Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κατι αλλο κατεβασα το triangle away (2.37), κατεβασε κατι δικο του δεν προσεξα, εκανε επανεκκίνηση και με ρωταει με volup/down να συνεχισω η να βγω, πιο πριν μου ελεγε ο'τι δεν ειναι συμβατη η συσκευη, και ο'τι παιζει να μπρικαρει, πρωτη φορα συμβαινει αυτο, τοσες φορες σε αλλα και ητανε απλουστατο, εδω (jelly bean) ειναι πιο δυσκολα μου φαινεται. Τι να κανω..? Υπαρχει καμια λυση για το τριγωνακι δεν το ρισκαρισα και πατησα vol/down και βγηκα, ειχα ενα προαισθημα ο'τι θα μπρικαριζε, καμια ιδεα..?

Το ίδιο ακριβώς μου είχε βγάλει και στην Omega και μάλιστα το ανάφεραν και άλλα παιδιά, εγώ το ρίσκαρα όπως και μερικοί άλλοι και τελικά δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα. Δεν θέλω όμως να σε πάρω στον λαιμό μου, καλύτερα να σου επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος..:)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το tar.md5 περασα με odin αλλα δεν περασε το root, και αναγκαστηκα να το περασω απο recovery μαζι Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed. Ναι την τελευταια εκδοση κατεβασα, στον dolphin παιζει κανονικα στην zougla.gr εκει που εχει το ραδιοφωνο και ανοιγει δεν παιζει, τι να συμβαινει αραγε..? Και κατι αλλο κατεβασα το triangle away (2.37), κατεβασε κατι δικο του δεν προσεξα, εκανε επανεκκίνηση και με ρωταει με volup/down να συνεχισω η να βγω, πιο πριν μου ελεγε ο'τι δεν ειναι συμβατη η συσκευη, και ο'τι παιζει να μπρικαρει, πρωτη φορα συμβαινει αυτο, τοσες φορες σε αλλα και ητανε απλουστατο, εδω (jelly bean) ειναι πιο δυσκολα μου φαινεται. Τι να κανω..? Υπαρχει καμια λυση για το τριγωνακι δεν το ρισκαρισα και πατησα vol/down και βγηκα, ειχα ενα προαισθημα ο'τι θα μπρικαριζε, καμια ιδεα..?

Καλημερα.εχοντας περασει και εγω με odin την 4.1.2 μου εβγαλε και εμενα το τριγωνακι.κατεβασα το πρόγραμμα που το εξαφανιζει.πατησα στο reset απο το μενου του προγραμματος,εκανε restart και το τριγωνακι εξαφανίστηκε!μου φανηκε πολυ απλο...πρωτη φορα το δοκίμαζα!

Καλημερα.εχοντας περασει και εγω με odin την 4.1.2 μου εβγαλε και εμενα το τριγωνακι.κατεβασα το πρόγραμμα που το εξαφανιζει.πατησα στο reset απο το μενου του προγραμματος,εκανε restart και το τριγωνακι εξαφανίστηκε!μου φανηκε πολυ απλο...πρωτη φορα το δοκίμαζα!

Μιλάς για την επίσημη Ισπανική ή την Omega που ειναι custom; Τριγωνάκι στην επίσημη δεν βγαίνει, εκτός κι αν εννοείς κι εσύ ότι στο έβγαλε κατά το root.Παρ'όλα αυτά έβγαλε και σε σένα προειδοποίηση για brick σωστά; Ενημερωτικά απλώς και για να καθησυχάσουμε περισσότερο τον φίλο..:)

Edited by makis206

manoliskik4,

Σωστοί και 2 από πάνω, δεν είναι τίποτα, μπορείς άφοβα να προχωρήσεις :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μιλάς για την επίσημη Ισπανική ή την Omega που ειναι custom; Τριγωνάκι στην επίσημη δεν βγαίνει, εκτός κι αν εννοείς κι εσύ ότι στο έβγαλε κατά το root.Παρ'όλα αυτά έβγαλε και σε σένα προειδοποίηση για brick σωστά; Ενημερωτικά απλώς και για να καθησυχάσουμε περισσότερο τον φίλο..:)

Στο root μου το εβγαλε ναι..μου εβγαλε και προειδοποιηση αλλα δεν εδωσα σημασία...!

4.1.2 ισπανικη

μου βγάζει σοβαρό πρόβλημα στην 4.1.2

Το κινητό κολάει και βγάζει μήνυμα "το social hub διακόπηκε"

Ψάχνω να βρω το social hub και ΔΕΝ υπάρχει πουθενα στο κινητό, έχει εξαφανιστεί. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ή εαν μπορώ με κάποιόν τρόπο να το εγκαταστήσω; (μα πως έφυγε;;; )

μου βγάζει σοβαρό πρόβλημα στην 4.1.2

Το κινητό κολάει και βγάζει μήνυμα "το social hub διακόπηκε"

Ψάχνω να βρω το social hub και ΔΕΝ υπάρχει πουθενα στο κινητό, έχει εξαφανιστεί. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ή εαν μπορώ με κάποιόν τρόπο να το εγκαταστήσω; (μα πως έφυγε;;; )

Εάν είσαι rooted μπορείς να δοκιμάσεις τα κλασικά wipes cache και Dalvik. Αν δεν δουλέψουν μπορείς νέα πας στη θέση system/app/ και να ψάξεις χειροκίνητα αν υπάρχει η εφαρμογή εκεί, εάν δεν υπάρχει να τη κάνεις extract από τη ρομ και να τη περάσεις ο ίδιος.

Αν πάλι δεν είσαι root, πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές- στη καρτέλα όλα και ψάξε το social hub, αν το βρεις κάνε εκκαθάριση, εαν δεν το βρεις πέρασε απλά ξανά τη ρομ.

Μάλλον δεν έγινε σωστά η αναβάθμιση της εφαρμογής, συμβαίνει καμιά φορά.

Edited by Sofos_5

Σε ευχαριστώ.

δεν είμαι rooted, το βρήκα απο τις εφαρμογές και έκανα εκκαθάριση δεδομένων και τώρα θα περιμλένω να δω αν κολάει πάλι.

Εαν κάνω ξανα instal την 4.1.2 πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση πάλι; (εχθες την έκανα). Αλήθεια όμως γιατι δεν μου εμφανίζει σαν εικονήδιο εφαρμογης τοπ social hub πλεον;

Δεν στο εμφανίζει γιατί υπολειτουργεί και δεν το αναγνωρίζει σαν εγκατεστημένη εφαρμογή.

Όχι αφού έκανες ήδη μια καθαρή εγκατάσταση, απ'όσο γνωρίζω η ρομ είναι no wipe επίσης οπότε δεν πιστεύω να σου πειράξει τίποτα, μόνο το πρόβλημα θα διορθώσει.

Επίσης αφού κάνεις εκκαθάριση, κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και ψάξε ξανά για την εφαρμογή.

Tην ξαναεγκατέστησα.

Εξακολουθεί και δεν μου εμφανίζει στις εφαρμογες το social hub παρόλο που έκανα καθαρη εγκατασταση (hard reset).

Δεν εμφανίζετε στην 4.1.2;

Άσχετο αλλά το allshare play έτυσιο όπως το κάνανε είναι για τον π..... :mad:

ουτε σε εμενα εμφανιζεται το social hub. βεβαια δεν το χρησιμοποιουσα, και δεν το ειχα προσεξει καν. προφανως αφαιρεθηκε.

Tην ξαναεγκατέστησα.

Εξακολουθεί και δεν μου εμφανίζει στις εφαρμογες το social hub παρόλο που έκανα καθαρη εγκατασταση (hard reset).

Δεν εμφανίζετε στην 4.1.2;

Άσχετο αλλά το allshare play έτυσιο όπως το κάνανε είναι για τον π..... :mad:

Σβήστες ρε φίλε αν δεν τα δουλεύεις, τι παιδεύεσαι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σβήστες ρε φίλε αν δεν τα δουλεύεις, τι παιδεύεσαι

Μόλις έγινα root και εγκατέστησα το Titanium πάνε τα Hubs μαζί με αρκετά άλλα σκουπίδια της Samsung.. δεν είναι βέβαια για όλους "σκουπίδια"..;)

Μόλις έγινα root και εγκατέστησα το Titanium πάνε τα Hubs μαζί με αρκετά άλλα σκουπίδια της Samsung.. δεν είναι βέβαια για όλους "σκουπίδια"..;)
γε

Ακουστε ενα περιεργο, μεταφερω καποιες εφαρμογες με titanium στην sd (sdcard0) και οταν κανω επανεκκινηση εχουν απεγκατασταθει, μονο στην μνημη του τηλ/νου ειναι ενταξει, τι να παιζει αραγε..? μηπως το τηλ/νο μπερδεψε τα partitions..? Eσωτερικη και εξωτερικη καρτα..?

τι καλο ειναι τουτο?????? μπορομε αραγε να το περασουμε και εμεις στην επισημη rootαρισμενη 4,1,2 ή θα πρεπει να εχουμς τις custom rom που λεει?????

τι καλο ειναι τουτο?????? μπορομε αραγε να το περασουμε και εμεις στην επισημη rootαρισμενη 4,1,2 ή θα πρεπει να εχουμς τις custom rom που λεει?????

Το πέρασα μόλις κι εγώ στην ωμέγα, δουλεύει άριστα! :)

Προσοχή, λέει ΜΟΝΟ για deodexed (άρα custom) rom

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Χτες, μου περασαν την ισπανικη εκδοση. Υπαρχει καποιος kernel για να κανω root? Μου περασαν τον Siyah αλλα οταν με το χερι μου "παιζω" λιγο με τη πλοηγηση στις εφαρμογες και τα widgets, φαινεται ενα ανεπαισθητο λαγκαρισμα στην αλλαγη σελιδων. Το εχετε παρατηρησει κ εσεις; Ειναι θεμα του kernel ή οχι? Αν ναι, ποιον μου συστηνετε;;

Καλημέρα παιδιά, ελπίζω να μην είναι off topic αυτό που θα ρωτήσω. Είπα να καθίσω να φτιάξω ένα δικό μου boot animation με δικές μου εικόνες δηλαδή. Από ότι είδα σε ένα άλλο, οι εικόνες που έχει μέσα είναι σε μορφή png. Αυτό είναι εύκολο, να μετατρέψω δηλαδή τις εικόνες μου από jpeg σε png. Όμως ξέρει κανείς πως θα τις κάνω πέρα από μετατροπή και μικρές σε μέγεθος; Υπολογίζω δηλαδή οτι θέλω κάθε png να έχει μέγεθος μέχρι 30 kilobytes ενώ εμένα από ητ μετατροπή μόνο από jpeg σε png κάθε εικόνα είναι 3 mb.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Καλημέρα παιδιά, ελπίζω να μην είναι off topic αυτό που θα ρωτήσω. Είπα να καθίσω να φτιάξω ένα δικό μου boot animation με δικές μου εικόνες δηλαδή. Από ότι είδα σε ένα άλλο, οι εικόνες που έχει μέσα είναι σε μορφή png. Αυτό είναι εύκολο, να μετατρέψω δηλαδή τις εικόνες μου από jpeg σε png. Όμως ξέρει κανείς πως θα τις κάνω πέρα από μετατροπή και μικρές σε μέγεθος; Υπολογίζω δηλαδή οτι θέλω κάθε png να έχει μέγεθος μέχρι 30 kilobytes ενώ εμένα από ητ μετατροπή μόνο από jpeg σε png κάθε εικόνα είναι 3 mb.

Aν έχεις dropbox ανέβασε μία φωτογραφία.

Μπας και χρησιμοποιείς μεγάλη ανάλυση; 800x480 είναι αρκετά που είναι και η ανάλυση της οθόνης.

Ελα ρε Στρατο. Το bootanimation που μας ανεβασες (που ειναι σαν εκκινηση απο bios) χρησιμοποιω σαν βαση για να κανω το δικο μου. Ειδα οτι τα png που εχει μεσα εχουν 480x800 αναλυση οπως λες και συ αλλα εγω τα δικα μου jpeg (φωτο περιπου 3-4 mb η καθεμια) οταν τα κανω png σε αυτην την αναλυση δεν μειωνονται στο μεγεθος (οπως αυτα του bootanimation που ειναι 30 kilobytes το καθενα) αλλα μενουν συο ιδιο μεγεθος δηλαδη 3 η 4 mb. Ειμαι και υπηρεσια τωρα και δε μπορω να ανεβαδω στο dropbox μια να τη δεις.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Μιας και μιλήσαμε για bootanimation.. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο (Στρατο αναφέρομαι σ'αυτό με την έναρξη ενός παλιού pc που συζητούσαμε προ καιρού στην Pulse ;)) σε ένα επίσημο firmware; Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στο ls8 4.1.2 βέβαια..:p

Edit: Άκυρο, δεν υπάρχει το αρχείο του bootanimation έτοιμο για jb..:o

Edited by makis206

Μιας και μιλήσαμε για bootanimation.. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο (Στρατο αναφέρομαι σ'αυτό με την έναρξη ενός παλιού pc που συζητούσαμε προ καιρού στην Pulse ;)) σε ένα επίσημο firmware; Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στο ls8 4.1.2 βέβαια..:p

Edit: Άκυρο, δεν υπάρχει το αρχείο του bootanimation έτοιμο για jb..:o

Εάν ο Κέρνελ του Phil (αυτόν δεν χρησιμοποιείτε όλοι?) υποστηρίζει custom boot animation δεν βρίσκω το λόγο να μην μπορείτε να το αλλάξετε είτε μέσω .zip είτε χειροκίνητα.

Εάν ο Κέρνελ του Phil (αυτόν δεν χρησιμοποιείτε όλοι?) υποστηρίζει custom boot animation δεν βρίσκω το λόγο να μην μπορείτε να το αλλάξετε είτε μέσω .zip είτε χειροκίνητα.

Υποστηρίζει ο συγκεκριμένος κερνελ bootanimation και μάλιστα για όποιον θέλει υπάρχει η δυνατότητα για multi -bootanimation .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)