Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia ξεχασα να ρωτησω κατι τελευταιο ..... περα απο το ΚΙΕΣ που εχει εφαρμογες gia android μπηκα και στο Google PLay ( εχω Google mail ) .. πως συνδεεται το κινητο στο GOOGLE PLAY?? μονο μεσα απο το κινητο γινεται ή μπορω και μεσα απο το PC ...

φιλε takisss και εγω το ιδιο επαθα εψαχνα μεταχειρο και τελικα ηταν ελαχιστα τα διαθεσιμα και κοντα στα 250 € οταν υπαρχουν τωρα S3 με 380 € (δεν μου κολαει το μεγεθος , μου φαινετε τεραστιο) . ετσι λοιπον το πηρα καινουριο (το περιμενω δευτερα ) με 300€ .

Edited by tolis29

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia ξεχασα να ρωτησω κατι τελευταιο ..... περα απο το ΚΙΕΣ που εχει εφαρμογες gia android μπηκα και στο Google PLay ( εχω Google mail ) .. πως συνδεεται το κινητο στο GOOGLE PLAY?? μονο μεσα απο το κινητο γινεται ή μπορω και μεσα απο το PC ...

Και μέσα απ'το pc βέβαια, βρίσκεις την εφαρμογή που θες, επιλέγεις "εγκατάσταση" (ή αγορά..) και μόλις συνδέσεις το κινητό σου σε δίκτυο θα την δεις να κάνει download κι εγκατάσταση!:)

Edited by makis206

Και μέσα απ'το pc βέβαια, βρίσκεις την εφαρμογή που θες, επιλέγεις "εγκατάσταση" (ή αγορά..) και μόλις συνδέσεις το κινητό σου σε δίκτυο θα την δεις να κάνει download κι εγκατάσταση!:)

οποτε θα απρεπει να δωσω σε καποια εφαρμογη του τηλεφωνου το google mail moy.. σωστα??

οποτε θα απρεπει να δωσω σε καποια εφαρμογη του τηλεφωνου το google mail moy.. σωστα??

Xωρίς gmail δεν παίρνεις android συντοπίτη..!;)

τωρα προσεξα οτι εισαι απο ΧΑΝΙΑ. Α ρε Μακη τωρα ειμαι πιο ησυχος αν παει κατι στραβα. στειλε μου και κανενα τηλ να υπαρχει και αχρειαστο να einai...

Η συσκευή είναι λευκή, θυμάται κάποιος πότε βγήκαν τα λευκά στην αγορά έστω;:)

Μακη αν θυμαμαι καλα, τα λευκα εμφανιστηκαν τελη καλοκαιριου, αρχες φθινοπωρου του '11. δηλαδη, χοντρικα, το κινητο θα ειναι το πολυ ενος ετους.

Μακη αν θυμαμαι καλα, τα λευκα εμφανιστηκαν τελη καλοκαιριου, αρχες φθινοπωρου του '11. δηλαδη, χοντρικα, το κινητο θα ειναι το πολυ ενος ετους.

Κάτι τέτοιο θυμόμουν κι εγώ (και καλύπτομαι εν'μέρει) αλλά παρ'όλα αυτά θα ήθελα να ξέρω κι έτσι εγκυκλοπαιδικά αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να βρούμε την ημερομηνία παραγωγής της κάθε συσκευής ξεχωριστά. Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία υποθέτω αλλά όταν είναι να αγοράσεις μία μεταχειρισμένη συσκευή και δεν θυμάται ο άλλος πότε την αγόρασε.. όχι ότι συμβαδίζει αυτό με την ημερομηνία κατασκευής βέβαια.. αν κάποιος όμως σου πει ότι την αγόρασε πριν ένα μήνα ας πούμε κι η συσκευή έχει ημερομηνία παραγωγής πέρισυ.. θα τον "παίξεις" και στην τιμή λίγο παραπάνω ίσως..; Η περίπτωση που με αφορά πάντως έχει να κάνει με δύο φίλους που γνωρίζονται και μεταξύ τους λίγο, ο ένας θα αγοράσει το κινητό του άλλου, ο δεύτερος όμως δεν έχει απόδειξη αγοράς και όντως δεν θυμάται πότε το αγόρασε, κάπου στα μέσα του '12 λέει.

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει απαντήσει κάποιος επ'αυτού πάντως, νόμιζα ότι ήταν απλή ερώτηση με εύκολη μάλιστα απάντηση. Αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο εφικτό να το μάθει κάποιος αυτό το πράγμα για τη συσκευή που κρατάει στα χέρια του και υπέθεσα λάθος.. ε;:)

Edited by makis206

ουτε που ξερω.:p

παντως, αν δεν κανω λαθος, καπως ειχα δει την ημερομηνια κατασκευης της μπαταριας, αλλα δε θυμαμαι πως τωρα.:rolleyes:

για παραδειγμα, εγω που το πηρα το Σεπτεμβριο, για τη μπαταρια ελεγε μια ημερομηνια μες στον Ιουλιο.

Περιμενε... Οταν πηγαινεις στις Ρυθμισεις/Μπαταρια, κορυφη βλεπεις το ποσοστο της μπαταριας και αν ειναι σε φαση αποφορτισης ή οχι... Απο κατω βλεπεις τι "τρωει" η οθονη, οι φων. κλησεις, η αναμονη, το λειτουργικο συστημα και καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιησες προσφατα... (τουλαχιστον ετσι φαινονται στην 4.0.4, εσυ μαλλον καποια αλλη version εχεις). Το 25% που το βλεπεις? Οπως και να'χει παντως, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας να σου τρωει την μπαταρια το λειτ. συστημα... Τις εφαρμογες να φοβασαι! Σου ευχομαι να το χαρεις το κινητο σου!!!

Που ακριβως βλεπεις διαφημησεις, δεν καταλαβα!!! Παντως για να απενεργοποιηθουν οι διαφημησεις γενικοτερα (π.χ. μεσα απο εφαρμογες) πρεπει να εισαι root (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676) και να χρησιμοποιησεις καποια αναλογη εφαρμογη...

Αν καταλαβα καλα ρωτας το ποσοστο που τρωει μπαταρια που το βλεπω? Το γραφει ακριβως πανω απο την μπλε γραμμη του ποσοστου καταναλωσης! Εχω την 4.0.3 απειραχτο..

ουτε που ξερω.:p

παντως, αν δεν κανω λαθος, καπως ειχα δει την ημερομηνια κατασκευης της μπαταριας, αλλα δε θυμαμαι πως τωρα.:rolleyes:

για παραδειγμα, εγω που το πηρα το Σεπτεμβριο, για τη μπαταρια ελεγε μια ημερομηνια μες στον Ιουλιο.

Θα ρίξουμε μια ματιά κι εκεί και βλέπουμε, εννοείται θα ενημερώσω αν βγάλω κάποια άκρη. Θενξ γιου κύριος!:p

Όσον αφορά τη μπαταρία αναγράφεται η ημερομηνία επάνω στη μπαταρία. Σχετικά με το κινητό κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι, θα ρίξω μια ματιά και θα επανέλθω.

Edit : Επειδή είμαι σε Cyanogen based rom δεν δουλεύουν αυτοί οι κωδικοί σε΄μένα αλλά πρέπει να δουλέψουν σε stock Samsung.

*#2222# = H/W Version

Πηγή : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193285

Edited by Sofos_5

Γεια χαρα σε ολους!

Πριν λιγο, η συσκευη μου εκανε ενα restart ενω δεν την χρησιμοποιουσα...

Με το που ανοιξε ξανα, μου εμφανισε στην μπαρα ειδοποιησεων το εικονιδιο για ανεπαρκη χωρο αποθηκευσης...:confused::confused::confused:

Οχι οτι δεν ηταν ετσι κι αλλιως μικρος, αλλα πως "του ηρθε" ετσι ξαφνικα???

Απεγκατεστησα 2-3 παιχνιδια & τωρα απο τα 1.97 της μνημης τηλεφωνου, εχω 200 ελευθερα (πριν ηταν πολυ λιγοτερο), το εικονιδιο δεν φευγει ομως, ουτε με restart...

Στον μεγαλο αποθ. χωρο εχω γυρω στα 3-4 giga free, ενω δεν εχω εξωτ. καρτα...

Τι λετε?

ΤΟ ΒΡΗΚΑ!

Τι λετε οτι ηταν?

Μπαινοντας στις εφαρμογες, ειδα αυτες που "πιανουν" τον μεγαλυτερο χωρο... Το Kingsoft Office ηταν 30 mb... Μολις του εκανα "εκκαθαριση δεδομενων", εγινε 20 mb και το εικονιδιο του "ανεπαρκη χωρου" εξαφανιστηκε... Οταν φορτωσα ενα-δυο εγγραφα, ξαναεμφανιστηκε...

Γηρασκω αει διδασκομενος, πρωτη φορα το συναντησα αυτο με τον Γαλαξια και μαλιστα με τετοιο τροπο... (τσαμπα απεγκατεστησα τα παιχνιδια...)

Να το "ξηλωσω"?

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω έναν φάκελο που γράφει Lost.dir έχει μέσα κάτι αρχεία που πιάνουν 3.4 γιγα να το σβήσω άφοβα; Στο μόνιτορ της μπαταρίας δείχνει και media server που χρησιμοποιεί την μπαταρία 23% τι είναι τούτο;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

και σε μενα μου λεει οτι τρωει την μπαταρια το :

1.λειτουργικο 25% - ο.κ

2.φωνητικη κληση 25%- ΔΕΝ εκανα ΚΑΜΙΑ φωνητικη κληση

Τι γινεται ? Ξερει κανενας?

Έχω έναν φάκελο που γράφει Lost.dir έχει μέσα κάτι αρχεία που πιάνουν 3.4 γιγα να το σβήσω άφοβα; Στο μόνιτορ της μπαταρίας δείχνει και media server που χρησιμοποιεί την μπαταρία 23% τι είναι τούτο;

Μπορείς να διαγράψεις οτι εχει μέσα ο φάκελος ή και τον ίδιο τον φάκελο .Ετσι και αλλιώς μετά απο επανεκκίνηση ή κλείσιμο/ άνοιγμα του τηλεφώνου θα ξαναδημιουργηθει .

Samsung galaxy s21+

το κινητο μου εχει τα παρακατω:

Model: gt-9100 / android ver: 4.0.3

baseband ver: I9100XXLPS / KERNEL VER: 3.0.15-I9100 XWLP7-CL 340913

dpi@DELL134 #3

BUILD NUMBER: IML74K.XWLP7

PDA: I9100 XW LP7 / PHONE: I9100 XX LPS / CSC: I9100 XX LPH .

βρηκα την ιδια στο sammobile.com:: Greece 2012 April 4.0.3 I9100XWLP7 I9100OXXLPH.

Μπορώ σε αυτο το κινητο οπως ειναι να εγκαταστησω την:: Greece (Cosmote) 2012 August 4.0.4 I9100BOLPM I9100COSLP9 ?

Εαν το κανω αυτο, υστερα οταν ερθει καποια αναβαθμιση στο KIES, θα με ειδοποιησει ή θα εχει αλλαξει κατι και πλεον θα πρεπει να τις κανω με το χερι τις αναβαθμισεις;

ευχαριστω.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

το κινητο μου εχει τα παρακατω:

Model: gt-9100 / android ver: 4.0.3

baseband ver: I9100XXLPS / KERNEL VER: 3.0.15-I9100 XWLP7-CL 340913

dpi@DELL134 #3

BUILD NUMBER: IML74K.XWLP7

PDA: I9100 XW LP7 / PHONE: I9100 XX LPS / CSC: I9100 XX LPH .

βρηκα την ιδια στο sammobile.com:: Greece 2012 April 4.0.3 I9100XWLP7 I9100OXXLPH.

Μπορώ σε αυτο το κινητο οπως ειναι να εγκαταστησω την:: Greece (Cosmote) 2012 August 4.0.4 I9100BOLPM I9100COSLP9 ?

Εαν το κανω αυτο, υστερα οταν ερθει καποια αναβαθμιση στο KIES, θα με ειδοποιησει ή θα εχει αλλαξει κατι και πλεον θα πρεπει να τις κανω με το χερι τις αναβαθμισεις;

ευχαριστω.

Μπορείς να την εγκαταστήσεις και θα παίρνεις κανονικά ενημερώσεις απο kies ή OTA αρκεί να αλλάξεις το scs σε cos

Samsung galaxy s21+

ευχαριστω.

Το firmware που ειδες αφορα Cosmote branded συσκευες και μπορεις να το εγκαταστησεις μονο μεσω Odin. Εννοειται οτι θα λαμβανεις ενημερωσεις απ'το Kies μετα αλλα μονο αυτες που προοριζονται για Cosmote branded συσκευες.. :)

Μπορείς να την εγκαταστήσεις και θα παίρνεις κανονικά ενημερώσεις απο kies ή OTA αρκεί να αλλάξεις το scs σε cos

ευχαριστω πολυ!

ερωτηση που προεκυψε μολις τωρα... εαν δεν αλλαξω CSC, 1) το KIES θα μου φερει την επομενη ενημερωση που θα βρει συμφωνα με το παλιο csc του κινητου μου ή συμφωνα με το csc της ρομ που θα εγκαταστησω? 2)επισης μπορω να βαλω οποιαδηποτε ρομ χειροκινητα,ασχετως του csc?

Το firmware που ειδες αφορα Cosmote branded συσκευες και μπορεις να το εγκαταστησεις μονο μεσω Odin. Εννοειται οτι θα λαμβανεις ενημερωσεις απ'το Kies μετα αλλα μονο αυτες που προοριζονται για Cosmote branded συσκευες.. :)

αξιζει να αναβαθμισω σε 4.0.4 τωρα ή να περιμενω την original JB ?

ξερω, ολο ερωτησεις ειμαι... :)

Edited by nabagos
επιπλεον ερωτηση
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Κατ'εμέ αξίζει, η jelly μπορεί να πάρει και πάνω από μήνα μέχρι να κάνει την εμφάνισή της. Εκτός και εάν σου τρέχει εντελώς απροβλημάτιστα η 4.0.3..:)

ευχαριστω πολυ!

ερωτηση που προεκυψε μολις τωρα... εαν δεν αλλαξω CSC, 1) το KIES θα μου φερει την επομενη ενημερωση που θα βρει συμφωνα με το παλιο csc του κινητου μου ή συμφωνα με το csc της ρομ που θα εγκαταστησω? 2)επισης μπορω να βαλω οποιαδηποτε ρομ χειροκινητα,ασχετως του csc?

Αν δεν αλλάξεις Csc οταν η rom το απαιτεί τότε το ποιο πιθανό είναι να μην μπορείς να λαμβάνεις αναβάθμισης απο το kies ή OTA

Μπορείς να βάλεις οπουδήποτε ρομ θέλεις ,δεν εχει να κάνει με το csc .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα, να ρωτήσω λίγο, εσείς που έχετε βάλει την Original την 4.0.4, έχετε δει κάποια αισθητή βελτίωση απο την 4.0.3;

Ρωτάω γιατί έχω μεγάλο θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας στο s2 μου που έχει 4.0.3 πάνω και μου χει εδώ και αρκετό καιρό διαθέσιμη ενημέρωση για νέο λογισμικό. :confused:

Εκτός αυτού, παρατηρήσατε κάτι άλλο καλύτερο στο κινητό με την αναβάθμιση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Twisting your mind and smashing your dreams...:kill:

Καλησπέρα, να ρωτήσω λίγο, εσείς που έχετε βάλει την Original την 4.0.4, έχετε δει κάποια αισθητή βελτίωση απο την 4.0.3;

Ρωτάω γιατί έχω μεγάλο θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας στο s2 μου που έχει 4.0.3 πάνω και μου χει εδώ και αρκετό καιρό διαθέσιμη ενημέρωση για νέο λογισμικό. :confused:

Γεια χαρα,

αφου σου εχει βγαλει αναβαθμιση απο μονο του, καντην! εμενα δε μου εχει.. ειμαι ακομη 4.0.3 κ σκεφτομαι να την περασω με odin.

Αισθητη βελτιωση? Μιλαμε οτι ειναι η ημερα με την νυχτα! Θεωρω την 4.0.3 εντελως αποτυχημενη... Με το που πηγα απο την Gingerbread 2.3.4 στην ICS 4.0.3, το κινητο "βαρυνε", το Touchwiz "λαγγαρε", ζεσταινοταν χωρις ιδιαιτερο λογο, ενω η μπαταρια τελειωνε ακομα και αν το ειχες... κλειστο!!! Βλαστημησα την ωρα και την στιγμη που εκανα το update! :lol:

Βαλε 4.0.4 οχι σημερα, χθες! Εγω εβαλα την Αγγλικη (με Odin, δεν περιμενα να ερθει update για την δικη μου συσκευη), ενω πολλοι αλλοι φιλοι στο forum την Σκανδιναβικη... Ολα τα προβληματα που ανεφερα πιο πανω λυθηκαν, ειδικα της μπαταριας, εκτος απο το Touchwiz που εξακολουθει να "ζοριζεται", ευτυχως ομως υπαρχουν πολλοι καλυτεροι launchers οπως Nova, Apex, Holo κλπ.κλπ. (ΟΧΙ ομως και ο Go Launcher που "χαλασε" αρκετα στην ICS). Προσωπικα χρησιμοποιω Nova Launcher...

Γενικα βαλ'την και περιμενε την Jelly Bean, οπου να'ναι ερχεται!

Y.Γ. Ασε τις εφαρμογες να επανελθουν απο το Gmail ωστε να μην χρειαστεις να ξαναστησεις το κινητο σου, θα δουλευουν ολες "ρολοϊ"!!!

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αισθητη βελτιωση? Μιλαμε οτι ειναι η ημερα με την νυχτα!...

Τα είπες όλα..!

+1 κι από μένα λοιπόν, μην το σκέφτεσαι άλλο φίλε, προχώρα το και δεν θα χάσεις.:)

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)