DimitrisAndNiki Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αν δε βαριέσαι, βάλε την Neat 5.9 αντί της 6.4. Πιο σταθερή. Καλή είναι και η 6.4 αν έχει περαστεί σωστά, ασε τον άνθρωπο να τσεκάρει το GPS του! :) Παίδες....ψάχνω μια Rom να μην έχει Bugs να έχει καταπληκτική διάρκειας μπαταρίας υπάρχει;επίσης το κινητό έρχεται ξεκλείδωτο το Bootloader? 1. Στήνεις μια rom - απενεργοποιείς notifications, - πετάς ότι τρέχει απο πίσω της Σάμμυ, - greenify το FB, Maps κτλ, - 2G mode + data off (όταν δεν χρησιμοποιείς internet) και θα είσαι μια χαρά 2. Ναι Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 1. Στήνεις μια rom - απενεργοποιείς notifications, - πετάς ότι τρέχει απο πίσω της Σάμμυ, - greenify το FB, Maps κτλ, - 2G mode + data off (όταν δεν χρησιμοποιείς internet) και θα είσαι μια χαρά Δηλαδή έχεις ένα ωραιότατο 3210 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το προβλημα με το περασμα της 6.4 μολις λυθηκε !!!:) Συνδεετε σε 15-20 δευτερολεπτα με 5-6 δορυφορους.Σας ευχαριστω ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δηλαδή έχεις ένα ωραιότατο 3210 :p Στο σχολείο δεν έκανες οικιακή οικονομία; Αυτό ακριβώς είναι... Το δικό μου με 120 downloaded εφαρμογές πάει σφαίρα, και δεν μου λείπει τίποτα ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 εχετε δοκιμασει καμια λολιποπ??? εχει αρχισει και κολλαει πολυ πλεον με neat που εχω πανω απο τον σεπτεβριο Αμέ. Αν και σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα, είναι αρκετά σταθερές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί η κάμερα, αλλά ακόμα και γι' αυτό υπάρχει τρόπος να περάσεις την κάμερα της 4.3. Δεν ξέρω για καθημερινή χρήση τι προβλήματα θα έχει, αλλά για 3 4 μέρες που δοκίμασα δεν συνάντησα κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 εχετε δοκιμασει καμια λολιποπ??? εχει αρχισει και κολλαει πολυ πλεον με neat που εχω πανω απο τον σεπτεβριο Που πας να μπλέξεις; Κράτα ένα ωραίο titanium backup κανε full wipes, στήσε την 6.4 βάλε και τον καινούργιο apolo και είσαι κομπλέ! :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Λοιπόν...Έχω στα χέρια μου ένα GT-I9100 το οποίο έχει μπρικάρει.Το κινητό μπαίνει σε download mode αλλά όχι σε recovery mode!Δοκίμασα να φλασάρω cwm μέσω odin αλλά μάταια... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Λοιπόν...Έχω στα χέρια μου ένα GT-I9100 το οποίο έχει μπρικάρει.Το κινητό μπαίνει σε download mode αλλά όχι σε recovery mode!Δοκίμασα να φλασάρω cwm μέσω odin αλλά μάταια... Δοκίμασε να φλασάρεις μέσω odin κάποια official rom. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δοκίμασα την I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR και έχει κολλήσει στο firmware update start boot.bin... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δοκίμασα την I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR και έχει κολλήσει στο firmware update start boot.bin... Κάνε επανεκκίνηση στο pc και δοκίμασε επίσης να αλλάξεις και USB θύρα που το συνδέεις. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχεις εγκατεστημένο το kies; Καλύτερα χρησιμοποίησε το odin 1.85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έχεις εγκατεστημένο το kies; Καλύτερα χρησιμοποίησε το odin 1.85 Με το odin 1.85 restart και αλλαγή θύρας....Να ενημερώσω πως προέκυψε το πρόβλημα από ότι μου είπε ο κάτοχος του τηλεφώνου...Είχε neatrom και προσπάθησε να φλάσάρει καινούρια rom...Στη διαδικασία των wipe όμως έκανε και format sd card οπότε δεν έμεινε τίποτα μέσα!Το τηλέφωνο μετά το τέλος του φλασαρίσματος έμεινε στο logo της samsung όπου και κόλλησε! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Με το odin 1.85 restart και αλλαγή θύρας....Να ενημερώσω πως προέκυψε το πρόβλημα από ότι μου είπε ο κάτοχος του τηλεφώνου...Είχε neatrom και προσπάθησε να φλάσάρει καινούρια rom...Στη διαδικασία των wipe όμως έκανε και format sd card οπότε δεν έμεινε τίποτα μέσα!Το τηλέφωνο μετά το τέλος του φλασαρίσματος έμεινε στο logo της samsung όπου και κόλλησε! Επειδή μου έχει τύχει ΠΟΛΛΕΣ φορές αυτό, μάλλον πας να βάλεις stock rom με διαφορετικό CSC απο το μανίσιο της συσκευής... Μόνο με το μανίσιο firmware λογικά θα σου φλασάρει σωστά (δηλ. αν είναι γερμανική η συσκευή να το φλασάρεις με τη γερμανική stock) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Επειδή μου έχει τύχει ΠΟΛΛΕΣ φορές αυτό, μάλλον πας να βάλεις stock rom με διαφορετικό CSC απο το μανίσιο της συσκευής... Μόνο με το μανίσιο firmware λογικά θα σου φλασάρει σωστά (δηλ. αν είναι γερμανική η συσκευή να το φλασάρεις με τη γερμανική stock) ΙΜΕΙ : ******/04/******/4 Edited January 30, 2015 by StoryToTell Λόγοι ασφάλειας Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 ΙΜΕΙ : ******/04/******/4 http://www.samsungsfour.com/tutorials/find-out-galaxy-smartphone-country-of-origin-from-imei-code.html Κίνα BINGOOOOOOOO Φλάσαρε China ROM απο το Sammobile Και με το που θα πάρει μπρός το ρουτάρεις με philz kernel και του χώνεις όποια άλλη θές (προτείνω Neat ROM) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 http://www.samsungsfour.com/tutorials/find-out-galaxy-smartphone-country-of-origin-from-imei-code.html Κίνα BINGOOOOOOOO Φλάσαρε China ROM απο το Sammobile Και με το που θα πάρει μπρός το ρουτάρεις με philz kernel και του χώνεις όποια άλλη θές (προτείνω Neat ROM) Πρόσεξε να δεις τώρα τι γίνεται...Σύμφωνα με βάση το IMEI το κινητό είναι από Κίνα...Σύμφωνα με βάση το SN είναι κατασκευασμένο Vietnam...Επικοινώνησα με Samsung και μου είπαν ότι το κινητό κατασκευάστηκε για Ελλάδα οπότε πρώτη rom που φόρεσε ήταν ελληνική...Έχω δοκιμάσει 4 ελληνικές rom και 3 από Vietnam...Όλες fail...Αν δοκιμάσω ελληνική stock με pit file θα γίνει η δουλειά και αν ναι ποιά αρχεία να κατεβάσω γιατί μιλάμε για repartition οπότε λάθος δεν συγχωρείται... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Πρόσεξε να δεις τώρα τι γίνεται...Σύμφωνα με βάση το IMEI το κινητό είναι από Κίνα...Σύμφωνα με βάση το SN είναι κατασκευασμένο Vietnam...Επικοινώνησα με Samsung και μου είπαν ότι το κινητό κατασκευάστηκε για Ελλάδα οπότε πρώτη rom που φόρεσε ήταν ελληνική...Έχω δοκιμάσει 4 ελληνικές rom και 3 από Vietnam...Όλες fail...Αν δοκιμάσω ελληνική stock με pit file θα γίνει η δουλειά και αν ναι ποιά αρχεία να κατεβάσω γιατί μιλάμε για repartition οπότε λάθος δεν συγχωρείται... Αρα θα του βάλεις rom με csc eur για το repartition τωρα, δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947 πιο συγκεκριμένα: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2593141&d=1393021963 το 6άρι είναι καλή επιλογή φλάσαρε το pit μαζι με την rom πάντως θα δοκίμαζα και μια κινέζικη εμένα όλα τα fails μου τα έβγαζε σε συσκευές που προοριζόταν για κίνα με το που έβαζα κινέζικη rom έστρωναν Edited January 30, 2015 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Αρα θα του βάλεις rom με csc eur για το repartition τωρα, δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947 πιο συγκεκριμένα: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2593141&d=1393021963 το 6άρι είναι καλή επιλογή φλάσαρε το pit μαζι με την rom πάντως θα δοκίμαζα και μια κινέζικη εμένα όλα τα fails μου τα έβγαζε σε συσκευές που προοριζόταν για κίνα με το που έβαζα κινέζικη rom έστρωναν[/QUO Ακολούθησα τον οδηγό με 6αρι και ελληνική όλα καλά στο φλασάρισμα και μόλις έβγαλε τον ανθρωπάκι του android και τελείωσε έκανα το hard reset με το VOL UP/HOME/POWER....Το κινητό μπήκε σε recovery mode...Η διαδικασία κράτησε 4.18 (λεπτά)....Πολλά ευχαριστώ στα άτομα που απάντησαν στο post.Πολύτιμη η βοήθεια σας για απόκτηση εμπειρίας και γνώσης! Edited January 30, 2015 by StoryToTell Λάθος διατύπωση Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Επόμενες κινήσεις μου...θα περάσω Cwm και θα φλασάρω Omega Rom είναι εντάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Μια χαρά είναι η Ωμέγα. Προχώρησε... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Omega? Που τη θυμήθηκες αυτήν; πολύ καλή rom για την εποχή της (αλλά το Android εξελίσσεται), αν δεν κάνω λάθος έχει σταματήσει σε jellybean και δεν αναπτύχθηκε σε kitkat. Υπάρχουν ένα σωρό kitkat rom που έχουν παρουσιαστεί στο thread. Ψάχνεις και βρίσκεις... Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ναι αλλά ψάχνω να είναι stable και χωρίς bugs και να υποστηρίζει ακόμα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ναι αλλά ψάχνω να είναι stable και χωρίς bugs και να υποστηρίζει ακόμα το κινητό Neat ROM... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 θα το έχω υπόψη μου..την MIUI παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 θα το έχω υπόψη μου..την MIUI παίδες; Από την 5.3 μέχρι την 6.4 Neatrom που έχω φλασάρει είναι πολύ καλές σταθερές και battery friendly!Όσον αφορά την MIUI την είχα και την έβγαλα για neat 6.4.Είχε κάποια bugs αλλά γενικά το μεγαλύτερο αρνητικό ήταν ότι η μπαταρία τελείωνε γρήγορα! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts