Gringo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αν γραψεις αναλυτικα την διαδικασια που ακολουθεις ισως βρεθει καποιος να σε βοηθησει.;) Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ρε γκρινγκο τράβα κάνε καμια αλλη δουλεια pls, ούτε χτεσινός είμαι- όπως είσαι εσυ και ξέρω πολυ καλά τι μου γίνεται αν κάνεις τον κόπο έστω να διαβάσεις και τα μνμ στο xda θα δεις οτι υπάρχουν ανάλογα προβλήματα με τα δικά μου, ακόμα και ο phil και ο chainfire λενε οτι είναι unstable- τι ζόρι τραβάς, δεν καταλαβαινω Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ρε γκρινγκο τράβα κάνε καμια αλλη δουλεια pls, ούτε χτεσινός είμαι- όπως είσαι εσυ και ξέρω πολυ καλά τι μου γίνεται αν κάνεις τον κόπο έστω να διαβάσεις και τα μνμ στο xda θα δεις οτι υπάρχουν ανάλογα προβλήματα με τα δικά μου, ακόμα και ο phil και ο chainfire λενε οτι είναι unstable- τι ζόρι τραβάς, δεν καταλαβαινω Ηρεμία παιδιά. Αν και πριν έκανε άστοχο σχόλιο, τώρα το είπε για να βοηθήσει, μιας και έχουμε μπερδευτεί πραγματικά με τα βήματα που έχεις κάνει. Πες μας σε ποιο σημείο βρίσκεσαι για να σε βοηθήσουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Για την έκδοση του odin δίκιο έχει. Μην χρησιμοποιήσεις την καινούρια. Αυτήν κράτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ρε γκρινγκο τράβα κάνε καμια αλλη δουλεια pls, ούτε χτεσινός είμαι- όπως είσαι εσυ και ξέρω πολυ καλά τι μου γίνεται αν κάνεις τον κόπο έστω να διαβάσεις και τα μνμ στο xda θα δεις οτι υπάρχουν ανάλογα προβλήματα με τα δικά μου, ακόμα και ο phil και ο chainfire λενε οτι είναι unstable- τι ζόρι τραβάς, δεν καταλαβαινω Το μηνυμα σου το εκλαμβανω ως αστειο. Αν δεν θελεις βοηθεια οκ. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) αφου το ξεμπρικαρα ξαναπερναω την στοκ 4.1.2 δοκιμάζω μέσω cwm την PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22-signed μου γράφει ότι δεν την δέχεται κ δεν δέχεται την υπογραφή το γυρίζω σε odin κ περνάω την PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22.tar- την περνάει αλλά το τηλ δεν γινεται rooted εγκαθιστά μονο την touch cwm του philz (και ως αποτελεσμα δεν παιζει κα ιτο τιτανιουμ) στο ενδιάμεσο βέβαια μπουτάρω το τηλ να παρει τις αλλαγές. εκεί μπρικάρει το ξεμπρικάρω ξανα απ την αρχη, την ξαναπερνάω δειχνουν ολα οκ, κανει και την διαδικασία με του phil το root μου βγαζει αχρηστη την κάρτα την εξωτερική τωρα- δεν την αναγνωρίζει Edited January 24, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δες εδω. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 αφου το ξεμπρικαρα ξαναπερναω την στοκ 4.1.2 δοκιμάζω μέσω cwm την PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22-signed μου γράφει ότι δεν την δέχεται κ δεν δέχεται την υπογραφή το γυρίζω σε odin κ περνάω την PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22.tar- την περνάει αλλά το τηλ δεν γινεται rooted εγκαθιστά μονο την touch cwm του philz (και ως αποτελεσμα δεν παιζει κα ιτο τιτανιουμ) στο ενδιάμεσο βέβαια μπουτάρω το τηλ να παρει τις αλλαγές. εκεί μπρικάρει το ξεμπρικάρω ξανα απ την αρχη, την ξαναπερνάω δειχνουν ολα οκ, κανει και την διαδικασία με του phil το root μου βγαζει αχρηστη την κάρτα την εξωτερική τωρα- δεν την αναγνωρίζει Ένα μικρό κολπάκι. Ακόμα και που δε σου περνιέται το tar, αφού είχε μπει το recovery θα μπορούσες πλέον να φλασάρεις το cwm αρχείο για το root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) ναι το ξέρω ότι πρέπει να περάσω τον superuser ( τον εχω βρει και εδω) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36944962&highlight=cwm-supersu-v0+99+zip#post36944962 το κακό είναι ότι δεν διαβάζει καθόλου τους φακέλους στην εξωτερική κάρτα ή στην εσωτερική διαβάζει ότι θέλει (οπότε δεν μπορώ ούτε να μεταφέρω/ αντιγράψω το αντίστοιχο αρχείο στον φακελο για να διαβαστεί) επισης αλλοτε βλεπει τους φακέλους άλλοτε οχι τζιφος ουτε μορφοποιηση στην καρτα κανει... edit: ξαναδοκιμαζω την διαδικασια εχοντας βγαλει την εξωτερική καρτα αυγη τη φορα 1. λοιπον φλασαρα με odin 3.04 (o odin 1.85 σημαντικά μεγαλύτερος χρόνος) 2. format(factory reset) 3. Setarv pali to thl 4. με odin ξαναπερνάω PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22.tar 5. ok pass 6. Κλείνω το κινητο 7. βαζω την κάρτα μέσα 8. Ανοιγω κινητό 9. Συνεδω με usb 10. περνάω το αρχείο CWM SUPER USER V.0.99 στο κινητο και διαπιστώνω πάλι οτι δεν διαβάζει την κάρτα 11. το περνάω στο τηλ και flasarw 12. ειμαι οκ Τωρα πρεπει να βρω γιατι φταιει η καρτα και δεν διαβαζει τιποτα, αλλα το τηλ ειναι οκ Edited January 24, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) .ναι το ξέρω ότι πρέπει να περάσω τον superuser ( τον εχω βρει και εδω) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36944962&highlight=cwm-supersu-v0+99+zip#post36944962 το κακό είναι ότι δεν διαβάζει καθόλου τους φακέλους στην εξωτερική κάρτα ή στην εσωτερική διαβάζει ότι θέλει (οπότε δεν μπορώ ούτε να μεταφέρω/ αντιγράψω το αντίστοιχο αρχείο στον φακελο για να διαβαστεί) επισης αλλοτε βλεπει τους φακέλους άλλοτε οχι τζιφος ουτε μορφοποιηση στην καρτα κανει... edit: ξαναδοκιμαζω την διαδικασια εχοντας βγαλει την καρτα αυγη τη φορα αφου φλασαρεις ξανα τον κερνελ με οντιν θα πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 και θα φλασαρεις το τελευταιο αρχειο που λεει busybox kai supersu signed.μολις βγηκε και το εφε κυματων ripple effect για odex kai deodex http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2115912 για οποιον θελει Edited January 24, 2013 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 έχει βγει και ο 0.99 Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλημέρα σε όλους, έβαλα κι εγώ την official έκδοση της Ισπανίας, κι έχω δύο ερωτήσεις 1. Έχω το insane chip, τώρα που πέρασα την επίσημη 4.1.2 εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με factory reset από recovery? 2. Επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της μαμας Samsung, παρατηρώ ότι δεν υπάρχει τρόπος όταν πληκτρολογείς με την έξυπνη πληκτρολόγηση, αν δεν υπάρχει η λέξη που θέλεις να γράψεις, να την καταχωρήσεις κάπως στο λεξικό, όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις rom. Κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ ή απλά καταργήθηκε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Έσβησα από λάθος μου το default clock της samsung και άφησα το original της google. Προσπαθώ να το επαναφέρω μέσω Titanium αλλά δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 bre παιδια σας φορτιζει με usb απο τον υπολογιστή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 bre παιδια σας φορτιζει με usb απο τον υπολογιστή??? Με ρυθμούς χελώνας θα έλεγα αλλά ναι, σίγουρα το φορτίζει. Βγάζει και το "κεραυνάκι" στη μπαταρία της μπάρας ειδοποιήσεων..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 τελικα φορτιζει αλλα ποοοολυ αργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 τελικα φορτιζει αλλα ποοοολυ αργα. Θεωρητικα αυτος ο τροπος φορτισης (με usb απο pc) ειναι καλυτερος για την μπαταρια. Αλλα και ο φορτιστης μας εφοσον δεν ειναι ταχυφορτιστης να μας το γεμιζει σε μιαμιση ωρα οπως αλλα κινητα, παλι δεν παιζει θεμα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos25k Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εχω PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v4.00-b22 και θελω να κανω unroot. πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εχω PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v4.00-b22 και θελω να κανω unroot. πως γινεται? Μην κάνεις το ίδιο post παντού.. ;) Στο άλλο thread που έκανες post έχει πληροφορίες στην πρώτη σελίδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Γεια σας παιδιά και πάλι, να ξανακάνω την ίδια ερώτηση μήπως κάποιος φίλος βρήκε τρόπό: Επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της μαμας Samsung, παρατηρώ ότι δεν υπάρχει τρόπος όταν πληκτρολογείς με την έξυπνη πληκτρολόγηση, αν δεν υπάρχει η λέξη που θέλεις να γράψεις, να την καταχωρήσεις κάπως στο λεξικό, όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις rom. Κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ ή απλά καταργήθηκε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Γεια σας παιδιά και πάλι, να ξανακάνω την ίδια ερώτηση μήπως κάποιος φίλος βρήκε τρόπό: Επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της μαμας Samsung, παρατηρώ ότι δεν υπάρχει τρόπος όταν πληκτρολογείς με την έξυπνη πληκτρολόγηση, αν δεν υπάρχει η λέξη που θέλεις να γράψεις, να την καταχωρήσεις κάπως στο λεξικό, όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις rom. Κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ ή απλά καταργήθηκε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Εβαλα και γω το ισπανικο και αμεσως root, oλα καλα. Να ρωτησω δυο πραγματακια, το τριγωνακι στο boot με το triangle φευγει..? Και ο μαμα παρ΄ολο που εβαλα το apk της adobe flash δεν παιζει σε ιστοσελιδες, οποτε κατεβαζουμε αλλον περιηγητη η κατεβαζουμε κανενα zipaki..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εβαλα και γω το ισπανικο και αμεσως root, oλα καλα. Να ρωτησω δυο πραγματακια, το τριγωνακι στο boot με το triangle φευγει..? Και ο μαμα παρ΄ολο που εβαλα το apk της adobe flash δεν παιζει σε ιστοσελιδες, οποτε κατεβαζουμε αλλον περιηγητη η κατεβαζουμε κανενα zipaki..? Koίτα λοιπόν που με το Odin προσθέτει και τριγωνάκι τελικά.. λογικό. Αν κατέβαζες το zipάκι του phil και το εγκαθιστούσες από recovery δεν θα το έβγαζε.. παρ'όλα αυτά υπάρχει και το triangle away δωρεάν στο xda έτοιμο για download κι εγκατάσταση, "τρέξιμο" και μηδενισμό του counter και εξαφάνιση του τριγώνου ταυτοχρόνως.;) Εμένα ο flash player παίζει κανονικά στον stock περιηγητή, σίγουρα κατέβασες την τελευταία έκδοσή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Koίτα λοιπόν που με το Odin προσθέτει και τριγωνάκι τελικά.. λογικό. Αν κατέβαζες το zipάκι του phil και το εγκαθιστούσες από recovery δεν θα το έβγαζε.. παρ'όλα αυτά υπάρχει και το triangle away δωρεάν στο xda έτοιμο για download κι εγκατάσταση, "τρέξιμο" και μηδενισμό του counter και εξαφάνιση του τριγώνου ταυτοχρόνως.;) Εμένα ο flash player παίζει κανονικά στον stock περιηγητή, σίγουρα κατέβασες την τελευταία έκδοσή του; Οτιδήποτε περνάς μέσω Odin εκτός rom, το γράφει.. Όποτε εμφανίζει και τρίγωνο.. Αντιθέτως, από recovery κανείς πάρτυ.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Koίτα λοιπόν που με το Odin προσθέτει και τριγωνάκι τελικά.. λογικό. Αν κατέβαζες το zipάκι του phil και το εγκαθιστούσες από recovery δεν θα το έβγαζε.. παρ'όλα αυτά υπάρχει και το triangle away δωρεάν στο xda έτοιμο για download κι εγκατάσταση, "τρέξιμο" και μηδενισμό του counter και εξαφάνιση του τριγώνου ταυτοχρόνως.;) Εμένα ο flash player παίζει κανονικά στον stock περιηγητή, σίγουρα κατέβασες την τελευταία έκδοσή του; Το tar.md5 περασα με odin αλλα δεν περασε το root, και αναγκαστηκα να το περασω απο recovery μαζι Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed. Ναι την τελευταια εκδοση κατεβασα, στον dolphin παιζει κανονικα στην zougla.gr εκει που εχει το ραδιοφωνο και ανοιγει δεν παιζει, τι να συμβαινει αραγε..? Και κατι αλλο κατεβασα το triangle away (2.37), κατεβασε κατι δικο του δεν προσεξα, εκανε επανεκκίνηση και με ρωταει με volup/down να συνεχισω η να βγω, πιο πριν μου ελεγε ο'τι δεν ειναι συμβατη η συσκευη, και ο'τι παιζει να μπρικαρει, πρωτη φορα συμβαινει αυτο, τοσες φορες σε αλλα και ητανε απλουστατο, εδω (jelly bean) ειναι πιο δυσκολα μου φαινεται. Τι να κανω..? Υπαρχει καμια λυση για το τριγωνακι δεν το ρισκαρισα και πατησα vol/down και βγηκα, ειχα ενα προαισθημα ο'τι θα μπρικαριζε, καμια ιδεα..? Edited January 26, 2013 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Στο πληκτρολόγιο της μαμας Samsung, παρατηρώ ότι δεν υπάρχει τρόπος όταν πληκτρολογείς με την έξυπνη πληκτρολόγηση, αν δεν υπάρχει η λέξη που θέλεις να γράψεις, να την καταχωρήσεις κάπως στο λεξικό, όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις rom. Κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ ή απλά καταργήθηκε; Συγνώμη για τα τρία μηνύματα, ελπίζω κάποιος να το έχει λύσει να μην καταφύγω σε πληκτρολόγια του play store Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts