tyuio Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημέρα!ηθέλα να ρωτήσω σχετικά με τα καταλειπα που αφήνουν κάποιες εφαρμογές..ας πουμε έκανα εγκατάσταση μια εφαρμογή της νάσα την απεγκατέστησα και όταν πάω στην διαχίρηση εφαρμογών μου δείχνει ενα γκρίζο εικονίδιο android και μια κάρτουλα sd και gov.nasa απο κάτω γράφει 0,00b,κάνω απεγατάσταση κανονικα το συγκεκριμένο εικονίδιο,αλλα όταν κάνω επανεκκινηση μου ξαναβγάζει το ίδιο πράγμα παλι,το ίδιο μου συμβαίνει και σε κάποιες αλλες εφαρμογές τι ακίβως πρέπει να κανω για να απαλλαγώ απο τα σκουπίδια των εφαρμογών;:worry: κάποιος;;καμμία απάντηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Η επίσημη εφαρμογή για hotmail έχει δυνατότητα επιλογής των φακέλων που θέλεις να συγχρονίζονται. Εδώ είσαι φίλε : https://market.android.com/details?id=com.hotmail.Z7 Έχει και push notifications. Την έχω δοκιμάσει :) Δυστυχώς, δεν έχω hotmail. Thnx πάντως. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί κάποια λύση στο μέλλον. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 κάποιος;;καμμία απάντηση;; Κατεβασε απο το Market To App Clean η App Cleaner ψαξτα θα σου βγαλει πολλες επιλογες.. μπορει, χωρις να ειμαι σιγουρος να κανει δουλεια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Κατεβασε απο το Market To App Clean η App Cleaner ψαξτα θα σου βγαλει πολλες επιλογες.. μπορει, χωρις να ειμαι σιγουρος να κανει δουλεια.. ευχαριστώ φίλε μου,αν ξέρει και κανένας αλλος τίποτα ας μου πει...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 κάποιος;;καμμία απάντηση;; υπαρχει και το SD Maid - System cleaning tool αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε βοηθησει Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Οχι δεν εχασα καμια εφαρμογη με την αναβαθμιση σε 2.3.6 . Ναι ευρωπαικο μοντελο ειναι. φιλε καλησπερα το κινητο σου ειναι EUR , που το πηρες απο γερμανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 EUR ειναι απο ελλαδα.Το κινητο του φιλου πρεπει να ειναι DBT απο Debitel Γερμανιας δηλαδη... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 αντε συντομα να την δουμε στους γαλαξιες μας!!!:) Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδιά δουλεύει η απόκρυψη πληκτρολογώντας #31#; Σε αλλά κινητά μου δουλεύει. Σε αυτό όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδιά δουλεύει η απόκρυψη πληκτρολογώντας #31#; Σε αλλά κινητά μου δουλεύει. Σε αυτό όχι. Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ναι DBT ειναι το ειδα συνδεοντας το στο kies. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημέρα!ηθέλα να ρωτήσω σχετικά με τα καταλειπα που αφήνουν κάποιες εφαρμογές..ας πουμε έκανα εγκατάσταση μια εφαρμογή της νάσα την απεγκατέστησα και όταν πάω στην διαχίρηση εφαρμογών μου δείχνει ενα γκρίζο εικονίδιο android και μια κάρτουλα sd και gov.nasa απο κάτω γράφει 0,00b,κάνω απεγατάσταση κανονικα το συγκεκριμένο εικονίδιο,αλλα όταν κάνω επανεκκινηση μου ξαναβγάζει το ίδιο πράγμα παλι,το ίδιο μου συμβαίνει και σε κάποιες αλλες εφαρμογές τι ακίβως πρέπει να κανω για να απαλλαγώ απο τα σκουπίδια των εφαρμογών;:worry: μπορεί να με βοηθήσει κανείς;να και ένα screenshot http://imageshack.us/photo/my-images/846/sc20120210232122.png/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Today, we get more details about its rollout plans for Samsung smartphnes with the latest Android 4.0 operating system, dubbed Ice Cream Sandwich. It looks like Samsung is on a roll and giving out updates for their devices on a really fast pace. This time it’s an update for the popular Samsung Galaxy S 2 and Note will begin in March. Industry analyst Eldar Murtazin has given another Twitter, said that Samsung Galaxy S2 will receive the Android Ice Cream Sandwich (ICS) 4.0 upgrade on March 1. Καλημερα παιδια.Ερχεται το παγωτακι στον δρομο ειναι.1η Μαρτιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Kλέινοντας 2 μήνες περίπου με τον Γαλαξία, χωρίς ROOT και χρησιμοποιώντας το κινητό, σχεδόν ακριβώς όπως το αγόρασα(μόνο Launcher έχω αλλάξει), είμαι πραγματικά υπέρευχαριστημένος. Τα μόνα αρνητικά που δυσκολεύομαι να συνηθίσω είναι: 1.) To ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό το κινητό. Ξέρω οτί δεν αλλάζει και ξέρω οτί μπορώ αντί να το κλείνω να το βάζω σε flight mode. Έλα όμως που το κινητό τις νύχτες το φορτίζω(κάθε νύχτα) και όταν είναι κλειστό το κινητό φορτίζεται καλύτερα και κρατάει περισσότερο από το να κάνει ταχεία φόρτιση, όταν είναι ανοικτό δηλαδή. Δύσκολο να το συνηθίσω, και αν και είναι ανούσιο για τους περισσότερους εμένα με ενοχλεί. 2.) ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά το ότι το προηγούμενο κινητό μου ΝΟΚΙΑ Ε72, κρατούσε και 4 και 5 μέρες ανετότατα. Τώρα κάθε μα κάθε μέρα θέλει φόρτιση, και είναι στιγμές που απορώ αν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί έχω όλες τις ρυθμίσεις(συγχρονισμούς, WiFi, 3G δίκτυο, Bluetooth, GPS) απενεργοποιημένες. Ελπίζω κάποτε σε ένα κινητό με τις δυνατότητες του Γαλαξία και μια μπαταρία που να κρατάει ΑΝΕΤΑ 5-6 μέρες. Ζητάω πολλά ε? Τώρα με το IceCream Sandwich, υπάρχει περίπτωσει να επηρεαστεί θεαματικά θετικά η μπαταρία και να διαρκεί παραπάνω ή μήπως αρνητικά εφόσον θα χρησιμοποιούνται και οι 2 πυρήνες ή μήπως λέω βλακείες και δε θα συμβεί κανένα από τα παραπάνω; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά το ότι το προηγούμενο κινητό μου ΝΟΚΙΑ Ε72, κρατούσε και 4 και 5 μέρες ανετότατα. Τώρα κάθε μα κάθε μέρα θέλει φόρτιση, και είναι στιγμές που απορώ αν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί έχω όλες τις ρυθμίσεις(συγχρονισμούς, WiFi, 3G δίκτυο, Bluetooth, GPS) απενεργοποιημένες........... Τώρα με το IceCream Sandwich, υπάρχει περίπτωσει να επηρεαστεί θεαματικά θετικά η μπαταρία και να διαρκεί παραπάνω ή μήπως αρνητικά εφόσον θα χρησιμοποιούνται και οι 2 πυρήνες Εφόσον δεν χρησιμοποιείς Data βάλε στο τύπο σύνδεσης 2g, απενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό, βγάλε με ρουτ τις στοκ εφαρμογές τύπου «καιρός,γουιτζετ, gmail κλπ» που δεν σου χρειάζονται και έλεγξε τους εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και είμαι σίγουρος ότι θα σε βγάζει 2 μέρες. :cool: Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλημερα παιδια.Ερχεται το παγωτακι στον δρομο ειναι.1η Μαρτιου. Ίσως στο εξωτερικό ή σε συσκευές EUR. Για τις ελληνικές δεν το βλέπω. Δεν έχουν πάρει ακόμα 2.3.6.:( Νύχτα έχει η Samsung Hellas.:down: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Ίσως στο εξωτερικό ή σε συσκευές EUR. Για τις ελληνικές δεν το βλέπω. Δεν έχουν πάρει ακόμα 2.3.6.:( Νύχτα έχει η Samsung Hellas.:down: καλα εδω βαλτε 2 μηνες ετσι πως πανε!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 μπορεί να με βοηθήσει κανείς;να και ένα screenshot http://imageshack.us/photo/my-images/846/sc20120210232122.png/ Θα σε παρακαλούσα να μην αναφέρεις το ίδιο πρόβλημα συνέχεια καθώς απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Αν κάποιος ξέρει κάτι για να σε βοηθήσει θα το κανει. Υπομονή ;) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Kλέινοντας 2 μήνες περίπου με τον Γαλαξία, χωρίς ROOT και χρησιμοποιώντας το κινητό, σχεδόν ακριβώς όπως το αγόρασα(μόνο Launcher έχω αλλάξει), είμαι πραγματικά υπέρευχαριστημένος. Τα μόνα αρνητικά που δυσκολεύομαι να συνηθίσω είναι: 1.) To ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό το κινητό. Ξέρω οτί δεν αλλάζει και ξέρω οτί μπορώ αντί να το κλείνω να το βάζω σε flight mode. Έλα όμως που το κινητό τις νύχτες το φορτίζω(κάθε νύχτα) και όταν είναι κλειστό το κινητό φορτίζεται καλύτερα και κρατάει περισσότερο από το να κάνει ταχεία φόρτιση, όταν είναι ανοικτό δηλαδή. Δύσκολο να το συνηθίσω, και αν και είναι ανούσιο για τους περισσότερους εμένα με ενοχλεί. 2.) ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά το ότι το προηγούμενο κινητό μου ΝΟΚΙΑ Ε72, κρατούσε και 4 και 5 μέρες ανετότατα. Τώρα κάθε μα κάθε μέρα θέλει φόρτιση, και είναι στιγμές που απορώ αν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί έχω όλες τις ρυθμίσεις(συγχρονισμούς, WiFi, 3G δίκτυο, Bluetooth, GPS) απενεργοποιημένες. Ελπίζω κάποτε σε ένα κινητό με τις δυνατότητες του Γαλαξία και μια μπαταρία που να κρατάει ΑΝΕΤΑ 5-6 μέρες. Ζητάω πολλά ε? Τώρα με το IceCream Sandwich, υπάρχει περίπτωσει να επηρεαστεί θεαματικά θετικά η μπαταρία και να διαρκεί παραπάνω ή μήπως αρνητικά εφόσον θα χρησιμοποιούνται και οι 2 πυρήνες ή μήπως λέω βλακείες και δε θα συμβεί κανένα από τα παραπάνω; :wacko: Για να σε κατατοπίσω λιγάκι να σου πω 2 πράγματα. 1) ΟΛΑ τα smartphones (το νόκια που αναφέρεις δεν είναι smartphone ;)) ακριβώς επειδή είναι smartphones και τρέχουν λειτουργικό σύστημα πρέπει να είναι ανοιχτά για να λειτουργήσει το ξυπνητήρι. Σκέψου το σαν έναν Η/Υ, θα μπορούσε να εκτελέσει μια εργασία εάν τον έκλεινες? 2) Κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία σου. Φυσικά δεν το συζητάω για 4-5 μέρες που σου έβγαζε το Νοκια αλλά 2 μέρες με νορμάλ χρήση (wifi, browsing, mail, sms, κλήσεις κτλ) θα πρέπει να σου βγάλει. Υπολόγισε ~4 ώρες χρήση οθόνης σε όλα αυτά. Τώρα για να σου κρατάει 1 μέρα, 2 πράγματα ισχύουν. Ή το σκίζεις στην χρήση :lol: ή κάποια(κάποιες) εφαρμογή σου ρουφάει την μπαταρία από το background. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά περί του θέματος με λίγο ψάξιμο θα βγάλεις άκρη. Edited February 11, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 1) ΟΛΑ τα smartphones (τα νόκια που αναφέρεις δεν είναι smartphones ;)) για ποια νοκια μιλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 για ποια νοκια μιλας; Το* 10char Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 και όμως το ε72 είναι smartphone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 και όμως το ε72 είναι smartphone ;) Αν θεωρείς smartphone ένα τηλέφωνο που παίρνει mail, έχει office suite και έχει messenger οκ πάω πάσο ;) Feature phone θα έλεγα.. αλλά ποιο το νόημα να συνεχίσουμε αυτήν την συζήτηση? Μετά το 2007 (iphone launch) η έννοια "smartphone" πήρε άλλες διαστάσεις σε σχέση με S40,S60,UIQ και WM που ξέραμε μέχρι στιγμής, άρα τι νόημα έχει να αναφέρεσαι σε S60 platform σαν smartphone το 2012? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν κάνει/'εχει μόνο αυτά η symbian 60th edition όμως. πες το όπως θέλεις, για μένα είναι από τα πιο αξιόλογο smartphones που έχουν κυκλοφορήσει. όμως δεν είναι παράλογο έν έτη 2012 να ΜΗ λειτουργεί το ξυπνητήρι σε κλειστη συσκευή, κάτι που γινόταν χρόνια πριν; εκεί ήθελα εξ αρχής να καταλήξω ;) όπως επίσης και το θέμα της μπαταρίας σε όλα (σχεδον) τα σημερινά smartphones... :( (ώρες ώρες σκέφτομαι να κάνω τράμπα το κινητό μου με το ε72 για να μη ξεμένω από μπαταρία :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts