DimitrisAndNiki Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Dimitris... & φυσικα σε οσους εχουν ορεξη να φλασαρουν! Η Milestone 2 φυσαει παιδια! Πολυ καλη! Είμαι σε αδεία αδερφέ, αδύνατον να φλασαρω... Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Η ομεγα ν24 αναφερει στον aroma μετα το τελος της εγκαταστασης οτι πρεπει να γινει clear cache. Αλλιως δεν ξεκιναει. α οκ. εγώ κάνω πάντα clean install, οπότε δεν το έχω προσέξει. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δώσε μας διεύθυνση Εδώ είναι το thread της Milestone στο xda. Ότι χρειάζεσαι αναφέρεται εκεί.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) 10% σε 5 ωρες με λιγη χρηση.... οχι τελειως idle... Sofos εσυ μου ειχες δωσει φιλε link για center clock στην cm? Αν ναι το ξαναδινεις? Edited August 1, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Μην τη λέτε Milestone! AOKP λέγεται η ROM και Milestone 2 είναι η ονομασία του δεύτερο stable build της για Jelly Bean 4.2.2. Επίσης, βγήκε και AOKP nightly 27/7 που είναι πιο πρόσφατη. Επίσης, για να δείτε τι θα πει smoothness και ταχύτητα απλά βάλτε SlimBean 28/7 by fusionjack. Edited August 1, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλη; για πες Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλη; για πες Είχα Slim 7.5 και είχα σκοπό να τη φλασάρω. Διάβαζα και τόσο καιρό στο thread του ότι είναι πολύ smooth, φυσάει κλπ. Και το θέμα είναι ότι δεν το έλεγε ένας αλλά όλοι. Άντε λέω ας τη φλασάρω να δω με τα μάτια μου. Πολύ καλή είναι. Είχα περάσει την 27/7 και μετά την 28/7 και από τότε δεν έβγαλε άλλη. Βέβαια προηγουμένως που είχα περάσει την 12/7 μου είχε φανεί αρκετά πιο γρήγορη στην απόκριση αλλά ντάξει, ήθελα το Incoming Call in background! :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ωραια.. Με την πρώτη ευκαιρία θα την φλασαρω... Κάνεις restore εφαρμογές με Titanium? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ωραια.. Με την πρώτη ευκαιρία θα την φλασαρω... Κάνεις restore εφαρμογές με Titanium? Όχι. Πάντα dirty flash κάνω. Βαριέμαι να κάνω clean install και restore από Titanium γιατί είναι πολλές οι εφαρμογές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Γράψε ένα βιντεάκι και ανέβασε το να δω πόσο γρήγορη είναι. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Γράψε ένα βιντεάκι και ανέβασε το να δω πόσο γρήγορη είναι. Όχι. Μπες στο thread στο XDA και ζήτα το ή δοκίμασε την εσύ αν ενδιαφέρεσαι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όχι. Πάντα dirty flash κάνω. Βαριέμαι να κάνω clean install και restore από Titanium γιατί είναι πολλές οι εφαρμογές. Την πετας απο πανω δλδ όπως ειναι; Και πως σβήνεται η σαβούρα απο τις προηγούμενες ρομ; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Την πετας απο πανω δλδ όπως ειναι; Και πως σβήνεται η σαβούρα απο τις προηγούμενες ρομ; Η σαβούρα αντικαθίσταται κατά το φλασάρισμα της νέας ROM. Ντάξει, αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κάνεις ένα clean install και restore από Titanium. Δες εδώ τι είπα για όλα αυτά περί backup. Edited August 1, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Maxairo την εβαλα φιλε! Όντως ΠΟΛΥ καλη! πες μου λιγο με τι Kernel να την συνδιασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Σκεφτομαι να περασω την τελευταια εκδοση slim bean. Φαινεται πολυ καλη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Σκεφτομαι να περασω την τελευταια εκδοση slim bean. Φαινεται πολυ καλη. Εσεις τι γνωμη εχετε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201 Εγώ πέρασα αυτή που πρότεινε ο φίλος maxairo πριν λίγη ωρα και πραγματικα ΦΥΣΑΕΙ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201 Εγώ πέρασα αυτή που πρότεινε ο φίλος maxairo πριν λίγη ωρα και πραγματικα ΦΥΣΑΕΙ! :) Εγω για την slim bean ενδιαφερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Slim Bean ειναι αυτη, διαβασε τον τιτλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Maxairo την εβαλα φιλε! Όντως ΠΟΛΥ καλη! πες μου λιγο με τι Kernel να την συνδιασω ? Ό,τι έχω στην υπογραφή μου. Αν δε σου κάτσει καλά κι έχεις κάνα freeze ή SOD βάλε 9.33 με τα ίδια settings που είναι πιο stable. Έχω δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη χρήση που κάνω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Slim Bean ειναι αυτη, διαβασε τον τιτλο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060541 Εγω παλι για αυτην λεω. Δεν ξερω αμα λεμε τα ιδια...μιας και δεν εχω ασχοληθει με το αθλημα custom roms κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Pegasus σε awake και ondemand σε sleep? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Pegasus σε awake και ondemand σε sleep? Ναι. Δοκίμασε τον πρώτα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του και αν δεις ότι πάει καλά πειραματίσου κιόλας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060541 Εγω παλι για αυτην λεω. Δεν ξερω αμα λεμε τα ιδια...μιας και δεν εχω ασχοληθει με το αθλημα custom roms κτλ. Ναι, πολύ καλή είναι. Βάλε την 7.8 και πέρνα μετά AIO Aroma για να διαλέξεις ότι άλλο θες εκτός από Gapps που έτσι κι αλλιώς πρέπει να διαλέξεις. Edited August 1, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ναι, πολύ καλή είναι. Βάλε την 7.8 και πέρνα μετά AIO Aroma για να διαλέξεις ότι άλλο θες εκτός από Gapps που έτσι κι αλλιώς πρέπει να διαλέξεις. Αν σου πω,οτι αυτα που γραφεις, τα βλεπω σαν κινεζικα, θα με πιστεψεις? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Maxairo τα εβαλα, εκανα και ενα O.C 1.4ghz και φυσαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Η slim build 7 official, σε σχέση με τη slim build 7.8 weekly τι διαφορές έχουν ρε παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts