Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ποια ειναι τα 3 wipes που λεει ο φιλος dimitrisioak? Ευχαριστω για την απαντηση katagias.

Tα wipes στις επίσημες είναι δύο (στις custom roms είναι 3). Έχοντας εγκαταστήσει πλέον τη νέα rom και με κλειστή τη συσκευή πατάς ταυτόχρονα τα VolumeUP-Home-Power και μπαίνεις σε recovery mode. Μόλις μπεις επιλέγεις με τα πλήκτρα του volume το "wipe data/factory reset" και επιβεβαιώνεις με το πλήκτρο Power. Μόλις τελειώσει κάνεις το ίδιο και με το "wipe cache" (κάπως έτσι). Τελειώνει κι αυτό (θέμα δεπτερολέπτων είναι όλα) και επιλέγεις με τα ίδια πλήκτρα το "reboot phone".

Μόλις μπήκες στην πεντακάθαρη καινούργια rom σου έτοιμη για στήσιμο απ'την αρχή.:p

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tα wipes στις επίσημες είναι δύο (στις custom roms είναι 3). Έχοντας εγκαταστήσει πλέον τη νέα rom και με κλειστή τη συσκευή πατάς ταυτόχρονα τα VolumeUP-Home-Power και μπαίνεις σε recovery mode. Μόλις μπεις επιλέγεις με τα πλήκτρα του volume το "wipe data/factory reset" και επιβεβαιώνεις με το πλήκτρο Power. Μόλις τελειώσει κάνεις το ίδιο και με το "wipe cache" (κάπως έτσι). Τελειώνει κι αυτό (θέμα δεπτερολέπτων είναι όλα) και επιλέγεις με τα ίδια πλήκτρα το "reboot phone".

Μόλις μπήκες στην πεντακάθαρη καινούργια rom σου έτοιμη για στήσιμο απ'την αρχή.:p

Σε ευχαριστω μακη! Εγω εκανα την εξης διαδικασια. Εκανα επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το τηλεφωνο, περασα με odin την rom και μετα εκανα παλι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το τηλεφωνο παλι! Εκανα κατι λαθος? Το ιδιο δεν ειναι? Η χρειαζεται να κανω την διαδικασια που μου ειπες παραπανω?

Σε ευχαριστω μακη! Εγω εκανα την εξης διαδικασια. Εκανα επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το τηλεφωνο, περασα με odin την rom και μετα εκανα παλι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το τηλεφωνο παλι! Εκανα κατι λαθος? Το ιδιο δεν ειναι? Η χρειαζεται να κανω την διαδικασια που μου ειπες παραπανω?

Μια χαρά το έκανες (κι ακομα καλυτερα μπορω να σου πω!), εγώ απλά στη θέση σου κι ετσι για να ειμαι λιγο πιο σιγουρος θα εμπαινα ακομα και τωρα στο recovery για να καθαρισω την cache, μαλλον δεν ειναι απαραιτητο αλλα δεν προκειται να χασεις και κατι απ'τις ρυθμισεις σου αν το κανεις, απλα για μεγαλυτερη σιγουρια. Αφου εχεις ηδη κανει το factory reset ολα θα μεινουν στη συσκευη σου οπως ειναι αυτη τη στιγμη.:)

Μια χαρά το έκανες (κι ακομα καλυτερα μπορω να σου πω!), εγώ απλά στη θέση σου κι ετσι για να ειμαι λιγο πιο σιγουρος θα εμπαινα ακομα και τωρα στο recovery για να καθαρισω την cache, μαλλον δεν ειναι απαραιτητο αλλα δεν προκειται να χασεις και κατι απ'τις ρυθμισεις σου αν το κανεις, απλα για μεγαλυτερη σιγουρια. Αφου εχεις ηδη κανει το factory reset ολα θα μεινουν στη συσκευη σου οπως ειναι αυτη τη στιγμη.:)

Αντε και ανησυχησα οπως τα ειπαν παραπανω πριν!:lol: και λεω λες να εκανα καμια κουτσουκελα? :lol: Ευχαριστω για τις διευκρινισεις!

Γεια σας.

Εδω και κανενα χρονο εχω στο S2 την resurection remix ics v1.7 4.0.4

και θελω να βαλω την καινουργια αυτη εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854

Αξιζει πιστευεται η μηπως υπαρχει καποια ακομα νεοτερη και καλυτερη.

(με την προηγουμενη δεν ειχα κανενα παραπονο αψογη)

Ευχαριστω.:)

Και ποια ειναι τα 3 wipes που λεει ο φιλος dimitrisioak? Ευχαριστω για την απαντηση katagias.

Μέσα από to recovery mode (στο οποίο μπαίνεις από κλειστό κινητό κρατώντας πατημένα τα vol.up/κεντρικό κουμπί/power μέχρι να εμφανιστεί) στην λίστα που θα δεις έχει:

1) wipe data/factory reset

2) wipe cache

kai 3) πατάς στο advance settings εκει θα δεις το wipe dalvik cache

Αυτά είναι τα 3 wipes (για custom rom πάντα, στις επίσημες είναι μόνο τα 2 πρώτα)

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

EDIΤ: τώρα θυμήθηκα ότι αναφέρεσαι μόνο σε official rom, και χωρίς root και τέτοια όπως λες (κακώς κατά την γνώμη μου)

Σε αυτήν την περίπτωση μόνο τα 2 πρώτα σε ενδιαφέρουν το 3ο απλά δεν υπάρχει στις επίσημες rom

Edited by dimitrisioak

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

paidia μετα την εγκατασταση του Alliance mod γινετε να επαναφερουμε τα εικονιδια που ηταν κατω απο το ρολοι οταν κατεβαζαμε οθονη????? (wifi , bluetooth , rotation , gps ,klpklp ) ???

An θελουμε να βγαλουμε ολο αυτο το πακετο γινετε ή πρεπει να ξαναφλασαρουμε την rom ?????

paidia μετα την εγκατασταση του Alliance mod γινετε να επαναφερουμε τα εικονιδια που ηταν κατω απο το ρολοι οταν κατεβαζαμε οθονη????? (wifi , bluetooth , rotation , gps ,klpklp ) ???

An θελουμε να βγαλουμε ολο αυτο το πακετο γινετε ή πρεπει να ξαναφλασαρουμε την rom ?????

Για να τα κάνεις όλα όπως ήταν πριν ξαναφλασάρεις τη ρομ.

Για να τα κάνεις όλα όπως ήταν πριν ξαναφλασάρεις τη ρομ.

δεν θελω να ξαναφλασαρω την ρομ Απλα θελω να μου λεει κατω απο καθε εικονιδιο τι ειναι οπως ειναι στην φωτο (που λεει wifi , data bluetooth κλπ κλπ) .

ολα καλα παιδια το βρηκα......

Edited by tolis29

δεν θελω να ξαναφλασαρω την ρομ Απλα θελω να μου λεει κατω απο καθε εικονιδιο τι ειναι οπως ειναι στην φωτο (που λεει wifi , data bluetooth κλπ κλπ) .

ειναι μεσα στο alliance control στα toogles -toogles text το τικαρεις

ολα καλα με το Alliance MOD αλλά βρηκα και ενα σπαστικο. Καθε φορα που κανεις επανεκκινηση ή εναρξη της συσκευης μετα απο το logo SAMSUNG βγαινει το κουτακι που λεει '' αναβαθμιση λειτουργικου Android , εναρξη εφαρμογων '' .. και κραταει και αρκετη ωρα . .... επισης απο το OTA του Alliance πήγα να κατεβασω το bootanimation SGS2 BIOS αλλα δυστυχως κολλαει και πρεπει να πας πισω.

ολα καλα παιδια το βρηκα......

Τόλη δεν ήσουν σαφής.:). Νόμιζα ότι ήθελες να βγάλεις όλο "το πακέτο".

Εμένα πάντος παιδιά παρόλο 3!!! clear instalation το κινητο βγάζει κολλήματα που τα είχα ξεχάσει με την ice cream την σκανδιναβική.

Θα περιμένω να δω και τις άλλες εκδόσεις μήπως υπάρξει κάποια καλύτερη. γιατί σαν περιβάλλον είναι πάρα πολύ όμορφη η jelly, αλλιώς επιστροφή στα απροβλημάτιστα.

Εμένα πάντος παιδιά παρόλο 3!!! clear instalation το κινητο βγάζει κολλήματα που τα είχα ξεχάσει με την ice cream την σκανδιναβική.

Θα περιμένω να δω και τις άλλες εκδόσεις μήπως υπάρξει κάποια καλύτερη. γιατί σαν περιβάλλον είναι πάρα πολύ όμορφη η jelly, αλλιώς επιστροφή στα απροβλημάτιστα.

Σε εμενα αντιθετως με την πρωτη πεντακαθαρη εγκατασταση δουλευει απροβληματιστα!! Πριν ημουν με την Σκανδιναβικη 4.0.4 αλλα τωρα το ζελεδακι δεν συγκρινεται :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Και μενα παντως το κινητο δουλευει σουπερ μεχρι στιγμης παρολο που το εχω ξεσκισει στα πειραματα και τα mods. εχει κατσει πολυ καλα η rom και η μπαταρια μου κραταει σχεδον το ιδιο με πριν .

Εγω εκανα τα wipes ΠΡΙΝ την νεα εγκατασταση , δεν ξερω αν παιζει τελικα σημασια αυτο.

καλημέρα, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Εχθές, μέσω odin, πέρασα την ισπανική 4,1,2. Όλα πήγαν καλά, εύκολα και γρήγορα. Το κινητό μου αρέσει ακόμα περισσότερο, όμως έχω ορισμένες απορίες.

1. δεν βρήκα το auto-rotate. Το καλούδι με το οποίο η οθόνη γυρνάει όταν γυρίσει το κεφάλι, και όχι το σώμα του κινητού. Στο νετ είχα διαβάσει πως θα έχουμε αυτή την μαγκιά των gs3 & gNote2.

2. δεν βρήκα το G Now.

thanks in advance

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

καλημέρα, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Εχθές, μέσω odin, πέρασα την ισπανική 4,1,2. Όλα πήγαν καλά, εύκολα και γρήγορα. Το κινητό μου αρέσει ακόμα περισσότερο, όμως έχω ορισμένες απορίες.

1. δεν βρήκα το auto-rotate. Το καλούδι με το οποίο η οθόνη γυρνάει όταν γυρίσει το κεφάλι, και όχι το σώμα του κινητού. Στο νετ είχα διαβάσει πως θα έχουμε αυτή την μαγκιά των gs3 & gNote2.

2. δεν βρήκα το G Now.

thanks in advance

Κάνε μια αναζήτηση με το widget της google και θα σε πάει στο G Now

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

2. δεν βρήκα το G Now.

thanks in advance

1. Δεν εχει βγει akoma official αλλα υπαρχει εδω μεσα σε αυτο το μοντ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034 στο alliance control

2.για να παιξει πρεπει να εχεις γλωσσα κινητου τα αγγλικα τοτε φαινεται

Edited by apostolos3

To ξερατε οτι το galaxy s duos φοραει την 4.0.4 απο την μανα του και ειναι ακριβως η ιδια με την jb;εε εγω δεν το ηξερα μεχρι που το πηρε ενας συναδελφος και εχει τα ιδια καλουδια με εμας.:X:X

ONE PLUS 9 PRO

επισημη ανακοινωση samsung hellas απο το fb

Samsung Mobile Greece

Κάτι ψήνεται... στο Android! Αύριο θα σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα!

λετε για το κινητο μας ???:X

2. δεν βρήκα το G Now.

thanks in advance

Βάλε τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά και άνοιξε το "g" που εμφανίζεται κρατώντας το πλήκτρο Home πατημένο, θα δεις ότι αμέσως θα σε βάλει στο Now κι όχι στην αναζήτηση που ξέραμε μέχρι σήμερα. Μετά άλλαξε ξανά τη γλώσσα στα Ελληνικά και θα δεις ότι το Google Now βρίσκεται και πάλι εκεί!:p

επισημη ανακοινωση samsung hellas απο το fb

Samsung Mobile Greece

Κάτι ψήνεται... στο Android! Αύριο θα σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα!

Την κόβω την δουλειά.. αύριο σκάει επίσημη ανακοίνωση ότι θ'αρχίσουμε να λαμβάνουμε από Σεπτέμβρη.. δεν τα λες "δυσσάρεστα νέα" για τη Samsung αυτά...:lol:

Έχοντας κάνει καθαρότατη εγκατάσταση της 4.1.2, παρατήρησα "περίεργη" κατανάλωση στη μπαταρία. Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ άφησα το κινητό με 51% μπαταρία, και σήμερα το πρωί είχε 37%. Στο GSam ειδα να κατέχει την πρωτιά στην κατανάλωση το "σύστημα Android" απο πλευράς εφαρμογών, κι όσο κι αν ασχοληθώ με το κινητό, αυτό παραμένει πρώτο. Με την 4.0.4, η μπαταρια επεφτε ~2% κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Έχοντας κάνει καθαρότατη εγκατάσταση της 4.1.2, παρατήρησα "περίεργη" κατανάλωση στη μπαταρία. Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ άφησα το κινητό με 51% μπαταρία, και σήμερα το πρωί είχε 37%. Στο GSam ειδα να κατέχει την πρωτιά στην κατανάλωση το "σύστημα Android" απο πλευράς εφαρμογών, κι όσο κι αν ασχοληθώ με το κινητό, αυτό παραμένει πρώτο. Με την 4.0.4, η μπαταρια επεφτε ~2% κατά τη διάρκεια της νύχτας.

το ανεφεραν πολλα παιδια που περασαν την 4.1.

μπες λιγο στην κατηγορια firmware updates και δες το.

Με ολα τα wipes πριν και μετα το περασμα της 4.1.2 και με φορματ της εσωτερικης μνημης απο την μερα που κυκλοφορησε αδυνατω να βρω εστω κι ενα ψεγαδι ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)