CHRISTOSTZANID Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Την δοκίμασα για τα μοντς και μόνο, αλλά τρώει πολλή από τη ραμ,κοντά στα 600 και στο cmw με έβγαζε κάτι ********, έτσι γύρισα στην wanamlite μου.για scroll δοκίμασε τον tsf shell να πάθεις κοκομπλοκο Swyped from my SII using tapatalk το εχω δοκιμασει, δεν τρελαθηκα κιολας... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 παιδια εχει δοκιμασει κανεις το setup cpu?το εχς κανει εγατασταση γιατι εβλεπα οτι η μπαταρια επεφτε γρηγορα και εβαλα προφιλ (ρυθμιση) οτι οταν η οθονη ειναι σβιστη ο επεξεργαστης να τρεχει στα 500.ειχα παρατηρησει οτι την μεγαλητερη καταναλωση την κανει η οθονη.αποτελεσμα?? να βλεπω τρομερη βελτιωση πχ μετα απο 4 ωρες και wifi ανοιχτο και μια κληση ειναι στο 91% (χωρης την ρυθμιση ειχε φτασει στο 70%.απλα μου κολαει το κιν που και που.η απορια μου ειναι η εξης, το προγραμα το ειχα και στα προηγουμενα μοντελα κινητων που ειχα μινι,αρκ χωρης κανενα προβλημα.υπαρχει κανεις που να το χρησιμοποιει και τι ρυθμισεις εχει?επισης αν καποιος εχει καποιο αντιστοιχο ασ μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδιά δοκιμασα αυτο το mod :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938727 στην Pulse Rom που εχω κ μπορω να πω οτι ειδα αποτελεσμα. Το scrolling εγινε καλυτερο κ γενικα το ui πιο smooth. Αλλα ειχα κ παραπανω καταναλωση μπαταριας σε deep sleep. Ισως σε non deep sleep κατασταση περισσοτερο. Δεν ξερω σημερα θα το εξακρινωσω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Και εγω σε 4.0.3 και δουλευει πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδιά δοκιμασα αυτο το mod :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938727 στην Pulse Rom που εχω κ μπορω να πω οτι ειδα αποτελεσμα. Το scrolling εγινε καλυτερο κ γενικα το ui πιο smooth. Αλλα ειχα κ παραπανω καταναλωση μπαταριας σε deep sleep. Ισως σε non deep sleep κατασταση περισσοτερο. Δεν ξερω σημερα θα το εξακρινωσω. Για δες και πες μας Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Για δες και πες μας εγω γιατι δεν βρισκω να το κατεβασω??? μπαινω σε αυτο το link που εχετε δωσει αλλα δεν βρισκω το αρχειο να το κατεβασω :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938727 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 εγω γιατι δεν βρισκω να το κατεβασω??? μπαινω σε αυτο το link που εχετε δωσει αλλα δεν βρισκω το αρχειο να το κατεβασω :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938727 πηγαινε εδω http://www.igio90.net/jellyboom-v1-galaxy-s2-i9100/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 πηγαινε εδω http://www.igio90.net/jellyboom-v1-galaxy-s2-i9100/ Μπορεις να μου λυσεις μια απορια?? Εχω θεμα με το scrolling στις περισσοτερες ρομ, δεν ξερω πως να το εξηγησω για να καταλαβεις τι ενοω.... μερικες το scrollng τους ειναι σαν τις official της samsung και αλλες σαν του iphone..... πως μπορω να το αλλαζω αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μπορεις να μου λυσεις μια απορια?? Εχω θεμα με το scrolling στις περισσοτερες ρομ, δεν ξερω πως να το εξηγησω για να καταλαβεις τι ενοω.... μερικες το scrollng τους ειναι σαν τις official της samsung και αλλες σαν του iphone..... πως μπορω να το αλλαζω αυτο?? Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω, δεν το ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μετα απο συνεχομενες αλλλαγες rom περιπου 5 μου παρουσιαζει προβλημα στο αυτοματη περιστροφη δηλαδη αργει να γυρισει σε οριζοντια μορφηκαι δεν ξανα γυριζει με τιποτα στη καθετη μονο αν πατησω επιστροφη. Τωρα εχω βαλει την official 4.0.4 και παλι τα ιδια. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Το προβλημα παρουσιαστηκε μετα το φλασαρισμα της omega jelly bean που εβγαλε προσφατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μετα απο συνεχομενες αλλλαγες rom περιπου 5 μου παρουσιαζει προβλημα στο αυτοματη περιστροφη δηλαδη αργει να γυρισει σε οριζοντια μορφηκαι δεν ξανα γυριζει με τιποτα στη καθετη μονο αν πατησω επιστροφη. Τωρα εχω βαλει την official 4.0.4 και παλι τα ιδια. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Το προβλημα παρουσιαστηκε μετα το φλασαρισμα της omega jelly bean που εβγαλε προσφατα Κάνε ένα φορματ για αρχή Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κάνε ένα φορματ για αρχή Εχω κανει αλλα τιποτα. Θα ξανκανω root και θα περασω μια παρομοια rom μηπως ξεμπλοκαρει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μετα απο συνεχομενες αλλλαγες rom περιπου 5 μου παρουσιαζει προβλημα στο αυτοματη περιστροφη δηλαδη αργει να γυρισει σε οριζοντια μορφηκαι δεν ξανα γυριζει με τιποτα στη καθετη μονο αν πατησω επιστροφη. Τωρα εχω βαλει την official 4.0.4 και παλι τα ιδια. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Το προβλημα παρουσιαστηκε μετα το φλασαρισμα της omega jelly bean που εβγαλε προσφατα χωρις να ειμαι σιγουρος για την επιτυχια,δοκιμασε την βαθμονομηση οθονης,απο τις ρυθμισεις οθονης. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 χωρις να ειμαι σιγουρος για την επιτυχια,δοκιμασε την βαθμονομηση οθονης,απο τις ρυθμισεις οθονης. Τελικα ξαναεβαλα τη rom πειραξα τις ρυθμισεις σχετικα με τους sensores και φαινεται να δουλευει κανονικα. Αλλα μου κανει εντυπωση πως απο τη μια rom εμειναν καποιες ρυθμισεις και στις επομενες παρολο που εκανα FULL WIPE. Ευχαριστω παντως!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Θελω να δοκιμασω μια JB AOKP B4 based rom η οποια χρησιμοποιει την εφαμρογη της CM10 για την καμερα η οποια δεν μου αρεσει. Υπαρχει τροπος να περασω την samsung stock camera app?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Παιδιά δοκιμασα αυτο το mod :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938727 στην Pulse Rom που εχω κ μπορω να πω οτι ειδα αποτελεσμα. Το scrolling εγινε καλυτερο κ γενικα το ui πιο smooth. Αλλα ειχα κ παραπανω καταναλωση μπαταριας σε deep sleep. Ισως σε non deep sleep κατασταση περισσοτερο. Δεν ξερω σημερα θα το εξακρινωσω. Όντως απογειώνει το τηλέφωνο Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε όταν συνδέομαι σε wifi να χτυπά κάποιος ήχος σαν ειδοποίηση; να μην ανοίγω το τηλέφωνο να δω αν έχει διαθέσιμο Swyped from my SII using tapatalk Edited October 18, 2012 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 DiLiDroiD ICS UHLPS 4.0.3 την εχει βαλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Την jelly bam, την έχει βάλει κανείς; Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Την jelly bam, την έχει βάλει κανείς; Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi H καλυτερη JellyBean που εχω δοκιμασει!!Αλλα σε σχεση με ICS να πω την αληθεια δεν καταλαβα τρελη διαφορα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 H καλυτερη JellyBean που εχω δοκιμασει!!Αλλα σε σχεση με ICS να πω την αληθεια δεν καταλαβα τρελη διαφορα. Λογικό αφού της λείπει το project butter το οποίο είναι και η βασική διαφορά της 4 με την 4.1 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δηλαδή σε σχέση με την wanamlite, αξίζει να την βάλω; Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δηλαδή σε σχέση με την wanamlite, αξίζει να την βάλω; Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Καλησπερα και απο μενα.!! Μια ερωτηση. Οταν αλλαζουμε μπαταρια, καινουργια εννοω, λογικα σβηνουμε και τα battery stats, κανουμε τιποτα αλλο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ναι.ποια πήρες; Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ναι.ποια πήρες; Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Tης μανας του 15euro. Aπο εδω:http://www.e-click.gr στο γαλατσι, ειχε και 3500mh αλλα ητανε ακριβουτσικη.Εχει πολλα αξεσουαρ για το s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημερα σε ολους, Χτες μετα απο καιρο μπηκα στο Κτελ Βολος-Αθηνα και ειπα να ακουσω μουσικη,γιατι το ταξιδι ηταν 4+ ωρες. Βαζω 1ο τραγουδι Aerosmith...κατι ακουγοταν στο βαθος..αλλα οχι πολυ... Βαζω 2ο τραγουδι Bon Jovi....ξανα το ιδιο...δεν γινεται λεω θα εχουν πουρι τα αυτια μου και θα θελουν καθαρισμα απο ωρλ.....Τα αυτια μου ομως ηταν καθαρα-ειχα κανει μπανιο πριν απο 2 βδομαδες-οποτε φταιει ο ενσωματωμενος mp3 player,αλλαζω λοιπον και βαζω τον musiXmatch-τον ειχα και πιο παλια αλλα για καποιο λογο που δεν θυμαμαι τον ειχα σβησει.Παρεπιπτοντως τον ξανακατεβασα απο το Κτελ...διοτι ειχε Wifi!!!!!! κοιτα προοδο !!!!! Εδω ειμαστε λεω τωρα θα δεις...το ιδιο ομως,η φωνη ακουγοταν πολυ μα πολυ αχνα σαν να εβγαινε απο πηγαδι.Τι επαιξα με την ισοσταθμιση,τι δοκιμασα αλλα τραγουδια ,τιποτα το ιδιο. Οκ λεω θα φταινε τα ακουστικα.Ερχομαι σπιτι περνω τα ακουστικα του γιου μου,ολο αγωνια,τα βαζω και ως δια μαγειας....................το ιδιο αποτελεσμα.......ο ιδιος ηχος...τα λογια των τραγουδιων ειδικα του Billy Idol στο Adam in chains ηταν λες και ...ειχε ερθει ο ιδιος ο αντιχριστος και μου το τραγουδουσε ψυθιριστα στο αυτι... Τελικα ειναι προβληματικο το s2 στο σημειο αυτο; Και αν ναι τι κανουμε ρε παιδια-γιατι εχω και αλλο ταξιδι(Μπηκε η κορουλα μου στο πολυτεχνειο στον Βολο)!!!!!! Ευχαριστω Φιλια σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts