StratosGR Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 πώς μπαίνω σε recovery mode sory αλλα δεν γνωρίζω πολλά πολλά... Με κλειστό το τηλέφωνο κράτα πατημένα το VOLUME UP και το HOME και μετά πάτα και το POWER.Μόλις ανοίξει το τηλέφωνο, αφήνεις και τα 3 και θα σε βάλει σε recovery mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Με κλειστό το τηλέφωνο κράτα πατημένα το VOLUME UP και το HOME και μετά πάτα και το POWER.Μόλις ανοίξει το τηλέφωνο, αφήνεις και τα 3 και θα σε βάλει σε recovery mode. Το έκανα φίλε μου σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παιδια υπάρχει τρόπος να μην ακούγετε ο ήχος την στιγμή που βγάζουμε φωτογραφία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παιδια υπάρχει τρόπος να μην ακούγετε ο ήχος την στιγμή που βγάζουμε φωτογραφία; Ευχαριστώ. Βάλε το κινητό σου σε αθόρυβη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 και σε αθόρυβη λειτουργία πάλι ακούγετε ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 και σε αθόρυβη λειτουργία πάλι ακούγετε ο ήχος. Κλείσε την ένταση των ήχων συστήματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κλείσε την ένταση των ήχων συστήματος. Και πάλι το ίδιο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 με το factory reset τι χάνουμε? Προγράμματα? και shortcuts? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 με το factory reset τι χάνουμε? Προγράμματα? και shortcuts? Φέρνει το τηλέφωνο στην κατάσταση που το αγόρασες.Σα να το ανοίγεις πρώτη φορά. Δε σβήνει όμως πράγματα που έχεις στην εξωτερική μνήμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Αν έχεις αναβαθμιστεί ποια ειναι η κατάσταστη που το αγόρασες Προφανώς η νέα έκδοση Δεν έχω sd αρα όλα τα προγράμματα από την αρχη.....? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Αν έχεις αναβαθμιστεί ποια ειναι η κατάσταστη που το αγόρασες Προφανώς η νέα έκδοση Δεν έχω sd αρα όλα τα προγράμματα από την αρχη.....? Έτσι ακριβώς. Στο μάρκετ φαίνεται όμως η λίστα με τα προγράμματα που έχεις κατεβάσεις και μέσα από τον υπολογιστή ιδίως, δε θα σου πάρει πολύ ώρα να τα επανεγκαταστήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 εχω την 4.0.3, ισως το factory να βοηθήσει λίγο.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Και πάλι το ίδιο :wacko: ρε μάγκες, αυτή η βλακεία, θέλω να μην ακούγεται ποτέ ο ήχος από το κλείστρο της κάμερας. όποτε θέλω να βγάλω παπαρατσίστικη φωτογραφία βάζω το κινητό στο Mute. Σε άλλες android συσκευές υπάρχει ρύθμιση για τον ήχο του κλείστρου. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή για να είναι μόνιμα στο mute ο ήχος του κλείστρου? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Καλημέρα σας Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες οι διαφορές του Samsung Galaxy S II 16GB i9100 Noble Black από το Samsung Galaxy S II 16GB i9100G το i9100G με το i9100 Noble Black έχουν την ίδια κάρτα γραφικών ? ποιο να προτιμήσω για αγορά? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Καλημέρα σας Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες οι διαφορές του Samsung Galaxy S II 16GB i9100 Noble Black από το Samsung Galaxy S II 16GB i9100G το i9100G με το i9100 Noble Black έχουν την ίδια κάρτα γραφικών ? ποιο να προτιμήσω για αγορά? Έχουν διαφορετικούς CPU, το G έχει ΟΜΑΡ το άλλο έχει exynos, και το G λένε πως έχει θέματα ασυμβατότητας με ορισμένες εφαρμογές. Απο πλευράς software προτιμάται όπως θα δεις απο αρκετά περασμένα ποστς το "σκέτο". Απορία: το gs2 μου είναι εντελώς stock με 4.0.3. Θέλω να το ρουτάρω (και μόνο) γιατί ίσως το ξαναστείλω σέρβις. Αν το ρουτάρω, μπορώ να το φέρω στην stock κατάσταση μόνο με το προγραμματάκι που αφαιρεί το τρίγωνο??? μιλάω μόνο για ρουτ για την ώρα. Θα φλασάρω καστομιές μετά το upgrade σε 4,1. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 ρε μάγκες, αυτή η βλακεία, θέλω να μην ακούγεται ποτέ ο ήχος από το κλείστρο της κάμερας. όποτε θέλω να βγάλω παπαρατσίστικη φωτογραφία βάζω το κινητό στο Mute. Σε άλλες android συσκευές υπάρχει ρύθμιση για τον ήχο του κλείστρου. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή για να είναι μόνιμα στο mute ο ήχος του κλείστρου? Χρειάζεται root. Έτσι θα μπορείς είτε μόνος σου να διαγραψεις τον ήχο από τη θέση που βρίσκεται ώστε να μην έχεις θέμα είτε να περάσεις κάποια μονταρισμένη έκδοση που έχει ως προεπιλογή τους ήχους κλειστούς. Δεν ξέρω αν η εφαρμογή ics της κάμερας στο Market μπορεί να στο προσφέρει αλλά χωρίς root μου ακούγεται κομματάκι δύσκολο. Καλημέρα σας Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες οι διαφορές του Samsung Galaxy S II 16GB i9100 Noble Black από το Samsung Galaxy S II 16GB i9100G το i9100G με το i9100 Noble Black έχουν την ίδια κάρτα γραφικών ? ποιο να προτιμήσω για αγορά? Αν και τις έχω διαβάσει αρκετές φορές δεν τις θυμάμαι αλλά είμαι αρκετά σίγουρος πως αξίζει το i9100 σκέτο και όχι το G μιας και εκτός του ότι έχει τρελή υποστήριξη και εδώ και στο xda αλλά και σε hardware είναι πιο δυνατό απ'οσο θυμάμαι. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Απορία: το gs2 μου είναι εντελώς stock με 4.0.3. Θέλω να το ρουτάρω (και μόνο) γιατί ίσως το ξαναστείλω σέρβις. Αν το ρουτάρω, μπορώ να το φέρω στην stock κατάσταση μόνο με το προγραμματάκι που αφαιρεί το τρίγωνο??? μιλάω μόνο για ρουτ για την ώρα. Θα φλασάρω καστομιές μετά το upgrade σε 4,1. Δες εδώ στον οδηγό και ακολούθησε τον πρώτο τρόπο (Rachmat3), πανεύκολο σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς τριγωνάκια, χωρίς τίποτα. Root και Unroot πιο εύκολο από ποτέ..!:lol: Απαιτεί όμως εξωτερική κάρτα SD ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Απορια: εχω βαλει να μου εμφανιζει τις επαφες απο το gmail. Ενω ακομη και στο gmail μου εμφανιζει τις φωτογραφιες τους και στο μενου του τηλεφωνου, οταν ομως πραγματοποιειται μια κληση δεν μου βγαζει την φωτογραφια τους στους περισσοτερους. Καμια λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Απορία: το gs2 μου είναι εντελώς stock με 4.0.3. Θέλω να το ρουτάρω (και μόνο) γιατί ίσως το ξαναστείλω σέρβις. Αν το ρουτάρω, μπορώ να το φέρω στην stock κατάσταση μόνο με το προγραμματάκι που αφαιρεί το τρίγωνο??? μιλάω μόνο για ρουτ για την ώρα. Θα φλασάρω καστομιές μετά το upgrade σε 4,1. Περνάς το επίσημο firmware και μηδενίζεις με το TriangleAway . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Αυτό που αναφέρεις δεν το γνωρίζω, πάντως έκανα δυο φορές εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μάταια. Για να ανοίξω wifi πρέπει να κάνω επανεκκίνηση και άλλα πολλά. Η Samsung ανέφερε ότι χρειάζεται προγραμματισμό αρχικό και θα πρέπει να πάει στα κεντρικά, ελπίζω να σας μετέφερα σωστά. Μήπως το router σου είναι dLink γιατί υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Δες εδώ στον οδηγό και ακολούθησε τον πρώτο τρόπο (Rachmat3), πανεύκολο σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς τριγωνάκια, χωρίς τίποτα. Root και Unroot πιο εύκολο από ποτέ..!:lol: Απαιτεί όμως εξωτερική κάρτα SD ;) Εννοείται πως υπάρχει κάρτα SD. ναι, φαίνεται εύκολος τρόπος. Περνάς το επίσημο firmware και μηδενίζεις με το TriangleAway . Η άποψή σου για τον απο πάνω τρόπο Μ7ιχάλη ? σας ευχαριστώ πολύ μάγκες, μέσα στο σαβ/κο θα με ρουτάρω :up: :bow: :bow: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Απορια: εχω βαλει να μου εμφανιζει τις επαφες απο το gmail. Ενω ακομη και στο gmail μου εμφανιζει τις φωτογραφιες τους και στο μενου του τηλεφωνου, οταν ομως πραγματοποιειται μια κληση δεν μου βγαζει την φωτογραφια τους στους περισσοτερους. Καμια λυση;; Θα μπορούσες να περάσεις ξεχωριστά τις φωτογραφίες μέσα σε ενα φάκελο στο τηλέφωνο και μετα σε κάθε επαφή βάζεις την φωτογραφία που θες . Προσπάθησε οι φωτογραφίες να έχουν μια καλη ανάλυση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Θα μπορούσες να περάσεις ξεχωριστά τις φωτογραφίες μέσα σε ενα φάκελο στο τηλέφωνο και μετα σε κάθε επαφή βάζεις την φωτογραφία που θες . Προσπάθησε οι φωτογραφίες να έχουν μια καλη ανάλυση . Oι φωτογραφίες είναι από το κινητό και ενώ στο μενού της συσκευής αλλά και στο gmail τις δείχνει, όταν με καλούν/καλώ δεν μου τις δείχνει παρά μόνο σε λίγες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Κατεβασε το camera360 απο market. Και στις ρυθμισεις του βαλε off στον ηχο, και ολα ειναι αθορυβα thanks για την απάντηση, αυτό που λες ισχύει, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή αυτή όσο είχα GB σε περασμένη συσκευή για λήψη πανοραμικών. Το θέμα είναι ότι η default εφαρμογή κάμερας είναι σούπερ και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη. Αυτό που κάνω μέχρι τώρα είναι να βάζω στο Mute το κινητό. Αφού το ρουτάρω θα το ψάξω αλλιώς. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Oι φωτογραφίες είναι από το κινητό και ενώ στο μενού της συσκευής αλλά και στο gmail τις δείχνει, όταν με καλούν/καλώ δεν μου τις δείχνει παρά μόνο σε λίγες.... Δεν ξερω τι να σου πω ! Είχα διαβάσει οτι κατι τέτοιο μπορει να γίνει μετα απο συγχρονισμό με το gmail σε επαφές και φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης . Και το αλλο που γνωρίζω ειναι οτι ενω εχεις κάνει συγχρονισμό επαφων απο το mail σου ορισμένες επαφές να ειναι ειδη αποθηκευμένες στην κάρτα sim και το τηλέφωνο να μπερδευτεί . Κάτι άλλο δεν γνωρίζω ,εκτός οτι μπορείς να χρησιμοποίησης κάποια εφαρμογη απο το play για να κάνεις αυτήν τη δουλειά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts