apokorwnas Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μπές απο Titanium βρες το κ κάνε εκαθαριση δεδομενων/wipe data κ δοκιμασε το ξανα. Είσαι "σοφός" τελικά . Λύθηκε το θέμα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ρε παιδες το κινητο μου δε σταματαει ποτε να φορτιζει. Ουτε μου βγαζει καποια ειδοποιηση να αποσυνδεσω. Το μονο που μου λεει στην lockscreen ειναι "charged" αλλα το σηματακι της μπαταριας συνεχιζει να γεμιζει και ας λεει 100%. Στο deluxe settings το εχω βαλει να με ειδοποιει οταν ειναι πληρως φορτισμενο. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Την Καλημερα μου σε ολους.... Ισως χρειαστει σε καποιους...... http://leomar75.celogeek.com/xxki3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδιά καλημέρα. Εδώ και 3-4 μέρες όταν το βάζω σε flight mode δε μπαίνει πότε σε deep sleep αλλά μένει στα 200 Mhz. Ενώ υπό κανονικές συνθήκες μπαίνει. Καμιά ιδέα κανείς; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisrou Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ελπίζω να μην είμαι off topic! αγόρασα το galaxy πριν 3 μέρες αλλά για κάτι που δεν έχω βρει λύση είναι τα κινέζικα που βγαίνουν στα τραγούδια που περνάω. άλλαξα κάποια fonts αλλά τίποτα. καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ελπίζω να μην είμαι off topic! αγόρασα το galaxy πριν 3 μέρες αλλά για κάτι που δεν έχω βρει λύση είναι τα κινέζικα που βγαίνουν στα τραγούδια που περνάω. άλλαξα κάποια fonts αλλά τίποτα. καμιά λύση? φιλε δοκιμασε να γραψεις τα ονοματα τον τραγουδιων σου με αγγλικα γραματα αν τα εχεις στα ελληνικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisrou Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 φιλε δοκιμασε να γραψεις τα ονοματα τον τραγουδιων σου με αγγλικα γραματα αν τα εχεις στα ελληνικα!!! δεν υπάρχει άλλη λύση? είναι ψιλοταλαιπωρία να κάτσω να αλλάξω τόσα τραγούδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 δεν υπάρχει άλλη λύση? είναι ψιλοταλαιπωρία να κάτσω να αλλάξω τόσα τραγούδια Είναι πρόβλημα με το Unicode στους τίτλους των τραγουδιών... Υπάρχει ένα προγραμμά το Unicode Re-Write που το διορθώνει... Κοίταξε τα PM σου για περισσότερες πληροφορίες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δοκιμασε κανεις το modem nekf2 που εχει ο leomar στην κουζινα του;Το εβαλα απο το μεσημερι+εχω απιστευτο σημα με cosmote!Μεχρι και 3g στο σπιτι που δεν ειχα ποτε...Αν παιζει ρολο ειμαι με criskelo v22+siyah 1.7.8 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ναι και εγω εχω 3g στο σπιτι μια γραμμη επιπλεον. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ξερει κανεις γιατι οταν ξεκλειδωνω την συσκευη μου ανοιγει την καμερα η την μουσικη? Ειναι bug της leomar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 φιλε δοκιμασε να γραψεις τα ονοματα τον τραγουδιων σου με αγγλικα γραματα αν τα εχεις στα ελληνικα!!! Στην Omega Rom έχω αλλάξει τον Music Player και δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, σου προτείνω να την δοκιμάσεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 GeorgeX21 μάλλον εχεις περάσει το JKay και δουλευουν ετσι λογο των shortcuts του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αρα το να ειναι μια -rom,NO FULL WIPE-,στην ουσια οταν -flasharoume- απο -custom rom- σε -custom rom- διαφοερετικου -dev- και οχι μετα απο αναβαθμιση , χανει το προτερημα της αυτο,αφου θα χρειαστει να κανουμε εμεις χειροκινητα την διαδικασια -WIPE- (Wipe data/factory reset,Wipe cache partition,Wipe Dalvik cache,). (???????:confused:????????) Οταν ομως κανω το -download- απο την -by Leomar Kitchen- (2.7.1.rom του) και αμεσως μετα το -install- της.....Παρατηρω πως κατα την διαδικασια του clockwork recovery,οι εντολες που δινονονται δεν εμπεριεχουν το -Wipe data/factory reset-.... Aλλα μονο το -wipe,cache & dalvik- και παρατηρω πως δινει εντολη ακομα και για backup (π.χ battery stats). Θα κανω λαθος να υποθεσω πως το -Wipe data/factory reset- ειναι περιττο....????? (Αν και στην πραξη πολλες φορες η μη εφαρμογη του,δημιουργει πολλα προβληματα....) & (Αλλα και σε αλλες περιπτωσεις κανενα...) 3) ΕΡΩΤΗΣΗ / Στον αγαπητο saliez ( απο τον οδηγο του εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 ) και σε οποιον γενικα το γνωριζει. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5. Μην βάλετε το .PIT αρχείο πουθενά και μην τικάρετε το repartition ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ειναι 100% σωστο το παραπανω....???? (μια επιβεβαιωση) Ισως να κανω λαθος,αλλα σε εναν οδηγο απο -sammi- που κατεβασα (I9100 Flashguide) και διαβασα γρηγορα και προχειρα,,καταλαβα κατι για το αντιθετο.....(Αλλα μαλλον πρεπει να το ξαναδω....λαθος θα κανω....) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ....!!!! Συγκεκριμένα για leomar 2.7.1 θεωρητικά δε χρειάζεται full wipe αφού έτσι την έχει φτιάξει ο Leo αλλά επειδή είναι 2.3.5 ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις προβλήματα (αν έχεις 2.3.4 αυτή τη στιγμή) όπως αναίτιες επανεκκινήσεις κτλ... Ενδεχομένως να μην έχεις πρόβλημα με no full wipe ακόμα και αν κάνεις upgrade σε ROM άλλου dev αλλά απρόσκοπτη λειτουργία θα έχεις εγγυημένα μόνο αν κάνεις full wipe (ειδικά σε περιπτώσεις 1. απο χ version σε y version όπως η περίπτωση leomar, δηλαδή 2.3.4 σε 2.3.5 και 2. βάζεις ROMs απο διαφορετικούς devs...) Έχω βάλει στο παρελθόν ROM άλλου dev χωρίς wipe και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Με την leo 2.7.1, ενώ είχα leo 2.6 πρίν είχα reboots....Με wipe data/factory reset ίσιωσαν όλα για τα καλά..:happy: Το .pit δε χρειάζεται να το βάλεις και αν ποτέ χρειαστεί θα το μάθεις επειδή θα το γράφουν οι devs στο XDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οχι δέν είναι bug,απλά συντόμευση του jkay glass deluxe οταν σέρνεις την lockscreen. Αν σείρεις την lockscreen προς τα δεξια με προσοχή θα δεις οτι δέν θα σου ανοίγει τις συντομευσεις κ απλα θα σου ξεκλειδωνει το κινητο..... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οχι δέν είναι bug,απλά συντόμευση του jkay glass deluxe οταν σέρνεις την lockscreen. Αν σείρεις την lockscreen προς τα δεξια με προσοχή θα δεις οτι δέν θα σου ανοίγει τις συντομευσεις κ απλα θα σου ξεκλειδωνει το κινητο..... Εβαλα σε ολες τις συντομευσεις not in use και ειμαι οκ τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 να κανω κ εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου.το μοντεμ nekf2 μπορουμε να το βαλουμε και στην leo 2.6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν γιατι εχω απελπιστει πλεον....λοιπον...ειμαι απο τους λιγους που συχενονται το overscroll glow...περασα την leomar 2.7 και παω απο το kitchen pro αφου εχω επιλεξει τον καταλληλο server να εγκαταστησω το mod που αφαιρει το glow απο παντου δηλαδη και απο το μενου αλλα και απο τον browser...το τηλεφωνο λοιπον αρνειται να μου το κανει εγκατασταση...συνεχεια μου λεει installation aborted...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;;;πρεπει να κανω καμια ρυθμιση πρωτα...ενας αλλος φιλος απο εδω μου ειπε οτι δεν αντιμετωπισε τετοιο προβλημα...αν μπορει καποιος παιδια ας βοηθησει...ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδια η KI4 που ειδα στον οδηγο με τα firmwares ειναι official η leaked?τι sales code εχει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ρε παιδες το κινητο μου δε σταματαει ποτε να φορτιζει. Ουτε μου βγαζει καποια ειδοποιηση να αποσυνδεσω. Το μονο που μου λεει στην lockscreen ειναι "charged" αλλα το σηματακι της μπαταριας συνεχιζει να γεμιζει και ας λεει 100%. Στο deluxe settings το εχω βαλει να με ειδοποιει οταν ειναι πληρως φορτισμενο. Τι να κανω? Ξερει κανεις να απαντησει? Να το παω πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Ξερει κανεις να απαντησει? Να το παω πισω?Ειχες δεν ειχες ξανακυλησες στη σαμυ και το πηρες το SII :lol::lol:.Λοιπον,στο κανει αυτο εξαρχης η στο παρουσιασε στη συνεχεια?να εκανες μια επαναφορα μηπως και στρωσει?Κατι παρομοιο ειχα με ενα αλλο σαμυ που ειχα το οποιο δεν ανεβαζε την φορτιση πανω απο καποιο σημειο και μου αλλαξαν πλακετα.Απο τις ρυθμισεις,στην κατασταση της μπαταριας τι βλεπεις?ειναι στο 100%? Edited October 5, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τι να κανω αφου η νοκια ειναι τα ζωα μου αργα. Και ειναι τοσο τελειο το sgsII μονο αυτο μου τη σπαει. Κοιτα μολις το πηρα του εβαλα custom rom. Οποτε δεν ξερω. Στις ρυθμισεις μου λεει 100%. Και στην lockscreen μου λεει "charged". Τι να κανω να το αφησω κανα διωρο να δω τι θα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω μονο το εικονιδιο της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τι να κανω αφου η νοκια ειναι τα ζωα μου αργα. Και ειναι τοσο τελειο το sgsII μονο αυτο μου τη σπαει. Κοιτα μολις το πηρα του εβαλα custom rom. Οποτε δεν ξερω. Στις ρυθμισεις μου λεει 100%. Και στην lockscreen μου λεει "charged". Τι να κανω να το αφησω κανα διωρο να δω τι θα κανει?Αφησετο καμποση ωρα να δεις τι παιζει,αν και νομιζω οτι η custom σου κανει παιχνιδακια ;) εν αναγκη ριξε μια official να δεις τι γινεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Tην καλησπερα μου σε ολους...!!!! Προστεθηκαν και οι -dialers Themes- στην Leomar κουζινα,,,για οσους εχουν την K13 (2.7.1 by Leomar rom)....... Ορματεεεεεε.....!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν γιατι εχω απελπιστει πλεον....λοιπον...ειμαι απο τους λιγους που συχενονται το overscroll glow...περασα την leomar 2.7 και παω απο το kitchen pro αφου εχω επιλεξει τον καταλληλο server να εγκαταστησω το mod που αφαιρει το glow απο παντου δηλαδη και απο το μενου αλλα και απο τον browser...το τηλεφωνο λοιπον αρνειται να μου το κανει εγκατασταση...συνεχεια μου λεει installation aborted...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;;;πρεπει να κανω καμια ρυθμιση πρωτα...ενας αλλος φιλος απο εδω μου ειπε οτι δεν αντιμετωπισε τετοιο προβλημα...αν μπορει καποιος παιδια ας βοηθησει...ευχαριστω πολυ Αφού έχεις επιλέξει τη σωστή έκδοση της κουζίνας το μόνο που μπορείς να δοκιμασεις είναι να σβήσεις το cache της ROM και να ξαναδοκίμασεις Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts