StoryToTell Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 ποιος ειναι ο καινουργιος apolo??? full wipes εννουμε factory reset? φορματ ολα? γιατι συνηθως οταν περναω καινουργιες ρομ οι κωδικοι απο ολα τα wifi που εχω παραμενουν Full wipe : Wipe data , wipe cache ,advanced wipe dalvik cache , mounts and storage format system , format preload... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ποιος ειναι ο καινουργιος apolo??? full wipes εννουμε factory reset? φορματ ολα? γιατι συνηθως οταν περναω καινουργιες ρομ οι κωδικοι απο ολα τα wifi που εχω παραμενουν Ο καινούργιος apolo είναι ο 4.15b http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/kernel-t2291756 Με full wipes δεν μένει τίποτα αδερφέ... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Οι κωδικοί του Wi-Fi δεν έρχονται με τον Google λογαριασμό; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Οι κωδικοί του Wi-Fi δεν έρχονται με τον Google λογαριασμό; Ναι, και οι εφαρμογές (χωρίς τα data) αν έχεις ενεργοποιημένο το backup... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλημέρα φίλοι! Έβαλα χθες την CM12 και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα από την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής μας! Είναι καταπληκτική και στα εικαστικά της ;) Δεν την είχα δει live σε κινητό, μόνο στο Nexus 10 που έχω, αλλά η ROM τα σπάει! Βέβαια, κλασσικά, η μπαταρία είναι τράζικ. Αλλά μετά από δεκάδες ROMs που έχω δοκιμάσει, τώρα νιώθω πως "έχω άλλο κινητό!". Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλημέρα φίλοι! Έβαλα χθες την CM12 και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα από την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής μας! Είναι καταπληκτική και στα εικαστικά της ;) Δεν την είχα δει live σε κινητό, μόνο στο Nexus 10 που έχω, αλλά η ROM τα σπάει! Βέβαια, κλασσικά, η μπαταρία είναι τράζικ. Αλλά μετά από δεκάδες ROMs που έχω δοκιμάσει, τώρα νιώθω πως "έχω άλλο κινητό!". Άναβε φωτιές... :rolleyes: Ποιόν launcher φοράς; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Άναβε φωτιές... :rolleyes: Ποιόν launcher φοράς; Τον μαμίσιο, αν και με βλέπω να πάω σε Nova. Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι που δε μπορώ να απενεργοποιήσω (προφανώς δε μπορώ να δω που είναι η ρύθμιση) τις πληροφορίες του καιρού στο notification bar. Αλλά... αν βρεις χρόνο βάλτη. Τα σπάει! Το μόνο μείων είναι η μη εγγραφή (F)HD video. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Η μπαταρία είναι ανάλογη των kk, μπορεί και λίγο καλύτερη. Αλλά είχα βάλει την RR, όχι CM. Όπως και να έχει, άσε να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Η μπαταρία είναι ανάλογη των kk, μπορεί και λίγο καλύτερη. Αλλά είχα βάλει την RR, όχι CM. Όπως και να έχει, άσε να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης. Αν κάνω 2-3 κύκλους, δε χρειάζεται manual batt calibration? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Αν κάνω 2-3 κύκλους, δε χρειάζεται manual batt calibration? Μέσω εφαρμογής εννοείς; Δεν νομίζω να χρειάζεται και δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τον μαμίσιο, αν και με βλέπω να πάω σε Nova. Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι που δε μπορώ να απενεργοποιήσω (προφανώς δε μπορώ να δω που είναι η ρύθμιση) τις πληροφορίες του καιρού στο notification bar. Αλλά... αν βρεις χρόνο βάλτη. Τα σπάει! Το μόνο μείων είναι η μη εγγραφή (F)HD video. Notification toggles εχει; Πως τα πάει με BT + GPS Βλέπω έχουν λύσει το πρόβλημα με το σκάλωμα του Media Server... Για γράψε αναλυτικές εντυπώσεις :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Notification toggles εχει; Πως τα πάει με BT + GPS Βλέπω έχουν λύσει το πρόβλημα με το σκάλωμα του Media Server... Για γράψε αναλυτικές εντυπώσεις :) Τα notification toggles είναι τα κλασσικά του lollipop. Δεν αλλάζουν (ή εγώ δε βρήκα πως). Το μπλε δόντι δουλεύει, το τεσταρα και όλα μια χαρά με το hands free που έχω. Επίσης το GPS με βρήκες στην ίδια ώρα που με έβρισκε στη Neat. Α, ξενέρα το ότι δεν έχει ρύθμιση στα sms για να κάνει strip τα ελληνικά με τόνους και ακόμη και αν γράφω κεφάλαια χωρίς τόνους, αυτό στέλνει μέχρι 70 χαρακτήρες. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τα quick tiles προστίθενται σιγά σιγά από ότι έχω διαβάσει. Σχετικά με τα sms δεν θυμάμαι τι επιλογές είχε η στοκ εφαρμογή, αλλά βάλε textra ή qksms. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ωωω φοβερή εφαρμογή η textra ! Σε ευχαριστώ πολύ!! Σχετικά με τα toggles μπορείς στην πρώτη σειρά να εμφανίζεις 3 αντί για 2 που είναι το προκαθορισμένο. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ωωω φοβερή εφαρμογή η textra ! Που να δεις και το Chomp δηλαδή... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ωωω φοβερή εφαρμογή η textra ! Σε ευχαριστώ πολύ!! Σχετικά με τα toggles μπορείς στην πρώτη σειρά να εμφανίζεις 3 αντί για 2 που είναι το προκαθορισμένο. Να 'σαι καλά. Σχετικά με τα toggles, απ' ότι καταλαβαίνω η CM είναι ακόμα φτυστή το στοκ lollipop. Στην RR (βασισμένη σε CM) έχουν προστεθεί ήδη τα βασικά, όπως data on/off κλπ, και γενικά είναι πιο παραμετροποιήσιμη. Βγήκε και νέα έκδοση πριν λίγο και τρώγομαι η αλήθεια είναι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Να 'σαι καλά. Σχετικά με τα toggles, απ' ότι καταλαβαίνω η CM είναι ακόμα φτυστή το στοκ lollipop. Στην RR (βασισμένη σε CM) έχουν προστεθεί ήδη τα βασικά, όπως data on/off κλπ, και γενικά είναι πιο παραμετροποιήσιμη. Βγήκε και νέα έκδοση πριν λίγο και τρώγομαι η αλήθεια είναι. :p Τί είναι η RR? κάτι σαν την CyanogenMod? Α, επίσης, πριν λίγο έφαγα και το πρώτο dead. Με καλούσαν αλλά το τηλ νεκρό, ούτε η οθόνη δεν άναβε... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Τί είναι η RR? κάτι σαν την CyanogenMod? Α, επίσης, πριν λίγο έφαγα και το πρώτο dead. Με καλούσαν αλλά το τηλ νεκρό, ούτε η οθόνη δεν άναβε... Περαστικά... :p :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Τί είναι η RR? κάτι σαν την CyanogenMod? Α, επίσης, πριν λίγο έφαγα και το πρώτο dead. Με καλούσαν αλλά το τηλ νεκρό, ούτε η οθόνη δεν άναβε... Ναι, είναι αυτή στο λινκ παρακάτω. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή όχι, απλά είναι η μόνη που έχω δοκιμάσει, πριν 2, 3 εκδόσεις, και δεν συνάντησα κάτι το ιδιαίτερο. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-resurrection-remix-lp-5-2-5-t2987338 Βέβαια, προφανώς και καμία δεν είναι για εντελώς απροβλημάτιστη λειτουργία. Βρίσκονται ακόμα σε beta, δεν έχει βγει καν το M1 της CM, αλλά νομίζω πως το πράγμα κινείται καλύτερα απ' ότι στην αρχή της KitKat. Edited February 4, 2015 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ναι, είναι αυτή στο λινκ παρακάτω. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή όχι, απλά είναι η μόνη που έχω δοκιμάσει, πριν 2, 3 εκδόσεις, και δεν συνάντησα κάτι το ιδιαίτερο. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-resurrection-remix-lp-5-2-5-t2987338 Βέβαια, προφανώς και καμία δεν είναι για εντελώς απροβλημάτιστη λειτουργία. Βρίσκονται ακόμα σε beta, δεν έχει βγει καν το M1 της CM, αλλά νομίζω πως το πράγμα κινείται καλύτερα απ' ότι στην αρχή της KitKat. Ποιό "πράγμα" εννοείς; το community ή οι δυνατότητες της ίδιας της έκδοσης του android? Ίσως τη δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά επειδή το κινητό πρέπει μέρα/νύχτα να είναι ανοικτό (έχω άτομο σε νοσοκομείο) δεν ξέρω αν θα μείνει πολύ η CM12 γιατί το σημερινό περιστατικό με προβλημάτισε αρκετά... Μπορεί να φταίει το Textra που έβαλα το πρωϊ, γιατί 1,5 μέρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τη ROM αυτή. Ίδωμεν. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ποιό "πράγμα" εννοείς; το community ή οι δυνατότητες της ίδιας της έκδοσης του android? Ίσως τη δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά επειδή το κινητό πρέπει μέρα/νύχτα να είναι ανοικτό (έχω άτομο σε νοσοκομείο) δεν ξέρω αν θα μείνει πολύ η CM12 γιατί το σημερινό περιστατικό με προβλημάτισε αρκετά... Μπορεί να φταίει το Textra που έβαλα το πρωϊ, γιατί 1,5 μέρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τη ROM αυτή. Ίδωμεν. Δεν έχει να κάνει το textra με το deep sleep φίλε μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ποιό "πράγμα" εννοείς; το community ή οι δυνατότητες της ίδιας της έκδοσης του android? Ίσως τη δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά επειδή το κινητό πρέπει μέρα/νύχτα να είναι ανοικτό (έχω άτομο σε νοσοκομείο) δεν ξέρω αν θα μείνει πολύ η CM12 γιατί το σημερινό περιστατικό με προβλημάτισε αρκετά... Μπορεί να φταίει το Textra που έβαλα το πρωϊ, γιατί 1,5 μέρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τη ROM αυτή. Ίδωμεν. Στις δυνατότητες της κοινότητας αναφέρομαι. Μπορεί να μην έχουμε επίσημη υποστήριξη από την CM ή κάποια άλλη έως τώρα, αλλά πολύ γρήγορα οι rom έχουν γίνει αρκετά σταθερές για το στάδιο που βρίσκονται. Διάβασε τα σχόλια στο thread της CM, να δεις αν το αναφέρουν κι άλλοι το πρόβλημα κατά την κλήση. Αν όχι, κάτι μεμονωμένο είναι. Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με εφαρμογές, αλλά με τις συχνότητες της cpu και τα volt. Περαστικά στο συγγενικό σου πρόσωπο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν έχει να κάνει το textra με το deep sleep φίλε μου... Στις δυνατότητες της κοινότητας αναφέρομαι. Μπορεί να μην έχουμε επίσημη υποστήριξη από την CM ή κάποια άλλη έως τώρα, αλλά πολύ γρήγορα οι rom έχουν γίνει αρκετά σταθερές για το στάδιο που βρίσκονται. Διάβασε τα σχόλια στο thread της CM, να δεις αν το αναφέρουν κι άλλοι το πρόβλημα κατά την κλήση. Αν όχι, κάτι μεμονωμένο είναι. Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με εφαρμογές, αλλά με τις συχνότητες της cpu και τα volt. Περαστικά στο συγγενικό σου πρόσωπο. ;) Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Τί είναι η RR? κάτι σαν την CyanogenMod? Α, επίσης, πριν λίγο έφαγα και το πρώτο dead. Με καλούσαν αλλά το τηλ νεκρό, ούτε η οθόνη δεν άναβε... Καλά που τα γράφεις και αυτά ρε φίλε γιατί κατα καιρούς μου έρχονται κάτι ιδέες να βάλω lollipop και με βοηθάει να συγκρατηθώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλά που τα γράφεις και αυτά ρε φίλε γιατί κατα καιρούς μου έρχονται κάτι ιδέες να βάλω lollipop και με βοηθάει να συγκρατηθώ. ;) LP στην καινούργια σου συσκευή, τώρα κοίτα να χαρείς το μαμάτο S2 με την Neat Ρε παιδιά είμαι ερωτευμένος με αυτή την συσκευή, προσεύχομαι να κρατήσει καμιά ...20ετία ακόμα! :happy: Έχω βάλει και μια καινούργια θήκη 0.3 και είναι σαν να έχεί καινούργιο design το μανάρι μου! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts