ackel Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σύγκριση του touchwiz του κινητού μας με του galaxy s3! Μας ξεφτυλισε η Samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 εχει και καποιος αλλος προβλημα με την φωτεινοτητα; την ρυθμιζω σε ενα συγκεκριμενο και το κινητο απο μονο του την ανεβαζει. (μετα την αναβαθμιση μου τα ξεκινησε αυτα τα κολπα). Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Ξαφνικα η οθονη δεν ανταποκρινεται καλα.καποες φορες πρεπει να πατησω 2 φορες ενα εικονιδιο για να ανοιξει μια εφαρμογη. Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 εχω την εφαρμογη battery solo για να βλεπω μπαταρια. με τον golauncher και τον ADW οταν τον βαζω στην οθονη ως widget δεν δειχνει κατι. μενει στασιμο. παταω στο εικονιδιο και με παει στην οθονη της εφαρμογης του για να ρυθμισω σε τι θελω να βλεπω την θερμοκρασια. βαζω κελσιου και δεν κανει κατι. μου λεει να παρω την εκδοση pro. με τον μαμα launcer βλεπω μπαταρια και θερμοκρασια κανονικα. φταινε οι launchers η εχω κανει κατι εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 καλημέρα παιδιά. Είχα το s2 και περίμενα πως και πως το S3 αλλά δεν μου έκανε καμία εντύπωση και σκέπτομαι να το ξαναπάρω. Έχει μήπως γίνει καμία βελτίωση στην κάμερα από κάποια εφαρμογή-σε rοοted κινητό πάντα. Πχ οι ροζιλες και ο ήχος στο βίντεο παραμένει όπως ήταν?ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Θα με χαζεψει η ics παιδια. Χθες ανακαλυψα οτι οταν πηγαινω γλωσσα και εισαγωγη στις ρυθμισεις μαυριζει η οθονη και κανει force close. Εχω κανει 3 φορες επαναφορα για να διορθωσω προβληματα και παντα κατι καινουργιο βγαζει Ας τσεκαρει καποιος οτι σε αυτον μπαινει κανονικα Edited May 4, 2012 by stefos86 Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Θα με χαζεψει η ics παιδια. Χθες ανακαλυψα οτι οταν πηγαινω γλωσσα και εισαγωγη στις ρυθμισεις μαυριζει η οθονη και κανει force close. Εχω κανει 3 φορες επαναφορα για να διορθωσω προβληματα και παντα κατι καινουργιο βγαζει Ας τσεκαρει καποιος οτι σε αυτον μπαινει κανονικα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα η official ics (την είχα για δυο ημέρες ), είχα μπει στο ¨ Έξοδος κειμένου σε ομιλία ¨ για να βάλω το svox τώρα έχω την omega 11.1 φυσικά πολύ καλλίτερη και ενημερώνετε συνέχεια Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Θα με χαζεψει η ics παιδια. Χθες ανακαλυψα οτι οταν πηγαινω γλωσσα και εισαγωγη στις ρυθμισεις μαυριζει η οθονη και κανει force close. Εχω κανει 3 φορες επαναφορα για να διορθωσω προβληματα και παντα κατι καινουργιο βγαζει Ας τσεκαρει καποιος οτι σε αυτον μπαινει κανονικα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα η official ics (την είχα για δυο ημέρες ), είχα μπει στο ¨ Έξοδος κειμένου σε ομιλία ¨ για να βάλω το svox τώρα έχω την omega 11.1 φυσικά πολύ καλλίτερη και ενημερώνετε συνέχεια Οκ το βρηκα εγω εκανα την μ@@@ ειχα απενεργοποιησει το talk back.με ενεργοποιηση και reboot επανηλθε. Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Απο χτες που εβαλα αλλη ρομ στο galaxy S2 δεν μπορω με usb να συνδεθω με το kies για να κανω επαναφορα του backup που ειχα κανει. Τι μπορω να κανω λεει συνδεση και κολαει εκει. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Απο χτες που εβαλα αλλη ρομ στο galaxy S2 δεν μπορω με usb να συνδεθω με το kies για να κανω επαναφορα του backup που ειχα κανει. Τι μπορω να κανω λεει συνδεση και κολαει εκει. ευχαριστω. αν είναι custom rom σωστά δεν συνδέεσαι με Kies. μόνο οι επίσημες παίζουν με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoshania Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παιδια εχω ενα προβληματακι με το ημερολογιο του S2. Όποιοσηποτε ημερολογιο και αν εγκαταστησω στο κινητο , δεν μπορω να καταχωρησω συμβαν. Μολις πατησω προσθηκη, μου βγαζει στην οθονη το μηνυμα "there are no calendars selected". Το κανει ακομα και στο εργοστασιακο ημερολογιο. Μιλησα με Samsung και μου ειπαν οτι ενδεχεται να ξεκολλησει ή με αναβαθμιση σε 2.3.4. η με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Τι πάει λάθος ρε παιδιά? Μου το έκανε ξαφνικα ένα πρωι , χωρις να πειραξω τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 αν είναι custom rom σωστά δεν συνδέεσαι με Kies. μόνο οι επίσημες παίζουν με αυτό. Οποτε τι μπορω να κανω γιατι ειναι custom η ρομ και θελω καποια απο τα αρχεια του backup.Υπαρχει καπιοος τροπος να τα ανακτησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Μια εωτηση....Υπαρχει περιπτωση το κινητο μας να παρει αλλο update.....η θα μεινει οπως εχει με 4.0.3..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Οποτε τι μπορω να κανω γιατι ειναι custom η ρομ και θελω καποια απο τα αρχεια του backup.Υπαρχει καπιοος τροπος να τα ανακτησω? δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. ίσως αν ξαναγυρίσεις σε επίσημη να επαναφέρεις τα αρχεία σου και μετά να πάρεις backup με κάποιo πρόγραμμα που να παίζει με όλες τις rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Μια εωτηση....Υπαρχει περιπτωση το κινητο μας να παρει αλλο update.....η θα μεινει οπως εχει με 4.0.3..... Το πιο πιθανό είναι να πάρει και αλλο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. ίσως αν ξαναγυρίσεις σε επίσημη να επαναφέρεις τα αρχεία σου και μετά να πάρεις backup με κάποιo πρόγραμμα που να παίζει με όλες τις rom. Oχ και γω κατι τετοιο ειχα στο μιαλο μου αλλα βαβουρα μεγαλη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ναι είναι:(. ίσως να υπάρχει άλλος τρόπος που εγώ δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Απο χτες που εβαλα αλλη ρομ στο galaxy S2 δεν μπορω με usb να συνδεθω με το kies για να κανω επαναφορα του backup που ειχα κανει. Τι μπορω να κανω λεει συνδεση και κολαει εκει. ευχαριστω. Δοκίμασε να αλλάξεις CSC σε EUR και λογικά θα στο αναγνωρίζει το KIES (υποθέτω πως έβαλες επίσημη rom, αν είσαι σε custom μπορεί απλά να λείπει το kies.apk από system/app- 1λεπτό δουλειά). Υπόψιν η αλλαγή csc θα σου κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν είσαι rooted μπορείς να κρατήσεις backup, να αλλάξεις csc και να το επαναφέρεις, θα σου κρατήσει και τις ρυθμίσεις κ το καινούργιο csc αλλιώς τα γνωστά..) Παιδια εχω ενα προβληματακι με το ημερολογιο του S2. Όποιοσηποτε ημερολογιο και αν εγκαταστησω στο κινητο , δεν μπορω να καταχωρησω συμβαν. Μολις πατησω προσθηκη, μου βγαζει στην οθονη το μηνυμα "there are no calendars selected". Το κανει ακομα και στο εργοστασιακο ημερολογιο. Μιλησα με Samsung και μου ειπαν οτι ενδεχεται να ξεκολλησει ή με αναβαθμιση σε 2.3.4. η με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Τι πάει λάθος ρε παιδιά? Μου το έκανε ξαφνικα ένα πρωι , χωρις να πειραξω τιποτα!! Αν μπείς στο εργοστασιακό ημερολόγιο κ πατήσεις ρυθμίσεις στη πρώτη επιλογή που λέει " Ημερολόγια " έχεις τίποτα τικαρισμένο? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Τώρα τελευταία μου κάνει αραιά και που επανεκινήσεις στην αναμονή. Έχω παρατηρήσει πως όταν το κάνει είναι ενεργοποιημένο και το WiFi. Λέτε να φταίει η τελευταία αναβάθμιση που έκανα από 2.3.5 σε 2.3.6 τελευταία ή κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Τώρα τελευταία μου κάνει αραιά και που επανεκινήσεις στην αναμονή. Έχω παρατηρήσει πως όταν το κάνει είναι ενεργοποιημένο και το WiFi. Λέτε να φταίει η τελευταία αναβάθμιση που έκανα από 2.3.5 σε 2.3.6 τελευταία ή κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο? Κι εμένα μου το έκανε με την 2.3.6. Μάλλον φταίει η ROM, γιατί με 2.3.4 και 4.0.3 δεν μου το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ξέρει κανείς να μου πει πως θα μπορέσω να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση (επίσημη); Υπάρχει κάπου οδηγός γιατί δεν τον βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ξέρει κανείς να μου πει πως θα μπορέσω να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση (επίσημη); Υπάρχει κάπου οδηγός γιατί δεν τον βρίσκω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Από τα 3 καταστήματα που μου βγάζει το επίσημο site της SAMSUNG για Θεσσαλονίκη, ποιο να προτιμήσω; Θέλω να κάνω αλλαγή το μικρόφωνο διότι ο συνομιλητής μου με ακούει τραγικά χαμηλά. Κάνω βέβαια απενεργοποίηση εξωτερικών θορύβων αλλά διορθώνεται ελάχιστα η κατάσταση συν το ότι πρέπει κάθε φορά που καλώ ή απαντάω σε κλήση να απενεργοποιώ αυτό που προείπα. Επιπλέον, ο συνομιλητής μου ακούει τον εαυτό του διπλά.:X:cry::cry::cry: Πριν προχωρήσω σε αντικατάσταση εντός εγγύησης, ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω; :cry: Έχω καταλήξει ότι είναι ελαττωματικό το μικρόφωνο. Βλέπω ασχολείστε όλοι με rooting με το οποίο έχω χαθεί πραγματικά αλλά το προσπερνώ. Αν μπορούσε κάποιος να μου πει τι εστί GINGERBEARD, KERNEL, ICS και ένα σωρό άλλες ορολογίες οι οποίες πραγματικά με έχουν καταμπερδέψει. Ή έστω να με παραπέμψει κάπου για να ξεκινήσω να διαβάζω διότι χρόνια τώρα ήμουν χρήστης iOS, εξού και η ασχετοσύνη. Παρόλα τα παραπάνω, δεν υπάρχει κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση που έχω παραθέσει; Δεν είναι δυνατόν να είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Ή τουλάχιστον εάν είμαι, ας μου πει κάποιος ποιο από τα 3 καταστήματα να προτιμήσω. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Ορολογία του Android Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Βεβαιώσου ότι το κινητό σου έχει Official Firmware πριν το πας στο service. Είχα πάει ένα SII στην Smartec στην Αθήνα για αλλαγή μικροφώνου και μου το φτιάξανε μέσα σε μια μέρα. Edited May 4, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 μηπως του φορας θηκη σιλικονης; αυτες,λενε, πως κοβουν ηχο απο το μικροφωνο μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts