίποτα.

Όρκο δε παίρνω, αλλά αφού δεν ανοίγει δεν έχεις και πολλές επιλογές....

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)