stefan_city Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Χερετω την παρεα, απο σημερα ειμαι κατοχος ενος s3 4g... Ωραια περασα 2 χρονια με το s2, το οποιο θα το παρει ενας φιλος μιας και λειτουργει αψογα αν και μετραει πολλααα flasarismata :p:p Καλορίζικο, να το χαρείς.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Η neat 6.4 είναι το ίδιο σταθερή με τις προηγούμενες αν κάνεις clean flash. Στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις, τα προβλήματα είχαν να κάνουν με flash πάνω από τις παλιές. Η γνώμη μου είναι βαλε την τελευταία. Την έχω ξεπατωσει σε clean flash, ούτε ένα restart Καλημέρα είναι αυτή τελικά η πιο σταθερή έκδοση; γιατί θέλω να την βάλω σε ένα φιλαράκι μου που είναι με πολύ παλιά custom και θέλει το κινητό επειγόντως update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Όλες καλές είναι. Αν δεν κάνεις clean install, βάλε άλλη. Αλλιώς μην την φοβάσαι. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ξέχνα το odin, μέσω recovery θα κάνεις τη διαδικασία. Βάλε στη micro sd το recovery από το πρώτο λινκ που σου έδωσα, τη ρομ που θες να περάσεις, και τα αντίστοιχα gapps. Κάνεις boot σε recovery, και φλασαρεις το νέο, το οποίο είναι συμβατό με την kitkat. Reboot to recovery, κάνεις full wipe και φλασαρεις πλέον τη ρομ και τα gapps και είσαι έτοιμος. Stefan καταρχήν ευχαριστώ...Επειδή ό,τι και να'κανα πάντα πρόβλημα είχα, κατέβασα (όχι εγώ, ο ανηψιός μου που 'κανε την όλη βρωμοδουλειά :p) άλλη έκδοση του odin και τελικά για να μην στα πολυλογώ το τηλ. έγινε όπως πρώτα. Τώρα αν είμαι root, δεν είμαι, δεν ξέρω! Είναι σαν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Kαι το αφήσαμε έτσι, μέχρι να μπορέσω να πάρω μέχρι τα Χριστούγεννα ένα δυνατό 2 καρτο. Πάντως δεν λέω, σκυλί ως τώρα το s2, ούτε γρατζουνιά δεν έχει και οι φωτός του πραγματικά απίστευτες...Μια χαρά με έβγαλε ως τώρα! Ασπροπρόσωπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Stefan καταρχήν ευχαριστώ...Επειδή ό,τι και να'κανα πάντα πρόβλημα είχα, κατέβασα (όχι εγώ, ο ανηψιός μου που 'κανε την όλη βρωμοδουλειά :p) άλλη έκδοση του odin και τελικά για να μην στα πολυλογώ το τηλ. έγινε όπως πρώτα. Τώρα αν είμαι root, δεν είμαι, δεν ξέρω! Είναι σαν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Kαι το αφήσαμε έτσι, μέχρι να μπορέσω να πάρω μέχρι τα Χριστούγεννα ένα δυνατό 2 καρτο. Πάντως δεν λέω, σκυλί ως τώρα το s2, ούτε γρατζουνιά δεν έχει και οι φωτός του πραγματικά απίστευτες...Μια χαρά με έβγαλε ως τώρα! Ασπροπρόσωπο! Εφόσον επανήλθε, όλα καλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Προσπαθώ να βρω μία έκδοση 4.4 να φλασάρω το κινητό μου που έχει 4.1.2 και έχω χαθεί. Μπορεί κάποιοι -και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα που μεταφέρουν την γνώση τους και σε εμάς- να έχουν άπλετο χρόνο και γνώσεις για να συζητάνε εδω μέσα και να βρίσκουν επιλογές για τα κινητά μας, αλλά υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα , που παρόλο που ασχολήθηκα με υπολογιστή απο την εποχή του Spectrum, έχω άπειρες άγνωστες λέξεις! Δεν υπάρχει κάπου ένα post... με 2-3-4 αναλυτικά βήματα , και download links για ότι χρειάζεται, έτσι ώστε να φλασάρω το τηλέφωνο? Ο λόγος είναι ότι το Kies έχει σταματήσει να καταφέρνει να κάνει backup και κολλάει κάπου στην διάρκεια, και μήπως και καταφέρω την μπαταρία να κρατάει λίγο καλύτερα. Μαθαίνω ότι το 4.4 είναι καλύτερο στην διαχείριση της μπαταρίας. Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ποια έκδοση της 4.1.2 έχεις; Πρέπει πρώτα να κάνεις root τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά αυτή η εφαρμογή ΝΟKIA HERE MAPS που είναι διαθέσιμη πλέον στα Galaxy αφορά και εμάς?! Γιατί δεν την βρίσκω? Κάτι κατέβασα χτες here beta κάτι τέτοιο, αλλά όλο έβγαινε πριν μπω στην εφαρμογή κι έγραφε ότι η εφαρμογή αυτή έχει λήξει. Μπήκα στο Galaxy apps aλλά πάλι δεν βρήκα κάτι...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ποια έκδοση της 4.1.2 έχεις; Πρέπει πρώτα να κάνεις root τη συσκευή σου. Είμαι ήδη root. [ATTACH]50894[/ATTACH] Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ωραία. Εφόσον είσαι root, είναι διαδικασία πέντε λεπτών το να περάσεις κάποια KitKat Rom. Κατά τη γνώμη μου, δύο επιλογές έχεις. SlimSaber (unofficial builds της SlimKat) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-slimsaber-i9100-t2350201 CM11 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-official-cyanogenmod-11-nightlies-t2634693 Γράφουν οδηγίες το πώς μπορείς να τις περάσεις, αλλά ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε αν κολλάς κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά αυτή η εφαρμογή ΝΟKIA HERE MAPS που είναι διαθέσιμη πλέον στα Galaxy αφορά και εμάς?! Γιατί δεν την βρίσκω? Κάτι κατέβασα χτες here beta κάτι τέτοιο, αλλά όλο έβγαινε πριν μπω στην εφαρμογή κι έγραφε ότι η εφαρμογή αυτή έχει λήξει. Μπήκα στο Galaxy apps aλλά πάλι δεν βρήκα κάτι...:( Πρέπει να ενεργοποιήσεις τις beta στο play για να στην εμφανίσει αν δεν απατώμαι... εγώ την κατέβασα απο μαγαζάκι, έπαιζε μια χαρά και μετα την έσβησα :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε στο s2 ελληνική φωνή Samsung tts? Όπως δηλαδή έχουν τα note κλπ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ωραία. Εφόσον είσαι root, είναι διαδικασία πέντε λεπτών το να περάσεις κάποια KitKat Rom. Κατά τη γνώμη μου, δύο επιλογές έχεις. SlimSaber (unofficial builds της SlimKat) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-slimsaber-i9100-t2350201 CM11 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-official-cyanogenmod-11-nightlies-t2634693 Γράφουν οδηγίες το πώς μπορείς να τις περάσεις, αλλά ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε αν κολλάς κάπου. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Δηλαδή δεν χρειάζεται Oddin για να την περάσω? Απλά κοπιάρω τα αρχεία μέσα στην sd του κινητου, και προχωραω τα βηματα? Ποια επιλογή απο τις δύο προτείνεις? Με ενδιαφέρει να λειτουργεί απροβλημάτιστα και να κρατάει η μπαταρία όσο περισσότερο γίνεται. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Δηλαδή δεν χρειάζεται Oddin για να την περάσω? Απλά κοπιάρω τα αρχεία μέσα στην sd του κινητου, και προχωραω τα βηματα? Ποια επιλογή απο τις δύο προτείνεις? Με ενδιαφέρει να λειτουργεί απροβλημάτιστα και να κρατάει η μπαταρία όσο περισσότερο γίνεται. Κοιτά, απροβλημάτιστα KK στο κινητό μας, δεν παίζει. Λίγο θέμα με το GPS και με τα mp3 από την κάρτα SD θα υπάρχει... Ε, και λόγω drivers, η ποιότητα των φωτογραφιών δεν θα είναι η ίδια με μια stock ROM. Καλημέρα! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πόσες φορές θα το πούμε; :rolleyes: Αν θέλετε KK και έχετε S2, χαρίστε το, και πάρτε Nexus 5 Αν θέλετε να χαρείτε το S2 σας όσο καιρό ακόμα θα το έχετε, βάλτε NeatROM Όχι, δεν φωνάζω, ούτε είμαι γκρινιάρης, ούτε θέλω να το παίξω "κάπως", εντελώς ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ το γράφω :) Παρασκευή σήμερα, κουράγιο φίλοι συμφορουμίτες! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πόσες φορές θα το πούμε; :rolleyes: Αν θέλετε KK και έχετε S2, χαρίστε το, και πάρτε Nexus 5 Αν θέλετε να χαρείτε το S2 σας όσο καιρό ακόμα θα το έχετε, βάλτε NeatROM Όχι, δεν φωνάζω, ούτε είμαι γκρινιάρης, ούτε θέλω να το παίξω "κάπως", εντελώς ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ το γράφω :) Παρασκευή σήμερα, κουράγιο φίλοι συμφορουμίτες! Ποια είναι αυτή η Neatrom ? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτά, απροβλημάτιστα KK στο κινητό μας, δεν παίζει. Λίγο θέμα με το GPS και με τα mp3 από την κάρτα SD θα υπάρχει... Ε, και λόγω drivers, η ποιότητα των φωτογραφιών δεν θα είναι η ίδια με μια stock ROM. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ! Με βλέπω να ξαναπερνάω της μάνας του την 4.1.2 και με πολυ προσοχη να ξηλωνω καποιες εφαρμογες με το Titanium Backup. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ποια είναι αυτή η Neatrom ? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ! Με βλέπω να ξαναπερνάω της μάνας του την 4.1.2 και με πολυ προσοχη να ξηλωνω καποιες εφαρμογες με το Titanium Backup. Με την neat βάζεις μόνο οτι χρειαστείς και είναι βασισμένη στην 4.1.2 με καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με την neat βάζεις μόνο οτι χρειαστείς και είναι βασισμένη στην 4.1.2 με καλύτερη μπαταρία. Ειλικρινά τώρα τελευταία έκανα κάτι τεστάκια, και έπρεπε να βάλω stock 4.1.2... Δεν μπόρεσα να πάρω την απόφαση... Εγώ ο θερμοπυρηνικός οπαδός της CM, έχω βολευτεί τόσο με την Neat, που δεν την αλλάζω με τίποτα! Τόσο οι customιές καθώς και το ότι μπορείς να επιλέξεις το τι θα εγκαταστήσει, την έχουν κάνει #1 για μένα... Τελικά φλάσαρα την έκδοση 5.9 με Apolo 4.13 και ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ο Sale... Το GPS και το BT δουλεύουν απροβλημάτιστα, και έχει διορθωθεί (τυχαίο; ) το bug που είχα με τα location services που ενημέρωναν μόνο τον καιρό και όχι την τοποθεσία... Τα updates και τα extra mods είναι έξω απο το system menu, και ο mediaserver δεν scanάρει οποτε θέλει! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Δηλαδή δεν χρειάζεται Oddin για να την περάσω? Απλά κοπιάρω τα αρχεία μέσα στην sd του κινητου, και προχωραω τα βηματα? Ποια επιλογή απο τις δύο προτείνεις? Με ενδιαφέρει να λειτουργεί απροβλημάτιστα και να κρατάει η μπαταρία όσο περισσότερο γίνεται. Ακριβώς. Θα βάλεις το KitKat recovery, θα κάνεις αρχικά mount και format τα system, data, preload, και θα ακολουθήσεις τα βήματα. Και οι δύο εκδοχές είναι αρκετά σταθερές, με τη CM να αναβαθμίζεται μια φορά το μήνα, και την slimsaber συνήθως μια φορά τη βδομάδα. Όπως είπαν και τα παιδιά, ίσως αντιμετωπίσεις κάποια θέματα, ίσως και όχι. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αν θες, αλλιώς πας σε neatrom όπως είπαν και τα παιδιά, ή απλά stock+root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ειλικρινά τώρα τελευταία έκανα κάτι τεστάκια, και έπρεπε να βάλω stock 4.1.2... Δεν μπόρεσα να πάρω την απόφαση... Εγώ ο θερμοπυρηνικός οπαδός της CM, έχω βολευτεί τόσο με την Neat, που δεν την αλλάζω με τίποτα! Τόσο οι customιές καθώς και το ότι μπορείς να επιλέξεις το τι θα εγκαταστήσει, την έχουν κάνει #1 για μένα... Τελικά φλάσαρα την έκδοση 5.9 με Apolo 4.13 και ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ο Sale... Το GPS και το BT δουλεύουν απροβλημάτιστα, και έχει διορθωθεί (τυχαίο; ) το bug που είχα με τα location services που ενημέρωναν μόνο τον καιρό και όχι την τοποθεσία... Τα updates και τα extra mods είναι έξω απο το system menu, και ο mediaserver δεν scanάρει οποτε θέλει! Με έψησες να βάλω την 5.9 και τώρα κατεβαίνει... :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Με έψησες να βάλω την 5.9 και τώρα κατεβαίνει... :) ευκολόπιστος είσαι! ;) είναι καλή έκδοση πλάκα πλάκα, την βλέπω να μένω με αυτή μέχρι να αλλάξω συσκευή. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γιατι η πλειοψηφια προτιμαει τη neatrom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γιατι η πλειοψηφια προτιμαει τη neatrom? Γιατί είναι βασισμένη στη στοκ, οπότε απροβλημάτιστη. Βέβαια, εναλλακτική είναι και το να μείνεις στοκ, κάνοντας απλά root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γιατί είναι βασισμένη στη στοκ, οπότε απροβλημάτιστη. Βέβαια, εναλλακτική είναι και το να μείνεις στοκ, κάνοντας απλά root. Μαλιστα....απο τις δοκιμες που εκανα μονο η slimsaber με καλυψε. Απο κερνελ τι βαζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπέρα, το s2 μιας φίλης αρχισε να έχει κολληματακια..Υπάρχει κάποια stable και bug free γρήγορη rom να φλασαρω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts