stauros2653 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 να εξηγησω τα τις τιμης.το παιρνω σε τετοια τιμη γιατι δουλευει ενας φιλος σε μαγαζι και δεν θα βγαλει τοσο μεγαλο κερδος, η 2,3 εκδοση την λεει στο σιτε του μαγαζιου (οπως και οτι εχει ORION CHIP αντι EXYNOS και CPU dual core 1ghz ) ΑΛΛΑ ειναι τΑ specs απο οταν πρωτοεμφανιστηκε στην Ελλαδα και δεν εχουν ανανεωσει την σελιδα . Εξαλλου το τηλ δεν το εχει ετοιμοπαραδοτο θα χρειαστουν 2-3 μερες. Aν εχει πανω την 4,0,3 τελικα μπορω με ODIN να περασω την επισημη 4,0,4 χωρις κατι ιδιαιτερο (root πχ) σωστα ??? ή θα χρειαστει και κατι αλλο???γιατι διαφορετικα θα πρεπει να περασω μεσω ΚΙΕΣ την 4,03 και μετα με ODIN την 4,0,4 ετσι?? και μετα την 4,1,2 παλι με ΟΔΙΝ?? Αυτη ειναι η σωστη σειρα?? αυτο που με εχει κολλησει απο το να το παρω ειναι το θεμα της μπαταριας ..... τωρα εχω το SAMSUNG WAVE S8600 και με την χρηση που του κανω (στο προηγουμενο ποστ μου ) η μπαταρια μου κραταει τουλαχιστον 4 μερες ( κλειστο τα βραδια 12μμ -8 πμ ) . αν αυτο μου βγαζει 3 μερες ειμαι οκ. .... μου ειναι πολυ σπαστικο να το φορτιζω καθε βραδυ... το απλο ειναι καλυτερο απο το G (gsmarena.com)και το απλο εχει μεγαλυτερη υποστηριξη σε πολλα θεμματα.αποψη μου.για το 2.3 δεν παιζει κανενα ρολο εκτως και δεν ειναι του κουτιου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Καλησπέρα!Πήρα πριν 1 βδομάδα κι εγώ το sΙΙ και μου βγάζει κάποια προβλήματα.Κάποιες φορές, δεν ανοίγει η οθόνη.Άλλες αναβοσβήνει μόνη της έτσι όπως το έχω ακουμπήσει κάπου.Και μία φορά, δεν λειτουργούσε η οθόνη.Ναι μεν άνοιξε, αλλά δεν μπορούσα να πατήσω τπτ.Επίσης χθες για πρώτη φορά, το βγάζω από την φόρτιση και μετά από 4-5 ώρες, μου λέει οτι χρειάζεται φόρτιση!!Ενώ δεν το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου!Ένας φίλος μου είχε πει οτί αν έχει κάποιο πρόβλημα μία συσκευή μέσα στις 10 πρώτες μέρες αγοράς, σου δίνουν κατευθείαν καινούρια.Του είχαν δώσει καινούριο iphone έτσι.Στην wind μου λένε 8 και στην αντιπροσωπεία samsung 5!!!Μπορεί να μου πει κάποιος τι ισχύει και τι λύση υπάρχει? Edited November 22, 2012 by Godfather80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Καλησπέρα!Πήρα πριν 1 βδομάδα κι εγώ το sΙΙ και μου βγάζει κάποια προβλήματα.Κάποιες φορές, δεν ανοίγει η οθόνη.Άλλες αναβοσβήνει μόνη της έτσι όπως το έχω ακουμπήσει κάπου.Και μία φορά, δεν λειτουργούσε η οθόνη.Ναι μεν άνοιξε, αλλά δεν μπορούσα να πατήσω τπτ.Επίσης χθες για πρώτη φορά, το βγάζω από την φόρτιση και μετά από 4-5 ώρες, μου λέει οτι χρειάζεται φόρτιση!!Ενώ δεν το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου!Ένας φίλος μου είχε πει οτί αν έχει κάποιο πρόβλημα μία συσκευή μέσα στις 10 πρώτες μέρες αγοράς, σου δίνουν κατευθείαν καινούρια.Του είχαν δώσει καινούριο iphone έτσι.Στην wind μου λένε 8 και στην αντιπροσωπεία samsung 5!!!Μπορεί να μου πει κάποιος τι ισχύει? Το πιθανότερο είναι ότι κάποια εφαρμογή τύπου "Εκατομμυριούχος" ή κάποιο live wallpaper σου δημιουργεί διάφορα και δεν είναι "θέμα" της συσκευής, αν πας "Ρυθμίσεις - Μπαταρία" υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου λέει ότι κατανάλωσε μεγάλο ποσοστό; Θα σού'λεγα ν'αρχίσεις να απεγκαθιστάς τις τελευταίες, αυτές που εγκατέστησες απ'τη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα και μετά για να τσεκάρεις ποια ευθύνεται.. Σε ποια έκδοση firmware βρίσκεσαι; (Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με... - Έκδοση Android). Edited November 22, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το πιθανότερο είναι ότι κάποια εφαρμογή τύπου "Εκατομμυριούχος" ή κάποιο live wallpaper σου δημιουργεί διάφορα και δεν είναι "θέμα" της συσκευής, αν πας "Ρυθμίσεις - Μπαταρία" υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου λέει ότι κατανάλωσε μεγάλο ποσοστό; Θα σού'λεγα ν'αρχίσεις να απεγκαθιστάς τις τελευταίες, αυτές που εγκατέστησες απ'τη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα και μετά για να τσεκάρεις ποια ευθύνεται.. Σε ποια έκδοση firmware βρίσκεσαι; (Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με... - Έκδοση Android). Έχει την έκδοση 4.0.3. Στην μπαταρία που πάω, μου λέει οτί 50% έχει κατανάλωση από το λειτουργικό σύστημα android(από τις εφαρμογές) και ένα άκυρο 16% από το ραδιόφωνο, το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... Πάντως το πρόβλημα της μπαταρίας, μου το έβγαλε μία φορά μέχρι στιγμής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Έχει την έκδοση 4.0.3. Στην μπαταρία που πάω, μου λέει οτί 50% έχει κατανάλωση από το λειτουργικό σύστημα android(από τις εφαρμογές) και ένα άκυρο 16% από το ραδιόφωνο, το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... Πάντως το πρόβλημα της μπαταρίας, μου το έβγαλε μία φορά μέχρι στιγμής.... Το "ραδιόφωνο" που γράφει είναι λάθος στη μετάφραση απο τα αγγλικά και εννοεί την εκπομπή του σήματος (gsm, gprs, 3g, μπορεί και wifi δεν είμαι σίγουρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το "ραδιόφωνο" που γράφει είναι λάθος στη μετάφραση απο τα αγγλικά και εννοεί την εκπομπή του σήματος (gsm, gprs, 3g, μπορεί και wifi δεν είμαι σίγουρος). Το wi-fi μου το έχει ξεχωριστα και είναι στο 2%.Τι να κάνω?Να το πάω για σέρβις ή να σβήσω καμμιά εφαρμογή πρώτα και να δω πως τσουλάει?Απλά έχω κολλήσει με αυτό που μου είπε ο φίλος μου περί αλλαγής κινητού και φοβάμαι μην περάσει(αν δεν έχει ήδη περάσει) η προθεσμία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) παιδια το τηλεφωνο το περνω απο εδω. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=33080 δεν αναφερει τιποτα για το G μοντελο. φυσικα θελω το απλό ... θα παρω τηλ να ρωτησω και θα σας πω. ενημερωση παιδια το μοντελο που φερνει το μαγαζι ειναι το Γερμανικό Galaxy S2 με Exynos chipset και Cpu dual core 1.2 ghz ο φιλος μου ειπε οτι τα Ελληνικά S2 μεσα απο την εδω αντιπρωσωπεια και λόγω διαφορων προβληματων πολλα εχουν ρυθμιστει στ 1ghz (αληθεια ??) Εχει μεσα android 2,3 και πανευρωπαική φυσικα εγγυηση 2 ετων. Παιζει κατι πονηρο βρε παιδια ??? Edited November 22, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 παιδια το τηλεφωνο το περνω απο εδω. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=33080 δεν αναφερει τιποτα για το G μοντελο. φυσικα θελω το απλό ... θα παρω τηλ να ρωτησω και θα σας πω. ενημερωση παιδια το μοντελο που φερνει το μαγαζι ειναι το Γερμανικό Galaxy S2 με Exynos chipset και Cpu dual core 1.2 ghz ο φιλος μου ειπε οτι τα Ελληνικά S2 μεσα απο την εδω αντιπρωσωπεια και λόγω διαφορων προβληματων πολλα εχουν ρυθμιστει στ 1ghz (αληθεια ??) Εχει μεσα android 2,3 και πανευρωπαική φυσικα εγγυηση 2 ετων. Παιζει κατι πονηρο βρε παιδια ??? Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά ο φίλος σου δε ξέρει τι του γίνεται. Αν το τηλέφωνο πάντως είναι γερμανικό 9100 και ΌΧΙ G, πάρτο χθες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 και τωρα παιδια και αφου βεβαιωθηκα οτι ειναι το Νορμαλ 9100 και οχι το G θελω τα φωτα σας.... 1) θα εχει πανω την 2.3 οπότε μολις το παρω το συνδεω στο ΚΙΕΣ και αναβαθμιζεται στο 4.0.3 2) μετα με ODIN 3,04 και με βαση τις οδηγιες του 1ου ποστ περναω ΑΝ θελω ας πουμε το Σκανδιναβικο Επίσημο XWLPY 4.0.4 (κωδικός: samfirmware.com). (δεν χρειαζετε να γινει root ή οτιδηποτε άλλο) 3) οποτεδηποτε θελησω μετα και παλι με ODIN περναω την επισημη ή την pre release 4.1.2 ή βαζω παλι Ελληνικη 4.0.3 και κανει update μεσω ΚΙΕΣ η ΟΤΑ .... εχω κανει κατι λαθος στην διαδικασια???? υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω (πριν ας πουμε αρχισω τα update ) την συσκευη ???? Σας πρήζω αλλα εχετε μεγαλη πειρα σε αυτο ενω εγω καθολου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 και τωρα παιδια και αφου βεβαιωθηκα οτι ειναι το Νορμαλ 9100 και οχι το G θελω τα φωτα σας.... 1) θα εχει πανω την 2.3 οπότε μολις το παρω το συνδεω στο ΚΙΕΣ και αναβαθμιζεται στο 4.0.3 2) μετα με ODIN 3,04 και με βαση τις οδηγιες του 1ου ποστ περναω ΑΝ θελω ας πουμε το Σκανδιναβικο Επίσημο XWLPY 4.0.4 (κωδικός: samfirmware.com). (δεν χρειαζετε να γινει root ή οτιδηποτε άλλο) 3) οποτεδηποτε θελησω μετα και παλι με ODIN περναω την επισημη ή την pre release 4.1.2 ή βαζω παλι Ελληνικη 4.0.3 και κανει update μεσω ΚΙΕΣ η ΟΤΑ .... εχω κανει κατι λαθος στην διαδικασια???? υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω (πριν ας πουμε αρχισω τα update ) την συσκευη ???? Σας πρήζω αλλα εχετε μεγαλη πειρα σε αυτο ενω εγω καθολου, κατεβασε το οντιν 1,85 με το αλλο 3.0.. ακουστηκαν καποια προβληματακια.για τα υπολοιπα 1.2.3.ναι Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 και τωρα παιδια και αφου βεβαιωθηκα οτι ειναι το Νορμαλ 9100 και οχι το G θελω τα φωτα σας.... 1) θα εχει πανω την 2.3 οπότε μολις το παρω το συνδεω στο ΚΙΕΣ και αναβαθμιζεται στο 4.0.3 2) μετα με ODIN 3,04 και με βαση τις οδηγιες του 1ου ποστ περναω ΑΝ θελω ας πουμε το Σκανδιναβικο Επίσημο XWLPY 4.0.4 (κωδικός: samfirmware.com). (δεν χρειαζετε να γινει root ή οτιδηποτε άλλο) 3) οποτεδηποτε θελησω μετα και παλι με ODIN περναω την επισημη ή την pre release 4.1.2 ή βαζω παλι Ελληνικη 4.0.3 και κανει update μεσω ΚΙΕΣ η ΟΤΑ .... εχω κανει κατι λαθος στην διαδικασια???? υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω (πριν ας πουμε αρχισω τα update ) την συσκευη ???? Σας πρήζω αλλα εχετε μεγαλη πειρα σε αυτο ενω εγω καθολου, Ότι είπες γίνεται. Αλλά αντί να το βάλεις από 2.3 σε 4.0.3 και μετά 04, γιατί δε το βάζεις με Odin κατευθείαν σε 4.0.4 να ησυχάσεις :) Μόνο σημείωσε τη ρομ που φοράει κάπου γιατί ποτέ δε ξέρεις....(αχρείαστη νά 'ναι...) Πάντως δύσκολο να έχει 2.3.Μάλλον δεν έχουν ενημερώσει το site. Ακόμα και στο πλαίσιο αν δεις στο site, 2.3 λέει και το δίνει με 4... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ότι είπες γίνεται. Αλλά αντί να το βάλεις από 2.3 σε 4.0.3 και μετά 04, γιατί δε το βάζεις με Odin κατευθείαν σε 4.0.4 να ησυχάσεις :) Μόνο σημείωσε τη ρομ που φοράει κάπου γιατί ποτέ δε ξέρεις....(αχρείαστη νά 'ναι...) Πάντως δύσκολο να έχει 2.3.Μάλλον δεν έχουν ενημερώσει το site. Ακόμα και στο πλαίσιο αν δεις στο site, 2.3 λέει και το δίνει με 4... σωστη η παρατηρηση.....θα παω κατευθειαν στην 4,0,4 το παιδι σιγουρα μου ειπε οτι θα εχει την 2,3 για αυτο ειπα στην αρχη να βαλω την 4.0.3 , για να μπορω αν γινει καμια στραβη να ξερω οτι τουλαχιστον την 4.0.3 την εχω σιγουρη. εκτως απο αυτα παντως δεν χρειαζομαι ουτε root ουτε τιποτα. ...(root θα κανω οταν βαλω την επισημη 4.1.2) επισης διαβαζω οτι καποια παιδια περνανε αλλη kernel..... τι ακριβως ειναι αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 "να ρωτησω κατι που ισως εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να βρω που. πως μπορουμε να ξερουμε αν η συσκευη εχει αυτο το ''κακο'' τσιπακι που υπαρχει κυνδυνος να μπρικαρει το τηλεφωνο κατα την μη επισημη αναβαθμιση ????? θελω να αγορασω την συσκευη και θελω να ξερω αν υπαρχει πιθανοτητα να πεσω σε μια τετοια συσκευη....." Τι ειναι και ποιό ειναι αυτο το κακό τσιπακι που γραφτηκε ποιο πάνω? Εβαλα και εγω την prereleased εκδοση της Samsung την 4.1.2 και παρατηρησα φοβερη καταναλωση μπαταρίας. Ειδικότερα από τις 8 η ωρα το βραδυ που εβγαλα το κινητο από φορτιση με ένδειξη 100% μέχρι την επομένη το πρωι στις 7 η ωρα ειχε πεσει στο 80% και μάλιστα από το βραδυ στις 12.30 εως και τις 7 ειχε μπει σε airplane mode, δηλαδη κομένα wifi, bt, σημα. Μεχρι το μεσημερι και με μέτρια χρήση (2,3 τηλ) ειχε πεσει παρα πολυ σε σημείο που απογοητευτηκα και την έβγαλα. Κατα τα άλλα προκειται για μια παρα πολυ καλή ρομ και συμφωνω ως προς τις υπόλοιπες παρατηρησεις των υπολοίπων χρηστών για τις δυνατοτητες της. Παράθεση Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπερα παιδια και απο εμενα! ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης περιπου ενα μηνα και ειμαι πολυτα ικανοποιημενος.. μαλλον επεσα στην καλη παρτιδα γιατι το πηρα προσφατα! Ολα καλα ολα ωραια λοιπον δεν εχω κανενα θεμα ουτε κολλαει το κινητο, παει σφαιρα! σημερα ειναι η τριτη μερα (13%)μιασ και δεν το πολυχρησιμοποιω και γραφεται οτι το το λειτουργικο συστημα τρωει το 25% της μπαταριας. Μετα έρχεται η οθονη με 21% τηλεφωνο σε κατασταση αδρανειας 18% σε αναμονη 15% φωνητικές κλησεις 11% συστημα android 3% και κατι αλλα που εχουν μικρα ποσοστα.. Ν ε με ανησυχει που εχει περισσοτερη καταναλωση το λειτουργικο συστημα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τι ειναι και ποιό ειναι αυτο το κακό τσιπακι που γραφτηκε ποιο πάνω? Aπο οτι εμαθα πρεπει να ειναι το τσιπακι της μνημης το οποιο σε μερικα μοντελα εχει προβλημα οταν κανεις factory reset μεσα απο το recovery mode και μπρικαρει το τηλεφωνο. παιδια πριν λιγο παρηγγειλα το τηλεφωνο . το παιδι μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας και μολις συνδεθει σε ΚΙΕΣ ή WIFI περνει αμεσως την 4.0.3. ... Απο δευτερα θα το εχω. ελπιζω να μην παρουσιαστει κανενα προβλημα Αν και πιστευω οτι και να παρουσιαστει θα το λυσω με την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 παιδια πριν λιγο παρηγγειλα το τηλεφωνο . το παιδι μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας και μολις συνδεθει σε ΚΙΕΣ ή WIFI περνει αμεσως την 4.0.3. ... Απο δευτερα θα το εχω. ελπιζω να μην παρουσιαστει κανενα προβλημα Αν και πιστευω οτι και να παρουσιαστει θα το λυσω με την βοηθεια σας. Δεν θα παρουσιαστεί.. με το καλό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Παιδιά.Έχω ένα θέμα.Είχα κάποιες custom rom και τώρα που έχω την Leak stock 4.1.2 αντιμετωπίζω ότι και με τις custom roms.Όποτε βάζω μια εφαρμογή στην εξωτερική micro sd και μετά βάζω εικονίδιο της στην αρχική οθόνη για συντόμευση, μετά από επανεκκίνηση εξαφανίζεται το εικονίδιο της ενώ στο κανονικό μενού υπάρχει κανονικά.Δοκίμασα πολλές εφαρμογές και με το app 2 sd οι οποίες είναι safe για μετακίνηση στην εξωτερική sd.Διάβασα διάφορα και στο google αλλά δεν βρίσκω λύση ότι και να δοκίμασα.Δοκίμασα και διαφορετική micro sd.Τα ίδια.Καμία ιδέα;Λέτε να έχει πρόβλημα η συσκευή;Με την 4.0.3 που είχα δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα αυτό το πρόβλημα και τέλος.Από τις Nordic Countries NEE ποιά είναι καλύτερη όσοι γνωρίζετε;Η 4.0.3 ή η 4.0.4;Η I9100XWLPY ή η I9100XWLPΧ Σε περίπτωση που δοκιμάσω να την φλασάρω Edited November 22, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Lpx από μένα, την κάρτα θα την βρεις στο sdcard 1.είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα Κάνε wipe cache dalvik αν δεν. στρώσειμπορεί να παίζει και με κάποιο μοντ που έβαλες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauroula31 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 γεια σε ολους. Ειμαι καινουριο μελος. Θα ηθελα να μου πει καποιος/ποια απενεργοποιω τις διαφημισεις απο την κεντρικη οταν ειναι κλειστο η πρωτου κλειδωσει το κινητο. ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπερα παιδια και απο εμενα! ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης περιπου ενα μηνα και ειμαι πολυτα ικανοποιημενος.. μαλλον επεσα στην καλη παρτιδα γιατι το πηρα προσφατα! Ολα καλα ολα ωραια λοιπον δεν εχω κανενα θεμα ουτε κολλαει το κινητο, παει σφαιρα! σημερα ειναι η τριτη μερα (13%)μιασ και δεν το πολυχρησιμοποιω και γραφεται οτι το το λειτουργικο συστημα τρωει το 25% της μπαταριας. Μετα έρχεται η οθονη με 21% τηλεφωνο σε κατασταση αδρανειας 18% σε αναμονη 15% φωνητικές κλησεις 11% συστημα android 3% και κατι αλλα που εχουν μικρα ποσοστα.. Ν ε με ανησυχει που εχει περισσοτερη καταναλωση το λειτουργικο συστημα android? Περιμενε... Οταν πηγαινεις στις Ρυθμισεις/Μπαταρια, κορυφη βλεπεις το ποσοστο της μπαταριας και αν ειναι σε φαση αποφορτισης ή οχι... Απο κατω βλεπεις τι "τρωει" η οθονη, οι φων. κλησεις, η αναμονη, το λειτουργικο συστημα και καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιησες προσφατα... (τουλαχιστον ετσι φαινονται στην 4.0.4, εσυ μαλλον καποια αλλη version εχεις). Το 25% που το βλεπεις? Οπως και να'χει παντως, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας να σου τρωει την μπαταρια το λειτ. συστημα... Τις εφαρμογες να φοβασαι! Σου ευχομαι να το χαρεις το κινητο σου!!! γεια σε ολους. Ειμαι καινουριο μελος. Θα ηθελα να μου πει καποιος/ποια απενεργοποιω τις διαφημισεις απο την κεντρικη οταν ειναι κλειστο η πρωτου κλειδωσει το κινητο. ευχαριστω εκ τον προτερων Που ακριβως βλεπεις διαφημησεις, δεν καταλαβα!!! Παντως για να απενεργοποιηθουν οι διαφημησεις γενικοτερα (π.χ. μεσα απο εφαρμογες) πρεπει να εισαι root (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676) και να χρησιμοποιησεις καποια αναλογη εφαρμογη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Παιδιά.Έχω ένα θέμα.Είχα κάποιες custom rom και τώρα που έχω την Leak stock 4.1.2 αντιμετωπίζω ότι και με τις custom roms.Όποτε βάζω μια εφαρμογή στην εξωτερική micro sd και μετά βάζω εικονίδιο της στην αρχική οθόνη για συντόμευση, μετά από επανεκκίνηση εξαφανίζεται το εικονίδιο της ενώ στο κανονικό μενού υπάρχει κανονικά.Δοκίμασα πολλές εφαρμογές και με το app 2 sd οι οποίες είναι safe για μετακίνηση στην εξωτερική sd.Διάβασα διάφορα και στο google αλλά δεν βρίσκω λύση ότι και να δοκίμασα.Δοκίμασα και διαφορετική micro sd.Τα ίδια.Καμία ιδέα;Λέτε να έχει πρόβλημα η συσκευή;Με την 4.0.3 που είχα δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα αυτό το πρόβλημα και τέλος.Από τις Nordic Countries NEE ποιά είναι καλύτερη όσοι γνωρίζετε;Η 4.0.3 ή η 4.0.4;Η I9100XWLPY ή η I9100XWLPΧ Σε περίπτωση που δοκιμάσω να την φλασάρω Είναι γνωστό πρόβλημα να χάνονται τα shortcut μετά από reboot, τουλάχιστον με το link2sd που χρησιμοποιώ εγώ. Μάλλον μπερδεύεται με τις 2 sd (internal και external) γιατί σε κινητά χωρίς internal sd δεν τα χάνει. Αν κάνεις μεταφορά στην sd, να το κάνεις απο το ρυθμίσεις->εφαρμογές του κινητού και θα το κρατήσει. To link2sd θα το χρησιμοποιείς μόνο για "σύνδεση στην sd" αν έχεις φτιάξει δεύτερο partition. Edited November 22, 2012 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Είναι γνωστό πρόβλημα να χάνονται τα shortcut μετά από reboot, τουλάχιστον με το link2sd που χρησιμοποιώ εγώ. Μάλλον μπερδεύεται με τις 2 sd (internal και external) γιατί σε κινητά χωρίς internal sd δεν τα χάνει. Αν κάνεις μεταφορά στην sd, να το κάνεις απο το ρυθμίσεις->εφαρμογές του κινητού και θα το κρατήσει. To link2sd θα το χρησιμοποιείς μόνο για "σύνδεση στην sd" αν έχεις φτιάξει δεύτερο partition. Φίλε.Τα έχω κάνει μετακίνηση και με Link2sd και με app2sd και από τις ρυθμίσεις εφαρμογές κ.τ.λ. Τίποτα όμως.Πάντα το ίδιο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Φίλε.Τα έχω κάνει μετακίνηση και με Link2sd και με app2sd και από τις ρυθμίσεις εφαρμογές κ.τ.λ. Τίποτα όμως.Πάντα το ίδιο Από το ρυθμίσεις->εφαρμογές του τηλεφώνου, φέρε μια εφαρμογή πίσω στο τηλέφωνο, μετά ξαναστείλε την στην sd κα ξαναδημιούργησε το shortcut 2 φορές και με τους δυό τρόπους (μια πατημένη η εφαρμογή που στην βγάζει έξω σε εικονίδιο και μια με τον κλασικό τρόπο). Μετά το reboot, λογικά πρέπει να κρατήσει και τα δύο ή ένα απο τα δύο. Αυτό το τεστ στο λέω γιατί έχεις βάλει την leaked και μήπως κάτι δεν πάει καλά με αυτή...γιατι με την 4.0.4 είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό που σου είπα. P.S. Για κάνε και "εκκαθάριση δεδομένων" τις εφαρμογής που θα μετακινήσεις. Edited November 22, 2012 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μια ερώτηση που πιθανόν έχει ήδη τεθεί και απαντηθεί στο παρελθόν όμως δεν κατάφερα να βρω κάτι.. Πως μπορούμε να βρούμε την ημερομηνία κατασκευής της συσκευής μας;:O Tο βγάζω ξανά στην "επιφάνεια" μήπως το δει κάποιος που ξέρει.. πρόκειται για μια μεταχειρισμένη συσκευή που θέλει ν'αγοράσει φίλος και η απόδειξη αγοράς δεν βρέθηκε απ'τον πωλητή. Η συσκευή είναι λευκή, θυμάται κάποιος πότε βγήκαν τα λευκά στην αγορά έστω;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Να ρωτησω και εγω κατι σχετικα με αγορα , ποια ειναι κατα την γνωμη σας η "καλη" τιμη για την οποια θα αγοραε κανεις ενα μεταχειρισμενο s2 αυτη την περιοδο.Σκεφτομαι να πουλησω το Galaxy S και να απω στο S2 , μονο που δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη περιοδος.Λετε μετα τα Χριστουγεννα να ειναι καλυτερα ? Υ.Γ.Βρισκω ελαχιστα galaxy s2 αυτη τη στιγμη και με τιμες >250 που προτιθεμαι να δωσω για αριστη συσκευη, μαλλον θα φταιει η αναβαθμιση και εχουν ολοι πορωθει; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts