Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει ενημέρωση για τις unbranded ελληνικές συσκευές. Και θα παρακαλέσω η συζήτηση να συνεχίσει στο κατάλληλο θέμα...
- Alex

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως το λέμε όταν το κολλήσουν τα πάντα κατά το σερφάρισμα με τη μπαταρία στο 26% και μετά από λίγο να σβήνει η συσκευή και να μην ανάβει με τίποτα.. ούτε σε recovery αλλά ούτε και σε download mode.. και βγάζοντας για λίγο τη μπαταρία να είναι η μόνη επιλογή που σου έμεινε μήπως και μπορέσεις επιτέλους να την ανοίξεις.. και τέλος όταν τα καταφέρνεις και μπαίνεις ξανά στο μενού να βλέπεις τη μπαταρία στο 13%...;

Όλα αυτά πριν καμμιά ώρα στην 4.1.2 XWLSN και δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ και με καμμία rom (εκτός απ'τα "χαζά" της 4.0.3, εδώ μιλάμε όμως ότι τα είδα όλα..), θέμα παλιάς μπαταρίας δεν νομίζω να παίζει μιας και έχω κάτι λίγους μήνες την 2000άρα Samsung και πιστεύω ότι τη "δουλεύω" πολύ σωστά.. λοιπόν; Τυχαίο γεγονός;

Στην αρχή δεν με χάλασε και τόσο, τώρα που το σκέφτομαι με ξενέρωσε απίστευτα..

Για του λόγου το αληθές δείτε εκεί που η κίτρινη γραμμή γίνεται κόκκινη..

Edited by makis206

Πως το λέμε όταν το κολλήσουν τα πάντα κατά το σερφάρισμα με τη μπαταρία στο 26% και μετά από λίγο να σβήνει η συσκευή και να μην ανάβει με τίποτα.. ούτε σε recovery αλλά ούτε και σε download mode.. και βγάζοντας για λίγο τη μπαταρία να είναι η μόνη επιλογή που σου έμεινε μήπως και μπορέσεις επιτέλους να την ανοίξεις.. και τέλος όταν τα καταφέρνεις και μπαίνεις ξανά στο μενού να βλέπεις τη μπαταρία στο 13%...;

Όλα αυτά πριν καμμιά ώρα στην 4.1.2 XWLSN και δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ και με καμμία rom (εκτός απ'τα "χαζά" της 4.0.3, εδώ μιλάμε όμως ότι τα είδα όλα..), θέμα παλιάς μπαταρίας δεν νομίζω να παίζει μιας και έχω κάτι λίγους μήνες την 2000άρα Samsung και πιστεύω ότι τη "δουλεύω" πολύ σωστά.. λοιπόν; Τυχαίο γεγονός;

Στην αρχή δεν με χάλασε και τόσο, τώρα που το σκέφτομαι με ξενέρωσε απίστευτα..

Για του λόγου το αληθές δείτε εκεί που η κίτρινη γραμμή γίνεται κόκκινη..

Μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος, μπορει και οχι... Παρατηρησε το λιγο καιρο ακομα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος, μπορει και οχι... Παρατηρησε το λιγο καιρο ακομα...

Αναγκαστικά αυτό θα κάνω, εκτός κι αν όλο αυτό έχει μια λογική εξήγηση ή ίσως κάποια λύση.. σαν να το έχω ξαναδεί κάπου εδώ στο myphone πάντως, σίγουρα κάπου το έχω ζήσει αλλά όχι σε δική μου συσκευή. Στην αρχή πήγε το μυαλό μου σ'αυτά τα "bootloops" που λένε κατά καιρούς και δεν έδωσα ποτέ ιδιαίτερη σημασία αλλά ψάχνοντας λίγο στο νετ είδα ότι μάλλον πρόκειται για εντελώς διαφορετικό πράγμα..

Για να δούμε..

Τρελάθηκα πάντως, σε μια στιγμή κόλλησαν τα πάντα, σε μισό λεπτό έσβησε η συσκευή και δεν άναβε με τίποτα! Αν και το αντιμετώπισα ψύχραιμα εκείνη την ώρα, τώρα που το ξανασκέφτομαι..:eek:

Edited by makis206

Έχεις αλλάξει kernel? Αυτό μπορεί να στο έκανε κάποια εφαρμογή που έφαγε "σκάλωμα".. Κάνε μια πλήρη φόρτιση και σβήσε τα battery stats.. ;)

Σου θυμιζει προφανως το διαβοητο SOD (sleep of death) αλλα ετσι οπως το περιγραφεις δεν φαινεται να πολυταιριαζει...δες και το σχετικο thread να καταλαβεις γιατι το λεω αυτο

Ψυχραιμια και βλεπεις...

Sony logo.gif

Έχεις αλλάξει kernel? Αυτό μπορεί να στο έκανε κάποια εφαρμογή που έφαγε "σκάλωμα".. Κάνε μια πλήρη φόρτιση και σβήσε τα battery stats.. ;)

Έχω βάλει τον philz (μόλις σήμερα μάλιστα έβαλα και την τελευταία έκδοση για την lsn) γιατί ήθελα το root, μωρέ λες; Τα battery stats από recovery τα σβήνω ή να βάλω κανένα battery calibration;...

Αναγκαστικά αυτό θα κάνω, εκτός κι αν όλο αυτό έχει μια λογική εξήγηση ή ίσως κάποια λύση.. σαν να το έχω ξαναδεί κάπου εδώ στο myphone πάντως, σίγουρα κάπου το έχω ζήσει αλλά όχι σε δική μου συσκευή. Στην αρχή πήγε το μυαλό μου σ'αυτά τα "bootloops" που λένε κατά καιρούς και δεν έδωσα ποτέ ιδιαίτερη σημασία αλλά ψάχνοντας λίγο στο νετ είδα ότι μάλλον πρόκειται για εντελώς διαφορετικό πράγμα..

Για να δούμε..

Οντως εχει αναφερθει πολλες φορες στο forum και με διαφορετικες roms... δεν νομιζω ομως οτι βγηκε ποτε κανενα σιγουρο συμπερασμα...

Στου αδερφου μου το κινητο γινοταν συνεχεια με την Ισπανικη 4.1.2, αλλα σε αυτο εφταιγα εγω που του την περασα χωρις τα απαραιτητα wipes... Στο δικο μου εγινε μια φορα με την Αγγλικη 4.0.4 και δεν ξαναναψε ποτε!!! (service)

Αντε τωρα βγαλε ακρη!!! :dash:

Το να συμβει μια φορα και να το ξεχασεις, ή να αργησει πολυ να ξανασυμβει δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα... Αν ομως σου το κανει συνεχεια, τοτε θελει ψαξιμο (κι ενας Θεος ξερει ΠΟΥ να ψαξεις...) :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω βάλει τον philz (μόλις σήμερα μάλιστα έβαλα και την τελευταία έκδοση για την lsn) γιατί ήθελα το root, μωρέ λες; Τα battery stats από recovery τα σβήνω ή να βάλω κανένα battery calibration;...

Το ίδιο είναι.. Κάτι ανάλογο είχα αντιμετώπισει και εγώ με Omega, όταν από Philz έβαλα Jeboo kernel.. Κάνε το με το battery calibration. Εγώ έτσι το κάνω μια τόσο.. ;)

Οντως εχει αναφερθει πολλες φορες στο forum και με διαφορετικες roms... δεν νομιζω ομως οτι βγηκε ποτε κανενα σιγουρο συμπερασμα...

Στου αδερφου μου το κινητο γινοταν συνεχεια με την Ισπανικη 4.1.2, αλλα σε αυτο εφταιγα εγω που του την περασα χωρις τα απαραιτητα wipes... Στο δικο μου εγινε μια φορα με την Αγγλικη 4.0.4 και δεν ξαναναψε ποτε!!! (service)

Αντε τωρα βγαλε ακρη!!! :dash:

Το να συμβει μια φορα και να το ξεχασεις, ή να αργησει πολυ να ξανασυμβει δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα... Αν ομως σου το κανει συνεχεια, τοτε θελει ψαξιμο (κι ενας Θεος ξερει ΠΟΥ να ψαξεις...) :wacko:

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αισιόδοξος γενικότερα και πιστεύω ότι ήταν τυχαίο, δεν θέλω με τίποτα να σκεφτώ το χειρότερο σενάριο.. αν το ξανακάνει πάντως αλλάζω αμέσως firmware σε lsd που είχα καιρό και το παρακολουθώ απ'την αρχή. Ε! Αν το ξανακάνει και εκεί τότε γυρίζω σε επίσημη 4.0.3 και μετακομίζω απέναντι απ'το service για να το πάω μόλις το ξανακάνει και εκεί..:lol:

Το ίδιο είναι.. Κάτι ανάλογο είχα αντιμετώπισει και εγώ με Omega, όταν από Philz έβαλα Jeboo kernel.. Κάνε το με το battery calibration. Εγώ έτσι το κάνω μια τόσο.. ;)

Κοίτα τώρα που κι εγώ το κάνω σχεδόν σε κάθε νέο firmware που περνάω και δεν το έκανα στην lsn! Μόλις το έβαλα για φόρτιση και θα βάλω και την εφαρμογή, το πρωί στο 100%..;)

Ευχαριστίες για τη βοήθεια!:)

Edit: Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ, βιασύνη.. ας τα ενώσει κάποιος mod..:O

Edited by Tyxerakias

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αισιόδοξος γενικότερα και πιστεύω ότι ήταν τυχαίο, δεν θέλω με τίποτα να σκεφτώ το χειρότερο σενάριο.. αν το ξανακάνει πάντως αλλάζω αμέσως firmware σε lsd που είχα καιρό και το παρακολουθώ απ'την αρχή. Ε! Αν το ξανακάνει και εκεί τότε γυρίζω σε επίσημη 4.0.3 και μετακομίζω απέναντι απ'το service για να το πάω μόλις το ξανακάνει και εκεί..:lol:

Ασε!!!!!! Την "εκατσες την βαρκα" αν το πας στο service... Το εχω γραψει χιλιαδες φορες τους τελευταιους μηνες και θα το γραψω ακομα μία, μιά και "ποναει" πολυ!!!

Μου αλλαξαν πλακετα και μαζι με αυτην και το module της καμερας γ^%&*%μω τα κερ@τ@ ολα!!!!!!! :X:X:X

Και μου εβαλαν το "προβληματικο module με αποτελεσμα......... καταλαβαινεις!!!!!!!!! :dash::dash::dash:

Μακαρι να μην χρειαστει να το πας!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασε!!!!!! Την "εκατσες την βαρκα" αν το πας στο service... Το εχω γραψει χιλιαδες φορες τους τελευταιους μηνες και θα το γραψω ακομα μία, μιά και "ποναει" πολυ!!!

Μου αλλαξαν πλακετα και μαζι με αυτην και το module της καμερας γ^%&*%μω τα κερ@τ@ ολα!!!!!!! :X:X:X

Και μου εβαλαν το "προβληματικο module με αποτελεσμα......... καταλαβαινεις!!!!!!!!! :dash::dash::dash:

Μακαρι να μην χρειαστει να το πας!!!!!!!!!

Σάμπως θά'χω κι άλλη επιλογή άμα βαρέσει το TILT..:lol:

Tι να πω ρε φίλε, μακάρι να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά και η αλήθεια είναι ότι το συγχωρώ αν θυμηθώ ότι του έχω κάνει τόσα.. φαντάσου ότι του έχω εγκαταστήσει όλες τις 4.0.4 και τις μέχρι σήμερα 4.1.2, βάλε και μια Pulse αλλά και 3 εκδόσεις Omega.. μέχρι και 2.3.6 του πέρασα όταν με χάλασαν τα προβλήματα της 4.0.3 τις πρώτες μέρες που το πήρα στα χέρια μου.. πάντα με όλα τα wipes βέβαια αλλά εντάξει, ας παραπονεθεί κι αυτό το έρμο μια φορά..:p

Καλημέρα!

Εχω κάνει όλες της αναβαθμίσεις με τη νορβηγική.

Μετα τις 2 τελευταίες LSJ και LSN, όποτε κάνω restart το κινητό, χάνονται οι φωτο που έχω επιλέξει σαν προβολή φωτογραφιών σε μια αρχική σελίδα.Και πρέπει να τις ξαναβάλω. Γιατί?Μπας και ήρθε η ώρα για factory reset πουχω να κάνω καιρό;

Γενικά έχει κάποια θεματάκια με τα τελευταία updates...

Αυτά με το callibration είναι placebo. Τα στατιστικά γίνονται reset σε κάθε φόρτιση.

http://www.xda-developers.com/android/google-engineer-debunks-myth-wiping-battery-stats-does-not-improve-battery-life/

Μήπως έχεις κάποια συγγένεια με γνωστό ψηλό πολιτικό επίτιμο πρόεδρο κόμματος; Ονόματα δε λέμε μην πέσει το forum.

10 λεπτά αφού διάβασα το μήνυμα σου και ενώ κατέβαζα ενα χάρτη στο maps μέσω wifi κόλλησε το κινητό για πρώτη φορά και αναγκάστηκα να του βγάλω τη μπαταρία. Δεν ξέρω αν το άφηνα πολλή ώρα αν θα έσβηνε όπως το δικό σου. Είμαι με LSD stock.

Πραγματικά όλοι αυτοί που έχουν κινητό που δεν βγαίνει η μπαταρία τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις;

Edited by aiolos

Καλησπερα, εχω να αναφερω το εξης προβλημα που στις αμετρητες συζητησεις που εχω παρακολουθησει στο forum δεν εχω συναντησει κατι αντιστοιχο. απο το πρωτο διαστημα που απεκτησα το κινητο πατωντας μια φορα το κεντρικο κουμπι καποιες φορες για αγνωστο λογο το δεχοταν ως διπλο πατημα και εμφανιζοταν η εντολη του voice talk, αυτο με τον καιρο γινεται συχνοτερα και αρχιζει να γινεται κουραστικο. να σημειωσω πως η χρηση που του κανω ειναι πολυ προσεκτικη και σιγουρα δεν εχει προελθει απο δυνατα η συχνα πατηματα δικα μου... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το αν μπορω να κανω κατι εγω γι αυτο η αν πρεπει να το παω στο service και αν ναι το αν με καλυπτει η εγγυηση για τετοιου ειδους προβλημα. σας ευχαριστω.

Καλησπερα, εχω να αναφερω το εξης προβλημα που στις αμετρητες συζητησεις που εχω παρακολουθησει στο forum δεν εχω συναντησει κατι αντιστοιχο. απο το πρωτο διαστημα που απεκτησα το κινητο πατωντας μια φορα το κεντρικο κουμπι καποιες φορες για αγνωστο λογο το δεχοταν ως διπλο πατημα και εμφανιζοταν η εντολη του voice talk, αυτο με τον καιρο γινεται συχνοτερα και αρχιζει να γινεται κουραστικο. να σημειωσω πως η χρηση που του κανω ειναι πολυ προσεκτικη και σιγουρα δεν εχει προελθει απο δυνατα η συχνα πατηματα δικα μου... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το αν μπορω να κανω κατι εγω γι αυτο η αν πρεπει να το παω στο service και αν ναι το αν με καλυπτει η εγγυηση για τετοιου ειδους προβλημα. σας ευχαριστω.

Κατ'αρχην πηγαινε στις ρυθμισεις του svoice και ξετσεκαρισε το εικονιδιο που λεει open via home key... για να μην εχεις αυτο το ενοχλητικο μπες βγες μεσα στο svoice...

αν σου πω οτι δεν βρισκω την συγκεκριμενη ρυθμιση? :O

δεν νομίζω να θεωρείται σφάλμα ή πρόβλημα αυτό, είναι μια λειτουργία της samsung. και εμένα με ενοχλούσε στις αρχές, ωστόσο δεν έψαξα τρόπο να το απενεργοποιήσω. Την πρώτη φορά που πέρασα ξανά stock rom, όταν πάτησα λίγο περισσότερο το κουμπί με ρώτησε αν θέλω να βγαίνει η φωνητική εφαρμογή κάθε φορά που το πατάω και τότε ήταν που το απενεργοποίησα οριστικά. Σαν έσχατη λύση το λέω.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Δεν ξέρω αν το άφηνα πολλή ώρα αν θα έσβηνε όπως το δικό σου. Είμαι με LSD stock.

Πραγματικά όλοι αυτοί που έχουν κινητό που δεν βγαίνει η μπαταρία τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις;

Αντί να βγάλεις την μπαταρία πατάς πολύ ώρα το power button και κάνει reboot, ή κλείνει. Αυτό κάνουν αυτοί που δεν έχουν αφαιρούμενη μπαταρία.

Αντί να βγάλεις την μπαταρία πατάς πολύ ώρα το power button και κάνει reboot, ή κλείνει. Αυτό κάνουν αυτοί που δεν έχουν αφαιρούμενη μπαταρία.

Eμένα πάντως όσες φορές και να δοκίμασα δεν άνοιγε μέχρι που έβγαλα τη μπαταρία! Δεν ξέρω αν το έβαζα και στην πρίζα μήπως και...

Υπο κανονικές συνθήκες ναι, αλλά όταν κόλλησε δεν έκανε reboot με τίποτα. Και σε άλλο android όταν κόλλαγε γερά έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία. Καλά κάνει η samsung και προτιμάει τις αφαιρούμενες και γι'αυτό το λόγο.

Καλά ίσως τότε αυτά που δεν έχουν αφαιρούμενη μπαταρία έχουν τη δυνατότητα να κόβουν την παροχή ρεύματος (σαν να βγάζεις την μπαταρία) όταν πατάς 10'' το power button...

Eμένα πάντως όσες φορές και να δοκίμασα δεν άνοιγε μέχρι που έβγαλα τη μπαταρία! Δεν ξέρω αν το έβαζα και στην πρίζα μήπως και...

Αυτό που είπες πιο πάνω μου το έκανε και εμένα σήμερα με την Omega AOKP v11. Μου το έχει κάνει μια φορά ακόμα. Με μπαταρία κάτω από 15% έσβησε το κινητό. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν SOD αλλά η οθόνη δεν άνοιγε. Πάτησα για 5 δεύτερα το power button και τότε άνοιξε το κινητό. Το SOD μου το είχε κάνει με custom βασισμένη σε LSD. Στην Pulse 4.0.4. δε μου το είχε κάνει καθόλου. Μιλάω για τις ρομ που είχα τους τελευταίους τρεις μήνες.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)