Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να πείραξες το wpa_supplicant.conf.

Βρίσκεται στη θέση: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf.

Κάνε το μία αποκοπή και μετέφερε το στο pc. Μετά κάνε ένα reboot και πες μου. Το μόνο κακό, θα χάσεις αποθηκευμενα passwords.

Εφτιαξε.

Αλλα δν ειχα πειραξει κατι

Ετσι όπως εφυγα απο το μαγαζι το κλείνω τστα γρήγορα, παω στην καφετέρια και το βρίσκω κολλημενο..

Πολυ περίεργο

1+7 Pro

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφτιαξε.

Αλλα δν ειχα πειραξει κατι

Ετσι όπως εφυγα απο το μαγαζι το κλείνω τστα γρήγορα, παω στην καφετέρια και το βρίσκω κολλημενο..

Πολυ περίεργο

Ποιος ξέρει.. Μπορεί απλά να έκανε κάποιο σφάλμα. ;)

Αν και οφ τοπικ θα σου απαντησω για να λυθει η απορια σου το φορτισα την περασμενη κυριακη,την δευτερα το πρωι το ανοιξα και ειχα 100% μπαταρια,εφυγα για την δουλεια αλλα γυρισα πισω διοτι κρυωσα και ειχα αρρωστησει κρυολογημα.το ανοιγα ολη την εβδομαδα που ημουν σπιτι 10 το πρωι με 10 το βραδυ wifi καθε πρωι ενα λεπτο για ενημερωση του καιρου.δεχθηκα 6 τηλεφωνα και εκανα και εγω 5 τωρα σημερα παρασκευη βραδυ το εκλεισα στις 23.32 και ειχα 47% λαβε υπ'οψιν σου οτι φοραει την 4.1.2 και κλειστο το βραδυ εχει απωλεια 1%.αυτο δεν ειναι χρηση κινητου ειναι καταχρηση...ετσι κραταει ειδαλως αμα εισαι καλα και το δουλευεις κλαφτα χαραλαμπε.και παλι συγγνωμη για το οφ τοπικ.

Εγω μιλαω για ανοιχτη συσκευη 24 ωρες το 24ωρο. Αν το κλεινεις το βραδυ, ειναι αλλη ιστορια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα την 10.2 και οντως ειχε θεματα. Κυριως με τα μηνυματα το ειδα. Οσο για την 10.1 οκ, ωραια αλλα δεν την κρατησα για πολυ. Η αληθεια ειναι πως εχει παρα πολλες ρυθμισεις κ χαζευεις.

https://plus.google.com/106978520009932034644/posts/L8FJkrcahPs

για διαβαστε οσοι δουλευετε CM.δεν μας τα λενε καλα,σημερα κιολας διαβασα για το νεο Oppo1 με CM επανω απο την μανα του

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

https://plus.google.com/106978520009932034644/posts/L8FJkrcahPs

για διαβαστε οσοι δουλευετε CM.δεν μας τα λενε καλα,σημερα κιολας διαβασα για το νεο Oppo1 με CM επανω απο την μανα του

Αν και ειμαι στην δουλεια και δεν με αφηνει να δω το link, εχω ηδη διαβασει καποια πραγματακια...

Δεν μπορω να πω οτι μενω αδιαφορος, ουτε και οτι "ανησυχω"... Το σημαντικο για 'μενα ειναι να προχωραει το Android της Google και μετα οι custom roms... Αν η Cyanogen ακολουθησει καποιον αλλο δρομο (που δεν νομιζω, ετσι κι αλλιως στο Android βασιζεται), δικο της θεμα...

Δοξα τω Θεω, οσοι θελουν customιες, υπαρχουν ενω σωρο roms, εστω κι αν θεωρουνται "κατωτερες" απο την CM...

Παντως επιμενω οτι (ακομα) δεν εχει συμβει τιποτα "κακο"... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας και μιλάμε συνεχώς για τις ίδιες rom, ας αλλάξουμε λίγο. Από paranoid ξέρει κανείς τι παίζει;

Κοίτα να δεις...

Αν θες pure nexus experience βάζεις CM... για κάτι πιο fit (βλέπε Πετρούλα) βαζεις Slim bean

Για πολύ πράμα βάζεις Rootbox και για ασφάλεια (αγκαλιά με την Σάμμυ) βάζεις Neat ROM

Απο κει και πέρα όρεξη να χεις να φλασάρεις, μια που για την συσκευή μας κυκλοφορεί "πολύ πράμα"...

Η παρανόιντ είναι ένα μέρος αυτού το "πράματος", κάποτε ήταν πολύ της μόδας.

Κράτα ένα nandroid και βούρ...

Όσο για την CM και την εταιρεία της και την οποιαδήποτε OPPO που αναφέρθηκε πιο πάνω

μακάρι να βγάλουν κανα φράγκο τα παληκάρια, που τους έχουν φάει οι υπόγες και το μόνο που εισπράτουν

είναι η γκρίνια του κάθε κάφρου που δεν ξέρει να κάνει ένα wipe ή που ρημάζει το OS του με test kernels

:)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κοίτα να δεις...

Αν θες pure nexus experience βάζεις CM... για κάτι πιο fit (βλέπε Πετρούλα) βαζεις Slim bean

Για πολύ πράμα βάζεις Rootbox και για ασφάλεια (αγκαλιά με την Σάμμυ) βάζεις Neat ROM

Απο κει και πέρα όρεξη να χεις να φλασάρεις, μια που για την συσκευή μας κυκλοφορεί "πολύ πράμα"...

Η παρανόιντ είναι ένα μέρος αυτού το "πράματος", κάποτε ήταν πολύ της μόδας.

Κράτα ένα nandroid και βούρ...

Όσο για την CM και την εταιρεία της και την οποιαδήποτε OPPO που αναφέρθηκε πιο πάνω

μακάρι να βγάλουν κανα φράγκο τα παληκάρια, που τους έχουν φάει οι υπόγες και το μόνο που εισπράτουν

είναι η γκρίνια του κάθε κάφρου που δεν ξέρει να κάνει ένα wipe ή που ρημάζει το OS του με test kernels

:)

Κατατοπιστικότατος, να'σαι καλά.

Προς το παρόν έχω γυρίσει εντελώς στοκ, αλλά με τρώει να βάλω ξανά pure android. Από τη cm δεν έχω κανένα παράπονο, πλην της μπαταρίας στις nightly. Πλέον δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί, πάντως είναι η custom που έχω κρατήσει πιο πολύ καιρό απ'όλες. Κάποια στιγμή όμως θα δοκιμάσω και paranoid.

Κατατοπιστικότατος, να'σαι καλά.

Προς το παρόν έχω γυρίσει εντελώς στοκ, αλλά με τρώει να βάλω ξανά pure android. Από τη cm δεν έχω κανένα παράπονο, πλην της μπαταρίας στις nightly. Πλέον δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί, πάντως είναι η custom που έχω κρατήσει πιο πολύ καιρό απ'όλες. Κάποια στιγμή όμως θα δοκιμάσω και paranoid.

Εγω εβαλα χθες την 10.2 και ειχε αρκετα προβληματα.

Οσο για την 10.1, ωραια, αλλα ειχε παρα πολλες ρυθμισεις που με κουρασαν και γυρισα στην στοκ 4.1.2

Καιγομαι ομως να την βαλω ξανα την 10.1.3 RC γιατι φαινεται ωραια και απο μπαταρια δεν ξερω, λογικα θα ειμαι καλα με την ανκερ 1900.

Εγω εβαλα χθες την 10.2 και ειχε αρκετα προβληματα.

Οσο για την 10.1, ωραια, αλλα ειχε παρα πολλες ρυθμισεις που με κουρασαν και γυρισα στην στοκ 4.1.2

Καιγομαι ομως να την βαλω ξανα την 10.1.3 RC γιατι φαινεται ωραια και απο μπαταρια δεν ξερω, λογικα θα ειμαι καλα με την ανκερ 1900.

Τελικά η 10.2, έχει τα προβλήματα που λέγαμε ότι θα έχει, και δεν είναι για καθημερινή χρήση; Η 10.1 είναι πολύ καλή, και με τις RC ίσως έχει βελτιωθεί και η μπαταρία, δωσ' της λίγο χρόνο Φώτη, αξίζει.

Τελικά η 10.2, έχει τα προβλήματα που λέγαμε ότι θα έχει, και δεν είναι για καθημερινή χρήση; Η 10.1 είναι πολύ καλή, και με τις RC ίσως έχει βελτιωθεί και η μπαταρία, δωσ' της λίγο χρόνο Φώτη, αξίζει.

Ναι, εχει.

Το βασικο προβλημα που ειδα, ειναι οταν πηγα να στειλω μνμ, πηγα να προσθεσω επαφη και μου ελεγε σταματησε η λειτουργια "μηνυματα" τερματισμος τωρα. Για λιγο, αυτο ειδα. Κατι παρομοιο με μηνυματα που δεν μου αρεσε στην 10.1 ειναι οτι πρεπει να γραψεις εσυ τα αρχικα του ονοματος που θελεις να στειλεις μνμ και δεν σου βγαζει ολες τις επαφες να διαλεξεις, αλλα λιγο το κακο. Τελος, λογικα θα εχει χειροτερη μπαταρια η 10.2 μιας και ειναι ασταθης ακομα.

H PA είναι κορυφή, pure vanilla με αλλαγή dpi, halo, βασίζεται σε aosp όχι σε cm

Τα gapps στην cm, δεν τρωνε μπαταρια κτλ? Γινεται να περασουμε μονο play store και μετα να κατεβασουμε οποια θελουμε?

Ναι γίνεται, ποτέ δεν τα έχω περάσει

Εγώ κυρίως το Play store θελω. όλα τα αλλα άχρηστα μου ειναι εμενα προσωπικα.

Flash το τελευταίο play, 4.3. 11

Flash το τελευταίο play, 4.3. 11

Που το βρισκω ειναι το θεμα!

Αμα παρω το .apk απο την στοκ που εχω ρομ και το περασω στην cm, γινεται?

Στο ανεβασα εδω zippyshare βαλτα και τα δυο στο system/app και δωσε permisions rw-r-r

Reboot και εισαι ετοιμος.

H PA είναι κορυφή, pure vanilla με αλλαγή dpi, halo, βασίζεται σε aosp όχι σε cm

Εφόσον την εκθιάζεις έτσι, βάλε κι ένα λινκ βρε.

Εφόσον την εκθιάζεις έτσι, βάλε κι ένα λινκ βρε.

τεμπελάκο! την επόμενη φορά θα βάλεις στο Google : paranoid android xda i9100

πάρε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 :)

Καλημέρες! :D

τεμπελάκο! την επόμενη φορά θα βάλεις στο Google : paranoid android xda i9100

πάρε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 :)

Καλημέρες! :D

Καλημέρα και ευχαριστώ! :D

Το έψαξα, αλλά βρήκα και μία έκδοση 3.99, και δεν ήξερα ποια ακριβώς ψάχνω. :what:

Καλημέρα και ευχαριστώ! :D

Το έψαξα, αλλά βρήκα και μία έκδοση 3.99, και δεν ήξερα ποια ακριβώς ψάχνω. :what:

Αυτή είναι, βγάζει και updates με όλα τα νέα features όπως ninja mode, flip, για το halo. Έχω το store σε πειραγμένο dpi full black έχω το θέλεις φίλος, τώρα το είδα το μήνυμα

Αυτή είναι, βγάζει και updates με όλα τα νέα features όπως ninja mode, flip, για το halo. Έχω το store σε πειραγμένο dpi full black έχω το θέλεις φίλος, τώρα το είδα το μήνυμα

Με μπέρδεψες λίγο. :p

Η 2.54, ή η 3.99 είναι αυτή που θέλουμε;:what:

Με μπέρδεψες λίγο. :p

Η 2.54, ή η 3.99 είναι αυτή που θέλουμε;:what:

downloads

ποιά είναι η τελευταία οεο; :confused:

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)