Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδες θα ηθελα να ρωτησω κατι. αγορασα μεταχειρισμενο το galaxy s2 και ειχε ροοτ αλλα οχι το clockwokrkmod οταν παω να μπω με το power +vol down μου βγαζει στο μενου που εχει μονο 4-5 επιλογες με τα μπλε γραμματα και εχει μονο να διαλεξω το update.zip,restart,και wipe αν θυμαμε καλα !

πως θα μπορεσω να του περασω το clockwokrkmod??

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδες θα ηθελα να ρωτησω κατι. αγορασα μεταχειρισμενο το galaxy s2 και ειχε ροοτ αλλα οχι το clockwokrkmod οταν παω να μπω με το power +vol down μου βγαζει στο μενου που εχει μονο 4-5 επιλογες με τα μπλε γραμματα και εχει μονο να διαλεξω το update.zip,restart,και wipe αν θυμαμε καλα !

πως θα μπορεσω να του περασω το clockwokrkmod??

Περνάς με odin τον αντίστοιχο cf root kernel για την εκδοση ρομ που έχεις

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά προσπαθώ να βρω λύση σχετικά με τα πλαϊνά κουμπάκια της έντασης του ήχου. Χαμηλώνω την ένταση του μεγαφώνου τις νυχτερινές ώρες που ακούω μουσική, και ταυτόχρονα χαμηλώνει και ο ήχος κλήσης... Αν δεν θυμηθώ να ξανά ανεβάσω την ένταση, το πρωί δεν ακούω το τηλέφωνο όταν με καλεί κάποιος..

Βλακεία της samsung, ή του antroid; Διορθώνετε αυτό; Δεν μπόρεσα να βρω άκρη...

πατα στον es συνεχομενα πανω στο αστερακι πανω αριστερα και θα δεις εκει μεσα το φακελο data και το .siyah

Εκει πηγαινα και πριν αλλα δεν μπορω να τον δω και παλι τον φακελο του siyah...

Παντως για σιγουριο πηρα backup και με το EFS pro, ποσταρα και εναν μινι-οδηγο στο αντιστοιχο thread για οποιον ενδιαφερεται και δεν μπορει να βρει αλλιως λυση.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καλημερα.

Γνωριζει καποιος γιατι μου βγαζει λαθος ωρα (+3 ωρες) απο το κανονικο στα εισερχομενα μυνηματα

στο go sms pro?

ευχαριστω.

υγ. και στο εργοστασιακο προγραμμα το ιδιο κανει και δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις ωρας.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά προσπαθώ να βρω λύση σχετικά με τα πλαϊνά κουμπάκια της έντασης του ήχου. Χαμηλώνω την ένταση του μεγαφώνου τις νυχτερινές ώρες που ακούω μουσική, και ταυτόχρονα χαμηλώνει και ο ήχος κλήσης... Αν δεν θυμηθώ να ξανά ανεβάσω την ένταση, το πρωί δεν ακούω το τηλέφωνο όταν με καλεί κάποιος..

Βλακεία της samsung, ή του antroid; Διορθώνετε αυτό; Δεν μπόρεσα να βρω άκρη...

Εξαρτάται τι χαμηλωνεις. Άλλο είναι το ringer volume, και άλλο το media volume. Αν δεν παίζει μουσική, χαμηλώνει το πρώτο. Αν παίζει, το δεύτερο.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το GPS δεν κληδώνει με τίποτα ενώ είμαι σε εξωτερικό χώρο.

Έχω την τελευταία Omega (10.3) αλλά και με προηγούμενες Roms το ίδιο έκανε. Μπορουμε να κάνουμε κάτι?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Όσοι φοράτε τον kernel του τούρκου δοκιμάστε τα settings που δίνει ένας τύπος στο παρακάτω λινκ..τα έχω περάσει από χτες και όντως κάνουν δουλειά...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466017

Sent from Galaxy

Στο πρώτο βήμα ποιο από τα 3 περνάμε ; * GOVERNOR & SCHEDULER MATCH-UP:

1. BFQ / ONDEMAND 2. NOOP / CONSERVATIVE 3. SIO / SMARTASSV2

*** Please test them out and find which combination works best for you ***

Όποιο θέλεις.

Εγώ λέω για μπαταρία καλύτερος ο ondemand, καθώς στον conservative έχουν γίνει tweaks για μικρότερο rate, άρα λίγο καλύτερη απόδοση, αλλά λίγο χειρότερη μπαταρία.

Αυτό έλεγε και ο gokhanmoral για 2.6.9-3.610-2.6.11

Το έβαλε προσωρινά σε conservative και μετά ξανά ondemand για καλύτερη μπαταρία.

Βέβαια μπορείς να βάλεις sio+ondemand ή noop+ondemand, όλα δουλεύουν.

Ο kernel default έχει bfq+ondemand πάντως και έτσι τον κράτησα.

Ακριβώς..σου λέει τους καλύτερους συνδυασμούς scheduler και governor και εσύ διαλέγεις αυτόν που θέλεις..κάποια στιγμή που τον ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω deadline με conservative μου είπε ότι οι παραπάνω τρεις συνδυασμοί είναι αυτοί που συνιστά αυτός μετά από πολλές δοκιμές που έκανε αλλά ότι θα μπορούσα να δοκιμάσω και με deadline αν ήθελα για να δω τα αποτελέσματα..τώρα παίζω πάλι με noop και conservative και βλέπουμε;)

Sent from Galaxy

Αντώνης

Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το GPS δεν κληδώνει με τίποτα ενώ είμαι σε εξωτερικό χώρο.

Έχω την τελευταία Omega (10.3) αλλά και με προηγούμενες Roms το ίδιο έκανε. Μπορουμε να κάνουμε κάτι?

Άνοιξε τα δεδομένα αν τα έχεις κλειστά ενεργοποίησε και το 3g και βγες μετα έξω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγω εχω αναλογο προβλημα....Σημερα μετα απο 5 λεπτα κλειδωσε και μετα απο 1ωρα που το ξαναδοκιμασα σε αλλο μερος δεν κλειδωνε με τιποτα...με ανοιχτο 3g,με ρομ omega 10.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω εχω αναλογο προβλημα....Σημερα μετα απο 5 λεπτα κλειδωσε και μετα απο 1ωρα που το ξαναδοκιμασα σε αλλο μερος δεν κλειδωνε με τιποτα...με ανοιχτο 3g,με ρομ omega 10.

κατεβασε αυτο.εχω τους ntp server του crypted απο το xda και εχω κανει πολλες αλλαγες για να δουλευει καλα στην ελλαδα.θα βλεπετε περισσοτερους δορυφορυς και θα εχετε γρηγοροτερο κλειδωμα.φλασαρετε με cwm και μετα ανοιξτε το gps status ενω ειστε στο internet για να κατεβασει τα xtra data.καντε reboot και δοκιμαστε.λογικα θα κλειδωσει το πολυ μεσα σε 50 δευτερολεπτα ενω ειστε ΕΚΤΟΣ ιντερνετ.αν σας αρεσε καντε λογαριασμο σε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.παρακαλω να προστεθει στο πρωτο post

Παιδια στον siyah 2.6.11 αλλαξα απο lulzactive governor σε ondemand σημερα και μου φανηκε λιγο διαφορα στο scrolling. Απο εκει που γινονταν ολα τελεια 100% νομιζω οτι τωρα ειναι ενα ελαχιστο τικ πιο κατω. Ειναι ιδεα μου ή το εχει δει και καποιος αλλος;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Δεν νομίζω να είναι ιδέα σου. Ο ondemand έχει μια μικρή καθυστέρηση σε κινήσεις τέτοιες, μέχρι να πάρε "μπρος".

Θα δεις αν το κάνεις scroll πάνω κάτω πολλές φορές, θα γίνεται πιο ομαλό όσο και στον lulzactive.

Νομίζω με τον lulzactive ο επεξεργαστής δουλεύει πιο συχνά σε υψηλότερες συχνότητες απο ότι ο ondemand. Είναι μάλλον καλύτερος σε απόδοση σε απλά πράγματα, ακόμα και στον ήχο κατά τη κλήση, θα δεις οτι με ondemand αργεί λίγο περισσότερο να ξεκινήσει ο ήχος.

Θα έλεγα πάντως πως ο ondemand δίνει λιγότερα κολλήματα τύπου fc κτλ. Έτσι νομίζω.

Παραμένουν όμως οι 2 πιο δημοφιλείς governors, και όχι άδικα. Ο πρώτος είναι ο πιο διαδεδομένος στο linux, και νομίζω και οι stock kernels έτσι δουλεύουν, ενώ ο lulzactive συνδυάζει 2 άψογους governors, τον interactive με στοιχεία εμπνευσμένα απο smartass.

Δοκίμασε 3-4 μέρες τον έναν και 3-4 μέρες τον άλλον. Δες και η μπαταρία πως πάει και η απόδοση. Δύσκολο να αποφασίσεις ίσως, καθώς στον ondemand στον siyah έχουν γίνει και tweaks.

κατεβασε αυτο.εχω τους ntp server του crypted απο το xda και εχω κανει πολλες αλλαγες για να δουλευει καλα στην ελλαδα.θα βλεπετε περισσοτερους δορυφορυς και θα εχετε γρηγοροτερο κλειδωμα.φλασαρετε με cwm και μετα ανοιξτε το gps status ενω ειστε στο internet για να κατεβασει τα xtra data.καντε reboot και δοκιμαστε.λογικα θα κλειδωσει το πολυ μεσα σε 50 δευτερολεπτα ενω ειστε ΕΚΤΟΣ ιντερνετ.αν σας αρεσε καντε λογαριασμο σε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.παρακαλω να προστεθει στο πρωτο post

Παναγιωτη ευχαριστω...problem solved....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολους.. Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, εχω το galaxy s2 και ειμαι root, αν ερθει η ωρα της αναβαθμισεις σε 4.0 θα πρεπει να ειμαι unroot για να την κανω; και αν ναι μετα ειναι παλι η ιδια διαδικασια να γινω root;

Η διαδικασια που εκανα ειναι αυτη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Παιδες επειδη το πουλησα το τηλ. εδω και 1 μηνα περιπου...

Το εδωσα με την checkrom v4 και μου εκανε παραπονο ο αγοραστης για τη μπαταρια,με πιο καρνελ ειναι καλυτερα να του περασω;

καρνελ δεν ειχα αλλαξει!!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Βασικά ότι και να του περάσεις, πάλι θα έχεις παράπονα, από την στιγμή που ο άλλος έχει αγοράσει το κινητό "μεταχειρισμένο", οπότε υπάρχει η νοοτροπία ότι "το έχει πειράξει/ξερυθμίσει ο προηγούμενος ιδιόκτητης".

Στο θέμα μας τώρα, έχω δει αρκετά μεγάλη απόδοση μπαταρίας με τον siyah 2.6.11, αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός με την rom σου...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Το εδωσα με την checkrom v4 και μου εκανε παραπονο ο αγοραστης για τη μπαταρια,με πιο καρνελ ειναι καλυτερα να του περασω;

Αν έχει παράπονα με μπαταρία, τότε siyah 2.6.11 όπως είναι, ή speedmod.

Βασικά ότι και να του περάσεις, πάλι θα έχεις παράπονα, από την στιγμή που ο άλλος έχει αγοράσει το κινητό "μεταχειρισμένο", οπότε υπάρχει η νοοτροπία ότι "το έχει πειράξει/ξερυθμίσει ο προηγούμενος ιδιόκτητης".

Στο θέμα μας τώρα, έχω δει αρκετά μεγάλη απόδοση μπαταρίας με τον siyah 2.6.11, αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός με την rom σου...

Συμβατος ειναι ειναι ο siyah 2.6.11 με checkrom V4. Αυτον τον συνδυασμο φοραω και εγω και ειναι μια χαρα.

Παιδια δοκίμασε κανείς την παρακάτω???

-Δ- AndyX ROM™ v4.1 - XXLP6 - Android ICS 4.0.3

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)