Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπαινεις μεσα στην επαφη που θελεις και σου γραφει βιντεο κληση.

Για βιντεοκλήση άνοιξε τον stock dialer. Πληκτρολόγησε τον αριθμό που θέλεις και δίπλα από την κλήση έχει κουμπί για βιντεοκλήση. Στον exdialer το κουμπί αυτό απουσιάζει.

Thank's παιδια για την βοηθεια το βρηκα.;)

Υπάρχει επιλόγη ότα το τηλέφωνο φορτίζει (είτε πρίζα, είτε μέσω USB) να μην κλείνει η οθόνη;

υ.γ. επειδή έχω χάσει επεισόδια, καμιά ανακοίνωση για την ICS έχει βγει (επίσημο Update);

ευχαριστώ,

Πηγαινε στιις ρυθμισεις οθονης και πατα να μην κλεινει ποτε.Εχει βγει επισημη ICS εδω και μια εβδομαδα σχεδον.Συνδεσε την συσκευη σου με το Kies η κανε ενημερωση λογισμικου μεσω ΟΤΑ και θα σου βγαλει το update αναλογα βεβαια τι συσκευη εχεις Ελληνικη η Εισαγωγης;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηγαινε στιις ρυθμισεις οθονης και πατα να μην κλεινει ποτε.Εχει βγει επισημη ICS εδω και μια εβδομαδα σχεδον.Συνδεσε την συσκευη σου με το Kies η κανε ενημερωση λογισμικου μεσω ΟΤΑ και θα σου βγαλει το update αναλογα βεβαια τι συσκευη εχεις Ελληνικη η Εισαγωγης;

Ok, κατεβαίνει τώρα. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα δει.

Υπάρχει κάποιο thread ή αναλυτικό κείμενο με τις αλλαγές ώστε να το διαβάσω;

ευχαριστώ

Ok, κατεβαίνει τώρα. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα δει.

Υπάρχει κάποιο thread ή αναλυτικό κείμενο με τις αλλαγές ώστε να το διαβάσω;

ευχαριστώ

Ναι εδω.Αρχισε να διαβαζεις απο την 64 σελιδα και μετα γιατι απο αρχιζει το επισημο update ICS 25 Απριλιου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Μεσω kies η ΟΤΑ κανεις το update;

Edited by Rospy7

Παιδια ειναι ευκολο να μου πει καποιος αν στο golauncher ex οταν μπαινεις στο menu στα εικονιδια αφης ακουγεται ηχος κατα την αφη ? Δεν μιλαω για το αρχικο desktop αλλα στις σελιδες των εφαρμογων .Εχω την εντυπωση οτι ξαφνικα σημερα επαψαν να ακουγονται οταν παταω σε μια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ακουγοντουσαν πριν .

Παιδια ειναι ευκολο να μου πει καποιος αν στο golauncher ex οταν μπαινεις στο menu στα εικονιδια αφης ακουγεται ηχος κατα την αφη ? Δεν μιλαω για το αρχικο desktop αλλα στις σελιδες των εφαρμογων .Εχω την εντυπωση οτι ξαφνικα σημερα επαψαν να ακουγονται οταν παταω σε μια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ακουγοντουσαν πριν .

Επειδη εχω τον ιδιο launcher ο ηχος αφης ακουγεται μονο οταν πατας το κουμπι του menu που μπαινει στην σελιδα τον εφαρμογων αλλα οταν αλλαζεις σελιδες δεν ακουγεται τιποτα.

Επειδη εχω τον ιδιο launcher ο ηχος αφης ακουγεται μονο οταν πατας το κουμπι του menu που μπαινει στην σελιδα τον εφαρμογων αλλα οταν αλλαζεις σελιδες δεν ακουγεται τιποτα.

Δεν λεω οταν αλλαζεις σελιδες ,εννοω οταν πατας μια εφαρμογη αφου εχεις μπει στο μενου δηλαδη οταν πατας ενα εικονιδιο.Ακους ηχο αφης εσυ εκει ?

Δεν λεω οταν αλλαζεις σελιδες ,εννοω οταν πατας μια εφαρμογη αφου εχεις μπει στο μενου δηλαδη οταν πατας ενα εικονιδιο.Ακους ηχο αφης εσυ εκει ?

Οχι δεν εχει ηχο αλλα μηπως παιζει ρολο που εχω ICS Λογισμικο;

...και εγω το 4.0.3 εχω .Στους αλλους launcher δεν μου το κανει αυτο μονο στον go.

Eπισης οταν πατας τερματισμο κλησης με το κοκκινο σου ακουγεται κανονικα ο ηχος αφης ή χαμηλα ?

...και εγω το 4.0.3 εχω .Στους αλλους launcher δεν μου το κανει αυτο μονο στον go.

Eπισης οταν πατας τερματισμο κλησης με το κοκκινο σου ακουγεται κανονικα ο ηχος αφης ή χαμηλα ?

Οντος ακουγεται πολυ χαμηλα.

Ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμα για overclocking που να πηγαινει τον επεξεργαστη σε (official rom ICS) πανω απο 1.2GHZ;

Το Set CPU που εχω αγορασμενο δεν το κανει.Πρεπει ντε και καλα να φοραω custom rom για να ανεβασω πανω απο 1.2GHZ τον επεξεργαστη;

Αν ξερει καποιος ας μου απαντηση.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμα για overclocking που να πηγαινει τον επεξεργαστη σε (official rom ICS) πανω απο 1.2GHZ;

Το Set CPU που εχω αγορασμενο δεν το κανει.Πρεπει ντε και καλα να φοραω custom rom για να ανεβασω πανω απο 1.2GHZ τον επεξεργαστη;

Αν ξερει καποιος ας μου απαντηση.

Όλα το κάνουν (και το setcpu), αρκεί να το υποστηρίζει ο πυρήνας. Οπότε ναι, πρέπει να έχεις custom kernel, γιατί ο επίσημος δεν υποστηρίζει o/c.

- Alex

Όλα το κάνουν (και το setcpu), αρκεί να το υποστηρίζει ο πυρήνας. Οπότε ναι, πρέπει να έχεις custom kernel, γιατί ο επίσημος δεν υποστηρίζει o/c.

Οκ ευχαριστω.Μπορεις να μου προτεινεις εναν καλα custom kernel;

Και πως θα τον περασω;Πρεπει να ειμαι cf-root για να το κανω;

Επειδη εχω official ICS LP5 COS με τον πρωτο τροπο root τον απλο.

Οκ ευχαριστω.Μπορεις να μου προτεινεις εναν καλα custom kernel;

Και πως θα τον περασω;Πρεπει να ειμαι cf-root για να το κανω;

Επειδη εχω official ICS LP5 COS με τον πρωτο τροπο root τον απλο.

http://www.gokhanmoral.com/ αυτος και αυτοςhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1576355 πρεπει να σου κανουν.προτα ομως θα γινεις unroot kai μετα περνα με odin οπιον θελεις.cf root δεν βρηκα για LP5 COSκαι μετα με το triangle μηδενιζει και ο counter ευκολα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

Edited by apostolos3

Παρεξήγησες, δεν είπα ότι λες ψέματα αλοίμονο, εννοούσα ότι αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονται μόνο σε σένα, δεν είναι γενικά σε όλους. Οπότε έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος στην εγκατάσταση (reset έκανες πριν και μετά;), ή έχει πρόβλημα το δίκτυό σου.

Έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα στην εγκατάσταση με τον jjuuveve. Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς εγκαταστάσεων τόσο με το Kies όσο και με το Odin, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εάν η κάρτα SIM είναι κλειδωμένη κατά την εγκατάσταση (πχ με PIN) τότε το τηλέφωνο δεν βρίσκει δίκτυ όταν ξεκινήσει (αφού δεν ζητάει το PIN κατά την εκκίνηση), αλλά πρέπει κάποιος να το ξεκλειδώσει χειροκίνητα από τις επιλογές για Screen lock (οπότε ενεργοποιείαιτ και σύνδεση με το δίκτυο). Εκτός αυτού όμως έχει πρόβλημα και το power button το οποίο δεν εμφανίζει επιλογές κατά την παρατεταμένη πίεσή του αλλά μόνο σβήνει το τηλέφωνο...

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

να ρωτησω κατι τι διαφορα εχει το galaxy 2 i9100 με το i9100g ?

Υποδεέστερη GPU από το 9100 και έλλειψη αναβαθμίσεων.....από όσο ξέρω....

να ρωτησω κατι τι διαφορα εχει το galaxy 2 i9100 με το i9100g ?

http://blog.gsmarena.com/samsung-i9100-galaxy-s-ii-vs-samsung-i9100g-galaxy-s-ii-know-the-differences-table/

Συν οτι To Ι900 εχει τεράστια υποστήριξη απο τους developers σε σχεσει με το I900G

Samsung galaxy s21+

Υποδεέστερη GPU από το 9100 και έλλειψη αναβαθμίσεων.....από όσο ξέρω....

Τα παραπάνω ισχύουν για το "G"

Edit

Πως μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο galaxy πρόκειται?

Edited by nikos_kallithea

ρε παιδια εμενα καποιοσ θα με βοηθησει?οσοι θελετε κοιταξτε το Post με αριθμο 5772 και σελιδα 385 ευχαριστω

Τα παραπάνω ισχύουν για το "G"

Edit

Πως μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο galaxy πρόκειται?

Κοιτάς στο μενού ρυθμίσεις - σχετικά. Ή στο κουτί.

- Alex

Κοιτάς στο μενού ρυθμίσεις - σχετικά. Ή στο κουτί.

Τι πρεπει να δω στις ρυθμίσεις για να το καταλάβω

παιδια εχω το samsung galaxy SII και εχω κανει αναβαθμιση σε Android 4.0.3. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.....ενω στο talk back μιλουσε κανονικα Ελληνικα κι ενω ειχα παει στις ρυθμισεις του ηχου ξαφνικα αλλαξε η γλωσσα σε Αγγλικα.....τι πειραξα δεν καταλαβαινω.....Μηπως ξερει κανεις πως αλλαζει η γλωσσα παλι σε Ελληνικα ?

Οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει την κατασταση.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στις επιλογες προγραματιστη εχει χρισιμοποιησει κανεις Εξαν.αποδοση GPU,Kλιμακα κιν. παραθ,Κλιμακα γραφικων μεταβασης.Σε τι χρησιμευουν?????

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)