baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Υπόψιν δε κάνει για stock roms (odexed roms). Θα πρέπει να έχεις deodexed rom (σχεδόν όλες οι custom είναι deodexed). Δηλαδη για την nordic 4.0.4 official δεν μας κανει? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δηλαδη για την nordic 4.0.4 official δεν μας κανει? Προφανώς όχι αφού λέει ότι σε stock (official καλύτερα) δεν.. Γιατί είχα στο μυαλό μου ότι ήσουν έτοιμος να φλασάρεις την Pulse του Στράτου και περίμενα εντυπώσεις..;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δηλαδη για την nordic 4.0.4 official δεν μας κανει? Αυτό ακριβώς είπα.Δε κάνει. Μπορείς να δοκιμάσεις όμως το εξής: Φλάσαρε το mod και μετά σβήσε το SystemUI.odex από το φάκελο system/app (ΚΡΑΤΑ BACKUP ΠΡΩΤΑ!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Προφανώς όχι αφού λέει ότι σε stock (official καλύτερα) δεν.. Γιατί είχα στο μυαλό μου ότι ήσουν έτοιμος να φλασάρεις την Pulse του Στράτου και περίμενα εντυπώσεις..;:p :lol: :lol: :lol: Α ρε Μάκη.. ακόμα?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) :lol: :lol: :lol: Α ρε Μάκη.. ακόμα?? :p Να βάλετε όλοι πρώτα... κι όταν λέμε όλοι εννοούμε ΌΟΟοοοοολοι....:lol: ...άσε που θα σας είχα γεμίσει με ποστς εντυπώσεων....!:D Edited September 19, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Να βάλετε όλοι πρώτα... κι όταν λέμε όλοι εννοούμε ΌΟΟοοοοολοι....:lol: Συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά είμαστε στο θέμα "Eπίσημα firmwares" :) Στο θέμα μας τώρα ... αν και δε το έχω δοκιμάσει προσωπικά, κατά πάσα πιθανότητα με τον τρόπο που είπα πριν, θα δουλέψει. Όποιος το δοκιμάσει, ας δώσει και ένα feedback (βοηθάμε και τους υπόλοιπους έτσι, μη κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας!) και αν είναι εύκολο και ένα thanks στο αντίστοιχο θέμα , που έχω ανεβάσει στο XDA :) (Είναι στην υπογραφή μου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831305 Εδώ είσαι,στην wanam δουλεύει απλά δεν μπορώ να βάλω μοντ γιατί κολλάει εννοώ το μπλε θέμα για την μπαταρία κτλπ Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831305 Εδώ είσαι,στην wanam δουλεύει απλά δεν μπορώ να βάλω μοντ γιατί κολλάει εννοώ το μπλε θέμα για την μπαταρία κτλπ Swyped from my SII using tapatalk Αν διαβάσεις τα σχόλια των χρηστών, έχει πολλά bugs. Μέχρις του σημείου να μη παίζει το ... facebook! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αυτό ακριβώς είπα.Δε κάνει. Μπορείς να δοκιμάσεις όμως το εξής: Φλάσαρε το mod και μετά σβήσε το SystemUI.odex από το φάκελο system/app (ΚΡΑΤΑ BACKUP ΠΡΩΤΑ!) Οποτε να κρατησω ενα nandroid backup και μετα να σβησω το αρχειο. Αυτο το σβησιμο του systemui.odex, δε θα επιφερει βλαβες στο κινητο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Έχω βάλει εδώ και λίγες μέρες στο XDA, to Lidroid mod σε Universal 4.0.4 μορφή, για deodexed roms. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει εδώ Και ένα πατηματάκι στο thanks button, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν :) Αυτό το ρημάδι το thanks button που είναι και δεν το βλέπω πουθενά; η τόσο γκαβός είμαι πια; :cry::lol: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αυτό το ρημάδι το thanks button που είναι και δεν το βλέπω πουθενά; η τόσο γκαβός είμαι πια; :cry::lol: Στο κάτω αριστερό μέρος του post Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αν διαβάσεις τα σχόλια των χρηστών, έχει πολλά bugs. Μέχρις του σημείου να μη παίζει το ... facebook! Ναι ρε συ απλά επειδή άλλες το έχουν, αφού η δικιά σου ρομ είναι ελαφριά μήπως δουλεύει μια χαρά Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ναι ρε συ απλά επειδή άλλες το έχουν, αφού η δικιά σου ρομ είναι ελαφριά μήπως δουλεύει μια χαρά Swyped from my SII using tapatalk Το πρόβλημα είναι στο ίδιο το mod, που δεν είναι σωστό :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Το πρόβλημα είναι στο ίδιο το mod, που δεν είναι σωστό :) Στρατος, μπορεις μηπως να μου απαντησεις στο post #5064? Edited September 19, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Στρατος, μπορεις μηπως να μου απαντησεις στο post #5064? Φίλε μου είναι αυτονόητο. Λες να σου έδωσα οδηγίες "πως να κάνεις ζημιά στο τηλέφωνό σου"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Φίλε μου είναι αυτονόητο. Λες να σου έδωσα οδηγίες "πως να κάνεις ζημιά στο τηλέφωνό σου"; Οχι βασικα η απορια μου κυριως ηταν αν πρεπει να κανω nandroid backup η απλα να κρατησω το αρχειο που θα σβησω καπου αλλου. Ευχαριστω και συγνωμη αν σε κουρασα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Οχι βασικα η απορια μου κυριως ηταν αν πρεπει να κανω nandroid backup η απλα να κρατησω το αρχειο που θα σβησω καπου αλλου. Ευχαριστω και συγνωμη αν σε κουρασα. Αν ξέρεις πως να το επαναφέρεις χειροκίνητα, τότε μπορείς και να το κρατήσεις backup μόνο του. Πάντως ήδη το δοκίμασε άλλος σε παρόμοια κατάσταση με σένα και του δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ενταξει φιλε Στρατο τα κατάφερα, δούλεψε και σε μένα! Ευχαριστώ. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στρατό κατεβάζω την ρομ σου, θέλω να με πεις να αλλάξω κερνελ η να την αφήσω όπως είναι; να βάλω τον siyah εννοώ Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στρατό κατεβάζω την ρομ σου, θέλω να με πεις να αλλάξω κερνελ η να την αφήσω όπως είναι; να βάλω τον siyah εννοώ Swyped from my SII using tapatalk Την φοράω 3 μέρες τώρα.. Δεν χρειάζεται άλλον kernel.. είναι μια χαρά έτσι και σε θέμα αυτονομίας αλλά και λειτουργικότητας! :happy: Γνώμη μου πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Θα την δοκιμάσω αν κατέβει κάποτε αλλά θα βάλω τον siyah για τα tweeks του....στράτο με τι όνομα γράφεις στο xda? δεν μπορώ να ποσταρω εκεί με τίποτα Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Θα την δοκιμάσω αν κατέβει κάποτε αλλά θα βάλω τον siyah για τα tweeks του....στράτο με τι όνομα γράφεις στο xda? δεν μπορώ να ποσταρω εκεί με τίποτα Swyped from my SII using tapatalk zscomp :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 μπορει κάποιος να μου στείλει την stock GALLERY απο XWLP7 4.03 ? μετα απο ένα mod θελω να ξαναβάλω την original. ευχαριστώωωωωωωω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να σταματησω εφαρμογες που τρεχουν για να μην μου τρωει μπαταρια συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Με το titanium, αλλά τι θες να σταματήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts