kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Γειά σας παιδιά! Καταρχήν λατρεύω το Galaxy S2 δύο χρόνια που το έχω τώρα (ή 3?.. δεν θυμάμαι.. ) :) Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.. Έχω την Stock Jelly Bean ROM απο την Samsung (την τελευταία) και ενώ είμαι ευχαριστημένος, πλέον δεν έχω χώρο να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή.. Υπάρχει κάποια ROM που να είναι ΙΔΙΑ με την Stock (μιας και την έχω συνηθίσει) που όμως ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒLOATWARE? Να έχουν αφαιρεθεί δηλαδή όλα τα άχρηστα applications της Samsung. Διάβασα πως αυτό ίσως και να γίνεται με το Titanium Backup? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Ναι με το titanium backup αφαιρείς και εφαρμογές του συστήματος. Πριν το κάνεις δες εδώ. Επίσης εμένα μου άρεσε και αυτή εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Γειά σας παιδιά! Καταρχήν λατρεύω το Galaxy S2 δύο χρόνια που το έχω τώρα (ή 3?.. δεν θυμάμαι.. ) :) Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.. Έχω την Stock Jelly Bean ROM απο την Samsung (την τελευταία) και ενώ είμαι ευχαριστημένος, πλέον δεν έχω χώρο να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή.. Υπάρχει κάποια ROM που να είναι ΙΔΙΑ με την Stock (μιας και την έχω συνηθίσει) που όμως ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒLOATWARE? Να έχουν αφαιρεθεί δηλαδή όλα τα άχρηστα applications της Samsung. Διάβασα πως αυτό ίσως και να γίνεται με το Titanium Backup? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! 1. Το S2 είναι έρωτας! 2. Κάντα freeze πρώτα με το titanium, και αν δεις ότι δεν σου δημιουργείται κάποια αστάθεια στο σύστημα ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ κάντα uninstall 3. Υπάρχει και αυτή η εφαρμογή η οποία σου αναφέρει ποιά εφαρμογή συστήματος μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια (και σε αυτή την περίπτωση πρώτα freeze) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp Αμάρτησε ς η όχι ακόμη; Τα έχω δίπλα δίπλα, δεν έχω δώσει ακόμα το S2... Μάλλον την Τετάρτη θα κάνω την ΑΜΑΡΤΙΑ :lol: θα το καταλάβεις ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλημέρα, μια σύντομη ερώτηση. Σε neatrom ο φακός flashlight σβήνει μετά από λίγο (μήπως όταν μπει σε sleep mode?). Τι λέτε να κάνω? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αδερφέ πιστεύω ότι η τελευταία Neat είναι σκέτη απογοήτευση... θα έλεγα να επιστρέψεις στην 6.3... Αυτό και έκανα :) Αφού πέρασα για μια μέρα βέβαια την CyanogenMod 10.1 μπας και αλλά ξενέρωσα με το Sygic που κράσαρε συνεχώς... Τώρα στήνω ξανά την Neat 6.3 και άγιος ο Θεός! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλημέρα, μια σύντομη ερώτηση. Σε neatrom ο φακός flashlight σβήνει μετά από λίγο (μήπως όταν μπει σε sleep mode?). Τι λέτε να κάνω? Να βάλεις ένα torch application να βρεις την υγειά σου! Βάλτο και shortcut στην lock screen και είσαι κομπλέ! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Να βάλεις ένα torch application να βρεις την υγειά σου! Βάλτο και shortcut στην lock screen και είσαι κομπλέ! ;) Έχεις κάποιο να προτείνεις? Κάποια που είδα θέλουν άπειρα permissions χωρίς λόγο νομίζω. Επίσης πως το βάζω στη lock screen? έχω nova launcher... Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έχεις κάποιο να προτείνεις? Κάποια που είδα θέλουν άπειρα permissions χωρίς λόγο νομίζω. Επίσης πως το βάζω στη lock screen? έχω nova launcher... Έχω αλλάξει διάφορα κατά καιρούς, αυτό έχω τώρα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swijaya.galaxytorch Δεν το βάζεις μέσω nova, πρέπει να πας στις ρυθμίσεις, στο lock screen και θα δεις την επιλογή shortcuts, εκεί μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις! τόσο απλά! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν το βάζεις μέσω nova, πρέπει να πας στις ρυθμίσεις, στο lock screen και θα δεις την επιλογή shortcuts, εκεί μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις! τόσο απλά! :) Μάλλον κάτι μπερδεύω. Έχω το AOSP lock screen, είναι λάθος? Με αυτό πάντως δεν μπορώ να βρω πως αλλάζουν τα shortcuts. Το ξε επελεξα και τώρα το κινητο μπήκε σε boot loop, πάει να μπει στο περιβαλλον neatrom, μου δείχνει το αλλαγμένο lockscreen και ξανακάνει boot. ΚΑμιά συμβουλή? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 1. Το S2 είναι έρωτας! 2. Κάντα freeze πρώτα με το titanium, και αν δεις ότι δεν σου δημιουργείται κάποια αστάθεια στο σύστημα ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ κάντα uninstall 3. Υπάρχει και αυτή η εφαρμογή η οποία σου αναφέρει ποιά εφαρμογή συστήματος μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια (και σε αυτή την περίπτωση πρώτα freeze) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp Τα έχω δίπλα δίπλα, δεν έχω δώσει ακόμα το S2... Μάλλον την Τετάρτη θα κάνω την ΑΜΑΡΤΙΑ :lol: θα το καταλάβεις ;) Τι κερδίζεις κάνοντας uninstall ενα system app; Τα updates που μπαίνουν στο data partition έχει νόημα να τα βγάλεις γιατί κερδίζεις χώρο. Αλλά την ίδια την εφαρμογή γιατί; Θα κερδίσεις χώρο στο system partition που δεν σου χρησιμεύει και σε τίποτα. Προσωπικά μόνο freeze και uninstall updates κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μάλλον κάτι μπερδεύω. Έχω το AOSP lock screen, είναι λάθος? Με αυτό πάντως δεν μπορώ να βρω πως αλλάζουν τα shortcuts. Το ξε επελεξα και τώρα το κινητο μπήκε σε boot loop, πάει να μπει στο περιβαλλον neatrom, μου δείχνει το αλλαγμένο lockscreen και ξανακάνει boot. ΚΑμιά συμβουλή? Για το bootloop μπες recovery και κάνε wipe cache + wipe dalvik αν δεν ξεκολήσει ξαναστήσε (dirty) την neat απο πάνω... Για το lockscreen, μην βαζεις aosp, δεν μπορείς να αλλάξεις τα shortcuts... Προτίμησε την μανίσια της neat και βάλε τα shortcuts που θες! Τι κερδίζεις κάνοντας uninstall ενα system app; Τα updates που μπαίνουν στο data partition έχει νόημα να τα βγάλεις γιατί κερδίζεις χώρο. Αλλά την ίδια την εφαρμογή γιατί; Θα κερδίσεις χώρο στο system partition που δεν σου χρησιμεύει και σε τίποτα. Προσωπικά μόνο freeze και uninstall updates κάνω. Και εγώ ποτέ δεν κάνω uninstall, αλλά και να κάνει δεν χάνει τίποτα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Για το bootloop μπες recovery και κάνε wipe cache + wipe dalvik αν δεν ξεκολήσει ξαναστήσε (dirty) την neat απο πάνω... Για το lockscreen, μην βαζεις aosp, δεν μπορείς να αλλάξεις τα shortcuts... Προτίμησε την μανίσια της neat και βάλε τα shortcuts που θες! Και εγώ ποτέ δεν κάνω uninstall, αλλά και να κάνει δεν χάνει τίποτα... Εκανα wipes αλλα τζίφος. Εκανα install neat πάλι τζίφος. Τώρα δοκιμάζω clean install neat... Γιατί τέτοιο κόλλημα? Δοκίμασα aosp γιατι δεν μπορούσα να αλλάξω τα shortcuts. Πατάω πάνω στο shortcuts, και βλέπω μόνο εικονίδιο camera. Κάνω add πχ τον φακό, τον βλέπω ως εικονίδιο δίπλα στην καμερα, αλλά στο lock screen όχι... Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εκανα wipes αλλα τζίφος. Εκανα install neat πάλι τζίφος. Τώρα δοκιμάζω clean install neat... Γιατί τέτοιο κόλλημα? Δοκίμασα aosp γιατι δεν μπορούσα να αλλάξω τα shortcuts. Πατάω πάνω στο shortcuts, και βλέπω μόνο εικονίδιο camera. Κάνω add πχ τον φακό, τον βλέπω ως εικονίδιο δίπλα στην καμερα, αλλά στο lock screen όχι... Μέσα απο το system > lockscreen > shortcuts > αλλάζουν μια χαρά ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μετά από 2-3 μήνες χρήσης της SlimSaber KitKat ( πλέον είμαι στην 4.4.4 2014-07-09 ) μπορώ να πώ ότι ζούσα στο σκοτάδι τόσο καιρό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πέρα από το Google Text-To-Speech που το έσβησα, καθώς δεν χρησιμοποιώ τέτοια. Μπαταρία μια χαρά, ταχύτατο, είναι σχεδόν λες και πήρα καινούριο μεταγενέστερο κινητό. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν έχεις θέμα με bluetooth, gps και αρχεία μουσικής? ? Σκεφτόμουν να την περάσω αν δεν έχει bugs λόγω των drivers Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για την AOSB 4.4.4 (1.3.6) τι γνωμη εχετε? Μου την προτεινει ενας φιλος ως κορυφαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για την AOSB 4.4.4 (1.3.6) τι γνωμη εχετε? Μου την προτεινει ενας φιλος ως κορυφαια. Μια απο τα ίδια. Βλέπε Slim, CM κτλ κτλ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Η paranoid official ειναι καλυτερη απο τις αλλες που ειπες? Φοραω τωρα μια unofficial paranoid απο τον Απριλιο και θελω να βαλω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Η paranoid official ειναι καλυτερη απο τις αλλες που ειπες? Φοραω τωρα μια unofficial paranoid απο τον Απριλιο και θελω να βαλω κατι αλλο. Αν θες απαραίτητα KitKat, βάλε την unofficial slimkat του fusionjack. Είμαι με neatrom και μου λείπει αυτή η ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν θες απαραίτητα KitKat, βάλε την unofficial slimkat του fusionjack. Είμαι με neatrom και μου λείπει αυτή η ταχύτητα. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 @akilleas την έχεις με στοκ κέρνελ; Σκέφτομαι να ξαναγυρίσω. Τελευταία φορά, την είχα με apolo 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 @akilleas την έχεις με στοκ κέρνελ; Σκέφτομαι να ξαναγυρίσω. Τελευταία φορά, την είχα με apolo 7.1 Ναι. Με στοκ κέρνελ. Όσες φορές δοκίμασα άλλον, για έναν περίεργο λόγο είχα reboots. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι. Με στοκ κέρνελ. Όσες φορές δοκίμασα άλλον, για έναν περίεργο λόγο είχα reboots. Είχες κάνει κανονικά kernel wipe με το σκριπτάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δεν έχεις θέμα με bluetooth, gps και αρχεία μουσικής? ? Σκεφτόμουν να την περάσω αν δεν έχει bugs λόγω των drivers Με bluetooth αν θυμάμαι καλά είχε η αμεσως προηγούμενη έκδοση, όπου και φτιαχνόταν με ένα πολύ απλό fix. Αν θυμάμαι καλά είχα κάνει το fix και μετά αναβάθμισα κιόλας στην error-free. Από GPS κλειδώνει και λειτουργεί γρήγορα. Τις περισσότερες φορές το ανοίγω όντας εν κινήσει και κοντά στο μέρος που θέλω να φτάσω και καταφέρνει σε 2-3 δευτερόλεπτα να κλειδώσει και να δώ που βρίσκομαι. Aπό μουσική δεν ακούω καθημερινά στο κινητό, αλλά αρκετές φορές έχω βάλει σετάκι μιας ώρας από την κάρτα μνήμης και δεν παρατήρησα πρόβλημα στο πρώτο μισάωρο. Το γνωρίζω πως ίσως να κάνω πολύ ειδική χρηση και να μην είναι αντιπροσωπευτική, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη rom. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Είχες κάνει κανονικά kernel wipe με το σκριπτάκι; Αυτό χρειάζεται εάν έχεις πριν κέρνελ με Stweaks. Κάνω λάθος; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Αυτό χρειάζεται εάν έχεις πριν κέρνελ με Stweaks. Κάνω λάθος; Δεν γνωρίζω. Εγώ το είχα τρέξει και για αλλαγή από τον stock kernel στον apolo, και δούλευαν όλα ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts