Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες δεν το είχες ??

Συνήθως με root και stock rom συνδέεται ...όπως πάντα υπαρχουν και εξαιρέσεις .

πριν το κανω root ναι συνδεότανε σημερα τιποτα εκανα και στα δυο reboot εβγαλα ξαναεβαλα το kies τιποτα μουλάρωσε χαχαχαχα και θελω να βαλω τις επαφες μου απο το outlook και δεν μπορω γιαυτο πιο πολυυυυυυυυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πριν το κανω root ναι συνδεότανε σημερα τιποτα εκανα και στα δυο reboot εβγαλα ξαναεβαλα το kies τιποτα μουλάρωσε χαχαχαχα και θελω να βαλω τις επαφες μου απο το outlook και δεν μπορω γιαυτο πιο πολυυυυυυυυ

Κατέβασε το triangle μηδένισε τον μετρητή ,μήπως και συνδεθεί .

Αν το χρειάζεσαι (kies) τόσο πέρνα ξανά την ofifcial rom και κανε την δουλειά σου .

Samsung galaxy s21+

O πιο safe τρόπος να δοκιμάσεις είναι ο εξής:

Βάλε με Odin μία 4.0.3.

Κάνε factory reset από το recovery.

Βάλε με Οdin την 4.0.4 που θες και αν και πάλι δεν ανοίξει, μπες πάλι recovery και κάνε factory reset.

Aυτό θα λειτουργήσει, εκτός αν έχει κάποιο hardware πρόβλημα το κινητό.

Flashαρα με Odin την 4.0.3 και κολλάει στην αρχή όπου φαίνεται το Logo με το 'S'.

Έπειτα flashαρα την 4.0.4 και κολλάει πάλι στο ίδιο Logo με το 'S'.

Τέλος δοκίμασα και μία 2.3.5 και κάνει συνέχεια αλλαγές στην εικόνα με το Logo με το 'S'.

Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Flashαρα με Odin την 4.0.3 και κολλάει στην αρχή όπου φαίνεται το Logo με το 'S'.

Έπειτα flashαρα την 4.0.4 και κολλάει πάλι στο ίδιο Logo με το 'S'.

Τέλος δοκίμασα και μία 2.3.5 και κάνει συνέχεια αλλαγές στην εικόνα με το Logo με το 'S'.

Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω;

Όταν έβαλες την 4.0.3 μπήκες στο recovery όπως είπα να κάνεις factory reset;

Όταν έβαλες την 4.0.3 μπήκες στο recovery όπως είπα να κάνεις factory reset;

Ναι, το έκανα.

Τελικά μετά από factory reset bootαρε με την GB.

Οπότε, να δοκιμάσω με κάποιον συγκεκριμένο οδηγό να κάνω root και μετά να δοκιμάσω να βάλω την CM10.1 ή να ξαναδοκιμάσω κάποια από τις official ICS;

Ναι, το έκανα.

Τελικά μετά από factory reset bootαρε με την GB.

Οπότε, να δοκιμάσω με κάποιον συγκεκριμένο οδηγό να κάνω root και μετά να δοκιμάσω να βάλω την CM10.1 ή να ξαναδοκιμάσω κάποια από τις official ICS;

Cm 10.1 από εμένα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Cm 10.1 από εμένα

Πρέπει όμως να κάνω πρώτα root για να περάσει και το CWM recovery.

Έτσι δεν είναι ή τα πράγματα είναι διαφορετικά στα SGS2;

Έτσι είναι, βάλε το ζιπ αρχείο όμως να μην γράψει το κοντέρ όταν το ρουτάρεις
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα και από μένα.κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα λινκ που κατεβαζες το adobe fp..ξερει κανείς από που το κατεβαζω?

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.36/install_flash_player_ics.apk

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα s ii και μου το εκλεψαν..

πηρα ενα galaxy duos αλλα κολαει πολυ και ας εχει καλο επεξεργαστη

αν παρω s iii mini 8giga θα παει καλυτερα Η' να ξαναπαρω το S II ???

:confused:

Με τα χίλια ζόρια κατάφερα και πέρασα την CM10.1. :O

Στην αρχή οι επίσημες 4.0.3. και 4.0.4 δεν bootαραν με τίποτα (ούτε και μετά από factory reset). Κατάφερα να κάνω το κινητό να bootάρει τελικά με την επίσημη 2.3.5.

Ακόμη κι έτσι όμως δεν μπορούσα να rootάρω το κινητό. Οι οδηγίες στην παράγραφο 'Root στο Galaxy S II με τροποποιημένο Kernel(CFRoot)' έλεγαν ότι πρέπει να δω τον αριθμό κατασκευής και να βρω το ανάλογο αρχείο με αυτόν τον αριθμό από κάποιο thread στο xda. Δυστυχώς όμως ο αριθμός κατασκευής δεν υπήρχε σε κανένα αρχείο στο xda. :wacko:

Τελικά, μη ξέροντας τί άλλο να κάνω, δοκίμασα να ξαναπεράσω την επίσημη 4.0.3. Αυτή τη φορά το κινητό bootαρε. Ακολούθησα τις οδηγίες από την παράγραφο 'Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich', αλλά μού έβγαζε σφάλμα κατά το apply update from external storage!!! To κινητό κόλλησε και δεν άνοιγε. :(

Ξανά επίσημη 2.3.5, μετά 4.0.3 και αυτή τη φορά δοκίμασα να ακολουθήσω τις οδηγίες από την παράγραφο 'Root στο Galaxy S II με τροποποιημένο Kernel(CFRoot)'. Και πάλι ο αριθμός κατασκευής του κινητού δεν υπήρχε στα αρχεία του xda!!!!

Στο τέλος ακολούθησα τις οδηγίες της παραγράφου 'Root με insecure kernel σε επίσημα gingerbread firmwares' αφού είχα ξαναβάλει την 2.3.5 (η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα στην αρχή να ασχοληθώ με αυτό το βήμα, λόγω του insecure kernel) και κατάφερα να rootάρω το κινητό και μετά να περάσω την CM10.1.

Ps1. Τόση ώρα που ασχοληθήκαμε με τη συσκευή του φίλου, θα είχα αλλάξει και γω δεν ξέρω πόσες rom στα Desire, Nexus4, SGS και Xperia mini που υπάρχουν στο σπίτι. Σκέτη ταλαιπώρια. :p

Ps2. Ο φίλος μου μού είπε ότι σα να του φάνηκε ποιο 'βαρύ' το κινητό απ' ότι με την Gb. Εγώ είναι αλήθεια ότι μην έχοντας χρησιμοποιήσει τη συσκευή νωρίτερα, δεν κατάλαβα κάτι. Έχετε διαπιστώσει κι εσείς κάτι τέτοιο;

εδω μεσα ολοι εχουν s2 και ενα 90% θα σε απαντησουν για s2 μαλλον

:ninja:

Από τη στιγμή που η ίδια η Samsung δίνει αναβάθμιση σε JB δεν τίθεται καν θέμα. Από specs το S2 βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το mini αν όχι πιο πάνω, ενώ η unofficial υποστήριξη μεταξύ των δύο είναι μέρα με τη νύχτα.

Ps2. Ο φίλος μου μού είπε ότι σα να του φάνηκε ποιο 'βαρύ' το κινητό απ' ότι με την Gb. Εγώ είναι αλήθεια ότι μην έχοντας χρησιμοποιήσει τη συσκευή νωρίτερα, δεν κατάλαβα κάτι. Έχετε διαπιστώσει κι εσείς κάτι τέτοιο;

Φυσικά και είναι πιο βαριά η JB απο την GB

Σου μιλάω σαν κάτοχος Nexus S που είχα δοκιμάσει εκτός απο την Stock όλες της Custom ROMS

Εγώ προσωπικά λατρεύω την 4.1.2 και χαίρομαι που το SII δεν θα πάρει την 4.2.1 :lol:

Πες στον φίλο σου να στήσει το Nova Launcher. Θα βελτιώσει κατά πολύ την εμπειρία χρήσης της συσκευής

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Η 10. 1 είναι βαριά; ρε σεις πλάκα κάνετε;

Απομονώνεις λέξεις.Δεν είπαν βαριά την 10.1 έτσι σκέτα.

Ειπώθηκε ότι η JB είναι πιο βαριά από την GB.

Kαι είναι.

Φυσικά και είναι πιο βαριά η JB απο την GB

Σου μιλάω σαν κάτοχος Nexus S που είχα δοκιμάσει εκτός απο την Stock όλες της Custom ROMS

Εγώ προσωπικά λατρεύω την 4.1.2 και χαίρομαι που το SII δεν θα πάρει την 4.2.1 :lol:

Πες στον φίλο σου να στήσει το Nova Launcher. Θα βελτιώσει κατά πολύ την εμπειρία χρήσης της συσκευής

Εγώ του το 'έστησα' το κινητό και του το έχω με Nova.

Τώρα, μετά από 2 μέρες χρήσης που μου είπε ότι δεν ξετρελάθηκε γιατί δεν είναι και κάτι σπουδαίο ως launcher, άλλο θέμα. Του καθενός τα γούστα διαφέρουν. Απλά, δεν λέω και ότι κάνει λαθος γιατί στην Gb είχε τον SPB 3D, οπότε μου φαίνεται λογικό ο Nova να του φαίνεται απλός.

Η 10. 1 είναι βαριά; ρε σεις πλάκα κάνετε;

Απομονώνεις λέξεις.Δεν είπαν βαριά την 10.1 έτσι σκέτα.

Ειπώθηκε ότι η JB είναι πιο βαριά από την GB.

Kαι είναι.

Έγραψα γενικώς Jb, μιας και η 10.1 τέτοια είναι.

Ναι, για την 10.1 μού είπε ο φίλος μου ότι του φάνηκε να έχει κάνει το κινητό πιο 'βαρύ'.

Δεν είναι των αλλαγών, το καταλάβατε άλλωστε, μέχρι και την Παρασκευή με Gb ήταν. Εγώ τον 'μπρίζωσα' να αλλάξει και ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε..

Δηλαδή η 4.2.1 του φάνηκε βαριά;

Ναι!!! :p:worry:

Custom και βαριά δεν υπάρχει, μήπως παίζει και άλλο;

Σαν τί;

Λίγο πάντως που το είδα, γιατί έκανα επαναφορά εφαρμογών με το Mybackup (μ' αυτό είχε πάρει backup) και του το άφησα (άλλωστε μας είχε πάρει πολύ ώρα το ολο θέμα με το flashάρω-ξαναflashάρω rom, μέχρι να τα καταφέρω, με όλες τις αναποδιές που έγραψα σε προηγούμενό μου post), εμένα δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση. Γι' αυτό ρώτησα εδώ αν ισχύει κάτι τέτοιο. ;)

Όπως και να 'χει, όντας μην είναι και πολύ των αλλαγών (όπως έγραψα μέχρι και την Παρασκευή ήταν με Gb), μου είπε ότι δεν του άρεσε η CM!!!

Όχι τον χάλασε η έλλειψη ραδιοφώνου, όχι δεν του άρεσε το άσπρο φόντο στις Επαφές, όχι το ημερολόγιο, όχι το grid των εφαρμογών, όχι ο Αpollo player και δεν θυμάμαι κι εγώ τί άλλο!!!!! :X:ninja::cool::blink::(

Άρα, με βλέπω μέσα στη βδομάδα να του ξαναβάζω την official Gb ή το πολύ την ICS (η αλήθεια το φοβάμαι, μπορεί να μη του αρέσει κάτι και σ' αυτή :lol:) για να ξαναβρεί τα 'καλούδια' των Sammy rom και του TouchWiz..

Σαν τί;

Λίγο πάντως που το είδα, γιατί έκανα επαναφορά εφαρμογών με το Mybackup (μ' αυτό είχε πάρει backup) και του το άφησα (άλλωστε μας είχε πάρει πολύ ώρα το ολο θέμα με το flashάρω-ξαναflashάρω rom, μέχρι να τα καταφέρω, με όλες τις αναποδιές που έγραψα σε προηγούμενό μου post), εμένα δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση. Γι' αυτό ρώτησα εδώ αν ισχύει κάτι τέτοιο. ;)

Όπως και να 'χει, όντας μην είναι και πολύ των αλλαγών (όπως έγραψα μέχρι και την Παρασκευή ήταν με Gb), μου είπε ότι δεν του άρεσε η CM!!!

Όχι τον χάλασε η έλλειψη ραδιοφώνου, όχι δεν του άρεσε το άσπρο φόντο στις Επαφές, όχι το ημερολόγιο, όχι το grid των εφαρμογών, όχι ο Αpollo player και δεν θυμάμαι κι εγώ τί άλλο!!!!! :X:ninja::cool::blink::(

Άρα, με βλέπω μέσα στη βδομάδα να του ξαναβάζω την official Gb ή το πολύ την ICS (η αλήθεια το φοβάμαι, μπορεί να μη του αρέσει κάτι και σ' αυτή :lol:) για να ξαναβρεί τα 'καλούδια' των Sammy rom και του TouchWiz..

Βαλε του καποια απο των παιδιων εδω (aroma ή pulse) που εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια, αστον μια βδομαδα και ξαναγυρνα τον σε μαμα ρομ... μετα θα σε παρακαλαει να του τις ξαναπερασεις... δεν συγκρινονται σου λεω σε ευχρηστια, ταχυτητα, smoothness και μπαταρια!

Βαλε του καποια απο των παιδιων εδω (aroma ή pulse) που εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια, αστον μια βδομαδα και ξαναγυρνα τον σε μαμα ρομ... μετα θα σε παρακαλαει να του τις ξαναπερασεις... δεν συγκρινονται σου λεω σε ευχρηστια, ταχυτητα, smoothness και μπαταρια!

Και να φανταστείς είχα κατεβασμένη και την τελευταία Omega, και φοβήθηκα ότι είναι και αυτή Pure Android rom με κάποιον παραμετροποιήσιμο launcher, που σε συνδιασμό με συγκεκριμένο theme και app icons, μοιάζει με τον TouchWiz.

Άσε που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν πρόκειται να αρέσει σε κάποιον η CM... ;)

Κι εγώ πριν καιρό πίστευα ότι δεν θα μπορώ να κάνω χωρίς το Sense της HTC, αλλά όταν σταμάτησαν να βγαίνουν για το Desire rom με ICS και JB και έπρεπε για να τις έχω να βάλω CM, τώρα δεν την αλλάζω. :lol:

Εdit: Νόμισα ότι μου πρότεινες και την Omega, και γι' αυτό έγραψα γι' αυτή...

Θα του μιλήσω και για τις aroma και pulse.

Edited by tsiftsism

Εdit: Νόμισα ότι μου πρότεινες και την Omega, και γι' αυτό έγραψα γι' αυτή...

Θα του μιλήσω και για τις aroma και pulse.

Στην omega αναφερομουν αλλα εκ παραδρομης εγραψα aroma (ποιος ξερει τι σκεφτομουν...)

Αυτην εχω αυτον τον καιρο και ειναι καταπληκτικη, πολυ κοντα στην εικονα που εχει συνηθισει ο φιλος σου. Μονο ευκολιες θα συναντησει. Και εγω απο HTC ερχομαι και ειναι αληθεια οτι μου λειπει η ευχρηστια του Sense οπως λες και εσυ, στην καθημερινη χρηση. Αλλα αμα στησεις λιγο το κινητο οπως σε βολευει δεν εχεις προβλημα μετα.

Παντως να ξερεις πως αυτο που λενε οτι αν βαλεις μια φορα custom rom δεν ξαναγυρνας στις μαμα ισχυει 100%. Απλα εσυ τον πηγες αποτομα στο αλλο ακρο (ουτε εγω ειμαι πολυ φαν της CM)

Θα προτεινα βαλε του καποια απο τις omega ή pulse, ή για σιγουρια μια ροοταρισμενη στοκ που απλα εχει καθαριστει απο περιττα πραγματα και ειναι πιο λειτουργικη

Edited by dimitris_86

Καλημερα σε ολους! Ποια custom rom προτεινετε σε 4.0.4? Η μηπως να βαλω την αγγλικη official 4.0.4?

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)