mclound Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δηλαδή με 4.1.2 :lol: Καλορίζικη! Ξέρεις μήπως αν χρειάζεται full wipe για να μπει πάνω από την 5.9; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Καλορίζικη! Ξέρεις μήπως αν χρειάζεται full wipe για να μπει πάνω από την 5.9; Εγώ έκανα EXTRA FULL φίλε μου! :D μια που σκοπεύω να την κρατήσω πολύυυυ καιρό, είπα να καθαρίσω καλά το εργαλείο Φυσικά και κράτησα titanium backup NeatROM 6.0 is ONLINE peopleeee!!!! :) Edited April 26, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εγώ έκανα EXTRA FULL φίλε μου! :D μια που σκοπεύω να την κρατήσω πολύυυυ καιρό, είπα να καθαρίσω καλά το εργαλείο Φυσικά και κράτησα titanium backup NeatROM 6.0 is ONLINE peopleeee!!!! :) Την πέρασα με wipe cache και dalvic cache αντί για full και δείχνει μια χαρά.όταν βρω χρόνο θα κάνω κι εγώ full wipe και εγκατάσταση μια μια τις εφαρμογές μου. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Την πέρασα με wipe cache και dalvic cache αντί για full και δείχνει μια χαρά.όταν βρω χρόνο θα κάνω κι εγώ full wipe και εγκατάσταση μια μια τις εφαρμογές μου. Όχι ρε φίλε μια μια, αγόρασε το titanium να βρεις την υγειά σου.... Με ένα κλικ στις στήνει όλες μαζί με τα δεδομένα τους... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Όχι ρε φίλε μια μια, αγόρασε το titanium να βρεις την υγειά σου.... Με ένα κλικ στις στήνει όλες μαζί με τα δεδομένα τους... Το έχω αγοράσει από εποχής Ace αλλά θέλω να βάλω τα πάντα από την αρχή για να ξεσαβουρώνω κιόλας. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα στους μάστορες....Πέρασα neatrom 6 full wipe!Πολύ ευχαριστημένος αν και μόλις μία μέρα την χρησιμοποιώ και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη!Έκανα την διαδικασία με το link του mclound που έχει ποστάρει παραπάνω! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το έχω αγοράσει από εποχής Ace αλλά θέλω να βάλω τα πάντα από την αρχή για να ξεσαβουρώνω κιόλας. Καλημέρα παιδάκια! Λοιπόν κύριε MacLeod (αν έχεις πάρει το nick σου απο το Highlander έτσι είναι το σωστό - και όχι mclound :p ) στο χθεσινο φλασάρισμα, κράτησα τον Philz για να δω απόδοση σε σχέση με Apolo.... Η μπαταρία του είναι καλύτερη, έχει ακόμα λίγότερα wakelocks, αλλά η απόκριση είναι ίσως λίγο χειρότερη (μαυ φαίνεται, ελάχιστα) και το ότι δεν υποστηρίζει BLN ...πονάει! Έστησα NoLed και νοιώθω κάπως... φλώρος.... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλημέρα παιδάκια! Λοιπόν κύριε MacLeod (αν έχεις πάρει το nick σου απο το Highlander έτσι είναι το σωστό - και όχι mclound :p ) στο χθεσινο φλασάρισμα, κράτησα τον Philz για να δω απόδοση σε σχέση με Apolo.... Η μπαταρία του είναι καλύτερη, έχει ακόμα λίγότερα wakelocks, αλλά η απόκριση είναι ίσως λίγο χειρότερη (μαυ φαίνεται, ελάχιστα) και το ότι δεν υποστηρίζει BLN ...πονάει! Έστησα NoLed και νοιώθω κάπως... φλώρος.... :lol: Δεύτερη μέρα με Philz κι εγώ και συμφωνώ για την μπαταρία και την απόκριση!Έχω και κάποιες απορίες..Όταν κλειδώνει η οθόνη η γραμμή εργασιών εμφανίζεται μόνιμα πάνω?Και τι κάνουμε με τα updates της neatrom? Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δεύτερη μέρα με Philz κι εγώ και συμφωνώ για την μπαταρία και την απόκριση!Έχω και κάποιες απορίες..Όταν κλειδώνει η οθόνη η γραμμή εργασιών εμφανίζεται μόνιμα πάνω?Και τι κάνουμε με τα updates της neatrom? 1. έτσι δεν πρέπει; Στην lockscreen να εμφανίζεται η statusbar? (αυτό δεν εννοείς; ) 2. Τι εννοείς τι κάνουμε με τα updates? Η Rom έχει updates κάθε 2 μήνες περίπου (μια που είναι stock based) αν εννοείς για την εφαρμογή updates, εγώ την κάνω disable και ενημερώνομαι απο το xda... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 1. έτσι δεν πρέπει; Στην lockscreen να εμφανίζεται η statusbar? (αυτό δεν εννοείς; ) 2. Τι εννοείς τι κάνουμε με τα updates? Η Rom έχει updates κάθε 2 μήνες περίπου (μια που είναι stock based) αν εννοείς για την εφαρμογή updates, εγώ την κάνω disable και ενημερώνομαι απο το xda... Ναι στην lockscreen εννοώ υπάρχει επιλογή να μην φαίνεται ή την δείχνει μόνιμα?Για τα updates εννοώ τα mods/themes/modems! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι στην lockscreen εννοώ υπάρχει επιλογή να μην φαίνεται ή την δείχνει μόνιμα?Για τα updates εννοώ τα mods/themes/modems! Στα γρήγορα που έψαξα δεν νομίζω να υπάρχει option για να κρύψεις την statusbar στο lock screen... Αλλά άν ρωτήσεις / ζητήσεις στο επίσημο thread κάποιο modάκι, τα παιδιά θα το φτιάξουν πιστεύω... Σχετικά με τα mods / themes... τα κατεβαζεις και τα φλασάρεις... καλό θα είναι να κρατήσεις ένα nandroid backup πρώτα! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Στα γρήγορα που έψαξα δεν νομίζω να υπάρχει option για να κρύψεις την statusbar στο lock screen... Αλλά άν ρωτήσεις / ζητήσεις στο επίσημο thread κάποιο modάκι, τα παιδιά θα το φτιάξουν πιστεύω... Σχετικά με τα mods / themes... τα κατεβαζεις και τα φλασάρεις... καλό θα είναι να κρατήσεις ένα nandroid backup πρώτα! ;) Πολύ ωραία ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Στον dorimanx 9.43 υπάρχει κάποιο bug στα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας; Τον χρησιμοποιώ με την slimbean και εμφανίζει ελάχιστα πράγματα, μόνο για την οθόνη, την ετοιμότητα κυψέλης και το mediaserver. Κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 NeatROM users (και γενικά Stock), δοκιμάστε αυτό Είναι πολύ μουράτο, και δεν χρειάζεται να φλασάρετε κάποιο θέμα απο αυτά που κυκλοφορούν! :D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 NeatROM users (και γενικά Stock), δοκιμάστε αυτό Είναι πολύ μουράτο, και δεν χρειάζεται να φλασάρετε κάποιο θέμα απο αυτά που κυκλοφορούν! :D Τι είναι αυτό; Δυσκολεύομαι λίγο με τη γλώσσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τι είναι αυτό; Δυσκολεύομαι λίγο με τη γλώσσα :p Σύμφωνα με το google : Galaxy S4 style preferences Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πολύ καλή η 6.01. Την έβαλα πολύ εύκολα. Η αναβάθμιση από NeatRom 5.5 έγινε πανεύκολα. Παρέμεινα με Philz. Αν ξέρει κάποιος ότι ο Apollo είναι καλύτερος, ας μας πεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πολύ καλή η 6.01. Την έβαλα πολύ εύκολα. Η αναβάθμιση από NeatRom 5.5 έγινε πανεύκολα. Παρέμεινα με Philz. Αν ξέρει κάποιος ότι ο Apollo είναι καλύτερος, ας μας πεί. Δοκίμασα τον Philz για 2 μέρες... πιστεύω πως η απόκριση είναι πιο αργή... Μια χαρά είχα notifications με το NoLED Σήμερα έβαλα ξανά τον Apolo regular, και έχω πάλι το αγαπημένο μου BLN :D Επίσης έβαλα τα Settings που αναφέρω πιο πάνω τα οποία είναι τρελή μούρη και το widgetlocker για να έχω AOSP lockscreen με configurable targets, μια που το μανίσιο lockscreen της sammy με ψιλοχαλάει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Ρε παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του Gmail. Δέχομαι κανονικά τα email κ τα ανοίγω κανονικά, αλλά δεν μπορώ να στείλω ούτε να διαγράψω. Δηλαδή φαίνονται ότι τα διαγράφω Αλλά όταν μπω από τον υπολογιστή Όχι μόνο δεν έχουν διαγραφεί Αλλά φαίνονται και σαν αδιάβαστα... Καμία ιδέα; Edit: άκυρο τελικα ολα καλα...απεγκατεστησα την ενημερωση, την εκανα παλι εγκατασταση κ ολα καλα :) Edited May 1, 2014 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πολύ καλή η 6.01. Την έβαλα πολύ εύκολα. Η αναβάθμιση από NeatRom 5.5 έγινε πανεύκολα. Παρέμεινα με Philz. Αν ξέρει κάποιος ότι ο Apollo είναι καλύτερος, ας μας πεί. Εγώ πάντως προτιμούσα τον Apollo λόγω BLN και καλής μπαταρίας. Αν τελικά θέλεις να το δοκιμάσεις για να το διαπιστώσεις και μόνος σου κατέβασε και την εφαρμογή με τις ρυθμίσεις του κερνελ. Απ' αυτές ενεργοποιείς και το BLN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Όντος το BLN είναι φανταστικό και παίζει καλά με Apollo. Thanks guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Όντος το BLN είναι φανταστικό και παίζει καλά με Apollo. Thanks guys! Καλημέρα σε όλους! Τι είναι αυτό το BLN ρε παιδιά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Προτείνετε governors να δούμε τι θα κάνουμε.. Όχι πολύ για power save.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγώ zzmove και row δουλεύω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλημέρα σε όλους! Τι είναι αυτό το BLN ρε παιδιά; BackLight Notification Ανάβουν τα κουμπάκια όταν έχεις αναπάντητες, sms, emails κτλ Προτείνετε governors να δούμε τι θα κάνουμε.. Όχι πολύ για power save.. zzmove + sio Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts