Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aλήθεια, έχει δοκιμάσει κανείς στο s2 του dual sim adapter σαν αυτόν:
να μας πει εντυπώσεις κι αν δουλεύει απροβλημάτιστα? Κι αν είναι ΟΚ, είναι και οι 2 γραμμές standby ή απενεργοποιείται η μία και δουλεύει η άλλη? Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aλήθεια, έχει δοκιμάσει κανείς στο s2 του dual sim adapter σαν αυτόν:
να μας πει εντυπώσεις κι αν δουλεύει απροβλημάτιστα? Κι αν είναι ΟΚ, είναι και οι 2 γραμμές standby ή απενεργοποιείται η μία και δουλεύει η άλλη? Ευχαριστώ!

Με ενδιαφέρει και μένα αυτό γιατί όπως είδα δουλεύει σε 2 διαφορετικά δίκτυα κιόλας αλλά προφανώς απενεργοποιεί το ένα όταν δουλεύει το άλλο. Δύσκολα να είναι σε standby.

Δεν παύει να είναι καλή επιλογή όμως.

Καλησπερα σε ολους! Εχω 2 ερωτησεις! Πρωτον αν γινεται στην καταγραφη κλησεων να μην αποθηκευονται οι επαφες που στελνω μηνυμα και δευτερον πως εγκαθιστω θεματα στο κινητο κ απο που τα κατεβαζω;

Με ενδιαφέρει και μένα αυτό γιατί όπως είδα δουλεύει σε 2 διαφορετικά δίκτυα κιόλας αλλά προφανώς απενεργοποιεί το ένα όταν δουλεύει το άλλο. Δύσκολα να είναι σε standby.

Δεν παύει να είναι καλή επιλογή όμως.

Μήπως το κάνει να δουλεύει σαν τα dual SIM, δεν απενεργοποιεί την κάρτα αλλά διαλέγεις εσύ σε ποια θα χρεώνεται τα τηλέφωνα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μήπως το κάνει να δουλεύει σαν τα dual SIM, δεν απενεργοποιεί την κάρτα αλλά διαλέγεις εσύ σε ποια θα χρεώνεται τα τηλέφωνα

Όχι, τελικά απενεργοποιεί τη 2η σιμ. Όχι ότι δεν είναι κι έτσι χρήσιμο πάντως.

Χτες, μου περασαν την ισπανικη εκδοση. Υπαρχει καποιος kernel για να κανω root? Μου περασαν τον Siyah αλλα οταν με το χερι μου "παιζω" λιγο με τη πλοηγηση στις εφαρμογες και τα widgets, φαινεται ενα ανεπαισθητο λαγκαρισμα στην αλλαγη σελιδων. Το εχετε παρατηρησει κ εσεις; Ειναι θεμα του kernel ή οχι? Αν ναι, ποιον μου συστηνετε;;

Μετα απο 13 ωρες και αρκετη χρηση wifi, facebook, instagram, twitter και μερικων εφαρμογων, η μπαταρια εξαντληθηκε. Μηπως ειναι θεμα kernel? Ή πρεπει το κινητο να πατησει μερικες φορες στο JB ώστε να παρει η μπαταρια τα πανω της;

Να τονισω οτι το κινητο το εχω απο τον Ιουνιο. Και τους τελευταιους μηνες, εκανα τη βλακεια να φορτιζω τη μπαταρια οταν επεφτε στο 50 %. Ολα αυτα επι ICS. (Απο χτες εχω JB και με battery calibration)

Μετα απο 13 ωρες και αρκετη χρηση wifi, facebook, instagram, twitter και μερικων εφαρμογων, η μπαταρια εξαντληθηκε. Μηπως ειναι θεμα kernel? Ή πρεπει το κινητο να πατησει μερικες φορες στο JB ώστε να παρει η μπαταρια τα πανω της;

Να τονισω οτι το κινητο το εχω απο τον Ιουνιο. Και τους τελευταιους μηνες, εκανα τη βλακεια να φορτιζω τη μπαταρια οταν επεφτε στο 50 %. Ολα αυτα επι ICS. (Απο χτες εχω JB και με battery calibration)

Δε πειράζει που το φόρτιζες στο 50.Οπουδήποτε μπορείς.

Το αν είναι οι 13 ώρες λίγο ή πολύ εξαρτάται από τη χρήση.

Από τα στοιχεία που δίνεις κανείς δε μπορεί να σου πει.

καλημερα παιδια εκανα ******* ηθελα να του περασω την omega v19 κ κατα λαθος του περασα αυτη που ηταν για το s3 κ τωρα δεν ανοιγει καν κολλαει στην πρωτη οθονη κ δεν μπαινει κ στο recovery για να περασω την σωστη ...καμια ιδεα ή εφυγα για την samsung?

καλημερα παιδια εκανα ******* ηθελα να του περασω την omega v19 κ κατα λαθος του περασα αυτη που ηταν για το s3 κ τωρα δεν ανοιγει καν κολλαει στην πρωτη οθονη κ δεν μπαινει κ στο recovery για να περασω την σωστη ...καμια ιδεα ή εφυγα για την samsung?

Σε download mode μπαίνει?

μπαινει απο κει τι μπορω να κανω?

Πέρασε μία Official μέσω Odin.. :happy:

Μπορείς να περάσεις ακόμη και την πρόσφατη Jelly Bean..

Πέρασε μία Official μέσω Odin.. :happy:

Μπορείς να περάσεις ακόμη και την πρόσφατη Jelly Bean..

θα το δοκιμασω.... ευχαριστω παντως αν χρειαστω κατι εδω εισαι..!!:)

θα το δοκιμασω.... ευχαριστω παντως αν χρειαστω κατι εδω εισαι..!!:)

Ακολουθείς τα γνωστά βήματα.. Οτιδήποτε χρειαστείς, μας λες.. :happy:

φιλοι καλυσπερα να σας ρωτησω κατι που πιθανον να εχεται ξανα ασχοληθει

στα μυνηματα γιατι χρεωνει πολλους χαρακτηρες οταν γραφω με μικρα ελληνικα;;,,,αν αλλαξω σε gsm αλφαβητο τοτε μετραει κανονικα και γραφει μονο μεγαλα,,,δυστηχως εχω μαθει απο τα παλαιωτερα κινητα μου να γραφω μικρα αλλα να μην χρεωνομαι με ρυθμους παρανοιας!!μηπως υπαρχει καποια λυση;;;δουλευω το πληκτολογιο τυπου 3/4 γιατι αυτο με βολευει,,,

σας ευχαριστω κ περιμενω απαντηση σας;)

crisillium

φιλοι καλυσπερα να σας ρωτησω κατι που πιθανον να εχεται ξανα ασχοληθει

στα μυνηματα γιατι χρεωνει πολλους χαρακτηρες οταν γραφω με μικρα ελληνικα;;,,,αν αλλαξω σε gsm αλφαβητο τοτε μετραει κανονικα και γραφει μονο μεγαλα,,,δυστηχως εχω μαθει απο τα παλαιωτερα κινητα μου να γραφω μικρα αλλα να μην χρεωνομαι με ρυθμους παρανοιας!!μηπως υπαρχει καποια λυση;;;δουλευω το πληκτολογιο τυπου 3/4 γιατι αυτο με βολευει,,,

σας ευχαριστω κ περιμενω απαντηση σας;)

Έτσι γίνεται σε όλα τα κινητά. Και στα παλαιότερα που αναφέρεις έτσι γίνεται, μπορεί να μην το βλέπεις αλλά κεφαλαία στέλνει τελικά. Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση της ελληνικής γραμματοσειράς. Τα μικρά γράμματα "πιάνουν περισσότερο χώρο" απο τα μεγάλα και γεμίζει το μήνυμα γρηγορότερα.

ευχαριστω για την απαντηση

να σε ρωτησω αν γνωριζεις κατι αλλο,αρα λογικα πρεπει να εχω συνεχεια σε gsm mode την ρυθμιση ετσι;

και η γραφη να ειναι παντα κεφαλαια;

αν τωρα αφησψ την επιλλογη στο gsm αλλα βαλω αλλο πληκτολογιο πχ το smart key board pro τοτε μπορω να γραψω με μικρα αλλα στελνοντας μου βγαζει ενα μηνυμα οτι πρεπει να αλλαξω σε auto γιατι μπορει το μηνυμα μπορει να παει κτεστραμενο κ το στελνει παντα κεφαλαια,λογικο αυτο;υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ειναι θεμα ελληνικης γλωσσας που ανεφερες;γιατι οταν γραφεις κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις στον αλλον και δεν ειναι κ τοσο ομορφο,,,ευχαριστω;)

crisillium

ευχαριστω για την απαντηση

να σε ρωτησω αν γνωριζεις κατι αλλο,αρα λογικα πρεπει να εχω συνεχεια σε gsm mode την ρυθμιση ετσι;

και η γραφη να ειναι παντα κεφαλαια;

αν τωρα αφησψ την επιλλογη στο gsm αλλα βαλω αλλο πληκτολογιο πχ το smart key board pro τοτε μπορω να γραψω με μικρα αλλα στελνοντας μου βγαζει ενα μηνυμα οτι πρεπει να αλλαξω σε auto γιατι μπορει το μηνυμα μπορει να παει κτεστραμενο κ το στελνει παντα κεφαλαια,λογικο αυτο;υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ειναι θεμα ελληνικης γλωσσας που ανεφερες;γιατι οταν γραφεις κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις στον αλλον και δεν ειναι κ τοσο ομορφο,,,ευχαριστω;)

Όπως σου είπα τόσα χρόνια έτσι γράφουμε, σε όλα τα κινητά. Έτσι κ εδώ δεν αλλάζει. Συνηθίζεις να γράφεις με μεγάλα. Δεν σε παρεξηγεί κανείς στα sms. Τώρα αν σε πειράζει, γράψε με μικρά, αλλά θα πληρώνεις ένα μήνυμα σαν να ήταν 3.

Δεν χρειαζεται να γραφει με κεφαλαια. Γραφεις οπως θελεις, ομως στο αλλον θα πανε κεφαλαια. Μιλαω παντα για gsm κωδικοποιηση.

Edit: εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω την στοκ εφαρμογη, μαλλον δεν μπορεις να γραψεις με μικρα 160 χαρ. Προσωπικα χρησιμοποιω το handsent sms οποτε γραφω με μικρα 160 χαρ, αλλα οπως ειπαμε αυτος που λαμβανει το μηνυμα διαβαζει κεφαλαια.

Edited by Gringo
Smile...

Δεν χρειαζεται να γραφει με κεφαλαια. Γραφεις οπως θελεις, ομως στο αλλον θα πανε κεφαλαια. Μιλαω παντα για gsm κωδικοποιηση.

Το ίδιο λέμε :)

Παιδια ενα tip και μια ερωτηση:)

Τip: Σε ηδη ρουταρισμενη ROM εαν περασετε την καινουρια official JB με Mobile Odin + EverROOT οχι μονο δε χανεται το root αλλα φευγει και το triangle στην εκκινηση. Περιεργο.... Ισως εχει σχεση με τη σειρα που γινονται οι ενεργειες....

Ερωτηση: Επειδη κατεβασα την ισπανικη rom (οπως ολοι οι ανυπομονοι) στις επαφες το μονο που με χαλαει ειναι οτι ολα τα ελληνικα ονοματα δε μπορεις να τα προσπερασει αλγαβητικα σκρολαροντας τη δεξια μπαρα... Υπαρχει κανενας τροπος για να δειχνει και τα ελληνικα ή εστω μονο αυτα???

Δε σου εμφανιζει ελληνικα στη μπαρα; συρε το δαχτυλο σου πανω στη μπαρα μεχρι πανω πανω, και θα εμφανιστουν.

Thanx αλλα ισως αλλο εννοω. Γενικα ολο το τηελφωνο ειναι στα αγγλικα οποτε η μπαρα εχει μονο λατινιους χαρακτηρες. Τα ελληνικα ονοματα ειναι μετα τα αγγλικα και δε μπορω πχ να παω στο ονομα φ απο την μπαρα γιατι δεν το εχει. Οποτε παω στο Ζ το λατινικο και μετα απο αυτο αρχιζουν ολα τα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες....

Thanx αλλα ισως αλλο εννοω. Γενικα ολο το τηελφωνο ειναι στα αγγλικα οποτε η μπαρα εχει μονο λατινιους χαρακτηρες. Τα ελληνικα ονοματα ειναι μετα τα αγγλικα και δε μπορω πχ να παω στο ονομα φ απο την μπαρα γιατι δεν το εχει. Οποτε παω στο Ζ το λατινικο και μετα απο αυτο αρχιζουν ολα τα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες....

Δεν νομίζω να μπορείς να εμφανίσεις την ελληνική μπάρα πάντως, έχοντας αγγλική γλώσσα. Μόνο γυρίζοντάς το σε ελληνικά.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)