Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για 2.3 δες holo,nemus & balance. O apex θελει 4.

Εγω σε 4.0.4 ειμαι.. Δεν τον ειχα δοκιμασει σε προηγουμενες εκδοσεις.. :)

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μηπως μπορουσε να βοηθησει αυτο?

Αυτό ακριβώς λέγαμε και πριν.Αλλά δεν....

Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχασε το partition.Το πρόβλημα είναι ότι όταν έκλεισε το κινητό την ώρα που έκανε repartition, καταστράφηκαν blocks στη μνήμη.

Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς το θέμα είναι τεράστιο και δεν είχα το κουράγιο να το διαβάσω για να βρω το πρόβλημα μου.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει , το κινητό ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάνει το σήμα και αν εκείνη τη στιγμή είναι ανοιχτό το wifi χάνει και το wifi (σαν να κάνει reset το radio της συσκευής). Επίσης όταν ξαναβρίσκει το σήμα (γίνεται σχεδόν άμεσα) μου βγάζει το welcome μήνυμα της vodafone (how are you) .

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

Sorry άμα έχει ειπωθεί ξανά

Μηπως μπορουσε να βοηθησει αυτο?

Ρε το εχουν κανει οδηγο αυτο το πραγμα,εδω και τοσο καιρο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457458 ......????

Αυτο δεν το ειχα διαβασει..:lol: Δωστε βρε κανενα Link,να μαθουμε και εμεις οι ασχετουλιδες τιποτα.. Εσεις που τα ψαχουλευτε ολα εκει στο XDA..:!:

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε!

Αυτό ακριβώς λέγαμε και πριν.Αλλά δεν....

Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχασε το partition.Το πρόβλημα είναι ότι όταν έκλεισε το κινητό την ώρα που έκανε repartition, καταστράφηκαν blocks στη μνήμη.

Φιλε StratoGR!

Mια φορα παλαιοτετα καποιος.. Μου ειχε φερει μια συσκευη,με τα παραπανω συμπτωματα.. Και με αυτα που μου ειπε.. Ειπα και εγω μεσα μου,παει το τηλεφωνακι.. Και κατσαμε και οι δυο < ασχετουληδες > παρεα,να το αποτελειωσουμε εντελως,μιας και ηταν για καδο! :lol: Ρε Στραταρεεεε,μετα απο πολλες προσπαθειες,πανω κατω οπως μας τα λεει εκει στο XDA,αυτος που βλεπω να εχει στην συσκευη του (Siyah v4.1.1 beta 4 Kernel 3.0.40 | XXLQ6 Modem και με πιανουν τα γελια..:lol: ΞΑΦΝΙΚΑ! Πηρε μπρος.. Θα μου πεις,δεν ειχε προβλημα στην NAND..! Kαι ομως εδειχνε πως ειχε! Αλλα πηρε μπρος το ατιμο..:!:

Για τον παραπανω φιλο λοιπον (als2008),με το προβλημα..! Που θα μας διαβαζει και θα στεναχωριεται φανταζομαι ακομα περισσοτερο (φρεσκια η συσκευη στα χερια του..). :X «Μηδενα προ του τελους μακαριζε».

Αν και πολυ δυσκολα τα πραγματα! Αλλα ποτε δεν ξερεις..

Να μας γραψεις φιλε "als2008" οτι και να σου πουν στο Service.. Σχετικα με το τι καταφεραν και το τι εντοπησαν..(Αν σου που κατι παραπανω,εκτος απο το οτι < για βλαβη αναφερουν: powers up but not operation! >.

Θα στο φτιαξουν το τηλεφωνακι,οτι και να εχει παθει.. Και βγαλτους και τρελους..:lol: Μαπα απο την πρωτη μερα που μου το δωσανε! Σιγα μην φανε 100εργατοωρες,για να παρουν πρεφα! Κανε εσυ αυτα που πρεπει στην συσκευη,για να γλιτωσεις και τα ευροπουλα! (2 βδομαδες,δεν ειπες πως την εχεις μονο..?)

καταστράφηκαν blocks στη μνήμη.

Φιλε Στρατο,πως αλιως μπορουνε να καταστραφουν αυτα τα blocks,εκτος απο αυτο που εκανε ο φιλος παραπανω..?

Υπαρχει κατι αλλο,που θα πρεπει να προσεχω στην συσκευη μου κατα την διαδικασια..?

Καταλαβαινω πως το να κλεισω το pc.. H να βγαλω τιποτα Usb,θα με στειλουν μαλλον αδιαβαστο..

Μονο αυτα ομως..? Τιποτα αλλο.. Μην την πατησω κατα λαθος,απο αγνοια μου..

Μην μου πεταξει καμια μπλε/μαυρη/οθονη με κινεζικα εκεινη την στιγμη.. Και δεν φταιω σε τιποτα εγω μετα.. Και αντε να σας πεισω..

Υπαρχει καμια τετοια η αλλη περιπτωση..?

Edited by skydiving

Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς το θέμα είναι τεράστιο και δεν είχα το κουράγιο να το διαβάσω για να βρω το πρόβλημα μου.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει , το κινητό ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάνει το σήμα και αν εκείνη τη στιγμή είναι ανοιχτό το wifi χάνει και το wifi (σαν να κάνει reset το radio της συσκευής). Επίσης όταν ξαναβρίσκει το σήμα (γίνεται σχεδόν άμεσα) μου βγάζει το welcome μήνυμα της vodafone (how are you) .

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

Δοκίμασε για αρχή να κάνεις ενα factory reset . Αν δεν φτιάξει πέρασε ενα αλλο modem ή πέρασε ξανά την rom που εχεις .

Samsung galaxy s21+

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

O Mιχαλης πολυ σωστα σε προτρεπει φιλε.. Αν και το οτι χανει σημα,οπως μας λες.. Και wi-fi και τηλεφωνικο μαζι καποιες φορες,εκτος απο αυτο,που μου αρεσε πολυ και εμενα σαν αρθρο ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31261798&postcount=2),περισσοτερο )για kernel μοιαζει το θεματακι σου,παρα για modem/radio..

Aλλα ειμαι σιγουρος,οτι θα μας ελεγες.. Πως ειμαι "full stock" βρε παιδια..(?)

Μηπως εισαι του "flasharismatos" και εχεις κανει καμια παρεμβαση και κανω λαθος (με το stock) βρε φιλε μου..? Δωσε μας κανενα στοιχειο παραπανω..

Τι φοραει η συσκευη σου..(?) Τι επεμβασεις της εχεις κανει τελευταια..(?) Απο ποτε αρχισε να σου το κανει αυτο..(?) κλπ / κλπ..

Δεν εχει πολυ ειπωθει χιλιες φορες,αυτο φιλε! Εκτος απο οταν καποιοι πριν καιρο,εκαναν update σε 4.0.3..

Ειχα διαβασει σε διαφορα μερη του κοσμου,τετοιου ειδους περιστατικα με την 4.0.3 απο αρκετους χρηστες.. Βοηθησε μας καπως παρα πανω φιλε μου..

Σε ευχαριστω πολυ!

edit: Eχεις δικιο StratoGR < απο κατω > για το "θεμα" και την παραθεση,που απο λαθος εκανα εδω..! Μολις το διορθωσα και μετεφερα το τροποποιημενο αφαιρουμενο κομματι,στο "θεμα" που του αρμοζει ως οφειλα..:)

Edited by skydiving

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

BULPD έχεις;

StratoGR εδω και αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα,δοκιμαζω καθε νεα εκδοση 4.0.4 ('full stock'.. Παντα φυσικα..)! Αν και δεν πιστευω πλεον,σε καποια ρυζικη βελτιωση της ICS.. Το μικροβιο του 'User Flasher' δεν με αφηνει να σταματησω! :lol: Και πραγματικα πολυ χαιρομαι,οταν και εγω διαπιστωνω ουσιαστικες (εστω και μικρες) βελτιωσεις..! Και ναι υπαρχουν αυτες..! Περιμενω με τοση αγωνια το ζελε.. Και η πορεια της ICS + και παρα πολλες δοκιμες μου και..και..και..,με κανουν να πιστευω σε μεγαλο ποσοστο,οτι δεν θα απογοητευτω ξανα! Μολις ειδα αυτο το θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 ετρεξα ρε Στρατο να την δοκιμασω! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ρε Στραταρεεεε!!!!! Για αλλη μια φορα,μας κανεις περιφανους.. Πολυ σταθερη,αξιολογη και λειτουργικη.. Οσο πιο κοντα στην < base philosophy > μπορεις και χωρις ταρζανιες εντυπωσιασμου!! Θες η συσκευη μας να ειναι παραγματικα λειτουργικη.. Και οχι "customia" του προβληματισμου και του πειραματος :!:

Στην μπαταρια που με ενδιεφερε πειρισσοτερο απο ολα και που δεν θα πιστευα ποτε σε μια ICS version,(θετικοτερα) πανω σε αυτο (και ουδεποτε θα ξεπερασει την GB σε αυτο!) ],με τις καταληλες παρεμβασεις σου.. Και με την αφαιρεση καποιων διεργασιων και apk (+ οτι αλλο ?), εχεις κανει ακομα.. Βλεπω και εκει μια βελτιωση (εστω και αμελητεα.. ισως να κανω και λαθος απο μονος μου..),σε σχεση με την base 4.0.4 lpx! ΠΡΟΤΡΕΠΩ και απο εδω,οσουν το επιθυμουν,να την δοκιμασουν.. Και με τον δικο τους σχολιασμο και παρατηρηση,να σε βοηθησουμε να μας κανεις να χαμογελασουμε.. Και εμας + συσκευες μας..! Αλλα και τους αλλους που θελεις! ICS λοιπον και παμε "full για την jb" λιγο μακρινοτερα απο τον Νoveber :).. Θελω να πιστευω..!

Σε ευχαριστω!

Είσαι στο "Επίσημο" θέμα.

Γιατί δε βάζεις τις παρατηρήσεις σου στο "Tρoποποιήσεις βελτιώσεις" ; :)

Για σας παιδιά έχω ένα μικρο πρόβλημα και θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοιθησεται λυπών έχω το samsung galaxy S2 4.0.4 android και θέλω να αλλαχο την ταπετσαρία τού κινητού δηλαδή να το κανό έτσι ( http://www.jayceooi.com/2012/05/30/download-install-cbr-android-4-0-4-ics-rom-for-samsung-galaxy-s2/ ) αλλά όσο και αν επίμαχα δεν τα κατάφερα να το κανό παρακαλώ αν ξερή καπιος ας βοηθησι!!! (Πια είναι η τελεφτεα εκδοσή android?)!!!

Για σας παιδιά πως μπορώ να βάλω την τελεφτεα εκδοσή android (http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26947&d=1347635569) παρακαλώ:help: βοιθια

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπερα σε ολους!!!

Κατι που το ειχα ρωτησει και παλιοτερα και δεν ειχα παρει απαντηση...

Γιατι σε αναλυση 1920Χ1080 το βιντεο φαινεται "ζουμαρισμενο"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για σας παιδιά θα ήθελα να μου πιτε πως να βάλω την τελεφτεα εκδοσή android στο s2 που έχω θα το εκτιμούσα πολύ ευχαριστώ!!!

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Samsung galaxy s21+

καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να συνδεθεί το Galaxy S2 μέσω wi-fi με nokia με την εφαρμογή joikuspot στο nokia, γιατί προσπάθησα να συνδέσω το samsung και δεν έβλεπε το wi-fi καθόλου.

Καλησπερα.Εχει δει κανενας bluray σε αναλυση 1080 στον γαλαξια?

Δε νομιζω οτι μπορει να παιξει τετοια μορφη βιντεο το s2.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν μπορω να σου απαντησω αμεσα, εχω ομως παιξει mp4 1280X720... Πιθανοτατα θα παιζει αυτη τη μορφη σε 1080... εσυ εννοεις mkv?

[sIGPIC][/sIGPIC]

O Mιχαλης πολυ σωστα σε προτρεπει φιλε.. Αν και το οτι χανει σημα,οπως μας λες.. Και wi-fi και τηλεφωνικο μαζι καποιες φορες,εκτος απο αυτο,που μου αρεσε πολυ και εμενα σαν αρθρο ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31261798&postcount=2),περισσοτερο )για kernel μοιαζει το θεματακι σου,παρα για modem/radio..

Aλλα ειμαι σιγουρος,οτι θα μας ελεγες.. Πως ειμαι "full stock" βρε παιδια..(?)

Μηπως εισαι του "flasharismatos" και εχεις κανει καμια παρεμβαση και κανω λαθος (με το stock) βρε φιλε μου..? Δωσε μας κανενα στοιχειο παραπανω..

Τι φοραει η συσκευη σου..(?) Τι επεμβασεις της εχεις κανει τελευταια..(?) Απο ποτε αρχισε να σου το κανει αυτο..(?) κλπ / κλπ..

Δεν εχει πολυ ειπωθει χιλιες φορες,αυτο φιλε! Εκτος απο οταν καποιοι πριν καιρο,εκαναν update σε 4.0.3..

Ειχα διαβασει σε διαφορα μερη του κοσμου,τετοιου ειδους περιστατικα με την 4.0.3 απο αρκετους χρηστες.. Βοηθησε μας καπως παρα πανω φιλε μου..

Σε ευχαριστω πολυ!

BULPD έχεις;

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έκανα για αρχή factory reset όπως μου πρότεινε ο πρώτος φίλος και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει κάνει , βέβαια ακόμα το δείγμα δεν είναι ικανοποιητικό :p.

Έχω την official αναβάθμιση που δόθηκε (4.0.3) και δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση στο τηλέφωνο. τα πάντα stock :p (θα έρθει κάποια στιγμή και η ώρα του πειράγματος ) . Πρέπει να άρχισε να το κάνει το πρόβλημα πάλι μετά από factory reset που του είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Συγκεκριμένα έχω την 4.0.3 XWLP7

για εσένα που το gs2 χάνει το σήμα σου, είμαι στην ίδια κατάσταση από την πρώτη μέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό. Ήξερα ότι θα μου βγάλει πρόβλημα το samsung για αυτό δεν το πείραξα. Έχοντας λοιπόν το ίδιο πρόβλημα, έστειλα το κινητό στο σέρβις για δεύτερη φορά. Όπως ξανα είπα (εμπειρικά από samsung πάντα) το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή πλακέτας. Δεν το πειράζω (kernel προτείνει ένας άλλο σύμμαχος σε αυτό το thread) για να είναι εντός εγγύησης. Στο πρώτο σέρβις έκαναν μόνο έναν έλεγχο :wacko:

Σε μερικές εβδομάδες που θα έρθει το κινητό μου από το σερβις θα ενημερώσω

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

για εσένα που το gs2 χάνει το σήμα σου, είμαι στην ίδια κατάσταση από την πρώτη μέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό. Ήξερα ότι θα μου βγάλει πρόβλημα το samsung για αυτό δεν το πείραξα. Έχοντας λοιπόν το ίδιο πρόβλημα, έστειλα το κινητό στο σέρβις για δεύτερη φορά. Όπως ξανα είπα (εμπειρικά από samsung πάντα) το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή πλακέτας. Δεν το πειράζω (kernel προτείνει ένας άλλο σύμμαχος σε αυτό το thread) για να είναι εντός εγγύησης. Στο πρώτο σέρβις έκαναν μόνο έναν έλεγχο :wacko:

Σε μερικές εβδομάδες που θα έρθει το κινητό μου από το σερβις θα ενημερώσω

Που το εχετε παει αν επιτρεπεται..? (Smartec?) Και ποσο καιρο ειστε κατοχος της συσκευης..? Aπο Ελλαδα αγορασμενο οπως παντα..? Υπηρχε και συνδιασμος φυσικα,να μην σας ακουν και καλα,κατα την διαρκεια της κλησεως σας..? ( συνομιλίας σας). Απο την πρωτη μερα και αυτο να υποθεσουμε..? Η στην πορεια παρατηρηθηκε το φαινομενο..?

Περιμενουμε και την ενημερωση σας..

Ευχαριστω πολυ!

Edited by skydiving

καλά αστό άμα είναι πες μου αν μπορώ να βάλω καλύτερη εκδοσή από τι 4.0.4???

Δεν υπάρχει καλύτερη αυτή τη στιγμή.

καλά αστό άμα είναι πες μου αν μπορώ να βάλω καλύτερη εκδοσή από τι 4.0.4???

Δεν υπάρχει καλύτερη απο την 4.0.4 προσωπική γνώμη πάντα .

Έκτος και αν θες να δοκιμάσεις την 2.3 .6 άλλα μετά πας πίσω ..

Samsung galaxy s21+

Έχω το taken σε blue ray 3,4 giga περίπου και το παίζει για πλάκα μμε τον mx και με τον πλειερ από το νοτε.1080 p είναι

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Με την εφαρμογή App2 Sd μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης σωστά; Αυτό πέρα από το προφανές κέρδος της ελευθερίας χώρου έχει κάποιο άλλο κέρδος;

Δημήτρης

LUCAS HOOD

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)