Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικα το τηλεφωνο ΔΕΝ πρεπει να ζεσταινεται, ΟΤΙ και να κανεις... (δεν μιλαμε π.χ. να το φορτιζεις και απλα απο πισω να το νοιωθεις ελαφρα ζεστο...). Οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, συμφωνα με τις εως τωρα εμπειριες μου, ΔΕΝ δικαιολογειται...

Πιθανον να φταινε καποιες roms, πιθανον καποιες σαβουροεφαρμογες...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμάνα πάντως άμα τύχει να το έχω στο 3G και στην μπρίζα ταυτόχρονα τσουρουφλίζονται τα δάχτυλα :P Edited by fitifititis

Ρε παιδια ζεστενεται σε κανεναν το κινητο αν το χρησιμοποιει εστω και για ενα 10λεπτο?

Οχι να ζεματαει απλα να ζεστενεται στα σημεια(Ακουστικο, και πισω πανω και κατω απο την καμερα)????

Το εχω ξαναρωτησει αυτο αλλα δεν μου απαντησε κανεις.

Έ όχι'δά.. εσύ ειδικά έχεις πάρει πάνω από 10 απαντήσεις για τα κυριότερα προβλήματα της 4.0.3 και ρωτάς γι'ακόμα μια φορά το ίδιο πράγμα! Όπου νά'ναι θα ρωτήσεις κι αν κολλάνε τα πάντα αλλά και για επανεκκινήσεις που παρατηρούνται κατά καιρούς με το wifi ανοιχτό στην 4.0.3.. ρε'σύ fits άμα είναι να τα λέμε του αέρα να μην τα λέμε και καθόλου! Έλεος πια μ'αυτά τα "πισωγυρίσματα" που κάνεις στα ίδια και τα ίδια.. φιλικά αλλά αγανακτεί και κανείς όταν διαβάζει συνέχεια τα ίδια πράγματα από τον ίδιο χρήστη..

Σου απαντήθηκε επίσης πολλές φορές, αφού επιμένεις στην "επίσημη" προβληματική 4.0.3 τότε δεν έχεις παρά να ζήσεις και με τα "επίσημα" προβλήματά της. Έτσι πάει και μόνο έτσι, δυστυχώς. Αν μπορούσαμε θα στο αλλάζαμε..:p

Συγγνώμη από όλους για τον τόνο (..αλλά μου τέλειωσε το μπαρμπούνι.. :lol: )....:)

Φύγε από την 4.0.3 και δεν θα ζεσταίνεται.

Τωρα σοβαρα μιλας ή μου κανεις πλακα?

Δηλαδη εσυ με την 4.0.3 οταν χρησιμοποιουσες το κινητο ζεστενοτανε στα συγκεκρημενα σημεια και με την 4.1.2 δεν σου ζεσταινετε καθολου με την ιδια χρηση???????

Ρε φιλε δεν μου κανεις πλακα ετσι?

Έ όχι'δά.. εσύ ειδικά έχεις πάρει πάνω από 10 απαντήσεις για τα κυριότερα προβλήματα της 4.0.3 και ρωτάς γι'ακόμα μια φορά το ίδιο πράγμα! Όπου νά'ναι θα ρωτήσεις κι αν κολλάνε τα πάντα αλλά και για επανεκκινήσεις που παρατηρούνται κατά καιρούς με το wifi ανοιχτό στην 4.0.3.. ρε'σύ fits άμα είναι να τα λέμε του αέρα να μην τα λέμε και καθόλου! Έλεος πια μ'αυτά τα "πισωγυρίσματα" που κάνεις στα ίδια και τα ίδια.. φιλικά αλλά αγανακτεί και κανείς όταν διαβάζει συνέχεια τα ίδια πράγματα από τον ίδιο χρήστη..

Σου απαντήθηκε επίσης πολλές φορές, αφού επιμένεις στην "επίσημη" προβληματική 4.0.3 τότε δεν έχεις παρά να ζήσεις και με τα "επίσημα" προβλήματά της. Έτσι πάει και μόνο έτσι, δυστυχώς. Αν μπορούσαμε θα στο αλλάζαμε..

Συγγνώμη από όλους για τον τόνο (..αλλά μου τέλειωσε το μπαρμπούνι.. )....

Ναι ισως να εχω ρωτησει καποια πραγματα παραπανω απο μια φορα αλλα αυτο ΔΕΝ σου δινει το δικαιωμα να μου απαντας σε αυτον τον ειρωνικο τονο.

Και στο κατω - κατω της γραφης αν δεν θες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ δεν σε υποχρεωσε κανενας να απαντησεις τοσο απλα....

Edited by fits13

καλησπερα ψαχνω ρομ παλι :P καπιος που ειναι ευχαριστημενος με καπια καλη τωρα τελευταια ?? ειμαι με ομεγα 2.3.6 η cyanomod ειναι καλες ρομ?? εχει βαλει κανεις??

Τωρα σοβαρα μιλας ή μου κανεις πλακα?

Δηλαδη εσυ με την 4.0.3 οταν χρησιμοποιουσες το κινητο ζεστενοτανε στα συγκεκρημενα σημεια και με την 4.1.2 δεν σου ζεσταινετε καθολου με την ιδια χρηση???????

Ρε φιλε δεν μου κανεις πλακα ετσι?

Κανείς δεν σου κάνει πλάκα. Όλοι να σε βοηθήσουν προσπαθούν.

Εγώ με 4.0.3 είχα αύξηση θερμοκρασίας, όπως επίσης και με κάποιες official 4.0.4. Σε 4.1.2 official δεν έχω πάει, παρά μόνο σε Omega 4.1.2, όπου εκεί πλέον δεν παρατήρησα θερμοκρασίες.. Εδώ και κάνα εξάμηνο είμαι με Cyanogen 10.1 (4.2.2) και δεν έχει ζεσταθεί ποτέ.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη χρήση του καθενός. Μην περιμένεις να μην ζεσταθεί εάν είσαι στο internet και ταυτόχρονα φορτίζεις για παράδειγμα. Ακόμα όμως και έτσι, τους 45 βαθμούς που είχα δει με την 4.0.3, δεν τους ξαναείδα πουθενά.

Προσωπική μου άποψη, φύγε από την 4.0.3 και πήγαινε σε κάποια 4.0.4 official, ή ακόμα καλύτερα στην PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX του Στράτου. Μακράν ότι καλύτερο έχω βρει σε θέμα αυτονομίας.. :happy:

Αν μου επιτρεπετε, να δωσω μια απαντηση για το θεμα του ζεσταματος στις διαφορες roms (αν και δεν εμπλεκομαι στην τελευταια συζητηση):

ΝΑΙ, στην 4.0.3 ζεσταινοταν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, κατι που δεν μου εχει συμβει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με την 4.0.4 & την 4.1.2 (εκτος απο ενα βραδυ οταν πρωτοπερασα την JB και "φουντωσε" μαλλον λογο media scanning - το ειχα φορτωσει φωτογραφιες & videos)

Αυτα...

καλησπερα ψαχνω ρομ παλι :P καπιος που ειναι ευχαριστημενος με καπια καλη τωρα τελευταια ?? ειμαι με ομεγα 2.3.6 η cyanomod ειναι καλες ρομ?? εχει βαλει κανεις??

Ολα ειναι υποκειμενικα & αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας.... Προσωπικα μετα την αποτυχημενη 4.0.3 (LP7) εβαλα Αγγλικη 4.0.4 και στην συνεχεια την Nordic 4.1.2. Οι 2 τελευταιες με ικανοποιησαν ΑΠΟΛΥΤΑ.

H Cyanogen ειναι μια πολυ καλη περιπτωση (την ειχα μεχρι χθες, ξαναεβαλα Nordic) αλλα κουβαλαει τα "κουσουρια" του AOSP με οτι συνεπαγεται αυτο...

(παρακαλω τους moderators, αν θελουν, να μου ενωσουν τα 2 posts, δεν ξερω πως γινεται!:p )

Edited by m7ixalis
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ισως να εχω ρωτησει καποια πραγματα παραπανω απο μια φορα αλλα αυτο ΔΕΝ σου δινει το δικαιωμα να μου απαντας σε αυτον τον ειρωνικο τονο.

Και στο κατω - κατω της γραφης αν δεν θες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ δεν σε υποχρεωσε κανενας να απαντησεις τοσο απλα....

Πρώτον όχι "ίσως" αλλά "πολύ πολύ σίγουρα" και το ξέρεις καλά. Εγώ ο ίδιος μάλιστα σου έχω απαντήσει πολλάκις στα ίδια ερωτήματά σου με μοναδικό σκοπό να σε βοηθήσω και να σε κάνω κάποια στιγμή να καταλάβεις..! Ούτε σε αυτό με υποχρέωσε κανένας..;)

Δεύτερον, αν είναι φίλε fits να ρωτήσεις πολλές φορές ακόμα τα ίδια πράγματα για να πάρεις τις ίδιες ακριβώς απαντήσεις τότε νομίζω ότι κάποιος άλλος δεν σέβεται τους συνομιλητές του και όχι εγώ όπως πιστεύεις.. σκέψου το.

Αν θεωρείς εμένα ειρωνικό (είναι η πέμπτη φορά που με λες έτσι) πως θα περιέγραφες την δική σου περίπτωση ακριβώς; Έτσι για να το έχουμε υπόψιν δηλαδή..

Για να τελειώνουμε απ'το "προσωπικό" που πήγε το θέμα και δεν μου αρέσει (δεν είμαι τέτοιος τύπος είτε το πιστεύεις είτε όχι), κατάλαβες επιτέλους ότι η επίσημη Ελληνική 4.0.3 (για να μην πω όλες οι 4.0.3) είναι προβληματική (στις περισσότερες περιπτώσεις μιας και παρατηρούνται χρήστες που δεν έχουν προβλήματα) ή να τα πούμε άλλη μια φορά; :p

Ναι αυτο εβαλα... ειναι μπαγκ της νεας εκδοσης?

Δε γνωρίζω λεπτομέριες, πάντως πριν κανα μήνα που το είχα βάλει και εγώ μου το έκανε αυτό οπότε το ξεφορτώθηκα. Αφού έχεις που έχεις custom ROM θα σ πρότεινα να περάσεις ένα siyah κερνελ που υποστηρίζει το ΒΤΝ, ένα πρόγραμμα για κινητά χωρίς notification light. Όταν έχεις μήνυμα, ή αναπάντητη ανάβουν τα touchbuttons, ώστε να καταλάβεις. Είναι πολύ καλύτερο από το NoLED, από την άποψη πως το δεύτερο ανοίγει την οθόνη οπότε καίει πολύ μπαταρία, ενώ το άναμα των touchbuttons δε θέλει πολύ ενέργεια.

Εγω περασα nordic 4.1.2 προχθες πρωτη φορα. Ειχα 4.0.3 επισημη ελληνικη ως τωρα. Ξεχασα τι σημαινουν κολληματα, reboot κλπ. αλλα επισης ξεχασα και τι σημαινει scrolling στο wallpaper :D Ξερει κανεις τι μπορει να "παιζει"; Οποιο wallpaper και να επιλεξω δεν κανει scrolling. Picspeed εχω και backroundHD

Εγω περασα nordic 4.1.2 προχθες πρωτη φορα. Ειχα 4.0.3 επισημη ελληνικη ως τωρα. Ξεχασα τι σημαινουν κολληματα, reboot κλπ. αλλα επισης ξεχασα και τι σημαινει scrolling στο wallpaper :D Ξερει κανεις τι μπορει να "παιζει"; Οποιο wallpaper και να επιλεξω δεν κανει scrolling. Picspeed εχω και backroundHD

ωραία θα ήταν να είχαμε σκρολάρισμα στο wallpaper, αν βρεις τρόπο σε stock rom & tw να το διαδόσεις. :superman:

Απορία: το παρόν thread είναι το σωστό thread για συζητήσεις για kernel??? thanks in advance

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Ξερει κανεις τι μπορει να "παιζει"; Οποιο wallpaper και να επιλεξω δεν κανει scrolling. Picspeed εχω και backroundHD

Το έβγαλε η Samsung για κάποιο λόγο. Εάν το θέλεις πίσω γίνεται μόνο εάν είσαι rooted flasharontas το συγκεκριμένο mod.

Μπορείς πάντα να δοκιμάσεις κάποιον άλλο launcher από το market τύπου Nova, Holo, Next, Tsf κτλ.

Θα εκπλαγείς ;-)

Κάτι άσχετο που διαπίστωσα ενώ δοκίμαζα την UHMS8.. όταν φλασαρεις μέσω Odin μια έκδοση ως γνωστόν σου περνάει μαζί με τη Rom και τον ανάλογο kernel αλλά και το ανάλογο modem σύμφωνα με τα δεδομένα της χώρας ή των χωρών οπου προορίζεται η Rom σωστά?

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως μπορεί να έχει καταλήξει κάποιος με το λάθος modem (όπως έπαθα καλή ώρα εγώ για 2 μέρες).

Αυτό αυτομάτως σημαίνει, κακή κάλυψη σήματος (2/3g και στις δύο περιπτώσεις) το οποίο συνεπάγεται με δυσκολία και στα τηλέφωνα και στο ίντερνετ αλλά και υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας ακόμα σε 2g χωρίς εμφανή λόγο.

Όσοι έχετε θέμα με μπαταρία/κλήσεις/data κτλ δεν χάνετε κάτι να πειραματιστείτε για κάποιες μέρες με modem που έχουν αποδειχτεί ότι δουλεύουν καλύτερα.

Υπάρχει και το ανάλογο topic και εδώ στο myphone και στο xda.

myphone : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343737

Xda : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1131950

Προσωπικά είδα αξιοσημείωτη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας (LQ6 Πάροχος Cosmote).

Edited by Sofos_5

Καλημέρα, στο AnTuTu τι σκορ βγάζετε;;; Ένας φίλος έχει το δυάρι και βγάζει 9600, είναι καλά;; Μπορείτε να ποστάρετε screenshot.....

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

εμενα προσωπικα μου αρεσαν 2.οι biftorrom και η omega v20.1

:ninja:

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω παρατηρήσει ένα Bug όσον αφορά το GPS της συσκευής. Ενώ το ενεργοποιώ, πότε μέσω Widget πότε από τη μπάρα ειδοποιήσεων, όταν ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή περιήγησης (έχω δοκιμάσει πολλές) δεν μου εμφανίζει καθόλου σήμα GPS. Μηδενικό! Αν το κάνω επανεκκίνηση το κινητό, όλα καλά και σε λίγα δεύτερα βρίσκει τοποθεσία (με τη βοήθεια πάντα του 3G).

Τώρα βρίσκομαι στην JB Nordic LSD αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με την 4.0.3.

Υ.Γ Πριν λίγο μου έβγαλε μέσω Playstore να κάνω μία ενημέρωση το Samsung Push Service. Τι είναι αυτό ακριβώς;

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω παρατηρήσει ένα Bug όσον αφορά το GPS της συσκευής. Ενώ το ενεργοποιώ, πότε μέσω Widget πότε από τη μπάρα ειδοποιήσεων, όταν ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή περιήγησης (έχω δοκιμάσει πολλές) δεν μου εμφανίζει καθόλου σήμα GPS. Μηδενικό! Αν το κάνω επανεκκίνηση το κινητό, όλα καλά και σε λίγα δεύτερα βρίσκει τοποθεσία (με τη βοήθεια πάντα του 3G).

Υ.Γ Πριν λίγο μου έβγαλε μέσω Playstore να κάνω μία ενημέρωση το Samsung Push Service. Τι είναι αυτό ακριβώς;

Μάλλον η εφαρμογή που διαχειρίζεται τα push notifications.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπέρα στην παρέα!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείνεις το GPS. Ανοίγει μόνο όταν κάποια εφαρμογή το χρειάζεται.

Δε μπορω να βρω το προγραμμα BTN που μου ειπες... μηπως εχεις κανα Link?

Πρέπει να φλασάρεις κέρνελ που να το υπσοτηρίζει. Ξέρεις να το κάνεις αυτό;

Καλησπέρα,είναι εύκολο να ρουταρεις και να περάσεις cwm??Υπάρχει κάποιο tool??Επίσης πρεπει να προσεξω κάτι άλλο;;

Καλησπερα στην παρεα.

Εχω στο S2 μου την ressurection remix ics 1.7 που βασιζεται στην 4,0,4.

Θελω να την αλλαξω γιατι ειναι παλια και εχει βγει η καινουργια η 4,2,1

Επειδη το κινητο το εφτιαξε αλλος πριν θα ηθελα 2-3 διευκρινησεις πριν κανω οτιδηποτε.

1) Eχω το titanium αν του πατησω να κανει backup στα παντα θα αποθηκευσει τα παντα δλδ φωτο ακομα και βιντεο και ολες

τις εφαρμογες οπως ακριβως ειναι.?

2) θα κατεβασω την rom αλλα πως θα σβησω εντελως την παλια να ελευθερωθει πληρως ο χωρος πριν μπει η καινουργια

3) θα χρειαστει να αλλαξω τον kernel? εχω το 3,0,15 CM-ga77f0f1 ο οποιος ειχε περαστει με την rom.

ευχαριστω.

Καλησπερα στην παρεα.

Εχω στο S2 μου την ressurection remix ics 1.7 που βασιζεται στην 4,0,4.

Θελω να την αλλαξω γιατι ειναι παλια και εχει βγει καινουργια η 4,2,1

Επειδη το κινητο το εφτιαξε αλλος πριν θα ηθελα 2-3 διευκρινησεις πριν κανω οτιδηποτε.

1) Eχω το titanium αν του πατησω να κανει backup στα παντα θα αποθηκευσει τα παντα δλδ φωτο ακομα και βιντεο και ολες

τις εφαρμογες οπως ακριβως ειναι.?

2) θα κατεβασω την rom αλλα πως θα σβησω εντελως την παλια να ελευθερωθει πληρως ο χωρος πριν μπει η καινουργια

3) θα χρειαστει να αλλαξω τον kernel? εχω το 3,0,15 CM-ga77f0f1 ο οποιος ειχε περαστει με την rom.

ευχαριστω.

1)Το Titanium είναι για τις εφαρμογές. Δεν θα χάσεις φωτογραφίες και βίντεο αν πας σε άλλη ρομ.Καλό είναι να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές από την αρχή όταν φλασάρεις τη νέα ρομ. Οι επαφές σου αν είναι αποθηκευμένες ως google επαφές δε θα χαθούν. Θα επανέλθουν με το που συνδεθείς στο ίντερνετ.Διαφορετικά αν τις έχεις στο τηλέφωνο πρέπει να πάρεις back up ή να τις αποθηκεύσεις ως google επαφές.

2) Πριν περάσεις τη νέα ρομ κάνε τα τρία wipe απο recovery.Πάρε back up πρώτα απο recovery.

3)Όχι. Υπάρχει ήδη στη νέα Ρομ που θα περάσεις.

Edited by kyrgeo1978

Ερώτηση:

Σε περίπτωση αναβάθμισης από 4.0.3 σε 4.1.2 μπορώ με το TiBU να κρατήσω τα δεδομένα από εφαρμογές και παιχνίδια;

Εννοώ save και διάφορες βάσεις δεδομένων από εφαρμογές.

Ερώτηση:

Σε περίπτωση αναβάθμισης από 4.0.3 σε 4.1.2 μπορώ με το TiBU να κρατήσω τα δεδομένα από εφαρμογές και παιχνίδια;

Εννοώ save και διάφορες βάσεις δεδομένων από εφαρμογές.

Ναι, αυτή είναι ακριβώς η δουλειά του TB

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)