nokpos Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 καλημερα παιδες θα ηθελα να ρωτησω κατι. αγορασα μεταχειρισμενο το galaxy s2 και ειχε ροοτ αλλα οχι το clockwokrkmod οταν παω να μπω με το power +vol down μου βγαζει στο μενου που εχει μονο 4-5 επιλογες με τα μπλε γραμματα και εχει μονο να διαλεξω το update.zip,restart,και wipe αν θυμαμε καλα ! πως θα μπορεσω να του περασω το clockwokrkmod?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 καλημερα παιδες θα ηθελα να ρωτησω κατι. αγορασα μεταχειρισμενο το galaxy s2 και ειχε ροοτ αλλα οχι το clockwokrkmod οταν παω να μπω με το power +vol down μου βγαζει στο μενου που εχει μονο 4-5 επιλογες με τα μπλε γραμματα και εχει μονο να διαλεξω το update.zip,restart,και wipe αν θυμαμε καλα ! πως θα μπορεσω να του περασω το clockwokrkmod?? Περνάς με odin τον αντίστοιχο cf root kernel για την εκδοση ρομ που έχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά προσπαθώ να βρω λύση σχετικά με τα πλαϊνά κουμπάκια της έντασης του ήχου. Χαμηλώνω την ένταση του μεγαφώνου τις νυχτερινές ώρες που ακούω μουσική, και ταυτόχρονα χαμηλώνει και ο ήχος κλήσης... Αν δεν θυμηθώ να ξανά ανεβάσω την ένταση, το πρωί δεν ακούω το τηλέφωνο όταν με καλεί κάποιος.. Βλακεία της samsung, ή του antroid; Διορθώνετε αυτό; Δεν μπόρεσα να βρω άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 πατα στον es συνεχομενα πανω στο αστερακι πανω αριστερα και θα δεις εκει μεσα το φακελο data και το .siyah Εκει πηγαινα και πριν αλλα δεν μπορω να τον δω και παλι τον φακελο του siyah... Παντως για σιγουριο πηρα backup και με το EFS pro, ποσταρα και εναν μινι-οδηγο στο αντιστοιχο thread για οποιον ενδιαφερεται και δεν μπορει να βρει αλλιως λυση. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 δεν μπορω να βρω το αρχειο για τον κερνελ μου .. O kernel μου ειναι xxkg2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλημερα. Γνωριζει καποιος γιατι μου βγαζει λαθος ωρα (+3 ωρες) απο το κανονικο στα εισερχομενα μυνηματα στο go sms pro? ευχαριστω. υγ. και στο εργοστασιακο προγραμμα το ιδιο κανει και δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις ωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά προσπαθώ να βρω λύση σχετικά με τα πλαϊνά κουμπάκια της έντασης του ήχου. Χαμηλώνω την ένταση του μεγαφώνου τις νυχτερινές ώρες που ακούω μουσική, και ταυτόχρονα χαμηλώνει και ο ήχος κλήσης... Αν δεν θυμηθώ να ξανά ανεβάσω την ένταση, το πρωί δεν ακούω το τηλέφωνο όταν με καλεί κάποιος.. Βλακεία της samsung, ή του antroid; Διορθώνετε αυτό; Δεν μπόρεσα να βρω άκρη... Εξαρτάται τι χαμηλωνεις. Άλλο είναι το ringer volume, και άλλο το media volume. Αν δεν παίζει μουσική, χαμηλώνει το πρώτο. Αν παίζει, το δεύτερο. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nodirem Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το GPS δεν κληδώνει με τίποτα ενώ είμαι σε εξωτερικό χώρο. Έχω την τελευταία Omega (10.3) αλλά και με προηγούμενες Roms το ίδιο έκανε. Μπορουμε να κάνουμε κάτι? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Όσοι φοράτε τον kernel του τούρκου δοκιμάστε τα settings που δίνει ένας τύπος στο παρακάτω λινκ..τα έχω περάσει από χτες και όντως κάνουν δουλειά... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466017 Sent from Galaxy Στο πρώτο βήμα ποιο από τα 3 περνάμε ; * GOVERNOR & SCHEDULER MATCH-UP: 1. BFQ / ONDEMAND 2. NOOP / CONSERVATIVE 3. SIO / SMARTASSV2 *** Please test them out and find which combination works best for you *** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Όποιο θέλεις. Εγώ λέω για μπαταρία καλύτερος ο ondemand, καθώς στον conservative έχουν γίνει tweaks για μικρότερο rate, άρα λίγο καλύτερη απόδοση, αλλά λίγο χειρότερη μπαταρία. Αυτό έλεγε και ο gokhanmoral για 2.6.9-3.610-2.6.11 Το έβαλε προσωρινά σε conservative και μετά ξανά ondemand για καλύτερη μπαταρία. Βέβαια μπορείς να βάλεις sio+ondemand ή noop+ondemand, όλα δουλεύουν. Ο kernel default έχει bfq+ondemand πάντως και έτσι τον κράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ακριβώς..σου λέει τους καλύτερους συνδυασμούς scheduler και governor και εσύ διαλέγεις αυτόν που θέλεις..κάποια στιγμή που τον ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω deadline με conservative μου είπε ότι οι παραπάνω τρεις συνδυασμοί είναι αυτοί που συνιστά αυτός μετά από πολλές δοκιμές που έκανε αλλά ότι θα μπορούσα να δοκιμάσω και με deadline αν ήθελα για να δω τα αποτελέσματα..τώρα παίζω πάλι με noop και conservative και βλέπουμε;) Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το GPS δεν κληδώνει με τίποτα ενώ είμαι σε εξωτερικό χώρο. Έχω την τελευταία Omega (10.3) αλλά και με προηγούμενες Roms το ίδιο έκανε. Μπορουμε να κάνουμε κάτι? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Άνοιξε τα δεδομένα αν τα έχεις κλειστά ενεργοποίησε και το 3g και βγες μετα έξω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το GPS δεν κληδώνει με τίποτα ενώ είμαι σε εξωτερικό χώρο. Έχω την τελευταία Omega (10.3) αλλά και με προηγούμενες Roms το ίδιο έκανε. Μπορουμε να κάνουμε κάτι? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και εγω εχω αναλογο προβλημα....Σημερα μετα απο 5 λεπτα κλειδωσε και μετα απο 1ωρα που το ξαναδοκιμασα σε αλλο μερος δεν κλειδωνε με τιποτα...με ανοιχτο 3g,με ρομ omega 10. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Και εγω εχω αναλογο προβλημα....Σημερα μετα απο 5 λεπτα κλειδωσε και μετα απο 1ωρα που το ξαναδοκιμασα σε αλλο μερος δεν κλειδωνε με τιποτα...με ανοιχτο 3g,με ρομ omega 10. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk κατεβασε αυτο.εχω τους ntp server του crypted απο το xda και εχω κανει πολλες αλλαγες για να δουλευει καλα στην ελλαδα.θα βλεπετε περισσοτερους δορυφορυς και θα εχετε γρηγοροτερο κλειδωμα.φλασαρετε με cwm και μετα ανοιξτε το gps status ενω ειστε στο internet για να κατεβασει τα xtra data.καντε reboot και δοκιμαστε.λογικα θα κλειδωσει το πολυ μεσα σε 50 δευτερολεπτα ενω ειστε ΕΚΤΟΣ ιντερνετ.αν σας αρεσε καντε λογαριασμο σε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.παρακαλω να προστεθει στο πρωτο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδια στον siyah 2.6.11 αλλαξα απο lulzactive governor σε ondemand σημερα και μου φανηκε λιγο διαφορα στο scrolling. Απο εκει που γινονταν ολα τελεια 100% νομιζω οτι τωρα ειναι ενα ελαχιστο τικ πιο κατω. Ειναι ιδεα μου ή το εχει δει και καποιος αλλος; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δεν νομίζω να είναι ιδέα σου. Ο ondemand έχει μια μικρή καθυστέρηση σε κινήσεις τέτοιες, μέχρι να πάρε "μπρος". Θα δεις αν το κάνεις scroll πάνω κάτω πολλές φορές, θα γίνεται πιο ομαλό όσο και στον lulzactive. Νομίζω με τον lulzactive ο επεξεργαστής δουλεύει πιο συχνά σε υψηλότερες συχνότητες απο ότι ο ondemand. Είναι μάλλον καλύτερος σε απόδοση σε απλά πράγματα, ακόμα και στον ήχο κατά τη κλήση, θα δεις οτι με ondemand αργεί λίγο περισσότερο να ξεκινήσει ο ήχος. Θα έλεγα πάντως πως ο ondemand δίνει λιγότερα κολλήματα τύπου fc κτλ. Έτσι νομίζω. Παραμένουν όμως οι 2 πιο δημοφιλείς governors, και όχι άδικα. Ο πρώτος είναι ο πιο διαδεδομένος στο linux, και νομίζω και οι stock kernels έτσι δουλεύουν, ενώ ο lulzactive συνδυάζει 2 άψογους governors, τον interactive με στοιχεία εμπνευσμένα απο smartass. Δοκίμασε 3-4 μέρες τον έναν και 3-4 μέρες τον άλλον. Δες και η μπαταρία πως πάει και η απόδοση. Δύσκολο να αποφασίσεις ίσως, καθώς στον ondemand στον siyah έχουν γίνει και tweaks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 κατεβασε αυτο.εχω τους ntp server του crypted απο το xda και εχω κανει πολλες αλλαγες για να δουλευει καλα στην ελλαδα.θα βλεπετε περισσοτερους δορυφορυς και θα εχετε γρηγοροτερο κλειδωμα.φλασαρετε με cwm και μετα ανοιξτε το gps status ενω ειστε στο internet για να κατεβασει τα xtra data.καντε reboot και δοκιμαστε.λογικα θα κλειδωσει το πολυ μεσα σε 50 δευτερολεπτα ενω ειστε ΕΚΤΟΣ ιντερνετ.αν σας αρεσε καντε λογαριασμο σε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.παρακαλω να προστεθει στο πρωτο post Παναγιωτη ευχαριστω...problem solved.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλημερα σε ολους.. Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, εχω το galaxy s2 και ειμαι root, αν ερθει η ωρα της αναβαθμισεις σε 4.0 θα πρεπει να ειμαι unroot για να την κανω; και αν ναι μετα ειναι παλι η ιδια διαδικασια να γινω root; Η διαδικασια που εκανα ειναι αυτη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδες επειδη το πουλησα το τηλ. εδω και 1 μηνα περιπου... Το εδωσα με την checkrom v4 και μου εκανε παραπονο ο αγοραστης για τη μπαταρια,με πιο καρνελ ειναι καλυτερα να του περασω; καρνελ δεν ειχα αλλαξει!! Thanks :) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Βασικά ότι και να του περάσεις, πάλι θα έχεις παράπονα, από την στιγμή που ο άλλος έχει αγοράσει το κινητό "μεταχειρισμένο", οπότε υπάρχει η νοοτροπία ότι "το έχει πειράξει/ξερυθμίσει ο προηγούμενος ιδιόκτητης". Στο θέμα μας τώρα, έχω δει αρκετά μεγάλη απόδοση μπαταρίας με τον siyah 2.6.11, αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός με την rom σου... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδες επειδη το πουλησα το τηλ. εδω και 1 μηνα περιπου... Το εδωσα με την checkrom v4 και μου εκανε παραπονο ο αγοραστης για τη μπαταρια,με πιο καρνελ ειναι καλυτερα να του περασω; καρνελ δεν ειχα αλλαξει!! Thanks :) Αν έχει παράπονα με μπαταρία, τότε siyah 2.6.11 όπως είναι, ή speedmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ειναι συμβατος ο siyah 2.6.11 με custom I9100BOKK1_I9100COSKJ3_COS της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδες επειδη το πουλησα το τηλ. εδω και 1 μηνα περιπου... Το εδωσα με την checkrom v4 και μου εκανε παραπονο ο αγοραστης για τη μπαταρια,με πιο καρνελ ειναι καλυτερα να του περασω; καρνελ δεν ειχα αλλαξει!! Thanks :) Βασικά ότι και να του περάσεις, πάλι θα έχεις παράπονα, από την στιγμή που ο άλλος έχει αγοράσει το κινητό "μεταχειρισμένο", οπότε υπάρχει η νοοτροπία ότι "το έχει πειράξει/ξερυθμίσει ο προηγούμενος ιδιόκτητης". Στο θέμα μας τώρα, έχω δει αρκετά μεγάλη απόδοση μπαταρίας με τον siyah 2.6.11, αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός με την rom σου... Συμβατος ειναι ειναι ο siyah 2.6.11 με checkrom V4. Αυτον τον συνδυασμο φοραω και εγω και ειναι μια χαρα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Καλησπερα παιδια εγω που εχω αυτο το GINGERDREAD .BUKJ3 δεν μπορω να το κανω ροοτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια δοκίμασε κανείς την παρακάτω??? -Δ- AndyX ROM™ v4.1 - XXLP6 - Android ICS 4.0.3 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts