malmsteen Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά να δώσω κι εγώ μία συμβουλή όσον αφορά στην κάμερα. Ρυθμίστε το ISO της κάμερας στο 200 και θα δείτε ότι η ποιότητα της φωτογραφίας θα μεταμορφωθεί κυριολεκτικά. Αφορά κυρίως σε χαμηλότερο φωτισμό αλλά και σε φως δουλεύει άψογα. Κυριολεκτικά ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το overexposure και κερδίζει πάρα πολύ σε λεπτομέρεια. Ίσως ανά περιπτώσεις να δίνει λίγο σκοτεινότερες φωτό, αλλά το κέρδος σε γενική ποιότητα αξίζει τη μικρή αυτή θυσία! Απορώ πως δε θίχτηκε νωρίτερα...΄Ειλικρινά ας μου φέρει κάποιος ένα iphone 4s μετά από αυτή τη ρύθμιση να δώ τις φωτό του σε χαμηλό φωτισμό! το δοκίμασα και χάνει πάρα πάρα πολύ στις λεπτομέρειες. δλδ έβγαλα μία φωτό και όταν ζούμαρα πιξέλιαζε. ενώ με το iso στο αυτόματο όταν ζουμάρω εξακολουθεί να δείχνει λεπτομερέστατα. μιλάω για φωτό σε εσωτερικό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 το δοκίμασα και χάνει πάρα πάρα πολύ στις λεπτομέρειες. δλδ έβγαλα μία φωτό και όταν ζούμαρα πιξέλιαζε. ενώ με το iso στο αυτόματο όταν ζουμάρω εξακολουθεί να δείχνει λεπτομερέστατα. μιλάω για φωτό σε εσωτερικό χώρο Δυστυχως ειναι αληθεια.. Και σε μενα τα ιδια.. Με το που κανεις zoom η φωτογραφια γινεται σαν screenshot του playstation 1 !! :p:D Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 το δοκίμασα και χάνει πάρα πάρα πολύ στις λεπτομέρειες. δλδ έβγαλα μία φωτό και όταν ζούμαρα πιξέλιαζε. ενώ με το iso στο αυτόματο όταν ζουμάρω εξακολουθεί να δείχνει λεπτομερέστατα. μιλάω για φωτό σε εσωτερικό χώρο Δυστυχως ειναι αληθεια.. Και σε μενα τα ιδια.. Με το που κανεις zoom η φωτογραφια γινεται σαν screenshot του playstation 1 !! :p:D Εδω εχω μια φωτο με iso auto, μια με 200 και 2 φωτο απο iphone 4. H μια νορμαλ και η αλλη με HDR. Σαφως καλυτερες του SGS2 αν και εχω moded apk http://dl.dropbox.com/u/3146130/iphone4%20vs%20sgs2%20camera.zip Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εδω εχω μια φωτο με iso auto, μια με 200 και 2 φωτο απο iphone 4. H μια νορμαλ και η αλλη με HDR. Σαφως καλυτερες του SGS2 αν και εχω moded apk http://dl.dropbox.com/u/3146130/iphone4%20vs%20sgs2%20camera.zip error 404 στο λινκ φιλε μου.. ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εννοεις.. :blink: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 to voice control πως λειτουργει .δεν εχω δει καποια αναφορα.σημερα κοιταζα στο youtube και το ανακαλυψα.το προσπαθησα αλλα μου κολλαει .μηπως θελει καποιες ρυθμισεις πρωτα?? http://http://www.youtube.com/watch?v=BNm9p9_pN9Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 error 404 στο λινκ φιλε μου.. ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εννοεις.. :blink: Θα τις ξανά ανέβασω. Αυτο που είδα ειναι ότι δεν υπάρχει διάφορα με το iso στο 200. Επίσης οι φωτο του sgs2 ειναι φανερά καλύτερες απο του iPhone 4 τουλάχιστον με το modem camera.apk που χρησιμοποιω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπερα παιδια!!! Το flash player ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο ή πρεπει να το εγκαταστησουμε εμεις? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπερα παιδια!!! Το flash player ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο ή πρεπει να το εγκαταστησουμε εμεις? η συσκευη το υποστηριζει αλλα τον player τον εγκαθιστας απο μαρκετ Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Για να δείξω πρακτικά τί εννοώ, ανεβάζω δύο cropped φωτογραφίες με iso auto και iso 200. Είναι στις ίδιες ακριβώς συνθήκες και με το κινητό ακίνητο (!!!). Παρατηρήστε τη διαφορά στη λεπτομέρεια στη φωτό με το μικρότερο iso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Για να δείξω πρακτικά τί εννοώ, ανεβάζω δύο cropped φωτογραφίες με iso auto και iso 200. Είναι στις ίδιες ακριβώς συνθήκες και με το κινητό ακίνητο (!!!). Παρατηρήστε τη διαφορά στη λεπτομέρεια στη φωτό με το μικρότερο iso... Η πρωτη μου φαινεται πιο καθαρη.Δεν μας ειπες ποια ειναι με auto και ποια με 200 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Η πρωτη μου φαινεται πιο καθαρη.Δεν μας ειπες ποια ειναι με auto και ποια με 200 :p Ναι... Σωστό κι αυτό...! :rolleyes: Η πρώτη είναι με iso 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Σε αλλες συνθηκες δεν θα ηταν πολυ σκοτεινη η φωτο. Τωρα βοηθαει το φως του παραθυρου δεξια και εχεις αυτα τα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εδώ είναι οι δικές μου. Άριστα είναι με ISO 200. http://db.tt/HB3YKONE Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Σε αλλες συνθηκες δεν θα ηταν πολυ σκοτεινη η φωτο. Τωρα βοηθαει το φως του παραθυρου δεξια και εχεις αυτα τα αποτελεσματα Εννοείς ότι βοηθάει το φως και είναι καλύτερη φωτό με το μικρότερο iso; Αν εννοείς αυτό, ορίστε και δύο χωρίς το πορτατιφάκι αναμμένο. Η αριστερή είναι με 200άρι. Ξαναλέω βέβαια ότι θυσιάζουμε λίγο brightness... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εννοείς ότι βοηθάει το φως και είναι καλύτερη φωτό με το μικρότερο iso; Αν εννοείς αυτό, ορίστε και δύο χωρίς το πορτατιφάκι αναμμένο. Η αριστερή είναι με 200άρι. Ξαναλέω βέβαια ότι θυσιάζουμε λίγο brightness... Τωρα ναι πολυ μεγαλυτερη διαφορα...Εγω ομως που εβαλα το iso στα 200 κατι με χαλαγε.Δεν ξερω.Ισως να ηταν και οι συνθηκες που να μην βοηθησαν.Πρεπει να ξαναδοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τωρα ναι πολυ μεγαλυτερη διαφορα...Εγω ομως που εβαλα το iso στα 200 κατι με χαλαγε.Δεν ξερω.Ισως να ηταν και οι συνθηκες που να μην βοηθησαν.Πρεπει να ξαναδοκιμασω Ναι, πιθανό. Πρόσεξε πολύ και το χέρι. Πρέπει να 'ναι πολύ σταθερό, ειδάλλως και σε χαμηλό iso, ένα ανεπιθύμητο κούνημα τη λάθος στιγμή, θα "κουνήσει" τη φωτό και θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το auto iso. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Βελτίωσα λίγο τα εικονίδια μου και μαζί με το wallpaper δείχνει καλό το αποτέλεσμα. http://img.tapatalk.com/c4cd7b16-2071-b963.jpg Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited November 21, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εδώ είναι οι δικές μου. Άριστα είναι με ISO 200. http://db.tt/HB3YKONE Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κώστα η αριστερή είναι πολύ καλύτερη. Μόνο το ISO διαφέρει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 αναβαθμιση λογισμικου γινεται μεσω kies? με το *#1234# βρισκουμε το λογισμικο, εκει εχει 3 στοιβαδες αριθμων ποιος αντιστοιχει στο λογισμικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 αναβαθμιση λογισμικου γινεται μεσω kies? με το *#1234# βρισκουμε το λογισμικο, εκει εχει 3 στοιβαδες αριθμων ποιος αντιστοιχει στο λογισμικο? Το πρώτο (pda) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Το πρώτο (pda) BOKG2 λεει αυτο αντιστοιχει σε 2.3.3 ? που φαινεται η αντιστοιχια αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Πρίν λιγη ώρα σύνδεσα το καινούργιο μου (2 ημερών) galaxy s 2 και μου έβγαλε αναβάθμιση το ΚΙΕS. Μετα την αναβάθμιση έχω έκδοση 2.3.5 (απο 2.3.3) και εκδοση βασικού φάσματος I9100BOKJ1. Να υποθέσω οτι ειναι η τελευταία έκδοση? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εννοείς ότι βοηθάει το φως και είναι καλύτερη φωτό με το μικρότερο iso; Αν εννοείς αυτό, ορίστε και δύο χωρίς το πορτατιφάκι αναμμένο. Η αριστερή είναι με 200άρι. Ξαναλέω βέβαια ότι θυσιάζουμε λίγο brightness... Ηθελα να γραψω ότι βοηθαει το φως χωρις το δεν στην προταση. Σωστα καταλαβες. Ειναι γεγονος οτι το iso οσο μεγαλωνουν οι τιμες σκοτεινιαζει η φωτο. Κι εγω που δοκιμασα με ημιφως ειχαν χαθει ολες οι διαβαθμισεις του μαυρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλημέρα σε όλους! Σήμερα είδα στο site http://fus.nanzen.se/ το παρακάτω νέο firmware: Greece Added: 2011-11-21 00:38:52 Model: GT-I9100 Product Code: GT-I9100LKACOS Modified: 2011-11-17 HIDSWVER: I9100BOKK1/I9100COSKJ3/I9100BOKJ1/I9100BOKK1 Filename: GT-I9100_COS_1_20111117104146.zip.enc2 CRC: 3736481682 Το site αυτό ελέγχει τα νέα firmware που είναι διαθέσιμα μέσω KIES. Οπότε λογικά θα πρέπει από σήμερα να είναι διαθέσιμη η παραπάνω έκδοση! Δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό αλλά μιας και το είδα είπα να σας το μεταφέρω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Συγνώμη αν είμαι off topic, αλλά προβληματίζομαι σχετικά με τη φόρτιση της μπαταρίας. Πότε είναι καλύτερα να φορτίζει το Samsung Galaxy S2; Ανοικτό ή κλειστό; Να το αφήνω να εξαντλείται τελείως η μπαταρία ή όχι; Γιατί όταν φορτίζει δεν μπορεί να κάνει καμία λειτουργία; Μήπως τρέχει κάτι ή συμβαίνει με όλα τα GS2; Την τελευταία φορά που το φόρτιζα, ενώ ήταν τελείως κλειστό και το σύνδεσα στην πρίζα, εμφάνισε το εικονίδιο της μπαταρίας με ένα θαυμαστικό σε κίτρινο τρίγωνο (προσοχή - κίνδυνος?). Υπάρχει λόγος να ανησυχώ; Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια...:worry::worry::worry: Καλημέρα, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts