stabill Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Για αυτό αγόρασε το παραεισαγωγή από κάποιο eshop να σου μείνουν και χρήματα στην άκρη και γράψε κανονικά πλαίσιο και samsung hellas. Και αν βγει και αυτο "μαπα"??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μετά από παρέμβαση του συνήγορου του καταναλωτή (να’ ναι καλά οι άνθρωποι !) για το προβλημα με το Galaxy SII (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918832#post3918832) η Samsung Hellas δέχτηκε-αναγκάστηκε να προβεί στην αντικατάσταση της συσκευής. Η ελαττωματική συσκευή επιστράφηκε στο Πλαίσιο για αντικατάσταση με καινούργια. Επειδή όμως δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη ούτε περίμεναν νέες παραλαβές το Πλαίσιο μου επέστρεψε τα χρήματα της αγοράς. ΤΕΛΟΣ !!!! ΥΓ. Το πάθημα γίνεται μάθημα. Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ούτε καρφίτσα με την επωνυμία Samsung !!!!! Είσαι πολύ άτυχος.Και τι θα πάρεις?LG?Εγώ που είχα θέμα κάποτε μου έκαναν αντικατάσταση στην ξι φορα που το πήγα πίσω.Έτυχες στην συσκευή. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Και αν βγει και αυτο "μαπα"??? Αν είναι τόσο γκαντέμης και του βγει και το δεύτερο μάπα, ε τότε ας το πάει στο service. Θα τον καλύψει η εγγύηση. Πάντως όλες οι συσκευές βγάζουν βλάβες. Είναι να μην σου τύχει. Εγώ προσωπικά μόνο με 2 motorola είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα στα 14 χρόνια που έχω κινητά, αλλά δεν θα την αποκλείσω από μελλοντική αγορά μου. Βγάζει ποιοτικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αν είναι τόσο γκαντέμης και του βγει και το δεύτερο μάπα, ε τότε ας το πάει στο service. Θα τον καλύψει η εγγύηση. Πάντως όλες οι συσκευές βγάζουν βλάβες. Είναι να μην σου τύχει. Εγώ προσωπικά μόνο με 2 motorola είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα στα 14 χρόνια που έχω κινητά, αλλά δεν θα την αποκλείσω από μελλοντική αγορά μου. Βγάζει ποιοτικές συσκευές. Οντως, το Razr "τα σπαει", αν ειχε λιγο καλυτερη καμερα, θα "ακουμπουσε" το S2... (εννοω καλυτερη ποιοτητα στις φωτογραφιες, οχι στα mpixels)... Τελος παντων, ειναι να μην σου τυχει οπως λες κι εσυ... αν δεις μερικα posts πιο πριν, ημουν κι εγω προβληματισμενος σχετικα με το S2, αλλα με καθησυχασε ο s_wind...!!!!!!!!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Οντως, το Razr "τα σπαει", αν ειχε λιγο καλυτερη καμερα, θα "ακουμπουσε" το S2... (εννοω καλυτερη ποιοτητα στις φωτογραφιες, οχι στα mpixels)... Τελος παντων, ειναι να μην σου τυχει οπως λες κι εσυ... αν δεις μερικα posts πιο πριν, ημουν κι εγω προβληματισμενος σχετικα με το S2, αλλα με καθησυχασε ο s_wind...!!!!!!!!!!:p Εγώ ρε παιδιά έχουν ευχαριστημένος με Motorola, ενώ ήμουν δυσαρεστημένος με Sonyericsson και Nokia. Το πλαίσιο με έχει αλλάξει συσκευή HTC με καινούργια κάνοντας χρήση DOA. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisaccent Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Γεια σας παιδια,μολις αγορασα το S2 απο δευτερο χερι.Ειναι ομως brandet απο Ιταλια, σε μια τηλ. εταιρεια TRE.IT, αν δεν κανω λαθος.Αν δεν σας ειναι δυσκολο, πως το κανουμε UNBRANDED? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Τι εννοείς unbranded; Αν θέλεις να απεγκαταστήσεις κάποιες branded εφαρμογές πρέπει να κάνεις root και μετά να χρησιμοποιήσεις την titanium backup ή κάποια αντίστοιχη εφαρμογή. Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging στα settings > applications > development? Αν ναι, απενεργοποίησε το και ξανασυνδεσε το καλώδιο. Ήταν πράγματι ενεργοποιημένο, το απενεργοποίησα αλλά εξακολουθώ να χω το ίδιο πρόβλημα. Συνδέω το τηλ και απλά δεν το βλέπω στο pc. Δε μιλάω για το Kies που δεν το ανοίγω καν. Δεν το βλέπω στο My Computer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisaccent Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Εκεινο που με ενοχλει,ειναι το λογοτυπο της TRE(κατι σαν της votafon)στο ξεκινημα της συσκευης,ελεγα λοιπον μηπως μπορουσα να το σβησω.Αν το κανω root,θα μπορεσω να το σβησω?Ευχαριστω & παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εκεινο που με ενοχλει,ειναι το λογοτυπο της TRE(κατι σαν της votafon)στο ξεκινημα της συσκευης,ελεγα λοιπον μηπως μπορουσα να το σβησω.Αν το κανω root,θα μπορεσω να το σβησω?Ευχαριστω & παλι. Ναι. Βασικα με root δεν νομιζω πως υπαρχει κατι που να θες να παραμετροποιησεις κ να μην γινεται. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Οπως ακριβως το γραφει ο τιτλος. Απλα με συγχρονισμο του iphone στο itunes κ μετα συγχρονισμο του sg2 mε το αντιστοιχο προγραμμα της σαμσουνγκ;;; Ρωταω γιατι σημερα θα πουλησω το iphone m κ θα παρω το σαμσουνγκ μην παθω καμια στραπατσα....... καποιος να μ εξηγησει την διαδικασια για συγχρονισμο με gmail παιδια μπορει??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Να κάνω μία ερώτηση. Όσοι από εσάς ακούτε αντίλαλο στις κλήσεις σας είναι σε όλες τις κλήσεις; Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα να έχω αντίλαλο αλλά μόνο σε ένα συγκεκριμένο αριθμό . Αν ήταν το γνωστό πρόβλημα της samsung δεν θα το έκανε παντού; Τι να φταίει ; Το τηλέφωνο του αλουνού; Η εταιρεία του αλουνού; Καμία ιδέα κάποιος ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Καλησπερα παιδες. Επειδη ειμαι καινουριος και εγω με το samsung s2, θα ηθελα να μου απαντησετε σε μερικες ερωτησεις που θα εχουν απαντηθει ισως η να με παραπεμπσετε με καπoια link, εκει οπου θα βρω τις αντιστοιχες απαντησεις. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread. 1.Υπαρχει καποια unoflicial rom και kernel που συνεργαζονται καλα και προσφερουν καλυτερη αυτονομια μπαταριας? 2.Μπαταριες μεγαλυτερης χωριτικοτητας (εκτος απο αυτες που ερχοντε με καπακι πιο φαρδυ) απο την μαμισια, μπορω να βρω και στην Ελλαδα η μονο στο εξωτερικο? 3.Για να ξεχωρισω τους ηχους κλησης και μηνυματων, πρεπει να δημιουργησω φακελο media και εκει μεσα audio, ringtones notifications κλπ, οπως και σε αλλα android κινητα η δε χρειαζεται? 4.Εκδοση kernel 2.6.35.14-siyah-v2.2beta16gm@ubuntu εκδοση android 2.3.5 Αριθμος κατασκευης simple & clean v2.0 Αυτες ειναι οι σωστες η μαμισιες rom και kernel, η οχι? Edited February 26, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλησπερα Βαιε και με γεια το γαλαξια . Δυο πραγματα : Το S2 εαν υπαρξουν μερες που θα το δουλευεις ως τηλεφωνο,κλησεις, μηνυματα θα σου βγαλει 2 περιπου μερες.Εαν εισαι μπρουζερακιας θα σου βγαλει 5 -6 συνεχεις ωρες. Μπαταρια οπως ειναι η μαμα αλλα με περισσοτερη ισχυ δεν υπαρχει .Ρομ κανε μια αναζητηση στο φορουμ υπαρχουν οι μαμα αλλα και custom που εχουν ανεβασει φορουμιτες οι οποιες ειναι καλυτερες λειτουργικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αντε αργει ακόμα το παγωτακι?? Κολησαμε στην 2.3.4 ! :/ Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αντε αργει ακόμα το παγωτακι?? Κολησαμε στην 2.3.4 ! :/ Κάτι για 1η Μαρτίου είχε πάρει το αυτί μου... Ελπίζω να ισχύει! Sent from my Samsung Galaxy S II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisaccent Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ναι. Βασικα με root δεν νομιζω πως υπαρχει κατι που να θες να παραμετροποιησεις κ να μην γινεται. Ok,το SII ειναι πλεον rooted (xwki8),εγκατεστησα & το titanium backup,και τωρα?...που βρισκω την branded εφαρμογη του λογοτυπου TRE(σαν voda)που θελω να διαγραψω στο μπουταρισμα του κινητου?:O Ελπιζω να μην σας ξαναζαλισω,ευχαριστω & παλι.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γιατι δεν βαζεις μια επισημη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatasos Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γεία σας, μετά από μια επανεκκίνηση του κινητού μου χάθηκαν το baseband version και το ΙΜΕΙ. Επίσης το κινητό ξεκινάει με την λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη και δεν μπορώ να την απεωεργοποιήσω με τίποτα. Και μαζί με αυτο δεν διαβάζει καν την SIM. Βοηθεια !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Κάτι για 1η Μαρτίου είχε πάρει το αυτί μου... Ελπίζω να ισχύει! Sent from my Samsung Galaxy S II Και εγώ κάτι τετοιο έχω ακούσει!!! Μακάρι! !! Για να δούμε! Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Γεία σας, μετά από μια επανεκκίνηση του κινητού μου χάθηκαν το baseband version και το ΙΜΕΙ. Επίσης το κινητό ξεκινάει με την λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη και δεν μπορώ να την απεωεργοποιήσω με τίποτα. Και μαζί με αυτο δεν διαβάζει καν την SIM. Βοηθεια !:) Δες ΕΔΩ και μην ανοίγεις νέα θέματα χωρίς λόγο Πολύ φοβάμαι, δεν είναι καλά τα νέα για σένα αν δεν έχεις πάρει backup τον φάκελο efs Α, και καλώς ήρθες :) Edited February 26, 2012 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 διάβασα αρκετές σελίδες αλλά κάπου το'χασα. η τελευταία αναβάθμιση ποια είναι; η 2.3.5? απο όταν το αγόρασα είχε την 2.3.4 μέσα.. εκανα ενημέρωση λογισμικού μέσω κινητού αλλά δεν βγάζει κάτι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ok,το SII ειναι πλεον rooted (xwki8),εγκατεστησα & το titanium backup,και τωρα?...που βρισκω την branded εφαρμογη του λογοτυπου TRE(σαν voda)που θελω να διαγραψω στο μπουταρισμα του κινητου?:O Ελπιζω να μην σας ξαναζαλισω,ευχαριστω & παλι.:happy: Για δοκιμασε με αυτο το προγραμμα να βαλεις οτι θελεις. https://market.android.com/details?id=net.hellcat.droiddev.sgs2bootlogo Αν θελεις το original της samsung πες μου να στο στειλω. Βασικα μιας κ εισαι rooted υπαρχουν απειρα πραγματα να κανεις.. Καλη αρχη ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 διάβασα αρκετές σελίδες αλλά κάπου το'χασα. η τελευταία αναβάθμιση ποια είναι; η 2.3.5? απο όταν το αγόρασα είχε την 2.3.4 μέσα.. εκανα ενημέρωση λογισμικού μέσω κινητού αλλά δεν βγάζει κάτι.. Και μένα και σε πολλούς!! Ανάλογα από που το έχεις αγοράσει..μερικά έχουν πάρει ενημερώσεις 2.3.5 και 2.3.6. εμείς περιμένουμε το ics τώρα Μάρτη λένε! Οπότε υπομονή φίλε Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Και μένα και σε πολλούς!! Ανάλογα από που το έχεις αγοράσει..μερικά έχουν πάρει ενημερώσεις 2.3.5 και 2.3.6. εμείς περιμένουμε το ics τώρα Μάρτη λένε! Οπότε υπομονή φίλε φίλ-η:D να δοκιμάσω και μέσω καλωδίου; να πω την αλήθεια φοβάμαι πως θα κάνω κάτι και θα χάσω όλα μου τα δεδομένα. στάνταρ ομως. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts