Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτό; http://www.doctorandroid.gr/2012/09/v6-supercharger-hack-android.html?m=1

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία. Το Wipe data/factory reset είναι απαραίτητο λοιπόν να το κάνω; Γιατί έτσι λέει στον οδηγό εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

Και με το wipe date/factory reset θα φύγουν και όλες οι apps, έτσι; Μετά όταν μπαίνω στο market όμως μήπως μου τις δείχνει εγκατεστημένες; Λέω επειδή δεν θα έχω κάνει uninstall, αλλά κάτι σαν format στην ουσία..

Sorry που επιμένω, αλλά δεν έχω καταλάβει πλήρως πώς δουλεύει το όλο θέμα με τους kernels και το clockworkmode και φοβάμαι μην κάνω καμιά χοντρή πατάτα). Με τον τρόπο που έκανα εγώ root (επαλαμβάνω ακολούθησα τον 1ο τρόπο από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ), αντέγραψα ένα cwm.zip στην εξωτερική MicroSD και το έτρεξα μέσα από recovery mode.

Αυτό που λέει στον οδηγό του xda είναι:

- Make sure you're running a proper working ClockworkMod-Recovery

και δίνει link για download από ένα .tar αρχείο, εκεί που πάω λέει:

[KERNEL][iCS] ClockworkMod Recovery 5.5.0.4

Μιλάμε στην ουσία για το ίδιο πράγμα;

Γιατί κι εγώ όταν έτρεξα το cwm.zip κατά την διάρκεια του root μου άνοιξε ένα "ClockworkMod Recovery v.5.8.1.5). Μιλάμε για το ίδιο πράγμα; Μπορώ να παραλείψω αυτό το βήμα από τον οδηγό του xda; Ή να περάσω αυτήν την παλαιότερη έκδοση που λέει στο xda με το Odin;

Εγω θα σου πρότεινα να πας στην 4.0.3. Έχεις πολλές επιλογές π.χ. Omega v15, κτλ. Η CM10 είναι 4.1 βασίζεται σε jb για το οποίο η samsung δεν έχει βγάλει επίσημα κάτι. Εγω δοκίμασα την Omega v6.0 AOKP Build-3 Jelly Bean του Γιάννη. Παρ' όλο που η δουλειά του Γιάννη είναι αξιόλογη ξαναγύρισα στην 4.0.3. που έχω στην υπογραφή μου η οποία έχει stock theme και mod του SIII. Κατά την άποψη μου η 4.0.3 είναι πιό σταθερή. Το wipe data είναι απαραίτητο όταν αλλάζεις rom π.χ. από omega σε Pulse rom. Όταν πας σε μια νέα έκδοση της ίδιας rom δεν είναι απαραίτητο π.χ. omega v14 σε omega v15. Όταν κάνεις wipe data χάνεις τηλέφωνα, εφαρμογές, μηνύματα και γενικά δεδομένα. Φωτογραφίες, τραγούδια και οτιδήποτε έχεις αποθηκευμένα στην εξωτερική και εσωτερική μνήμη δε χάνονται. Όταν μπείς στο play store και πατήσεις το αριστερό κουμπί, "οι εφαρμογές μου", σου βγάζει τις εγκατεστημένες εφαρμογές και όλες όσες έχεις κατεβάσει με τις προηγούμενες rom. Οπότε τις ξαναεγκαθιστάς από εκεί. Επίσης μια λύση με τις επαφές είναι να τις αποθηκεύσεις ως google επαφες οπότε δεν ξανα ασχολείσαι μαζί τους αφου κάθε φορά που αλλάζεις rom με το που περνάς τον λογαριασμό σου και μπαίνεις στο ιντερνετ θα γίνεται αυτόματα συγχρονισμός. Αν τελικά πας στη CM10 τότε κάνε ότι σου λέει ο Developer φλάσαρε με odin το ClockworkMod Recovery 5.5.0.4 για να είσαι σίγουρος.

Edited by kyrgeo1978

Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτό; http://www.doctorandroid.gr/2012/09/v6-supercharger-hack-android.html?m=1

Ειχα περασει rom με ενσωματωμένο το v6-supercharger στο galaxy s+ που ειχα κ το κινητο απεκτησε αλλο αερα. Δεν κολλουσε πουθενα. Αλλα το s2 νομιζω οτι ηδη δεν κολλαει πουθενα οποτε δεν βλεπω τον λογο να ασχολησαι.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Θα το δοκιμάσω από περιέργεια το μεσημέρι και θα σου πω αν και όντως με το S2 μου φαίνεται πως δεν χρειάζεται!

Όσον αφορά τη Cm10, όσοι σκέφτονται να τη περάσουν καλό θα ήταν να κάνουν λίγο υπομονή και να πάνε σε 4.0.4 που είναι η πιο σταθερή ics η σε κάποια custom όπως τη Pulse v.2 του StratosGR η οποία είναι 4.0.4 και σταθερή σαν βράχος παρά σε jb αυτή τη δεδομένη στιγμή. Παίζουν πολλά bugs με πιο διαδεδομένο το memory leak.

ME μεγαλη επιφυλαξη το δοκιμασα....τι εγινε ρε παιδια...? τετοια ταχυτητα στο multitasking δεν εχω ξαναδει στο s2...

αξιζει να το δοκιμασετε!!

ME μεγαλη επιφυλαξη το δοκιμασα....τι εγινε ρε παιδια...? τετοια ταχυτητα στο multitasking δεν εχω ξαναδει στο s2...

αξιζει να το δοκιμασετε!!

Εγω επειδη εχω τεραστια εμπιστοσυνη στον Stratos.gr περιμενω την γνωμη του για το script αν και με καθε επιφυλαξη την φανταζομαι

Ναι το εβαλα και εγω..

Πεταει..

Το θεμα με το gps δεν μπορω να καταλάβω πως δημιουργηθηκε

1+7 Pro

Αν αξιζει τοσο πολυ κ πιστευει το ιδιο κ ο Stratos μηπως θα την χρησιμο μια εκδοση της Pulse με ενσωματωμένο το script?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Εχω ανοιξει παρα πολλες εφαρμογες και εμειναν μονο 59mb free και δεν laggarei πουθενα...απιστευτο εκτελει ταχυτατα!!!

ααα και βλεπω οτι αυτο το σκριπτ ειναι μονο το 50% της βελτιωσης....!

υπαρχει ακομα μια διαδικασια που δινει και το υπολοιπο και μετα απογειωνεται.

Edited by kmiglis

Ο Στρατός από όσο ξέρω το πούλησε το sii για τα μάτια ενός siii, οπότε είναι λίγο δύσκολο να το δοκιμάσει το v6 supercharger στην pulse 2.1 Edited by vitriolis

με 4,0,4 αγγλικη πως μπαινουν ελληνικα στο πληκτρολογιο τισ samsung

Μπες να γράψεις ένα μήνυμα προκειμένου να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, έπειτα πάτησε το γραναζάκι και στη "Γλώσσα Εισαγωγής" κάνε τικ στα Ελληνικά.. κράτησε και Αγγλικά ή ότι όποια άλλη γλώσσα θες, ώστε με slide να αλλάζεις..

Προσωπικά σχετικά με το supercharger με Cm10 δεν είδα κάποια διαφορά.. Η για να το θέσω διαφορετικά, νόμιζα πως είδα μέχρι που επανέφερα το backup μου.

Με ics δεν γνωρίζω.

Προσωπικά σχετικά με το supercharger με Cm10 δεν είδα κάποια διαφορά.. Η για να το θέσω διαφορετικά, νόμιζα πως είδα μέχρι που επανέφερα το backup μου.

Με ics δεν γνωρίζω.

Δηλαδή είναι μούφα αυτά που υπόσχεται ή είναι τόσο γρήγορη και smooth η cm10 που φαίνεται να μην λειτουργεί;

Εγω θα σου πρότεινα να πας στην 4.0.3. Έχεις πολλές επιλογές π.χ. Omega v15, Pulse rom κτλ. Η CM10 είναι 4.1 βασίζεται σε jb για το οποίο η samsung δεν έχει βγάλει επίσημα κάτι. Εγω δοκίμασα την Omega v6.0 AOKP Build-3 Jelly Bean του Γιάννη. Παρ' όλο που η δουλειά του Γιάννη είναι αξιόλογη ξαναγύρισα στην 4.0.3. που έχω στην υπογραφή μου η οποία έχει stock theme και mod του SIII. Κατά την άποψη μου η 4.0.3 είναι πιό σταθερή. Το wipe data είναι απαραίτητο όταν αλλάζεις rom π.χ. από omega σε Pulse rom. Όταν πας σε μια νέα έκδοση της ίδιας rom δεν είναι απαραίτητο π.χ. omega v14 σε omega v15. Όταν κάνεις wipe data χάνεις τηλέφωνα, εφαρμογές, μηνύματα και γενικά δεδομένα. Φωτογραφίες, τραγούδια και οτιδήποτε έχεις αποθηκευμένα στην εξωτερική και εσωτερική μνήμη δε χάνονται. Όταν μπείς στο play store και πατήσεις το αριστερό κουμπί, "οι εφαρμογές μου", σου βγάζει τις εγκατεστημένες εφαρμογές και όλες όσες έχεις κατεβάσει με τις προηγούμενες rom. Οπότε τις ξαναεγκαθιστάς από εκεί. Επίσης μια λύση με τις επαφές είναι να τις αποθηκεύσεις ως google επαφες οπότε δεν ξανα ασχολείσαι μαζί τους αφου κάθε φορά που αλλάζεις rom με το που περνάς τον λογαριασμό σου και μπαίνεις στο ιντερνετ θα γίνεται αυτόματα συγχρονισμός. Αν τελικά πας στη CM10 τότε κάνε ότι σου λέει ο Developer φλάσαρε με odin το ClockworkMod Recovery 5.5.0.4 για να είσαι σίγουρος.

4.0.3 (stock βέβαια) είναι που έχω τώρα.. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τρομέρα παράπονα (χωρίς βέβαια να'χω δοκιμάσω και κάτι άλλο για να έχω μέτρο σύγκρισης), εκτός από το θέμα με το wi-fi που ανέφερα και πιο πριν, κάποια παροδικά lag-αρίσματα και κάποια reboot που το πιάνει κάποιες φορές και κάνει, αλλά εκεί έχω την υποψία πως παίζει ρόλο η 32άρα MicroSD που πήρα. Είτε είναι μούφα (αγορασμένη από eBay αλλά Transcend), είτε επειδή είναι class 4 και θέλει πιο γρήγορη για τέτοιο μέγεθος. Μερικές φορές περνώντας κάποιες apps στην εξωτερική κάρτα φαίνεται να σκαλώνει και κάνει reboot κάθε 30-40 δευτερόλεπτα. Μόλις όμως αρχίσω να σβήνω κάποιες εφαρμογές (ή να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο) σταματάει. Κι αυτό δεν το έκανε στην 4άρα κάρτα που είχε όταν έπεσε στα χέρια μου η συσκευή..

Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο είναι η αλήθεια, τώρα αν υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα με bugs δεν ξέρω. Εγώ για καλύτερο θέλω να το βάλω. Αν είναι να σκαλώνει περισσότερο.. :O

Βγάζουν συνέχεια nightlies εκδόσεις από ό,τι είδα στην CM, κι αυτά αν κατάλαβα καλά πρέπει να τα περνάς κάθε φορά manually..

Δηλαδή είναι μούφα αυτά που υπόσχεται ή είναι τόσο γρήγορη και smooth η cm10 που φαίνεται να μην λειτουργεί;

Μούφα δεν μπορεί να είναι γιατί έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα από κατόχους του S και άλλων παλαιότερων συσκευών αλλά σε S2 είτε ics 4.0.4 είτε cm δεν πιστεύω πως θα φανεί διαφορά. Τα script του δεν τα διάβασα (θα τα δω το βραδυ) αλλά είδα ότι πειράζει αρκετά και σημαντικά πράγματα στη δομή του κινητού οπότε γενικότερα, κρατάμε backup..

Σε Cm10 που έχει το φρικτό bug της ram δεν είναι και εύκολο να παρατηρήσω διαφορές σε θέμα ram γιατί είναι έτσι και αλλιώς bugged. Από θέμα ταχύτητας όταν δεν buggarei η ram πετάει έτσι κι αλλιώς η cm οπότε δεν φάνηκε να κάνει τη διαφορά, ούτε το άλλο 50% που λέει είδα να κάνει κάτι (δοκίμασα τον τρόπο μέσω windows).

Μην με παρεξηγείτε όμως, μπορεί αυτό που δεν κάνει προς το παρών σε Jb Cm10, σε ics να πετυχαίνει και με το παραπάνω, όσο κρατάτε backup δοκιμάζετε και κρίνετε ανάλογα.

Εγώ είχα την εντύπωση πως όντως πήγαινε στο θέμα multitask πιο γρήγορα όπως προείπα μέχρι που γύρισα στο backup και είδα ακριβώς την ίδια απόκριση και ταχύτητα.

Edit: Το άλλο 50% που λέει να κάνεις σχετικά με το service.jar κτλ στην ουσία σου δίνει 2 δυνατότητες (νομίζω δηλαδή, διορθώστε με αν γράφω κάτι λάθος γιατί τα πέρασα "στο πόδι").

* Μία σχετικά με τον Launcher που φοράς, ουσιαστικά σου δίνει την επιλογή να τον περάσεις σαν Do Not Kill εφαρμογή στο λογισμικό ώστε να μην βλέπεις καμιά φορά τα widget και γενικά οι Homescreens να επανεμφανίζονται (γίνεται ουσιαστικά επανεκκίνηση του Launcher και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση)

* Δεύτερη δυνατότητα - Multitasking - σου λέει στην ουσία πως το Android έχει φτιαχτεί ώστε να κρατάει 15 κρυφές εφαρμογές ανοιχτές στο backround και άλλες 30 μπροστά για Multitask σε περίπτωση που θελήσεις να τις ανοίγεις γρήγορα και τις διαγράφει ανά 30 λεπτά. Αυτό το mod αντί για 30 λεπτά σου δίνει 24 ώρες και 70 εφαρμογές αντίστοιχα για τις ανοιχτές εφαρμογές.

Προσωπική άποψη, περιττό. Οκ είπαμε έχουμε ram αρκετή και δεν κολλάει η συσκευή και φορτωμένη να είναι, αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να τη φορτώσουμε με το ζόρι. Προσωπική άποψη πάντα.

Τώρα σχετικά με το πρώτο 50%, το επίσημο Supercharger script, θα το δω αργότερα...

Edited by Sofos_5

Εγω ξαναλεω οτι με 4.0.3 και syiah 4.1.15 me πολυ πειραγμα στ εxtweaks. Kai με ενα καλο σεταπ στα schedulers etc συνολικα γρηγορη αποδοση αλλα απο ραμ ξεμενα...κατι εφαρμ. Ανοιχτες και batman rises.. Παπαλα..παρολα τα μεμορι μπουστ....τωρα βλεπω και νοιωθω οτι οιτι και να ανοιξω το αντεχει...δεν γονατιζει. Απενεργοποιησα τα memory boost και οτι αλλο εχει να κανει με μνημη και με το σκριπτ μονο του ελυσα ενα βασικο μου προβλημα..τωρα οτι μου παρουσιαστει θα ενημερωσω.

Υπάρχει μια λίστα, αυτή:

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html

Τώρα κατά πόσο είναι έγκυρη ή πλήρης, δεν ξέρω..

Μπες να γράψεις ένα μήνυμα προκειμένου να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, έπειτα πάτησε το γραναζάκι και στη "Γλώσσα Εισαγωγής" κάνε τικ στα Ελληνικά.. κράτησε και Αγγλικά ή ότι όποια άλλη γλώσσα θες, ώστε με slide να αλλάζεις..

δειχνει στο space ελληνικα αλλα τα πληκτρα παραμενουν αγγληκα καμια ιδεα?

Screenshot home+power 2 secs

Καλύτερη η λύση του Στράτου.. και εγγυημένη..

Edited by Giov87

Πιθανόν έχεις πρόβλημα με το CRC.

Λύση έχω δώσει ΕΔΩ

Υπόψιν ότι θα σου κάνει factory reset.

Ξερει κανεις γιατι απεσυραν το Ex Tweaks απο το Google Play;

Μαζι με την ρομ του Στρατου εχω βαλει Siyah 4.1.5 αλλα δεν μου λειτουργει το BLN ,κι ελεγα να την απεγκαταστησω και να την εγκαταστησω και παλι αλλα δεν την βρηκα...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)