fits13 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Καποιο προγραμμα το οποιο να μπορει να παιζει οποιοδηποτε τυπο βιντεο μεσω δικτυου ΧΩΡΙΣ να πρεπει να μεταφερει το αρχειο στο κινητο ξερεται? Το es explorer που δοκιμασα οταν παω την ταινια στη μεση μου ζηταει να την περασει στο κινητο για να παει οσο για τον default που εχει το s2 δεν τα παιζει καν τα mkv αρχεια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Επίσης ποια μπαταριά είναι αυτή που κρατάει περισσότερες μέρες? Η μαμησια είναι 1600MAH μια με περισσότερα mha λογικά δεν θα κρατάει και περισσότερο? Όταν αναφερόμαστε στις επαφές, σημειώσεις, αρχεία εικόνων / μουσικής / βίντεο και μηνύματα.... δεν εννοούμε τα πάντα! Αυτό που μας αφορά στην ρουταρισμένη μας συσκευή είναι να κάνουμε ένα πλήρες back-up ακόμη και στα αρχεία του συστήματος μας (εφαρμογές, λειτουργικό και ρυθμίσεις) ακόμη και στα αρχεία που επιμένουν να κρύβονται... Μα το θεμα ειναι οτι και στο kies κανει backup των apps και των ρυθμησεων τους. Οποτε..... Edited December 14, 2012 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdam Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 φιλε gaster ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οντως το θεμα με τον flash player ειναι το σημαντικοτερο για μενα , το προβλημα ομως ειναι οτι δεν το βλεπω να υπαρχει στο play store , υπαρχει μονο το adobe reader το οποιο και κατεβασα χωρις να βοηθησει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 φιλε gaster ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οντως το θεμα με τον flash player ειναι το σημαντικοτερο για μενα , το προβλημα ομως ειναι οτι δεν το βλεπω να υπαρχει στο play store , υπαρχει μονο το adobe reader το οποιο και κατεβασα χωρις να βοηθησει ομως http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.34/install_flash_player_ics.apk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdam Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 φιλε fits , οντως εχει την 4.0.3 ,ελεγα να την βγαλω για κανα δυο μηνες μ αυτην ,μεχρι να παω στην 4.1, το κακο ειναι οτι δεν ξερω και πολλα , και δυσκολα θα καταφερω να βαλω την 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) φιλε gaster ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οντως το θεμα με τον flash player ειναι το σημαντικοτερο για μενα , το προβλημα ομως ειναι οτι δεν το βλεπω να υπαρχει στο play store , υπαρχει μονο το adobe reader το οποιο και κατεβασα χωρις να βοηθησει ομως Σε πρόλαβε ο φίλος Στράτος που ξέρει ακόμα περισσότερα από εμένα.Οπότε όσο αφορά το Flash αν ακολουθήσεις τον σύνδεσμο που σου έδωσε και το εγκαταστήσεις θεωρητικά θα είσαι οκ με το θέμα σου.Πάντως μιας και την πήρες τώρα την συσκευή.Θα σου πρότινα να κάνεις και τα βήματα που σου ανέφερα πρίν.Εγώ αυτό έκανα και στο S2 που είχα και στην τορινή μου συσκευή Edited December 14, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν εχω παρει ακομα το κινητο αλλα το περιμενω αυριο... Θελω να του περασω την cm10, ειναι οκ για καθημερινη χρηση η να πρωτιμησω καποια αλλη? Για να περασω cwm μπορω να το rootaro με τον πρωτο τροπο απο εδω και να φλασαρω μετα το recovery απο εδω η πρεπει να γινει root με τον δευτερο τροπο? Με το flash counter να ανησυχω? Γιατι στο s plus δεν εχει counter και περναω οποια ρομ θελω χωρις να μετραει... Σημερα το παρελαβα και μολις κανω τις 3 πρωτες φορτισεις θελω να του περασω η cm10 η cm9, τι μου προτεινετε . Καθως και καποιο kernel που να υποστυριζει και bln. Βοηθηστε λιγο τωρα που ειναι η αρχη, μιας και υπαρχουν δεκαδες ρομ αλλα λογικα καποιοι θα εχετε κατηλειξει σε μια απο τις δυο που θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Υπόψιν ότι το flash player δε παίζει με όλους τους browsers. Δεν υπάρχει πλέον στο playstore γιατί η Adobe σταμάτησε την ανάπτυξη του. Και σε αυτό δε φταίει το τηλέφωνο. Στο θέμα της ρομ... Η 4.0.3 είναι η χειρότερη ρομ που κυκλοφόρησε ποτέ για το S2. Έχεις 2 επιλογές. Βάζεις μόνος σου την 4.0.4 (υπάρχει οδηγός στα επισημασμένα) ή κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει update. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsotosmc Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί να μας πει κάποιος που αγόρασε το S2 από ελληνικό κατάστημα, τώρα που έπεσε στα 269, ποια ακριβώς έκδοση είναι; GT-I9100 ή GT-I9100G; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Από πλαίσιο το πήρε η κοπέλα μου κ έχει κωδικό l9100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Μα το θεμα ειναι οτι και στο kies κανει backup των apps και των ρυθμησεων τους. Οποτε..... Από πότε; το μόνο που μου έχει κάνει σωστά δουλειά σ αυτό το θέμα είναι το titanium. Το kiess δεν θυμάμαι να έχει τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Σημερα το παρελαβα και μολις κανω τις 3 πρωτες φορτισεις θελω να του περασω η cm10 η cm9, τι μου προτεινετε . Καθως και καποιο kernel που να υποστυριζει και bln. Βοηθηστε λιγο τωρα που ειναι η αρχη, μιας και υπαρχουν δεκαδες ρομ αλλα λογικα καποιοι θα εχετε κατηλειξει σε μια απο τις δυο που θελω. Όπως είσαι θα κατεβάσεις την JellyBam. Check την σελίδα στο fb https://www.facebook.com/JellyBam?fref=ts (επιτρέπεται ε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Να ρωτησω κατι γενικο εγω ,μιας και ενδιαφερομαι για το κινητο , ειδικα τωρα που βγηκε σε τετοια τιμη. Αυτο μου με ανησυχει ειναι η ποιοτητα του ηχου απο το 3.5 jack.Εχω διαβασει οτι η Samsung εβγαλε το καλο chipακι (wolfson) dac που ειχε στο Galaxy S και εβαλε ενα κατωτερο yamaha , και η ποιοτητα του ηχου ειναι κατω του μετριου (τουλαχιστον ετσι διαβαζω μην βαρατε:lol:) και οταν δεν ακουγεται μουσικη ακουγεται ενα μικρο ενοχλητικο βουητο .. Επειδη ακουω μουσικη απο το κινητο και την εχω "βρει" με το Galaxy S (πολλες ρυθμισεις , αν γινει το κινητο root ενταση αρκετη και ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ) αν μπορει κανεις να συγκρινει το S2 με το S1 σε αυτον τον τομεα; Γιατι οι αποψεις στο ιντερνετ με κανουν να δισταζω να το αγορασω γι αυτο το λογο. Ευχαριστώ πολυ (το ξερω ισως ακουγομαι γραφικος , αλλα με τον ηχο εχω κολλημα :lol: και το νυν κινητο μου με καλυπτει σε αυτον τον τομεα) έχω και το galaxy 1 και το 2. Το 1 σε θέμα ήχου δεν υπάρχει απλά. Ειδικά αν παίζεις με τα εργαλεία του supercurio. To 2 όχι καμία σχέση δεν έχει με το 1 μα καμία σε ποιότητα. Μπορείς να το κάνεις να παίζει λίγο δυνατότερα αλλά απο ποιότητα...... έχει θέμα με την απόδοση των μπάσων, με το ότι ο ήχος είναι λίγο ξερός και άτονος και πάει λέγοντας. Είναι ένα απο τα 2 προβλήματα που έχει. Το άλλο είναι ανάλογα με το module της κάμερας που θα σου τύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Το rootara του περασα και rom ολα οκ... Τα save απο τα παιχνιδια που ειχα στο s plus μπορω να τα επαναφερω με το titanium? Και επισης του κωδικους απο τα wifi μεσω του go backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ξεκινησα παλι τιην πληθωρα ερωτησεων ρε παιδια αλλα πιστευω να με καταλαβαινεται σαν νεοπας στα android. 01. Παιδια ενα καλο προγραμμα για να βλεπω τα mail moy αλλα ΟΛΑ τα mail μου ειτε ειναι gmail, ειτε hotmail, ειτε yahoo, ειτε οτιδηποτε αλλο. 02. Επισης εναν καλο browser. Κατεβασα τον mozilla firefox για το κινητο και δεν εχει ολα τα plugins οπως στο pc. 03. Οσο αφορα το λεξικο χτ9 μπορειτε να μου πειτε ποια επιλογη ειναι απλα να προβλεπει τη λεξη και να μην γραφει αντιστροφα οτι λεξη γραφω γιατι αν το ενεργοποιησω οτι λεξη γραφω την γραφη αναποδα και με το που απενεργοποιησω το λεξικο χτ9 ολα καλα. 04. Μπορω να βγαλω στην εξω οθονη τις εφαρμογες που μπαινουμε για να απεγκαταστησουμε καποιο προγραμμα(Οχι τις ρυθμίσεις) 05. Παιδια υπαρχει τροπος να στειλω στο gmail που εχω ενωσει το κινητο ενα αρχειο apk ωστε οταν συνδεθει σε δικτυο το κινητο να το λαβει και να το εγκαταστήσει? Αν ναι πως ακριβως γινεται κατι τετοιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Από πότε; το μόνο που μου έχει κάνει σωστά δουλειά σ αυτό το θέμα είναι το titanium. Το kiess δεν θυμάμαι να έχει τέτοια δυνατότητα. Στην τελευταια εκδοση του kies και ποιο συγκεκρημενα σε αυτη "Samsung kies 2.5.0.12114.1.17" μπορει. Ισως ειδαν οτι το ζηταει ο κοσμος και το εβαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλημέρα στη παρέα. Παρήγγειλα και γω το κινητό στα 269 από Πλαίσιο, ευτυχώς πρόλαβα και ακύρωσα την παραγγελία σε 325 που είχα κάνει και το περιμένω από μέρα σε μέρα. Αυτό που θα ήθελα από σας είναι να μου πείτε τι θα πρέπει να προσέξω πρώτα στο κινητό. Προφανώς να προσπαθήσω μέσω WiFi για αναβάθμιση. Με τη μπαταρία; Υπάρχει ο ΣΩΣΤΟΣ τρόπος φόρτισης ειδικά στην αρχή της; Κάποιος κουσούρι που έχει το κινητό εξ αρχής και πρέπει να το αντιμετωπίσω; όπως πχ ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για τον Flash Player. 16gb μου φαίνονται πολλά. Μπορεί και να κάνω λάθος. Ερώτηση: Είναι καλύτερα να έχεις τις εφαρμογές σου περασμένες στο τηλ ή στην SD Card; Από που έχετε παρατηρήσει ότι το κινητό περπατάει καλύτερα; Αυτά για αρχή. Ελπίζω σε απάντηση όπως και όταν το πάρουμε με το καλό να μπορέσουμε και μεις να βοηθήσουμε τα νέα στον κόσμο του S2, παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Καλημέρα στη παρέα. Παρήγγειλα και γω το κινητό στα 269 από Πλαίσιο, ευτυχώς πρόλαβα και ακύρωσα την παραγγελία σε 325 που είχα κάνει και το περιμένω από μέρα σε μέρα. Αυτό που θα ήθελα από σας είναι να μου πείτε τι θα πρέπει να προσέξω πρώτα στο κινητό. Προφανώς να προσπαθήσω μέσω WiFi για αναβάθμιση. Με τη μπαταρία; Υπάρχει ο ΣΩΣΤΟΣ τρόπος φόρτισης ειδικά στην αρχή της; Κάποιος κουσούρι που έχει το κινητό εξ αρχής και πρέπει να το αντιμετωπίσω; όπως πχ ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για τον Flash Player. 16gb μου φαίνονται πολλά. Μπορεί και να κάνω λάθος. Ερώτηση: Είναι καλύτερα να έχεις τις εφαρμογές σου περασμένες στο τηλ ή στην SD Card; Από που έχετε παρατηρήσει ότι το κινητό περπατάει καλύτερα; Αυτά για αρχή. Ελπίζω σε απάντηση όπως και όταν το πάρουμε με το καλό να μπορέσουμε και μεις να βοηθήσουμε τα νέα στον κόσμο του S2, παιδιά. Οσο για τη μπαταρια που ρωτας πρεπει να τη στρωσεις στη αρχη κανοντας 3 με 4 πληρεις αποφορτισεις φορτισεις αδειασμα δηλαδη για να πιασει ολη τη χωρητικοτητα της.Για τις εφαρμογες στο τηλεφωνο.δεν εχει κανενα προβλημα Edited December 15, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdam Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 ευχαριστω πολυ τα παιδια που με βοηθησαν. Νομιζα οτι ο flash player ηταν ηδη προεγκατεστημενος. Απ οτι βλεπω η 4.1 δεν θα παιζει flash??? ή εχω καταλαβει λαθος? Αυτο σημαινει τελος βιντεακια απο καποια site? Υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες για το πως θα παω απο 4.0.3 σε 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 ευχαριστω πολυ τα παιδια που με βοηθησαν. Νομιζα οτι ο flash player ηταν ηδη προεγκατεστημενος. Απ οτι βλεπω η 4.1 δεν θα παιζει flash??? ή εχω καταλαβει λαθος? Αυτο σημαινει τελος βιντεακια απο καποια site? Υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες για το πως θα παω απο 4.0.3 σε 4.0.4? Ο flash παίζει κανονικά στην 4.1 .Πρέπει να τον εγκαταστήσεις εσυ στο τηλέφωνο . Ορίστε τον οδηγό για αλλαγη firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Συγγνώμη από τους παλιούς χρήστες του S2 που όλο ρωτάμε οι νεότεροι αλλά προσπαθούμε να μάθουμε και να ευχαριστούμε κι εμείς το υπερκινητάκι αυτό! 1)Κατέβασα το easy battery saver και το easy task killer για να γλυτώσω κάπως μπαταρία.Αυτά κάνουν δουλειά ή να κατεβάσω καλύτερα το juice defender? 2) Την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο.Είναι καλά έτσι? 3) Με τα μηνύματα έχω κάποιο θεματάκι.Πατάω το εικονίδιο και λέει πάνω: Ανταλλαγή μηνυμάτων, έχω από κάτω 4-5 μηνύματα και από κάτω λέει "συνομιλίες".Δεν βλέπω πουθενά να έχει ξεχωριστά εισερχόμενα, απεσταλμένα, πρόχειρα, αναφορές, τίποτα! Μπαίνω σε κάποιο μήνυμα και για να καταλαβω ότι έφτασε, βλέπω ότι δεν λέει πια κάτω από το μήνυμα "αποστολή"! Εχω ενεργή την αναφορά.Και η αναφορά δεν μένει αφού πάει κάποιο μήνυμα? 4)Στις εφαρμογές που εκτελούνται, πάω πατάω διακοπή, μετά από λίγο πάλι ενεργές! Σαν τη λερναία ύδρα.Ενα κεφάλι κόβεις, 10 βγαίνουν.Γίνεται κάπως να μην εκτελείται ΚΑΜΜΙΑ εφαρμογή παρά μόνο όταν θέλω? Και αυτά τα σπαστικά social hubs τί είναι? Πειράζει να τα βγάλω τελείως? 5) Το viber φαίνεται κι αυτό στις εφαρμογές να εκτελείται. Ποιός του 'πε? Του κάνω διακοπή, πάλι ενεργοποιείται μετά! Συγγνώμη και πάλι ρε παιδιά που σας πρήζουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Όποιος ξέρει και δεν βαριέται ας βοηθήσει! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Συγγνώμη από τους παλιούς χρήστες του S2 που όλο ρωτάμε οι νεότεροι αλλά προσπαθούμε να μάθουμε και να ευχαριστούμε κι εμείς το υπερκινητάκι αυτό! 1)Κατέβασα το easy battery saver και το easy task killer για να γλυτώσω κάπως μπαταρία.Αυτά κάνουν δουλειά ή να κατεβάσω καλύτερα το juice defender? 2) Την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο.Είναι καλά έτσι? 3) Με τα μηνύματα έχω κάποιο θεματάκι.Πατάω το εικονίδιο και λέει πάνω: Ανταλλαγή μηνυμάτων, έχω από κάτω 4-5 μηνύματα και από κάτω λέει "συνομιλίες".Δεν βλέπω πουθενά να έχει ξεχωριστά εισερχόμενα, απεσταλμένα, πρόχειρα, αναφορές, τίποτα! Μπαίνω σε κάποιο μήνυμα και για να καταλαβω ότι έφτασε, βλέπω ότι δεν λέει πια κάτω από το μήνυμα "αποστολή"! Εχω ενεργή την αναφορά.Και η αναφορά δεν μένει αφού πάει κάποιο μήνυμα? 4)Στις εφαρμογές που εκτελούνται, πάω πατάω διακοπή, μετά από λίγο πάλι ενεργές! Σαν τη λερναία ύδρα.Ενα κεφάλι κόβεις, 10 βγαίνουν.Γίνεται κάπως να μην εκτελείται ΚΑΜΜΙΑ εφαρμογή παρά μόνο όταν θέλω? Και αυτά τα σπαστικά social hubs τί είναι? Πειράζει να τα βγάλω τελείως? 5) Το viber φαίνεται κι αυτό στις εφαρμογές να εκτελείται. Ποιός του 'πε? Του κάνω διακοπή, πάλι ενεργοποιείται μετά! Συγγνώμη και πάλι ρε παιδιά που σας πρήζουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Όποιος ξέρει και δεν βαριέται ας βοηθήσει! Ευχαριστώ πολύ! Στο android κάποιες εφαρμογές πάνε αλυσίδα.Μπορεί π.χ να απενεργοποιήσεις μία και να μην δουλεύει μία άλλη.Πρέπει να προσέξεις ποιές θα απεγκαταστήσεις και ποιές θα απενεργοποιήσεις.Το viber π.χ στο τρέχει αυτόματα διότι σου λέει αν εσύ συνδεθείς στο ίντερνετ πρέπει ο άλλος να σε βλέπει μέσα στο viber για να μπορεί να καταλάβει ότι μπορεί να σε πάρει.Αλλά αυτό αν το απενεργοποιήσεις λογικά δεν θα σου τρέχει αυτόματα.Να κοιτάς πάντα σε κάθε εφαρμογή και τις ρυθμίσεις της όταν την ανοίγεις γιατί κάποιες ίσως έχουν την δυνατότητα επιλογής μη αυτόματης εκτέλεσης.Τώρα για τα μηνύματα που λές.Όταν στέλνεις ένα μήνυμα εφόσον έχεις ενεργή την αναφορά σου έρχεται ειδοποιήση όταν στέλνεις και όταν λαμβάνεις μήνυμα στην μπάρα ειδοποιήσεων επάνω.Σου εμφανίζεται για κάποια ώρα οτι το μήνυμα εστάλη.Δεν νομίζω πώς υπάρχει η δυνατότητα να τα βλέπεις σαν εισερχόμενα,εξερχόμενα κ.τ.λ. όπως σε παλαιότερες συσκευές Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 γινεται να εχω διαφορετικο wallpaper σε καθε μια απο τις 7 επιφανειες εργασιας του τηλεφωνου? γιατι τωρα οτι βαλω στην μια,το περνουν ολες.. μια βοηθεια εδω..?:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καποιο προγραμμα το οποιο να μπορει να παιζει οποιοδηποτε τυπο βιντεο μεσω δικτυου ΧΩΡΙΣ να πρεπει να μεταφερει το αρχειο στο κινητο ξερεται? Το es explorer που δοκιμασα οταν παω την ταινια στη μεση μου ζηταει να την περασει στο κινητο για να παει οσο για τον default που εχει το s2 δεν τα παιζει καν τα mkv αρχεια. Δοκίμασε και vlc direct pro. Θέλει λιγο προσοχή στις αρχικές ρυθμίσεις αλλα μόλις τι σεταρεις θα είσαι μια χαρά. Θα βλέπεις οσα έχεις στον υπολογιστή στην οθόνη του κινητού. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί να μας πει κάποιος που αγόρασε το S2 από ελληνικό κατάστημα, τώρα που έπεσε στα 269, ποια ακριβώς έκδοση είναι; GT-I9100 ή GT-I9100G; Ευχαριστώ! Απ' οτι μου εχει πει η ιδια η samsung το i9100g ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η SAMSUNG HELLAS γιατι αν εχετε παρει το i9100g τοτε ειναι απο παραεισαγωγη. Δοκίμασε και vlc direct pro. Θέλει λιγο προσοχή στις αρχικές ρυθμίσεις αλλα μόλις τι σεταρεις θα είσαι μια χαρά. Θα βλέπεις οσα έχεις στον υπολογιστή στην οθόνη του κινητού. Φιλε λυπαμαι αλλα πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το vlc player και στο pc για να δουλεψει. Εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πρεπει να εχω εγκατεστημενο κατι στο pc απλα να βλεπει ολους τους τυπους αρχειων βιντεο στους κοινοχρηστους φακελους που εχω στο pc. Edited December 15, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Απ' οτι μου εχει πει η ιδια η samsung το i9100g ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η SAMSUNG HELLAS γιατι αν εχετε παρει το i9100g τοτε ειναι απο παραεισαγωγη. Φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο τη στιγμη που τα "G" πωλουνται κανονικα σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων στην Ελλαδα, ασε που εχω δει και προσωπικα να αναλαμβανουν για service μεσα στα πλαισια της εγγυησης το "G" ενος φιλου με προβλημα στην οθονη..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 μια βοηθεια εδω..?:):) Μόνο με εφαρμογη από το play . MultiPicture Live Wallpaper Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts