Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έβαλα το cf, έβαλα ένα αρχείο μέσω cmw που βγάζει και το ρουτ άμα θέλω.όταν το ανοίγω δεν βγάζει τρίγωνο αυτό σε λέω

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγάλε την κάρτα μνήμης και με ένα καθαρό πανάκι καθάρισε λίγο τις επαφές.

Στο απάντησα και στο άλλο post.

Το έκανα Στράτο αλλά τίποτα. Ούτε με restart έγινε κάτι. Τις έσβησα τελικά όλες και τις ξαναπέρασα από το titanium, μόνο τις εφαρμογές, χωρίς δεδομένα. Όλα καλά τώρα.;)

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Δεν έβαλα το cf, έβαλα ένα αρχείο μέσω cmw που βγάζει και το ρουτ άμα θέλω.όταν το ανοίγω δεν βγάζει τρίγωνο αυτό σε λέω

Μπες σε download Mode και δες μόνος σου αν έχει γράψει. Και μπορείς να μηδενίσεις το μετρητή και με το Triangle away από το Market, δεν χρειάζεται USB Jig.

Και επειδή διάβασα 2,3 που το πήγαν με σπασμένο λογισμικό και βγήκαν εκτός εγγύησης, άλλοι περνάνε με odin τους κολλάει και αγχώνονται, άλλοι δεν ξέρουν πως να καταλάβουν αν είναι rooted κτλ κτλ.

Πριν πειράξετε το κινητό σας διαβάστε λίγο τα βασικά, να ξέρετε τι κάνετε. Είναι αμαρτία να πληρώνετε τζάμπα λάθη από απροσεξία η βιασύνη.

Φιλικά πάντα.

Μπες σε download Mode και δες μόνος σου αν έχει γράψει. Και μπορείς να μηδενίσεις το μετρητή και με το Triangle away από το Market, δεν χρειάζεται USB Jig.

Και επειδή διάβασα 2,3 που το πήγαν με σπασμένο λογισμικό και βγήκαν εκτός εγγύησης, άλλοι περνάνε με odin τους κολλάει και αγχώνονται, άλλοι δεν ξέρουν πως να καταλάβουν αν είναι rooted κτλ κτλ.

Πριν πειράξετε το κινητό σας διαβάστε λίγο τα βασικά, να ξέρετε τι κάνετε. Είναι αμαρτία να πληρώνετε τζάμπα λάθη από απροσεξία η βιασύνη.

Φιλικά πάντα.

Νιώθω δεν υπάρχει πρόβλημα φίλος.το mobile Odin και επίσημη αγγλική τα έχω.απλά ρωτάω όταν βγει με το καλό η jb, πρώτα θα την περάσω και μετά το ξερουταρω, θα σβήσω τον μετρητή κτλπ; λόγια με την επίσημη ξερουταρεται μόνο του έτσι;

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

το αγόρασα και εγω σήμερα απο το πλαισιο :D:D

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-S.htm

απο χτες το εβαλαν σε προσφορα

Edited by Tyxerakias
Διόρθωση συνδέσμου

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Το τελευταιο καιρο παρατηρησα να ειναι αναμενο ενα κοκκινο λαμπακι που παλιοτερα δεν ειχα προσεξει.ειναι το λαμπακι στην μπροστινη πλευρα ο αισθητηρας φωτεινοτητας.Γνωριζει κανεις εαν ειναι φυσιολογικο να ειναι σχεδον μονιμα αναμμενο;

Το τελευταιο καιρο παρατηρησα να ειναι αναμενο ενα κοκκινο λαμπακι που παλιοτερα δεν ειχα προσεξει.ειναι το λαμπακι στην μπροστινη πλευρα ο αισθητηρας φωτεινοτητας.Γνωριζει κανεις εαν ειναι φυσιολογικο να ειναι σχεδον μονιμα αναμμενο;

Eχεις το viber?Αν ναι εχει καποιο bug μετα το τελευταιο update και κραταει τον αισθητηρα εγγυτητας ανοικτο.Κλεισε το viber και θα κλεισει.

γεια χαρα και απο εμενα στην παρεα. το τελευταιο χρονικο διαστημα εκει που ειναι το κινητο σε κατασταση αναμονης δηλαδη με μαυρη οθονη, αναβει ξαφνικα η οθονη καθε 15 δευτερολεπτα περιπου η αλλες φορες καθε1 ,2 λεπτα ολη μερα. το εκανε και παλιοτερα αλλα ειχε σταματησει. ειναι καποιο θεμα ρυθμισης η καποιο προγραμμα που εχω βαλει? εχει τυχεικατι τετοιο και σε καποιον αλλο. ευχαριστω προκαταβολικα.

γεια χαρα και απο εμενα στην παρεα. το τελευταιο χρονικο διαστημα εκει που ειναι το κινητο σε κατασταση αναμονης δηλαδη με μαυρη οθονη, αναβει ξαφνικα η οθονη καθε 15 δευτερολεπτα περιπου η αλλες φορες καθε1 ,2 λεπτα ολη μερα. το εκανε και παλιοτερα αλλα ειχε σταματησει. ειναι καποιο θεμα ρυθμισης η καποιο προγραμμα που εχω βαλει? εχει τυχεικατι τετοιο και σε καποιον αλλο. ευχαριστω προκαταβολικα.

Ναι ειναι θεμα καποιας κακογραμμενης εφαρμογης που εχεις βαλει.Ο 'εκατομμυριουχος' πολλες φορες εχει προκαλεσει τετοια θεμματα σε αλλους χρηστες.

Καλησπερα σας,

μήπως γνωριζει καποιος πως μπορω να συχρονισω τα γενεθλια απο το facebook? Εχω δοκιμασει τα παντα, το μονο που μου εμφανίζει ειναι οι εκδηλωσεις στο ημερολογιο και απο γενεθλια τιποτα. Τοσα τηλεφωνα εχω συγχρονισει πρωτη φορα το παθαινω αυτο.

Παράθεση από jtkar

Eχεις το viber?Αν ναι εχει καποιο bug μετα το τελευταιο update και κραταει τον αισθητηρα εγγυτητας ανοικτο.Κλεισε το viber και θα κλεισει.

Σε ευχαριστω αυτο ηταν τελικα.

κλεινοντας το viber εσβησε και το λαμπακι!!!

Μετά την αναβάθμιση σε 4,04 η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει σε δυο κινητά που έχουμε στην οικογένεια. Συμβαίνει σε όλους αυτό;

Μετά την αναβάθμιση σε 4,04 η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει σε δυο κινητά που έχουμε στην οικογένεια. Συμβαίνει σε όλους αυτό;

Πριν/μετα την αναβαθμιση εκανες wipe?Δεν ειναι λογικο αυτο,δε ξερω σε αλλες συσκευες αλλα στο s2 η δειαρκεια της μπαταριας αυξηθηκε,μονο καλα λογια εχω ακουσει απο χρηστες που αναβαθμισαν.

το αγόρασα και εγω σήμερα απο το πλαισιο :D:D

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-S.htm

απο χτες το εβαλαν σε προσφορα

με γεια:)

να σε ρωτησω ειναι το i9100 η το i9100G?

Και γω αυτη την εντυπωση εχω τον τελευταιο καιρο αν και ασχολουμαι λιγο με παιχνιδακια και νετ μεσω wifi.

Εννοειται πως εκανα το περασμα της με ολη την διαδικασια wipe και λοιπα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

με γεια:)

να σε ρωτησω ειναι το i9100 η το i9100G?

ευχαριστώ πολύ :)

το κουτι γράφει GT-I9100

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

παιδακια, μια ερωτηση.Χρειαζεται να κανω αναβαθμιση τον usepuser που μου εβγαλε στο market;
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα σε ολους

απο χτες ειμαι κάτοχος του galaxy s2. επειδη δεν μπορω να διαβασω 220 σελίδες, θα θέσω κάποια αρχικά ερωτηματα και ζητω συγνώμη αν έπαναλαμβάνομαι

εχει έκδοση android 4.0.3, χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμιση;

επίσης στην μπάρα που εχει τα εικονιδια για gps,wifi,bluetooth, πως γίνεται να αφαιρέσω ενα εικονίδιο που λεει αυτοματη περιστροφή και να βάλω το εικονιδίο του 3g?

απο αυτα που διαβαζω απο χτες το Kies είναι κάποια εφαρμογή που κάνει αναβαθμίσεις στο τηλέφωνο; πχ την έκδοση android?

νομίζω στο Lg που είχα πριν εμφανίζε μήνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη εκδοση λογισμικου κλπ

επίσης οταν κλειδωνει η οθόνη, πως γίνεται να μην εμφανίζει το widget accuweather που ειχε ηδη το κινητο και να εμφανιζει το fancy που εχω εγκαταστήσει

επίσης στην μπάρα που εχει τα εικονιδια για gps,wifi,bluetooth, πως γίνεται να αφαιρέσω ενα εικονίδιο που λεει αυτοματη περιστροφή και να βάλω το εικονιδίο του 3g?

απο αυτα που διαβαζω απο χτες το Kies είναι κάποια εφαρμογή που κάνει αναβαθμίσεις στο τηλέφωνο; πχ την έκδοση android?

νομίζω στο Lg που είχα πριν εμφανίζε μήνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη εκδοση λογισμικου κλπ

επίσης οταν κλειδωνει η οθόνη, πως γίνεται να μην εμφανίζει το widget accuweather που ειχε ηδη το κινητο και να εμφανιζει το fancy που εχω εγκαταστήσει

Μόλις το συνδέσεις στο KIES θα αναγνωρίσει αν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση για το κινητό σου. Το KIES κάνει όλες τις αναβαθμίσεις.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τη αυτόματη περιστροφή με το άνοιγμα του 3g. Κατέβασε από το Google.play κάποια εφαρμογή APN widjet.

Και για τον καιρό ισχύουν τα ίδια. Κατεβάζεις ότι θέλεις από το Google.play και το αλλάζεις.

Φιλικά Γιώργος

καλησπέρα σε ολους

Οχι απαραίτητα . Λέγεται πως η 4.0.4 είναι πιό γρήγορη και ότι κάνει οικονομία στη μπαταρία . Υποκειμενικές απόψεις φίλων αν

και βλέπω σε κάποια τελευταία posts κάποιοι να δηλώνουν πως με την αναβάθμιση το κινητό έγινε πιό αργό.

Οπως και να είναι οι διαφορές είναι αμελητέες , άσε που μπορείς να μπλέξεις . Αν δεν έχεις πρόβλημα μην το προκαλείς .

Οχι δεν μπορείς . Πρόσθεσε μια νέα οθόνη και κατέβασε το power widget lite , βάλτο στην νέα οθόνη ( έχει διάφορα buttons που μπορείς να

κάνεις συνδιασμούς και 3G φυσικά .

Πάτησε το εικονίδιο παρατεταμένα και σύρε το στο καλάθι κατάργησης που εμφανίζεται στο κάτω μερος της οθόνης . Μετά φέρε το Fancy .

Οχι απαραίτητα . Λέγεται πως η 4.0.4 είναι πιό γρήγορη και ότι κάνει οικονομία στη μπαταρία . Υποκειμενικές απόψεις φίλων αν

και βλέπω σε κάποια τελευταία posts κάποιοι να δηλώνουν πως με την αναβάθμιση το κινητό έγινε πιό αργό.

Οπως και να είναι οι διαφορές είναι αμελητέες , άσε που μπορείς να μπλέξεις . Αν δεν έχεις πρόβλημα μην το προκαλείς .

Οχι δεν μπορείς . Πρόσθεσε μια νέα οθόνη και κατέβασε το power widget lite , βάλτο στην νέα οθόνη ( έχει διάφορα buttons που μπορείς να

κάνεις συνδιασμούς και 3G φυσικά .

Πάτησε το εικονίδιο παρατεταμένα και σύρε το στο καλάθι κατάργησης που εμφανίζεται στο κάτω μερος της οθόνης . Μετά φέρε το Fancy .

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.θα προσπαθήσω να βρω το widget Που κανει εναλλαγη απο wifi σε 3g

δεν μπορω να συρω το accuweather στην κλειδωμένη οθόνη

οταν ειναι ξεκλειδωτη εμφανίζεται το fancy, αλλα οταν κλειδωνει εχω αφησει την επιλογή να εμφανίζεται ο καιρός, αλλα δεν τον εμφανίζει απο το fancy.

αν αφαιρεσω το accuweather απο το κινητο, δεν νομιζω οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σωστά; εφαρμογή είναι καιρού

δεν υπαρχει προβλημα.για 3g προτεινω απο μαρκετ το data enabler,μικρο εικονειδιο,ανοιγει αμεσα την συνδεση

αν αφαιρεσω το accuweather απο το κινητο, δεν νομιζω οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σωστά; εφαρμογή είναι καιρού

:ninja:

Στο δικο μου εχει 4.0.3 (το εχω 2 μερες) και δεν εχει ανβαθμιση για 4.0.4 ουτε στο kies ουτε ΟΤΑ .Ξερετε κατι για αυτο?

Το "χρειαζεται" ειναι σχετικο. Αν σου "ερθει", ειτε OverTheAir, ειτε μεσω Kies, μπορεις να το κανεις... αν ομως το εχεις ολοκαινουργιο, ισως δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα, τουλαχιστον οχι μεχρι να σε... εκνευρισει η 4.0.3!!!

.

Η μπαταρια ειναι εντελως διαφορετικη. Μια δοκιμη πειθει!!! Το κινητο ΔΕΝ εγινε πιο αργο, το αντιθετο θα ελεγα!!! Ενας αρχαριος χρηστης δεν χρειαζεται να το "σκαλισει", στην συνεχεια ομως, μπορεις να κανεις πολλα!!! Αν θελησεις καποια στιγμη να ασχοληθεις με "αλλα" πραγματα, διαβαζεις προσεκτικα τους οδηγους που υπαρχουν στο forum και θα κανεις οτι καναμε ολοι μας... μην αγχωνεσαι, δεν θα χαλασει το κινητο!!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)