g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ναι αυτό ειναι το θέμα.. flashaρισμα αναγκαστικά.. τα σβησε όλα δεν κράτησε τίποτα. Τέσπα, μιας και έφαγε φλασαρισμα και όλα πήγανε στα ταρταρα.. υπάρχει τίποτα απο ics; ..η καμια άλλη καλή rom να του βάλω; .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ναι αυτό ειναι το θέμα.. flashaρισμα αναγκαστικά.. τα σβησε όλα δεν κράτησε τίποτα. Τέσπα, μιας και έφαγε φλασαρισμα και όλα πήγανε στα ταρταρα.. υπάρχει τίποτα απο ics; ..η καμια άλλη καλή rom να του βάλω; .. Αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία....γνώμη μου....ξέχνα προς το παρόν το ICS. Από 2.3.6...έχει ένα κάρο....Για αλλοδαπές ρομ, στο XDA θα βρεις πάρα πολλές.Βάλε από ΧΧ5 έκδοση και πάνω. Για εγχώρια προϊόντα έχουμε 2. Pulse-Omega. Τσεκάρεις, βλέπεις τι σου ταιριάζει και επιλέγεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εγώ με ICS εδώ και 2 βδομάδες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τo XXLPB είναι πολύ καλό firmware και σήμερα βγήκε και καινούριο. Το μόνο που λείπει από ics για εμένα είναι μόντες τύπου: undervolting, hacked camera, full screen dialer, κτλ... αλλά είναι πολύ ερωτεύσιμο το ICS για να γυρίσεις πίσω σε 2.3..... :) Μπορείς να δοκιμάσεις του Ioathe την ICS που είναι πολύ κοντά στην stock, η κάποια πιό λιτή όπως την Resurrection Remix. Αν βάλεις του ioathe, μην ξεχάσεις να βάλεις κάποιον από τους ICS Launchers.. (trebuchet, nova, apex) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Έβλεπα αυτήν εδώ αλλα λες όχι ακόμα παγωτό.. οκ περιμένουμε (μέχρι να βγει κάτι καλό) ..απο Cyanogenmod τίποτα καλό δεν παίζει ε; .. Σταθερή θέλω να είναι γρήγορη και να μην γονατίζει την μπαταρία (ξέρω πολλά ζητάω :P) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ναι αυτό ειναι το θέμα.. flashaρισμα αναγκαστικά.. τα σβησε όλα δεν κράτησε τίποτα. Τέσπα, μιας και έφαγε φλασαρισμα και όλα πήγανε στα ταρταρα.. υπάρχει τίποτα απο ics; ..η καμια άλλη καλή rom να του βάλω; .. Έβλεπα αυτήν εδώ αλλα λες να μην όχι ακόμα παγωτό.. οκ περιμένουμε (μέχρι να βγει κάτι καλό) ..απο Cyanogenmod τίποτα καλό δεν παίζει ε; .. Σταθερή θέλω να είναι γρήγορη και να μην γονατίζει την μπαταρία (ξέρω πολλά ζητάω :P) .. Η CyanogenMod9 (ICS) είναι ψιλοπατάτα σε σχέση με τις samsung based που κυκλοφορούν.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μάλλον θα βάλω αυτήν την Omega v3.0 να δω και πως είναι λίγο το παγωτό.. και αν δεν μου κάνει την βγάζω. Ερώτηση.. κατεβάζω το .zip αρχείο το πετάω στην sd και το φλασαρο μέσω recovery κανονικά έτσι; ..Χρειάζεται να κάνω και τα Wipe data / factory reset σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μάλλον θα βάλω αυτήν την Omega v3.0 να δω και πως είναι λίγο το παγωτό.. και αν δεν μου κάνει την βγάζω. Ερώτηση.. κατεβάζω το .zip αρχείο το πετάω στην sd και το φλασαρο μέσω recovery κανονικά έτσι; ..Χρειάζεται να κάνω και τα Wipe data / factory reset σωστά; Ναι καλό είναι να κάνεις wipe data /factory καθώς και wipe cache και wipe dalvik cache (στο advanced είναι αυτό) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 οκ αδερφέ.. thnx :) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδιά προσπαθώ να κάνω root, αλλά όταν πάω να περάσω μέσα απ το odin τον insecure kernel μου γράφει invalid kernel ή κάπως έτσι. Τον κατέβασα απ το link του οδηγού και είναι ο XWKK5. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδιά προσπαθώ να κάνω root, αλλά όταν πάω να περάσω μέσα απ το odin τον insecure kernel μου γράφει invalid kernel ή κάπως έτσι. Τον κατέβασα απ το link του οδηγού και είναι ο XWKK5. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Αν τον κατέβασες σε zip, πρέπει πρώτα να τον αποσυμπιέσεις. Το tar βάζεις στο Odin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Αν τον κατέβασες σε zip, πρέπει πρώτα να τον αποσυμπιέσεις. Το tar βάζεις στο Odin Τον έχω αποσυμπιέσει κανονικά Στράτο. insecure.tar.md5 είναι η κατάληξη ps Διαβάζω τώρα στο xda ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Αλλά δεβλέπω κάπου ποιον insecure τηα μπορούσα να φλασάρω στη θέση αυτού που δε δουλεύει.. Edited February 17, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Τον έχω αποσυμπιέσει κανονικά Στράτο. insecure.tar.md5 είναι η κατάληξη Τον βάζεις στο PDA; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ναι εννοείται τον βάζω στο pda και όταν πατάω start στο odin μου γράφει invalid kernel, κάπως έτσι. Αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22641842#post22641842 εδώ έχει αν δεις το ίδιο πρόβλημα. Του δίνουν λύση, αλλά για cfroot, εγώ θέλω να κάνω απλό root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ναι εννοείται τον βάζω στο pda και όταν πατάω start στο odin μου γράφει invalid kernel, κάπως έτσι. Αυτός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22641842#post22641842 εδώ έχει αν δεις το ίδιο πρόβλημα. Του δίνουν λύση, αλλά για cfroot, εγώ θέλω να κάνω απλό root. Ο CF-root είναι ο μαμά κερνελ με 2-3 προσθήκες που μόνο καλό κάνουν. Αν επιμένεις στον "απλό" , δοκίμασε να βγάλεις την κατάληξη md5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εγώ με ICS εδώ και 2 βδομάδες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τo XXLPB είναι πολύ καλό firmware και σήμερα βγήκε και καινούριο. Το μόνο που λείπει από ics για εμένα είναι μόντες τύπου: undervolting, hacked camera, full screen dialer, κτλ... αλλά είναι πολύ ερωτεύσιμο το ICS για να γυρίσεις πίσω σε 2.3..... :) Μπορείς να δοκιμάσεις του Ioathe την ICS που είναι πολύ κοντά στην stock, η κάποια πιό λιτή όπως την Resurrection Remix. Αν βάλεις του ioathe, μην ξεχάσεις να βάλεις κάποιον από τους ICS Launchers.. (trebuchet, nova, apex) Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Έκανα cfroot και όλα οκ, ευχαριστώ πολύ Στράτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μάγκες μια απορία ακόμα έχω.. (μιας και πειραματίζομαι τώρα, περνάω διάφορες ρομ να τις δω) ..για κάθε rom πρέπει να κάνουμε root; ..η μια φορά που είχα κάνει πρώτη φορά που πέρασα custom φτάνει; .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μάγκες μια απορία ακόμα έχω.. (μιας και πειραματίζομαι τώρα, περνάω διάφορες ρομ να τις δω) ..για κάθε rom πρέπει να κάνουμε root; ..η μια φορά που είχα κάνει πρώτη φορά που πέρασα custom φτάνει; .. Αν αλλάζεις custom, είναι όλες rooted :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) ναι μόνο για custom.. οπότε δεν χρειάζεται τίποτα.. nice :) η κόκκινη τελίτσα πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών ξέρουμε τι είναι; .. Edit: Φίλε μου.. επειδή βλέπω εσύ το πόσταρες, μπορείς να μου δώσεις link για download; ..Γιατί απ το rapid δεν κατεβαίνει.. Edited February 17, 2012 by g4ssecca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ναι μόνο για custom.. οπότε δεν χρειάζεται τίποτα.. nice :) η κόκκινη τελίτσα πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών ξέρουμε τι είναι; .. Η κόκκινη τελίτσα δείχνει ποιές εφαρμογές τρέχουν στο background εκείνη τη στιγμή. (Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και πολλές άλλες διεργασίες οι οποίες δεν φαίνονται ως εφαρμογές στο μενού των εφαρμογών. Ωστόσο για τις τελευταίες ισχύει συνήθως ο κανόνας ή τις παγώνεις - αφαιρείς- ή τις αφήνεις και δεν κάνεις τίποτε γιατί αν απλά τις σταματήσεις ξαναρχίζουν μόνες τους και σου τρώνε περισσότερη μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Αν περασω την KK5 (2.3.6) και αλλαξω το sales code σε EUR, μεσω KIES θα λαμβανω ενημερωσεις για πιθανη αναβαθμιση? Τωρα φοραω 2.3.4, ελληνικο, αγορασμενο απο Πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Η κόκκινη τελίτσα δείχνει ποιές εφαρμογές τρέχουν στο background εκείνη τη στιγμή. (Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και πολλές άλλες διεργασίες οι οποίες δεν φαίνονται ως εφαρμογές στο μενού των εφαρμογών. Ωστόσο για τις τελευταίες ισχύει συνήθως ο κανόνας ή τις παγώνεις - αφαιρείς- ή τις αφήνεις και δεν κάνεις τίποτε γιατί αν απλά τις σταματήσεις ξαναρχίζουν μόνες τους και σου τρώνε περισσότερη μπαταρία). μάλιστα.. οκ ας τρέχουν, γιατί τις ανοίγω κάθε λίγο οπότε δεν υπάρχει λόγος να τις κλείνω απ την διαχείριση.. όπως είπες περισσότερη μπαταρία θα φάνε.. thnx πράκτορα 007 ;) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Αν περασω την KK5 (2.3.6) και αλλαξω το sales code σε EUR, μεσω KIES θα λαμβανω ενημερωσεις για πιθανη αναβαθμιση? Τωρα φοραω 2.3.4, ελληνικο, αγορασμενο απο Πλαισιο Χμ, την περασα, αλλα τωρα το KIES λεει "Your device does not support software upgrading via Kies" Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Χμ, την περασα, αλλα τωρα το KIES λεει "Your device does not support software upgrading via Kies" Καμια ιδεα? Ναι γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει η ΚΚ5.Αλλά μη σκας.Έχεις πιο καινούρια από αυτή που δείνει το Kies. Κι αν αργότερα θες να βάλεις και το ICS, ξαναπερνάς την ΚΙ4 και θα το πάρεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) εχω βαλει απο εχθες το βραδυ την checkrom v6.πολυ σταθερη οπως και η προηγουμενη εκδοση,και γρηγορη.περιμενω να την δω και απο μπαταρια πως παει... Τώρα στο κυριως θεμα...Με την checkrom v4 και τον siyah 2.6.11 και κανονικη χρηση του κινητου(αρκετο browsing και λιγο gaming,μιση ωρα viber και μιση ωρα κληση) καταφερα να το κανω να κρατησει 4 ημερες. Απο voltage control:I/O Scheduler:BFQ Governor:Lulzactive CPU:100-1400 FREQUENCY VOLTAGE 100 850 200 875 500 900 800 975 1000 1075 1200 1175 1400 1300 Επισης απο την lulzactive app εχω: inc_cpu_load:70% pump_up_step:2 pump_down_step:1 screen_off_min_step:7@100 up_sample_time:2400 down_sample_time:3800 το κινητο ειναι σταθερο και χωρις κολληματα και για του λογου το αληθες ακολουθει screenshot Edited February 18, 2012 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts