apostolos3 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Και πως την κάνεις επιλογή ;Για δώσε οδηγίες ; Δυστυχως δεν τα καταφερα να μπουταρει η δευτερη ρομ γιατι αποτι καταλαβα πρεπει και οι δυο ναναι custom rom και επειδη εχω officiall γιαυτο. ειναι πολυ ευκολη διαδικασια.δες εδω στο κερνελ 3.ο.1 http://www.gokhanmoral.com/ παντος σαν ιδεα ειναι καλο το dualboot sτο κινητο μας.οπιος φοραει custom rom μπορει να δοκιμασει.αναφερομαι σε ICS Roms ετσι Edited April 11, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1313 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εχω κανει ολλα τα βηματα που αναφερει ο φιλος μας στο post για το root...οταν ομως παω στο odin na φωρτωσω το insecure kernel ενω ειμαι σιγουρος οτι εχω κατεβασει το σωστο και εχω κανει ολλα τα υπολοιπα βηματα σωστα,,,οταν παταω start μου λεει οτι gti9100_xwkk5_insecure md5 is invalid.....πριν ρωτησει κανενας ειμαι σε download mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 γεια!! απο κατεβάζουμε την CyanogenMod9, ψάχνω αλλά τίποτα! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 γεια!! απο κατεβάζουμε την CyanogenMod9, ψάχνω αλλά τίποτα! ευχαριστώ! http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxys2 Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxys2 Η εγκατασταση της ειναι ιδια με την omega η γινεται απαραιτητα με Odin? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1313 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εχω κανει ολλα τα βηματα που αναφερει ο φιλος μας στο post για το root...οταν ομως παω στο odin na φωρτωσω το insecure kernel ενω ειμαι σιγουρος οτι εχω κατεβασει το σωστο και εχω κανει ολλα τα υπολοιπα βηματα σωστα,,,οταν παταω start μου λεει οτι gti9100_xwkk5_insecure md5 is invalid.....πριν ρωτησει κανενας ειμαι σε download mode μπορει να βοηθησει καπιος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 μπορει να βοηθησει καπιος????? καντο με το δευτερο τροπο απο τον οδηγο( ποστ 2 ) CFROOT kernel Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ενημερώνω ότι έβγαλε update σε 1.3 o westcrip (resurrection) σήμερα... Αν και πολλά updates χωρίς νόημα βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ενημερώνω ότι έβγαλε update σε 1.3 o westcrip (resurrection) σήμερα... Αν και πολλά updates χωρίς νόημα βλέπω. Όχι ,αυτό έχει νόημα γιατί η 1.2 είχε πολλά bugs Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Όχι ,αυτό έχει νόημα γιατί η 1.2 είχε πολλά bugs Και όμως παραμένω με την 1.2 και δεν έχω αντιμετωπίσει σχεδόν κανένα πρόβλημα. Το μόνο bug που συνάντησα ήταν με τη lockscreen όταν το γύριζες σε honeycomb που δεν υπήρχε unlock button. Από κει και πέρα ούτε force crashes, ούτε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ενημερώνω ότι έβγαλε update σε 1.3 o westcrip (resurrection) σήμερα... Αν και πολλά updates χωρίς νόημα βλέπω. Oxi αυτο ειχε πραγματικα νοημα , η 1.2 ειχε πολλα bugs , τωρα δουλευει απροβληματιστα , Μολις την περασα και ολα δειχνουν μια χαρα , αν και θελω λιγο χρονο να την συνηθισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδιά όσοι έχετε βάλει ics οι εφαρμογές σας έχουν παραμείνει ή χρειάζετε να κάνουμε update σε όλες ώστε να είναι συμβατές με ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Oxi αυτο ειχε πραγματικα νοημα , η 1.2 ειχε πολλα bugs , τωρα δουλευει απροβληματιστα , Μολις την περασα και ολα δειχνουν μια χαρα , αν και θελω λιγο χρονο να την συνηθισω Είναι και 4.0.4 cm9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδιά όσοι έχετε βάλει ics οι εφαρμογές σας έχουν παραμείνει ή χρειάζετε να κάνουμε update σε όλες ώστε να είναι συμβατές με ics? Οι περισσότερες είναι συμβατές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 τα αρχεια της external micro sd φαινονται απο την διαχειριση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 μαγκες ποια ics προτεινετε απο αυτες τις τρεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1513150&page=248 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1530179 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 εγω προτεινω την HYDROGEN ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δοκιμασα κ εγω τη Ressurection Remix κ η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε, αν κ με ψιλοχαλασαν τα μεγαλα εικονιδια του launcher κ εφαγε μια φρικη το notification menu μπερδευτηκαν wifi/bluetooth κτλ, τα γραφικα τους.. Αλλο ηθελα να ρωτησω.. Υπαρχει μηπως κανενα .apk για επαφες κ dialer οπως ειναι στη GB? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δοκιμασα κ εγω τη Ressurection Remix κ η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε, αν κ με ψιλοχαλασαν τα μεγαλα εικονιδια του launcher κ εφαγε μια φρικη το notification menu μπερδευτηκαν wifi/bluetooth κτλ, τα γραφικα τους.. Αλλο ηθελα να ρωτησω.. Υπαρχει μηπως κανενα .apk για επαφες κ dialer οπως ειναι στη GB? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Για την notification bar αν πας στο ROM control/ toogles , μπορείς να την αλλάξεις και να την κανείς όπως παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Για την notification bar αν πας στο ROM control/ toogles , μπορείς να την αλλάξεις και να την κανείς όπως παλιά Μου αρεσει οπως ειναι, απλα ψιλοκολλησαν τα γραφικα σε καποια φαση. Σχετικα με τα αλλα 2 που ρωτησα αν γνωριζει καποιος θα του ημουν υποχρεος :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μου αρεσει οπως ειναι, απλα ψιλοκολλησαν τα γραφικα σε καποια φαση. Σχετικα με τα αλλα 2 που ρωτησα αν γνωριζει καποιος θα του ημουν υποχρεος :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 και εγω ειχα κολλησει στην αρχη , αλλα τωρα με βολευει παρα πολυ , εχει επαφες και μητρωο κλησεων μαζι , κατι που εχει βγαλει η samsung απο το ICS , οντως στο GB ηταν το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλησπερα παιδες και καλο Πασχα. Εχω περασμενη την omega 10.4 στη συσκευη. Μου ζηταει ενημερωση στο play store ο Touchwiz launcher αλλα εξαιτιας καποιου σφαλματος (941) δεν μπορω να κανω την αναβαθμιση του. Ξερετε τι συμβαινει? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλησπερα παιδες και καλο Πασχα. Εχω περασμενη την omega 10.4 στη συσκευη. Μου ζηταει ενημερωση στο play store ο Touchwiz launcher αλλα εξαιτιας καποιου σφαλματος (941) δεν μπορω να κανω την αναβαθμιση του. Ξερετε τι συμβαινει? κανε ενα clear cache και data στο play store και ξαναδοκίμασε Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 κανε ενα clear cache και data στο play store και ξαναδοκίμασε Και μια ακομα ερωτηση που δεν εχει απαντηθει ακομα, μιας και σε βρηκα εδω. Στο cpu no frills ποιος ειναι ο καλυτερος governor για πιο καλη μπαταρια και καλυτερο I/O? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Και μια ακομα ερωτηση που δεν εχει απαντηθει ακομα, μιας και σε βρηκα εδω. Στο cpu no frills ποιος ειναι ο καλυτερος governor για πιο καλη μπαταρια και καλυτερο I/O? Τι kernel φοράς? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts